Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie cu nasa
Autor : hairyvol - 2023-01-10
Citita de 5369 ori - Nota 5.90 (30 voturi)
Intram aproape alergand in blocul lor, stiind ca nu avem prea mult timp la dispozitie. O data intrati la ei in apartament, o lipesc pe Adina de usa, imbratisand-o, si incepem sa ne sarutam, masandu-ne intens limbile.
“Ah Adina, cat de mult te vreau” ii spun, lipit de buzele ei dulci.
“Si eu, dragul meu Marius” imi spune Adina, cu corpul lipit de al meu.
Pofticiosi sa ne futem, mergem in sufrageria lor, unde o dezbrac in cea mai mare graba si, aplecat deasupra ei, incep sa o mamelesc in timp ce ne sarutam. Cobor spre tatele ei, sugand cu pofta sfarcurile deja intarite, excitate, insa din pacate nu avem prea mult timp la dispozitie, asa ca mai cobor putin, acum capul meu fiind intre picioarele ei.
Pizda ei mica, cu labiile mari si rasa perfect, este parfumata si atat de pofticioasa, ca imi lasa gura apa. Incep sa o ling, aruncandu-ma cu limba intre labiile ei, masand-o bine si despartindu-i-le cu pofta, incercand sa-i degust deja interiorul pasaricii. Umezita deja, pasarica dulcei mele nase se topeste parca intre buzele mele. Ii masez acum lindicul, incepand deja sa o fut cu un deget.
Dupa un minut de gemut intens, Adina imi ia capul, ridicandu-ma usor deasupra pizdei ei si imi spune:
“Marius, este minunat, insa prea mult vreau sa ma futi - pierdem timp pretios. Te vreau acum in mine!”
Eu ma aplec peste ea si iar o sarut, in timp ce-mi potrivesc pula intre labiile ei.
“Stai, ca nu iau anticonceptionale! Al patrulea copil ar fi prea mult. Ma duc sa iau un prezervativ”.
Venind cu caciulita, Adina imi ia pula in mana si incepe sa frece intens, belind-o si salivand deasupra ei, apoi se apleaca si incepe sa mi-o suga cu pofta. Nasa imi ia pula adanc in gat, flocii mei de la baza penisului mangandu-i fata dulce. Adina incepe sa-mi linga pula, coborand spre baza, apoi imi ia coaiele in gura, masandu-le cu limba si buzele. Eu ma cracanez si mai bine, sa ma poata linge cat mai intens.
Plina de pofta, Adina coboara de la coaie cu limbuta inspre gaoaza mea si incepe sa-mi dea limbi in cur, lipaind pe sfincterul meu, masandu-l si salivand pe el. Mmm, e de vis, iar eu ma cracanez si mai mult si ma dau pe spate, ridincandu-mi curul inspre fata ei. Nasa ma apuca de buci cu ambele maini si se infrupta si mai pofticioasa din gaoaza mea, scuipand-o si masand-o bine si apasat cu limba. Savurez cu cea mai mare placere linsul ei in cur, apoi ii iau capul in maini si o sarut adanc, limbile masandu-se in gurita ei, apoi o aplec in pula, la supt. O apas pe cap pana imi ia toata pula in gat, o ridic si o apas de cateva ori ca sa mimez un futai in gura, apoi iar o sarut cu pofta si iar o aplec in pula mea, la supt. Este minunat! Adina e in genunchi, aplecata in pula mea, iar eu ii apas capul gemand.
Ma ridic in picioare si o fut cam 30 secunde dur in gura, apoi ma intorc si imi despart bucile, sa ma mai linga in cur. Adina ma cuprinde cu ambele maini si se arunca inspre gaoaza mea, iar eu ma aplec usor, impingandu-ma in limba ei, tragandu-mi si de buci si despartindu-le cat mai bine. Eu stau cu ochii inchisi, usor aplecat si cu bucile despartite, savurand-o pe Adina si limbuta ei minunata, ce-mi dezmiarda sfincterul, ba chiar dau usor din cur, apasandu-ma in fata ei. Cu regret ma desprind din linsul ei, ma aplec peste ea si ne lingem un pic, apoi o invit la futut, asezandu-ma in canapea si invitand-o deasupra pe nasa.
Adina ma incaleca, pregatindu-se de futut, in timp ce eu imi potrivesc prezervativul pe pula. Abia apuc sa il rulez la baza penisului, ca Adina deja se suie in pula mea, infigandu-se cu un geamat puternic.
“Aaaaaaah! Doamne cat e de bine!”
“Mmmm Adina, de cand imi doream sa te fut”
“Si eu! Hai ca nu mai pot de pofta!”
