Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experiente neobisnuite
Autor : mrddominic - 2016-06-20
Citita de 12228 ori - Nota 4.06 (50 voturi)

Marc m-a invitat impreuna cu sotul la casa de vacanta de la munte. Nu ne vazusem de vreo 3-4 ani. Marc era un tip pe la 45 de ani, singur, care lucra foarte mult in strainatate datorita serviciului sau. Eu ma numesc Adelina (Ade intre amici) am 35 de ani. Ma consider o femeie cu trasaturi frumoase, forme normale, nu ies in evidenta prin sani sau fund, dar nu sunt nici o doamna fara forme, sa nu ma intelegeti gresit. Sotul meu ,Gabi, pentru amici, era mai mare cu 2 ani. La munte am mai intalnit un tip si o tipa. Amandoi pana in 30 de ani, dar care desi nu erau impreuna, sotul meu era sigur ca erau fuck budies. In ziua cand am ajuns, dupa ce ne-am cunoscut toti si am mancat, datorita orelor tarzii ne-am retras repede la somn. Eu cu sotul meu aveam camera la etaj, la fel si cu cei doi ( Mira- Mirabela si Vasi-Vasile ). Marc statea la parter. Mira era o tipa foarte frumoasa, inalta, bruneta cu picioare lungi si sani mari, pareau silicoane, iar Vasi un tip bine facut, dar scund.
A doua zi am inceput sa ne cunoastem mai bine. Am jucat tot felul de jocuri, s-a facut un gratar si ne-am distrat pana tarziu. Pe la 22 l-am dus pe Gabi in camera, aveam o pofta teribila de sex. Nu eram un cuplu monoton, dar nici activ sexual. Uneori l-am suspectat pe sotul meu ca ar avea o amanta, dar totul a ramas mai mult o supozitie a mea, posibil datorita sentimentului de frustrare sexuala. In pat totul s-a terminat rapid, parca s-a simtit usurat cand sperma imi inunda vaginul. Cand m-am intors de la baie ( nu suportam sa simt sperma curgandu-mi din pasa) dormea, dar eu tot nesatisfacuta ma simteam. M-am enervat si am decis sa cobor. Voiam ceva de baut si o tigara ( nu fumez decat ocazioanal, o prosteala de-a mea). Jos era Marc si cu Mira. Mira parea bauta bine. Marc era mai antrenat. M-a servit rapid cu ceva de baut si am continuat asa pana pe la miezul noptii. Ma ametisem bine. Intre timp Mira adormise pe canapea. Am ajuns cu Marc sa discut despre sex in general si fantezii indeplinite si neimplinite..
Acesta mi-a zis sa merg cu el in subsol sa-mi arate ceva. Am coborat amandoi. Erau mai multe camere. Am remarcat o sauna. M-a dus la o usa care parea falsa, de design, dar sper surprinderea mea a descuiat-o. A aprins lumina si am intrat intr-o camera micuta, dar ciudata. Era foarte cald inauntru. N-avea geamuri, ci un perete de oglinda, in mijloc o masa ciudata de lemn. Pe un alt perete era niste lanturi si franghii. Pe un suport langa usa erau multe jucarii sexuale.
Ce-i asta?
Fantezia mea, Ade! O camera pentru cei fara inhibitii, pentru sex salbatic. Aici poti tipa, poti invata si incerca orice in materie de sex pervers, fara sa te deranjeze cineva. E nou totul. N-am gasit persoana inca pe care s-o aduc aici si sa o initiez. Nu e pentru oricine.
Adica? Trebuie sa ai altfel de pizda si cur?
Trebuie sa-ti placa putin durerea, sa fi supusa si deschisa sa experimentezi lucruri noi! Odata ce se inchide usa, sa nu dai inapoi.
Ma excitasem si ma incalzisem puternic, era si foarte cald inauntru, iar halatul de baie era calduros.
Vezi scaunul, e decupat si facut sa poti penetra o femeie in orice gaurica, iar pozitia sa fie cat mai buna. Uite din tavan coboara curele cu care pot sa te leg si sa te tin in orice pozitie. Nu pot da un anunt pe net ca sa gasesc o femeie dispusa.
Da, cald mai e. Pot sa scot halatul, sper sa nu te jenezi, dar n-am decat lenjeria pe dedesubt. Vreau sa ma uit la prostioarele astea! M-am indreptat spre suportul plin cu jucarii sexuale.
Dezinvoltura mea, corpul meu acoperit doar de chiloti tanga si sutien, l-au facut sa ma ia in brate si sa ma sarute. Brusc s-a oprit si a zis:
Iarta-ma! Nu m-am putut abtine.
