Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

dorintele mele adevarate
Autor : lcssafyr - 2017-07-08
Citita de 6742 ori - Nota 1.80 (15 voturi)
sa incep cu sfarsitul. cred ca sunt bolnav cu caputul, de fapt nu cred, sigur sunt.
de fiecare data cand vad o femeie care imi place(integrand si underage mai dezvoltate) ma gandesc la orice s-ar gandi orice mascul potent, la sex. dar nu pot face tipul de sex banal, si nu pentru ca imi moare la intrare, ci pentru ca in timp ce imfaptuiesc injunghierea ovarelor sau a cacatului, vreau sa sara sangele din faptura. sa fiu mai explicit:
vreau sa o mutilez in timp ce facem sex, sa ii rup sfarcurile cu dintii, sa ii bag degetele intre oasele umarului si sa trag pana la rupere, sa planga, sa fie neputincioasa, sa o scrijelesc cu diverse obiecte si sa ma impartasesc lingand sangele ce zvacneste, sa ii storc rinichii in timp ce sta capra, sa ii dau pumni in ficati, mai la final sa o intep in ochi si altele, pana cand paralizeaza si cade intr-o hipnoza definitiva, cum o mai numiti voi, moarte. si toate astea in timp ce o injunghii prin interior.
nu pot sa stau prea aproape de chipul ei, adica un 10 centimetri departare si sa o privesc in ochi, fara sa imi imaginez ce fericit as fi si ce placere as avea daca i-as rupe gatul.
nu vreau sa ma vindec, nu vreau socuri pe creier, vreau doar sa nu mai fiu sadic atunci cand nu trebuie.
pe langa asta, in fiecare vara vad diverse perechi de labi ale piciorului foarte cute la fetite/fete/femei. adica impecabil crescute, foarte ingrijite si rujate cu oja, primul simptom care imi creaza placere este sa i le tai de la glezne cu un topor ce taie foaia, sa le iau acasa si sa le pun in vitrina sau pe un postament, pe perete, si pentru ca sunt atat de cute, sa le mai rod din cand in cand pana se termina sau pana se fac mov si trebuie aruncate sau date la caini.
al doilea simptom este cand imi imaginez cum ar fi sa aduc o pereche acasa, sau macar unul singur, si sa le tai atent degetele spre a le praji in ulei, ca mai apoi sa le degust ca pe un gat de pasare, oscior cu oscior.
al treilea simptom si ultimul este sa ii strivesc unul dintre ele, atat de tare incat sa se imprastie degetele, dupa care sa o pup tandru sa nu o mai doara si sa ii ling lacrimile izvorande.
cred in dragoste la prima vedere, toate astea imi vine sa le fac la prima vedere, iar sexul la a 2`a vedere sau tot prima, in acceiasi zi.
in plus unele au un par foarte frumos, incat probabil din invidie dar si din drago...



    Login