Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna Adela mi-a oferit primul golden shower
Autor : degauss - 2023-03-27
Citita de 8015 ori - Nota 6.65 (83 voturi)
Inainte sa incep as vrea sa stiti ca mi-a luat ceva sa imi fac curaj sa public prima mea fantezie dupa o perioada indelungata petrecuta pe acest site, asadar sper sa va placa mai ales ca totul s-a intamplat in realitate cu ceva timp in urma.
Eram in primul an la facultatea de inginerie a mediului si cel mai probabil dintr-un exces de zel am reusit cumva sa termin anul fara nicio restanta dar cu toate astea am realizat ca nu prea o sa am multe activitati pe perioada verii deoarece nu aveam inca un job stabil. Odata ajuns inapoi in satul natal de langa Reghin am inceput sa intreb in stanga si dreapta printre cunoscuti in speranta ca o sa gasesc ceva pentru cateva luni care nu numai sa imi asigure o preocupare pe perioada verii dar si un venit care sa ma ajute sa acopar mai bine cheltuielile de zi cu zi. Dupa cateva saptamani de cautari care s-au incheiat fara prea mult succes am surprins o conversatie intre parinti din care reiesea ca o fosta colega de munca a tatalui meu, doamna Adela ar avea nevoie de ajutor pentru cateva luni la un birou la firma de prelucrare a lemnului din oras deoarece cineva plecase in concediu maternal si se confruntau cu un numar mare de comenzi care trebuiau procesate intr-o perioada relativ scurta precum si alte sarcini administrative. Si uite asa din senin tatal meu s-a oferit sa ma puna in legatura cu firma respectiva unde am si sunat a doua zi dimineata in speranta ca nu au gasit inca pe altcineva. Urma sa descopar a doua zi ca inca aveau nevoie disperata de cineva priceput la excel sa ii ajute si daca as putea sa incep chiar a doua zi.
Ziua a trecut fara alte evenimente notabile exceptand caldura sufocanta din mijlocul lui iulie iar a doua zi la ora 7 jumate ma indreptam spre biroul unde habar nu aveam ce lucrui noi aveam sa descopar cu privire la sexualitatea mea in perioada ce urmeaza. Odata ajuns la fata locului am fost intampinat de doamna Adela, o femeie trecuta de 45 de ani dar nu mai in varsta de 50, genul de femeie zdravana dar bine proportionata care aveam sa descopar ulterior avea 2 copii foarte apropiati de varsta mea amandoi plecati la studii in strainatate. Doamna Adela era divortata de cativa ani in urma unei aventuri prelungite a sotului ei cu care mai tinea inca legatura cand si cand.
Dupa ce mi-a facut instructajul cu privire la ce as putea sa incep, fara sa mai pierdem timp pretios m-am apucat de treaba pe o caldura infernala si fara aer conditionat bineinteles, biroul fiind situat intr-o cladire veche cu facilitati care cam lasau de dorit. Una peste alta ma consideram norocos ca am gasit totusi ceva de facut mai ales ca aproape ma resemnasem la un moment dat. Nu au trecut nici o ora si la un moment dat am observat ca am pierdut conexiunea la retea si am intrebat-o pe doamna Adela daca si ea este in aceeasi situatie dar se pare ca doar calculatorul pe care lucram eu era afectat asa ca am incercat sa vad ce se intampla cu conexiunea cel mai probabil fiind vorba de un cablu de retea deconectat pe undeva pe sub birou acesta fiind alaturat de biroul doamnei Adela cele doua birouri fiind asezate in forma de L. Odata aflat sub birou si incercand sa deslusesc de unde vine cablul de retea mai exact, cu coada ochiului am observat cum piciorul doamnei Adela pe jumatate descaltat de pantoful cu toc se balanganea pe sub birou intr-un mod incitant as spune, mai ales considerand caldura insuportabila. Ce mi s-a parut si mai interesant e ca la un moment dat miscarea a incetat brusc iar picioarele doamnei Adela s-au departat usor. Curiozitatea m-a impins sa imi schimb usor pozitia ca sa pot avea o imagine mai buna fara sa dau prea mult de banuit cand doamna Adela a inceput sa isi faca vant cu rochita ei inflorata intr-o incercare de a se racori probabil oferindu-mi o imagine clara intre picioarele ei. Cu toate ca era foarte cald doamna Adela purta o pereche de chiloti negri cu dungi albe subtiri verticale prin care se distingeau doua labii carnoase, imagine care mi-a provocat un inceput de erectie promitator. Deodata doamna Adela intreaba:
- Hei cum e Cristi, ai gasit unde e problema?
Luat prin surprindere si deoarece ma simteam pe undeva vinovat ca imi imaginez cum ar fi sa gust un pic din labille groase de la cativa centimetri in fata mea am incercat sa ma ridic brusc si m-am lovit cu capul de biroul doamnei Adela care si-a cam dat seama ca se intampla ceva necurat pe sub biroul ei.
- Gata am rezolvat doamna Adela, si am iesit de sub birou fascinat de situatia inedita care m-a scos din starea anosta generata de fisierele interminabile la care lucram.
Ziua a trecut greu cu mari dificultati de concentrare tinand cont ca nu puteam sa imi scot din minte imaginea dintre picioarele doamnei Adela cu buzele carnoase acoperite de o fasie subtire de material. Un aspect care mi s-a parut curios a fost ca nu imi aduceam aminte sa o fi vazut pe doamna Adela sa mearga la toaleta pe parcursul zilei desi am impartit intre noi o sticla de Fanta de 2 litri, dar am pus asta pe seama caldurii excesive.
La un moment dat am observat ca parcarea se golise aproape complet si ma gandeam cand s-ar considera programul incheiat dar in acelasi timp nu vroiam sa fac o impresie proasta din prima zi cand deodata o aud pe doamna Adela spunand:
- Auzi Cristi, crezi ca poti sa ma ajuti ca trebuie sa aducem niste dosare din arhiva pentru maine ca sa putem incepe direct de dimineata?
- Sigur doamna Adela cum sa nu?
Doamna Adela imi spune sa o urmez in timp ce se indreapta catre arhiva care era undeva la subsol intr-o cladire anexa. Mergand in spatele ei nu puteam sa ma abtin sa incerc sa deslusesc formele fundului ei masiv in timp ce tot felul de ganduri necurate imi zburau prin cap, alimentate de faptul ca desi doamna Adela avea copii apropiati ca varsta de mine deborda de o sexualitate inedita pentru mine.
Ajungem la un moment dat in arhiva cand doamna Adela se opreste in dreptul unor rafturi goale si nu pot sa nu intreb unde sunt dosarele pentru care am venit acolo cand o aud spunand:
- Asculta copile, tu ma iei de proasta sau cum? Initial am crezut ca nu inteleg bine si am facut ochii mari ca doua cepe iar doamna Adela a continuat:
- Stiu ca te-ai uitat intre picioarele mele sub birou azi dimineata asa ca hai sa nu mai pierdem vremea, treci pe spate culc...



    Login