Atunci l-am sarutat eu. Eram uda rau. Pasarica fierbea. In mintea mea se bateau ganduri opuse. ( dorinta versus ratiune, dorinta parea sa castige) Corpul meu voia acel barbat, voia sa experimenteze.
Limbile noastre se atingeau si incolaceau cu o dorinta aprinsa. Mainele barbatului imi framantau fesele si-mi trageau de chiloti in sus, determinand mici gemete cand materialul ce acoperea pasarica intra intre labii. Curand usa a fost inchisa. Deja eu eram fara chilotei, iar limba lui Marc imi alinta pizdulicea. Intai au fost labiile, linse, supte, muscate usor. Limba si buzele s-au orientat catre clitoris. Un deget inintial timid imi cauta gaurica dintre labii. Dupa ce s-a umezit usor a patruns curajos inauntrul meu si se misca in mine. Buzele sale imi sugeau usor clitorisul. Simteam fiorii placerii in tot corpul. M-a intors si m-a aplecat pe masa. Apoi am simtit ceva rotund mic intrand in mine, apoi inca ceva asemanator dar mai mare, dupa inca 2 insertii ceva mare incerca sa-si faca loc. Limba lui imi zgandarea rapid clitorisul, curand vaginul meu se deschise suficient si o bila maricica intra inauntru. Dupa asta am simtit limba intre fese. Se axa pe interirul feselor si pe zona dintre anus si vagin. Curand am simtit cum excitatia devenea puternica. Imi lingea anusul. Miscari cand circulare, cand lins apasat. Am simtit un deget, dar nu l-a introdus. Apoi pauza. O palma peste fund m-a trezit din asteptare. Am simtit un gel pe fund, anus, dar si la pasarica. Tot sexul meu incepu sa se incalzeasca. Parca imi lua foc zona intima. Excitatia ma facu sa gem si sa-mi misc bazinul. Anusul imi era incins si atacat. Ceva incerca sa-si faca loc inauntru. Presiunea crescu si anusul se desfacu, iar in fund simtii patrunzand un obiect. Acel orificiu stramt fusese violat.
M-a luat de mana si m-a tras spre zona cu curele. Am mers usor cracanata. Aveam cate ceva in fiecare gaurica, iar miscarile ma atatau. Nu simteam durere ci o excitatie puternica.
M-a legat de maini, apoi imi puse ceva la gat care trecu in jos printre sani si printre picioare, imi aseza bucata de material intre labii si fese si o lega apoi la gat. Imi simtii si sfarcurile prinse cu niste clesti si trase in jos prinzandu-mi ceva de coapse.
Un lant din perete il fixa de cureaua de la gat. Lua apoi o biciusca si imi atinse fesele cu ea.
Misca din fund. Iti place? Ai bile in pizda si un dildo in cur! Si brusc am simtit o lovitura precum o pleznitura pe fese. M-am tras si am simtit cum pielea de la gat se strange, iar cea de la pasarica intra si mai adanc intre buzisoarele mele. M-a pleznit apoi peste sani. Am simtit mana lui intre picioare. Ma freca la pasa prin bucata de piele cu care ma despica. A mai relaxat stransoarea acelei legaturi de la gat si am simtit cum trage de bile, gaurica se deschise si rand pe rand acestea iesira.
Deschide gura mare si suge! A trebuit sa sug si sa ling bilele, sa le fac curate. Imi simteam gustul propriilor secretii.
Eram excitata maxim. Voiam pula, voiam sa fiu patrunsa si fututa puternic. Am inceput sa spun cu voce tare ce gandeam, doream.
- Fute-ma! Te rog, acum! Te vreau in mine!
Mi-a desfacut legaturile din tavan si din lanturi. A fost o usurare cand am scapat de stat pe varfuri. M-a pus pe acel scaun special. Stateam in genunchi pe el cu sanii aplecati pe spatar. Sparul era tot capitonat si avea doua deformari pentru sani. Mi-a departat usor picioarele si-si pozitiona penisul la vagin. Dintr-o impingere m-a patruns. A inceput sa ma futa ritmic cu miscari de du-te vin-o puternice. Intra cu vana in mine si ma facea sa gem. In fund simteam acel dildo, care se misca cand eram penetrata mai tare. Eram folosita, dar imi placea. Ma simteam dominata. S-a oprit. A inceput sa miste acel penis de cauciuc in mine, apoi l-a retras din fundul meu. Anusul n-a avut timp sa rasufle ca am simtit cum penisul se impinge acolo. Penetrarea a fost brusca, iar penisul inainta adanc in...



    Login