Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoua spoturi ...
Autor : spells - 2013-08-31
Citita de 14132 ori - Nota 8.06 (35 voturi)
O sa va povestesc ceva, da fara sa radeti ca ma supar:) In meseria mea am parte de tot felul de inatamplari. Sunt electrician, si mare parte din venituri o castig de pe urma ciubucurilor. Intr-o zi ma duc la cineva sa ii montez doua spoturi in baie. Ajung la adresa, sun la interfon, urc sus si imi deschide o tanti de peste 40 si ceva de ani ( nu prea le am cu aprecierea varstelor), arata bine tanti, sani destul de fermi, putina burtica, pielea gatului ridata fin, cu un tricou roz pe ea, gen rochie, de ala pana aproape de genunchi. Nu era Sharone Stone, da folosea un parfum discret si in acelasi timp al dracu de senzual.
- Buna ziua domnul Ovidiu, ce bine ca ati reusit sa veniti !
- Sarut mana doamna, imi pare sincer rau ca nu am putut saptamana trecuta sa vin, am avut niste probleme ...
- Imi aratati despre ce spoturi e vorba ?
Intram in sufragerie si scoate tanti dintr-un dulap doua cutii cu spoturi si mergem in baie sa imi arate ce si cum sa le instale . Le vroia deasupra chiuvetei ca era lumina prea slaba. Baie simpla ca la blocuri, un patrat cu cada pe un perete, chiuveta si wc-ul pe peretele alaturat si in fata caloriferul.
Cobor la masina imi iau ce bormasina si ce scule imi mai trebuia mie si urc inapoi. Dau sa intru la baie cand vad ca e blocata usa, doamna Adi, ca asa o cheama, era inauntru si o tinea cu piciorul. Imi cer scuze si astept. A naibii parca in ciuda imi facea ca a stat cred ca peste 10 minute. Cand in sfarsit se aude cum trage apa, imi deschide usa sa intru, ea se rasuceste spre chiuveta si se spala pe maini. Bineinteles ca facuse treaba mare tanti, mirosea clar a caca.
- Scuze daca v-am deranjat, dar am oproblema si ...
- Stati doamna linistita, doar sunteti la dumneavostra si faceti ce doriti, miroase chiar frumos, arunc eu pastila si ma fac ca ma uit in sus la locul unde urma sa pun spoturile.
Am vazut-o in oglinda cum s-a uitat la mine si a zambit in coltul gurii, s-a intors spre calorifer si si-a intors rufele pe partea cealalta ca sa se usuce. Erau un prosop si o bluza. Cum a iesit, blochez si eu usa cu piciorul si ridic capacul de la cosul de rufe, iauntru pe langa alte chestii imi sar in ochi o perche de ciorapi fini dati jos ipreuna cu chiloteii, erau rulati si se vedea treaba ca un pic murdari. Ii iau si ii duc la nas sa ii miros, miroseau a femeie, o urma slaba de parfum, un pic a pizda transpirata si un pic a cur. Pula mea se sculase ca nebuna sa imi rupa pantalonii si nu alta. Imi dau pantalonii in jos cat sa ii fac loc afara si incep sa ii belesc capul cu doua degete, o iau usor la frecat in timp ce ii miros chilotii doamnei Adi. Amestecul ala de mirosuri ma innebunea la propriu, farasa mai stau pe ganduri trag cosul de hartii de langa wc si gasesc ultima hartie folosita. Era inca umeda de pisat si atat, parca era si o urma de caca dar foarte stearsa, abia se vedea si simtea. Cu hartia in gura si chilotii la nas imi frec pula la maxim pana imi dau drumul. Las chilotii din mana si incerc sa ma sterg de sperma ca sa nu imi murdaresc pantalonii.
Dupa laba facuta, ma simt eliberat de tensiunea sexuala si ma apuc repede repede sa ii montez la tanti spoturile ca deja statusem ceva si nu facusem nimic. In juma de ora le-am si montat, le-am legat direct, fara sa mai opresc tensiunea. Le fac eu proba, erau belea, lepusesem la 20 cm fata de oglinda si acum lumina parca se dubla din cauza reflexiei.
- Gata, doamna Adi, vreti sa veniti sa le vedeti ?
