Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am devenit dintr-un simplu coleg de clasa un sclav
Autor : pzaaaa - 2013-01-26
Citita de 9524 ori - Nota 7.68 (66 voturi)
Era o dimineata rece de iarna dimineata. Afara ploua torential.
Am ajuns ca deobicei la 7 si 10 minute in clasa si, spre surprinderea mea, Adela ajunsese si ea deja.
Se intampla foarte rar sa ma intreaca cineva. Datorita autobuzului de dimineata ajungeam aproape intotdeauna primul, iar dupa mine, la cateva minute distanta, intra Adela, care intotdeauna parea sa fie entuziasmata sa vorbeasca cu mine pana apareau ceilalti colegi, in linistea diminetii. Deasemenea profita de faptul ca ne intelegem ca sa imi ceara pe timpul zilei castile mele scumpe pentru a asculta melodii, imi cerea de 2-3 ori pe zi si telefonul ca sa isi caute melodii pe internet sau sa sune pe tot felul de oameni si deja devenise o obisnuita sa o ajut. Devenise asa o obisnuinta incat ea doar mai facea doar un simplu gest cu mana si deja stiam ce doreste si ii indeplineam dorinta imediat, chiar imi placea sa fac asta. Acest scenariu se repeta dimineata de dimineata, lucru care nu pot sa spun ca imi displacea, mai ales ca nu prea vorbeam cu alte colege din clasa sip area sa fie ceva legat intre noi.
Urma sa se repete acelasi scenariu, credeam eu, si in acea dimineata.
Adela venise cu o geaca foarte groasa si cu o umbrela mare pe care si-o pusese la mine pe banca (eu stateam in spatele ei) fara sa-i pese ca mi-a udat banca. Nu i-am comentat nimic si m-am asezat linistit.
-Muta te rog umbrela in fata si ai grija sa nu picuri prin toata clasa! imi porunci ea.
Desigur, m-am conformat. Pana la urma imi facea placere sa ma conformez, dar din pacate am picurat pe tot drumul apa, iar cand m-am intors ea imi reprosa lucrul asta:
-Ce ti-am zis eu sa nu uzi pe jos? Acum o sa imi comenteze Roxi ca am udat eu parchetul!
Desigur, asta era o tampenie, deoarece acea apa se usca in cateva minute asa ca nu i-am raspuns inapoi, am zis doar un simplu "Scuze" dupa care, in trecere inapoi spre banca mea am apucat sa o analizez din cap pana in picioare. Purta un pulover fara decolteu care ii scotea in evidenta sanii, blugi albastri si niste cizme pana la genunchi, negre.
-O sa ma ajuti cu tema la romana, continua ea in stilul ei dominator.
-Desigur, am raspuns eu. Nu ti-ai facut compunerea?
-Nu, ca nu stiu ce sa scriu. Imi dictezi ideile din a ta, nu?
-Sigur, hai de aici, i-am zis eu facandu-i semn sa vina in banca mea.
Ea se ridica si veni langa mine cu tot cu caiet si, treptat am inceput sa ii dictez. Desigur ca ma certa pentru fiecare scapare sau greseala sau fiecare lucru pe care nu il scrisesem bine sau care i se parea ei a fi prostesc. Imi critica si scrisul sau faptul ca ii dictez prea incet.
Au trecut in jur de 10 minute in care i-am dictat, dupa care ea se opri brusc si spuse ca este de-ajuns atat.
Se intoarse la locul ei si nu ma baga in seama o perioada, dupa care imi ceru servetele umede. I-am dat imediat ceea ce a cerut si incepu sa isi stearga cizmele negre cu ele, incercand sa nu scape nici o pata de noroi. Ai putea spune ca luceau dupa ce a folosit in jur de 5-6 servetele pe ele, dar totusi ea nu parea sa fie multumita.
-Off, ce ma enerveaza! suspina ea fals. Am impresia ca nu a iesit mirosul ala oribil din ele, nu stiu de ce!
Se uita ganditor in stanga si in dreapta, iar apoi se intoarse spre mine si spuse:
-Miroase-mi te rog cizmele si spune-mi daca simti mirosul urat. Am calcat in nu stiu ce noroi sau cacat de caine si nu pot nicium sa scot mirosul ala. Am curatat talpa la gratarul de la intrarea in scoala, dar cred ca a mai ramas ceva pe ea pentru ca miroase!
Nu imi mai ceruse asa ceva pana acum niciodata, dar a facut-o sa sune atat de normal si de firesc, atat de inocent, incat in cateva secunde m-am trezit cu picioarele ei asezate in fata mea pe banca. Fara sa stau pe ganduri am inceput sa ii analizez talpile cizmelor, descoperind cateva urme de fecale, cred. Mirosul parfumat al servetelelor folosite in exces era mai slab decat cel al rahatului ramas inca pe talpa ei, care acapara narile mele. I-am spus ca mai ramasese cacat de caine pe talpa si ea se supara foarte tare:
-Te rog sterge tu cu servetelul mizeria aia de acolo, e insuportabila! spuse si imi inmana servetelele.
M-am supus si am scos un servetel din pachet si am inceput sa sterg locul acela. Intre timp ea mai adauga ca si-a luat cizmele de nu stiu unde si ca ii plac foarte mult si nu vrea sa miroasa urat. Eu am dat din cap aprobator si am spus ca asa este, trebuia curatat.
M-am chinuit sa scot toata murdaria de pe ele, dar nu iesea, mai existau inca unele urme impietrite de noroi care nu ieseau de pe ea, dar reusisem sa inlatur rahatul de caine. Ea imi multumi mult si isi retrase picioarele de pe banca mea, lasand putin noroi din calcaiul cizmei la mine pe banca. Imi zambi satisfacator si apoi incerca sa se uite la talpi sa vada cum lucrasem. Eu imi dadusem silinta sa sterg toata partea aceea si ramasese acolo multa apa de la servetele. Brusc, ea se infurie si striga:
-Ce ti-am spus eu tie? Sa cureti cacatul asta de aici! Vad ca inca mai este.
-Dar am luat tot ce trebuia, am replicat eu cu putin curaj. Ce a ramas acolo nu puteam sa scot, nu iesea. Oricum nu mai miroase urat acum. Asa de tare se observa?
-Nu fi nesimtit! Vrei sa vezi ca se observa? Hai aici sa-ti arat...



    Login