Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Curaj...
Autor : Fenix - 2018-02-24
Citita de 8764 ori - Nota 6.74 (58 voturi)
Stateam intr-o seara si ca de obicei ma gandeam la o fosta prietena cu care avusesem o relatie in urma cu aproximativ 2 ani.Era o fata superba aproximativ 1.63 inaltime cam 59-60 de kg cu parul saten si cu o fata deosebit de vesela, mereu zambitoare. A avut mereu ceva al ei ceva care ma facea mereu sa inebunesc ca mi-ar fi placut sa ma domine, sa o sarut pe fiecare particica din corp si nu numai, dar niciodata n-am avut curaj sa ii spun aceste lucruri desi nu era incuiata la minte.In seara respectiva imi fac curaj pana la urma si ii scriu un "Buna, ce mai faci ce mai zici esti ok?", curaj dobandit dupa ce am analizat mai bine care ar fi sansele sa imi raspunda. Ne despartisem prieteneste doar ca nu am mai tinut legatura. Imi raspunde aproape instant "ooo mai traiesti?". Am ezitat un pic dar pana la urma continui.
-Ehh, da tu ce mai zici?
-Uite bine pe acasa, sunt la bucatarie fumez o tigare si ma uitam un pic pe Facebook la noutati.
Conversatia continua pe parcursul a cateva zeci de minute cand ajungem la punctul in care amandoi recunoastem ca ne e dor unuia de celalalt. De aici conversatia se muta pe plan sexual, la inceput cu mici emotii.
-Stii, mereu ai avut ceva al tau, ceva ce n-a avut nimeni. Nu stiu daca esti cea mai sexi sau nu din lumea asta, dar stiu ca tu ma atragi cum nu o face nimeni.
Urmeaza cateva replici banale pe aceasta tema, iar la un moment dat zic fie ce-o fi, daca se supara asta e nu mai dau ochii cu ea. Totusi aveam incredere totala ca, chiar daca m-ar refuza totusi ar ramane intre noi ceea ce vorbim.
-Stii, mereu am fost inebunit dupa pizda ta, mereu m-a facut sa imi doresc sa ti-o ling continuu si inca imi doresc.
-Wow,nu ma asteptam sa imi zici asta, desi am vazut ca o faceai cu pasiune, totusi nu ma asteptam sa imi si zici.
-Da, stii...
-Hmm, banuiesc ca ai ceva fantezii? Nu stiu ce ma face sa cred dar in fine...
Stateam si ma gandeam...cum sa ii zic ca as vrea sa fac orice pentru ea? Cum sa ii zic ca mi-ar place enorm sa stau in genunchi si sa ii fac poftele?sa ii sarut picioarele, sa urc usor si sa ii mangai tot piciorul cu buzele...cum sa ii zic toate aceste lucruri? Inima imi batea cu putere, desi am ezitat ceva timp zic nu..in seara asta ii voi spune tot, cumva trebuie sa gasesc o cale. Faptul ca devenea interesata de acest subiect, ca imi place la nebunie sa ii dau limbi mi-a dat curaj sa merg mai departe. Caut pe net o poza din categoria "facesitting" si i-o trimit.Nu pare deloc deranjata ba chiar ma incurajeaza sa fiu sincer pana la capat. Imi fac curaj si ii spun mai departe putin cate putin, mai cu un "hai zi odata" mai cu "atunci la ce ai mai deschis subiectu?". In cele din urma zic sa sparg gheata.
-Vreau sa fiu sclavul tau, nu stiu vreau efectiv sa iti fac toate poftele.
-Hmm, suna bine..o sa fii sclavul meu, sper sa te descurci.
Au urmat cateva zile in care am vorbit strict doar de reluarea relatiei, planuri despre momentul cand ajung acasa(eu eram in strainatate) si vom locui impreuna.Imi striga inima de fericire la gandul ca vom sta impreuna,dar lipsea ceva,nu mai vorbisem deloc de subiectul asta.Intr-o seara mi-o tranteste...
-Stii, voi incerca totusi sa fac asta...am mai facut-o doar o data si nu m-a atras foarte tare, dar daca tu iti doresti asa mult cum zici, mai ales ca n-ai facut-o niciodata si din spusele tale ca vrei doar cu mine voi incerca....vedem...
-Pff...ok..fie..cum zici...na..