- Vin imediat, stai un pic.
Fix cand a intrat ea in baie mi-am dat si eu seama ca ii lasasem ciorapii si chilotii pe capacul cosului si nu inauntru asa cum fusesera ei, plus ca acum chilotii nu mai erau rulati impreuna cu ciorapii. Ce mai, se vedea clar ca umblasem cu ei. Deja simteam cum ma ard urechile si obrajii de cat de rosu ma facusem. A aprins lumina, a stins-o, m-a felicitat ca nu i-am spart tavanul sau peretela asa cum se temuse ea, si m-a invitat in bucatarie sa imi dea banii.
Eram in al noualea cer ca nu vazuse ca ii umblasem la cosul de rufe, i-am bagat un pret un pic mai mare decat ceream de obicei, probabil si ptr ca se vdea dupa parfumul ei ca are bani tipa.
- Ia un loc Ovidiu, iti dau ceva sa bei ?
- Da doamna Adi.
- Ce vrei sa bei ?
- Orice aveti, o apa daca sunteti draguta.
- Minerala sau plata ?
- De care o fi.
Pune un pahar pe masa si scoate o sticla din frigider. Da in loc sa imi puna mie in pahar vad ca o duce la gura si bea din ea, abia apoi imi pune si mie in pahar. Ma uit la ea si ii zic:
- Va era sete doamna Adi !
- Ah, nu, am scuipat in sticla sa vad daca iti place scuipatul meu ! Din cate am vazut, mirosul de cacat nu te deranjeaza si nici cel de lenjerie folosita !
Bai simteam ca mor acolo de rusine, daca as fi putut atunci sa fug, as fi fugit mancand pamantul; Din pacate stateam incremenit pe scunul din bucatarie cu paharul la gura si cu mana stanga apasandu-ma pe genunchi ca sa imi dau seama daca visez si am cosmaruri. Domana Adi se uita la mine si apropiindu-se de mine, imi ridica paharul mai sus ca sa ma faca sa beau toata apa.
- E bun, nu ? Sau nici nu ai simtit scuipatul ?
- Aaaaa....
- Linisteste-te, nu sunt deloc suparata, ma bucur ca a fost sa fie asa; isi trase un scaun fix in fata mea si s-a asezat pe el. Si-a pus ambele maini pe umerii mei si atintindu-ma cu privirea :
- Ce ai facut cu chilotii mei ?
- I-am mirosit .
- Serios ?
- Da.
- De ce ?
- ...
- Iti place mirosul de pizda Ovidiu ?
- Da, Doamna Adi.
- Si miroseau a pizda ?
- A pizda si a caca un pic.
- Aha, iti place si mirosul de cacat din cate mi-ai zis domnul Ovidiu !
- Da, imi place...
- Sa te vad si eu cum iti place, treci aici! Si apasandu-ma pe umeri practic m-a facut sa imi imping scaunul in spate si sa ingenunchez in fata ei. S-a ridicat in picioare in fata mea si am ajuns intr-o pozitie cu capulin dreptul pizdii ei, tinandu-ma cu mainile de genunchii ei.
- Hm, interesanta postura ai asa la picioarele mele. Nu eram constient de asta, ma uitam ba la picioarele ei, ba la ea in sus. Cand am dat sa imi plec iar privirea in jos catre picioare si-a pus genunchiul in barbia mea si mi-a ridicat usor capul.
- Ti-e rusine de postura in care te aflii ?
- Da doamna Adi.
- Nu ma intereseaza daca iti este rusine sau nu, eu ma simt din ce in ce mai bine si imi face placere asta.
- Pupa ! Si isi indoii piciorul ca sa ajunga cu degetele picioarelor in dreptul gurii mele. Mi-am lipit buzele stranse de el si am plecat privirea.
- Auzi ? Tu esti prost sau te prefaci ? Dupa cum iti vad pula te excita foarte tare treaba asta dar vad ca refuzi sa te comporti asa cum trebuie . Hai incearca sa treci peste si arata-ti exact sentimentele pe care le ai. Incepe cu picioarele mele si arata-mi cat de tare iti plac. Daca nu te rog sa pleci imediat si sa...



    Login