Si incepe sa ma calareasca pofticioasa, cu limba scoasa. Eu de jos nu stau cuminte, incep si eu sa-i pompez in pizda, ritmat cu miscarile ei. Desi e super placut sa-i dau ritmat in pasarica-i umeda, sunt atat de excitat ca in sfarsit ne futem ca o imbratisez de cateva ori, strangand-o bine, sfarcurile-i intarile impungandu-mi pieptul, si ne sarutam intens.
Ne masam limbile intens, in timpul asta Adina miscandu-si foarte usor bazinul in pula mea. Incepem sa ne futem ritmat, eu tinandu-i corpul in continuare lipit de al meu, cu buzele ei aproape unite de ale mele. Ii simt respiratia intretaiata de gemetele de placere si simt ca pula mi s-a intarit la maxim in pizda ei fleasca. Sunt asa de excitat de placerea de a o fute intr-un final pe Adina! Iar o sarut cu pofta, strangand-o, in timp ce ea se misca incet in pula. O mana coboara pana la curuletul ei mic si incep sa-i frec gaozul, in timp ce ne lingem. Apoi imi trec degetul prin gura si o penetrez in curulet cu el, in timp ce noi ne lingem pofticiosi. Geamatul ei de placere, atunci cand imi infig degetul in curuletul ei, ma infioara.
Ii zic sa ma tina de gat, apoi ma ridic in picioare cu ea infipta si, tinand-o bine de buci, incep sa-i pompez dur in pizda. Adina e lesinata de extaz, draga mea nasa avand pizda fleasca. Flocii si toata zona bazinului meu sunt umezi de la nectarul ei, la fiecare pompare sarind stropi din pasarica-i excitata. Incearca sa-mi pronunte numele, insa nu poate scoate decat niste gemete lungi, primind acum pula cu ochii dati peste cap de placere.
Ne futem asa cam 5 minute, apoi schimbam, asezand-o in canapea. Atunci cand o asez, o sarut bagandu-i limba in gura, insa nu ne sarutam prea mult, caci eu cobor dintr-o data intre picioarele ei si incep sa o ling in pasarica-i zemoasa cu miscari lungi, de la lindic pana la baza de jos a labiilor. Ii degust cu pofta nectarul, bagandu-mi limba adanc in pizda nasei. Ii mai trag cateva limbi pe labiile acelea moi si lungi, apoi ma concentrez pe lindicul ei mic. Adina tipa deja, tremurand toata, apasandu-mi capul intre picioarele ei.
Ma ridic dintre picioarele ei, o sarut scurt, apoi o penetrez incet, punandu-i picioarele lungi pe umerii mei. Acum eu sunt deasupra ei, futand-o umeri craci. Ah, ce picioare lungi si bune are, subtiri, epilate perfect, iar eu deja ii ling degetele lungi, in timpul asta dand din bazin incet in pasarica ei. Diversific din cand in cand, cracanandu-i picioarele, sa-i pot admira pizduta mica si zemoasa cum imi primeste adanc pula. E minunat sa fiu in pizda nasei! Cu pula pompand in pasarica ei, Adina isi maseaza tatele, gemand puternic, cu ochii dati peste cap. Se tine apoi de canapea, primind pula in ea plina de excitare. Tipetele ei ma intarata si mai mult, iar pizda ei lubrifiata ma innebuneste de placere.
Ne schimbam acum, eu punand-o pe Adina caprita si futand-o din picioare, ea in canapea cracanata.
Privelistea e minunata: curuletul ei mic e atat de pofticios, iar pasarica ei despartita bine de pula mea, ma excita extrem de mult.
Dupa un timp, eu asteptandu-ma sa fi spermat deja, imi fac curaj si o intreb:
“Adina, tu cu Mihai faceti anal?”
“Cum sa nu, mai ales de cand el nu prea mai suporta prezervativul, cred ca numai asa ne-am tras-o in ultima perioada. Aaah, daaa, da-i asa!” imi spune Adina, savurand in acelasi timp penetrarile mele.
“Mmm, minunat, inseamna ca ma primesti si pe mine aici?” spun eu si incep sa o fut in cur cu un deget umed, dat in prealabil prin gura, sa am putina saliva.

Incepem sa ne futem pofticiosi intr-un anal intens, fara prezervativ, eu cu pula lubrifiata de la suptul Irinei. Nasa sta caprita, iar eu o montez pe la spate, tinandu-i bucile despartite sa-mi pot admira pula cum dispare in curuletul ei. Atat de mult am poftit la curuletul ei mic, incat nu imi vine sa cred ca acum imi plimb palmele peste pielea ei fina, pompand in acelasi timp in gaoaza ei stramta. Adina are o carne atat de tare, iubesc sa ii dau palme peste bucile astea mici in timp ce forjez in ea intens. Ma aplec usor peste ea, mamelind-o bine, apoi reincep ritmul intens de futut.
La un moment dat, simtind nevoia de lubrifiere, o intreb daca vrea sa-mi suga pula ca sa alunec mai bine in ea. Incuviintand pofticioasa, trec in...



    Login