Au urmat doar discutii normale despre orice dar in afara de acest subiect...Vine si momentul cand ajung in tara, am facut pregatiri dinainte in legatura cu inchirierea apartamentului tot,doar trebuia sa ajung acasa sa ma intalnesc cu proprietarul si sa iau apartamentul in primire. Ajung in oras pe la 10 dimineata aproximativ. Ma intalnesc cu proprietarul si dupa discutiile aferente la ora 13 iata-ma deja instalat in apartament. Totul mobilat utilat complet, aveam nevoie doar sa mai cumpar ceva mochete, vesela etc, lucruri asa minore dar personale intr-un fel. Dupa ce m-am odihnit vreo 2 ore ma trezesc si vad mesaj "suna-ma cand poti"
-Hei, ce faci? Eu am dormit putin ca na...obosit dupa drum..
-Stai linistit scumpule, mi-am dat seama..hai ce facem? Vin?
-Normal, uite hai ne intalnim in X loc si apoi mergem la apartament.
In scurt timp ne gasim si mergem spre apartament amandoi nerabdatori sa pasim in casa unde vom sta impreuna. Ne oprim la magazin cumparam 2-3 lucruri si pornim catre magnificul etaj 1.Sa reamintesc ca totul decurgea normal de aproximativ o luna, eram un cuplu in adevaratul sens al cuvantului.Pe scara comunicam normal si deodata imi zice.
-Mie-mi plac faptele nu vorbele.
-Ok...cred ca oricine gandeste asa,dar la ce te referi?
-Pai, am zis pur si simplu..
Ceva nu e in regula imi zic...vorbim normal si deodata imi da replica asta..in fine zic, treaca mearga. Ajungem sus, si intram in casa.
-Ce astepti iubire?
-Adica?
-Treci in genunchi.
-Wow, imediat Stapana.
-Niciun Stapana, mie imi zici iubire, suntem un cuplu, doar ca imi esti supus si imi faci poftele.
-Am inteles dragoste.
Fara sa imi zica ceva m-am pus si am descaltat-o si apoi am asteptat sa vad ce urmeaza.
-Hai in sufragerie..
-Ok
-Treci si dezbraca-ma si apoi te dezbraci si tu. Vezi corpul asta din fata ta? Il vei saruta tot, vreau sa vad ce inseamna la tine ca vrei sa imi faci toate poftele. Pentru inceput treci si saruta-mi picioarele.
Se aseaza usor pe canapea si isi departa picioarele.Vad in fata mea acea pizda care ma inebunise, care o vedeam in fata mea ori de cate ori am dat limbi la alte fete.
-E ceva ce n-ai face pentru pizda asta?
-Nu...
-Ok, asteapta aici in genunchi ma duc la baie sa ma aranjez.
Stateam langa canapea si ma gandeam la cele ce se intamplau, ma bucura ceea ce simteam. Deodata o aud:
-Iubire vino putin.
Ma duc repede la baie si intru.
-Da dragoste.
-Pune-te in genunchi si saruta-mi usor picioarele, imi spuse ea in timp ce sa aseza pe toaleta sa urineze.
In timp ce ii sarutam picioarele ma uitam țintă spre pizda ei.
-Zi, ce vrei sa zici?
-Nimic.
-Zi, fa-ti curaj. Stiu ce vrei, dar nu iti cer, roaga-ma tu.
-Pot sa iti sterg eu pizda?
-Da, dar ai grija cum o faci.
Se ridica de pe wc si se pune pe marginea la cada, si isi departeaza picioarele. Ma duc spre ea si cand ajung in fata ei incep sa o ling ca un disperat in pizda. Dadeam cu limba peste tot, sa sterg fiecare urma de urina.
-Hmm, hai in bucatarie la o tigare si sa comandam si noi 2 pizza.
Stam in bucatarie fumam 2-3 tigari si soseste si pizza.Iau o pizza si o pun deoparte si ii spun ca eu mananc un pic mai tarziu.
-Hai la un film imi spune. Si odata ajungi in sufragerie ne intindem frumos pe canapea.
-Tu ce cauti in pat? Treci jos in genunchi.Dupa ce m-am conformat instant si-a departat picioarele.
-Ia zi-mi tu mie cat de mult iti place sa imi dai limbi?
-Daca as fi in stare si non stop..dar na, orice om oboseste nu-s robot.
-Da, asa e..eu vreau sa imi savurez pizza, conecteaza laptopu la tv si baga filmul X apoi vino inapoi in aceeasi pozitie. Ma conformez intocmai si imi reiau pozitia.
-Mult...



    Login