Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum mi-am largit sotia incet incet!!!
Autor : Lastpass - 2020-11-18
Citita de 11709 ori - Nota 2.67 (30 voturi)
Buna ziua!
Inainte sa ma apuc de poveste doresc sa spun ca toate cele ce urmeaza sunt adevarate fara urma de exagerare.
Vreau inainte sa incep sa spun cateva cuvinte despre mine. Am 26 de ani, barbat , 1.80 inaltime, 75 de kg, constructie sportive, fac sport deoarece imi place sa fiu sanatos.
Toata povestea a inceput acum 5 ani cand mi-am cunoscut sotia.
O femei frumoasa cu varsta de 19 ani virgina si sfioasa in legatura cu sexul. Un corp suplu cu sani fermi rotunzi si destul de mari. Un fund mare cu buci rodunte ca la modele, o pizda roza cu labi micute si roze. Un gust formidabil.
Este foarte firava! A fost nevoie de 2 zile sa patrund pentru prima oara cu adevarat in interiorul ei umed, a fost o adevarat lupta cu rabdare.
Lipsa de sex nu duceam deoarece eram tanar student la o facultate buna unde se intra numai pe admitere, am locuit o luna la camin si dupa m-am mutat cu chirie in fata caminelor studentesti unde erau cazati 900 de student dintre care aproximativ 400-500 de studente.
Aveam o viata sexuala active si aveam cel putin o noua cucerire sexuala odata pe saptamana, exceptand prietenele apropiate care imi implineau dorintele prea multe si prea indraznete.
Totul a inceput in momentul in care am facut sex cu o studenta careia ii placea foarte mult sa Îi fie dusa pizda la maxim. A cerut sa ii bag 5 degete in pizda si pula . Dupa ceva timp am reusit sa fac un fisting de toata frumusetea. Din acel moment am dorit sa duc fiecare femeie la maxim.
MA EXCITA SA VAD PARTENERUL EXCITAT .
Sexul normal nu ma multumeste. Revenind la sotia mea, era nevoie de 30 de minute de sex sa pot face sex in toata puterea cuvantului , mai pe romaneste “sa ii bag toata pula” spune c...



    Login