Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Deja-Vu
Autor : wildsenses - 2011-08-27
Citita de 5302 ori - Nota 7.42 (26 voturi)
Am auzit niste pasari ciocanind in geam. Un vant rece intra prin geamul intredeschis. Cearceaful era rece si alunecos si imi imbraca trupul gol... Soneria de la alarma m-a facut sa urasc una din melodiile mele de suflet... In cele din urma m'am ridicat din pat. Ma simteam ciudat. Puteam sa jur ca am avut un vis interesant, insa nu mi-l prea puteam aminti. Aveam in cap franturi de imagini; niste maini mari se plimbau pe spatele meu, alunecand in jos... apoi negru! Tineam strans de acea imagine insa tot visul era o ceata incontrolabila de dimineata.
Mi'am tarsait picioarele desculte pana in bucatarie. Gresia era rece si dura. Ma bucuram ca sunt singura acasa... Asa imi puteam lasa sanii sa respire si... deasemenea tot restul trupului meu. Am deschis frigiderul... nimic tentant. In congelator... niste cuburi de gheata. Am luat unul. Nu imi trebuia la nimic. Nu merge gheata la laptic... L'am luat in palma si am inceput sa il plimb pe burtica... Sfarcurile se trezisera din senin si parca vroiau si ele putin. Imi plimbam manuta de'a lungul coastelor si urma sanul meu stang ce ardea de nerabdare.... A batut la usa. La naiba! Ce cauta mama acasa? Am pus cubul inapoi in congelator.
Mama:
- Ce faci, iubita?
Incercam sa maschez starea euforica indusa de cubul de gheata din congelator.
Mama:
- Poti macar sa te imbraci, daca tot am venit acasa?
Uitasem complet de acest aspect... Am aruncat pe mine un furou alb. Mami a scos sticla de Cola si a inceut sa toarne in paharul cristalin. Admiram cum se scurgeau pe geam picaturile transparente de ploaie, dar nu stiu de ce... in capul meu se asemanau cu cu totul altceva. Ceva mi'a atras atentia brusc. Mama a deschis usa congelatorului si a luat un cub de gheata din cutie... Cubul din colt... cel care cu 5 minute in urma se plimbase in voie pe trupul meu excitat. L'a pus in pahar. Sorbea cu sete fiecare inghititura. Am incremenit. Am fugit in camera mea dezgustata si nu am mai iesit pana seara tarziu cand niste prieteni de familie si'au facut aparitita in casa, in numar mare.
Ne'am asezat la discutii... Vin, wiskey. scotch si tigari... Tot ce aveam nevoie pentru o seara relaxanta... Mai putin relaxant era ca trebuia sa ma ascund de mama pentru a ma bucura de ele. Eu cu un prieten putin mai mare... aproximativ 30 de ani, stateam la birou. Radeam, ascultam muzica si ne distram. Ceilalti erau de partea cealalta a biroului. Am inceput sa mangai coala de hartie cu un creion taios... Incercam sa reproduc visul... Insa mainile se opreau de fiecare data pe solduri si acolo ramaneau.. Apoi o luau de la capat. Incepusem sa innebunesc. Ce rost avea sa ma mai trezesc uda, daca nu imi aminteam visul? Eric imi urmarea cu atentie fiecare miscare. Puteam sa vad cum ochii lui verzi se plimbau meticulos si apasat de-alungul intregului meu corp. Ma studiau cu atentie.... Imi mangaiau ochii, nasucul, buzele, gatul... Parca imi transmiteau o stare umeda, euforica... Vedeam cu coltul ochiului ce face. Privirea lui ajunsese fixata pe sanii mei. Moment in care au devenit si mai pronuntati avand in vedere lipsa unui sutien sub maieul alb si subtire. Mi'a luat din mana creionul si intr-un mod abstract si neobisnuit a trasat liniile senzuale a unui trup perfect de femeie. O femeie care, la momentul respectiv, mi se parea ca domina trupul viril al unui barbat. Un fior cutremurator m'a trecut atunci cand a desenat doua maini puternice pe spatele cambrat al fetei.
Oare putea citi ganduri? A zambit sugestiv si a continuat desenul... Mai multe imagini intense mi'au brazdat gandirea. Visul incepuse sa prinda contur... Eram eu.. miscandu'mi accentuat soldurile, iar mainile lui ajunsesera, in sfarsit, pe fundul meu bombat si obraznic... Imi conduceau miscarile si imi intensificau ritmul... L'am privit. Avea niste buze carnoase, roz.... Imi doream cu teroare sa le umezesc putin.. Imi doream sa imi trec mana prin parul lui auriu in timp ce imi gusta cu frenezie excitarea scursa din pasarica mea... L'am privit. Respiratia mea intensificata ma daduse de gol. I'am privit pe furis coapsele. Parea un barbat dornic sa'mi simta trupul fierbinte...
Mama:
- Deci, Eric, cum a fost in Egipt?
Eric:
- O tara superba!
Mana lui ma mangaia febril pe pulpe. Un fior rece imi traversa trupul si isi imprastia efectul in chiloteii mei negri dintr-o dantela foarte finutza.
Eric:
- O tara fierbinte... as fi vrut sa simt ceva umezeala..... dar sper ca voi avea parte si de acest lucru.
Mama ii arunca o privire '' da, ai baut prea mult'', dar eu stiam exact ce vroia sa spuna. Incercam din ce in ce mai tare sa imi ascund excitarea si dorinta maxima de a il avea pe Eric, insa devenea din ce in ce mai greu cand el incepuse sa imi mangaie cu atentie si salbaticie in acelasi timp clitorisul... Apoi am simtit cum prin pasarica mea extrem de umeda au patruns cu sfiala doua degete mari.. Iesind si intrand din nou, soldurile mele au inceput sa se miste involuntar, respiratia sa se auda din ce in ce mai tare, ploapele sa se inchida....
Brusc, Eric si'a scos mana din pantalonii mei, si a plecat fastacit. Au urmat 10 secunde de nelamurire pentru mine. Apoi am primit un mesaj.
'' Te vreau... acum! ''
Am privit ecranul.
M'am ridicat si am inceput sa il caut cu...



    Login