Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am devenit dintr-un simplu coleg de clasa un sclav (3)
Autor : pzaaaa - 2013-01-30
Citita de 9635 ori - Nota 8.28 (43 voturi)
Odata trezit din socul intamplarii, m-am trezit degerat si obosit, intins pe trei scaune din holul sectiei de politie. Un tip grasun in uniforma incerca sa imi explice ceva, dar nu desluseam nimic din ce vroia sa spuna. Mainile mele era rosii ca focul si nu intelegeam ce s-a intamplat cu ele. Incheieturile ma dureau.
Pe usa intra o politista cu chipiu:
-Unde zici ca l-ai gasit?
-Intr-un foisor din parc, raspunse repede grasanul.
-Pai si nu stie absolut nimic din ce s-a intamplat?
-Mie asa mi-a spus!
Politista ma analiza cateva secunde dupa care incepu sa imi vorbeasca:
-Sunt agenta sefa Gherghescu, dar sa trecem prezentari. Nu te afli aici pentru ca ai comis vreun delict ci pentru ca ai fost agresat. Se uita in spate catre gras, care continua pentru ea:
-Ai fost gasit cu mainile legate cu sarma de un stalp, cu pantalonii dati jos si cu niste sosete lipite de fata cu banda adeziva. Ai de gand sa ne explici si noua cine ti-a facut asta?
-Nu, Sandule, nu! Intrebarea nu este cine i-a facut asta ci de ce!
-Cum de ce? Pai nu ti-am spus ce mi-a explicat? N-a vazut nimic! A fost atacat pe la spate de niste pusti care si-au batut joc de el. De ce? Poate aveau niste conturi de reglat...
-Tu nu intelegi! replica politista. Chiar nu iti dai seama?
-Ce sa imi dau seama? Explica-mi si mie.
-Este clar ca el a acceptat sa i se faca asa ceva. Este unul din sado-masochistii aia nebuni, altfel ce sa caute sosetele alea lipite de fata lui? Te-ai uitat macar la ele? Sunt sosetele unei fete!
Chiar nu stiam ce sa zic asa ca mi-am zis ca ar fi cel mai bine daca as tacea si le-as asculta discutia in continuare, dar Sandu accepta ideea si se retrase la birou, iar acum politista mi se adresa tocmai mie:
-Uite ce e, eu nu sunt proasta. Stiu ca acum ii ascunzi identitatea, dar ce ti-a facut nu este admis, in mai ales nu in public.
-Si daca nu vreau sa ii dau numele? am raspuns eu repede.
-A, deci intr-adevar sti. Pai daca nu vrei sa-i dai numele atunci am sa iti fac personal programare la psiholog, pustiule. Nu se poate asa ceva. Va jucati periculos pe strazi. Puteai sa mori degerat daca nu te gasea nimeni, tu realizezi?
Avea dreptate, se ajunsese prea departe, dar ce puteam sa fac? Sa o torn pe Adela, iar aventura asta sa se termine aici? Probabil nu m-ar fi iertat niciodata. Si totusi nu am crezut ca poate sa mearga atat de departe. Amintirea acelor momente ma soca tot mai tare. Brusc imi revenea in memorie foisorul si sosetele Adelei, intinse pe jos pline de sperma.

---

-Ce credeai ca acum o sa iti dau sosetele sa le speli acasa dupa ce le-ai umplut de maioneza? rase Adela. Hai, apuca-te si linge-le ca mai trebuie sa mergem si la scoala. N-ai vrea sa ma faci sa astept, nu?
-Desigur ca nu, am raspuns eu repede si mi-am aplecat capul spre sosete.
Din pacate nu facusem in viata mea asa ceva asa ca prin cap incepura sa imi treaca ganduri ezitante cu cat ma apropiam cu gura mai mult de propria mea sperma. M-am oprit pur si simplu si simteam ca nu mai pot sa continui. Mi-am zis ca daca e sa se blocheze aici acest joc, atunci asta este, sa ramana asa, dar a fost o decizie proasta.
Adela injura asteptand. Eu nu o mai ascultam, asa ca asta m-a costat.
Tacticos, Adela se incalta cu cizmele fara sa mai astepte sa i se dea inapoi sosetele, iar prietena ei facu la fel.
-Haide odata...linge-ti sperma ca deja ai facut prea multe fite! Ti-e frica sa o inghiti, sau ce?
Nu ma puteam uita la ea de rusine, asa ca stateam cu capul aplecat in jos. Dupa scurt timp am simtit o mana rece pe capul meu:
-Daca nu imi cureti sosetele o sa te pedepsesc mai rau decat iti poti imagina. O sa te umilesc cu adevarat!
Atunci, stimulat putin si de mana care ma tinea de cap, m-am aplecat si am inceput sa imi ling sperma. A fost incredibil de ciudat sa o simt in gura ca pe o crema dulceaga asa ca nu am prelungit momentul. Inghiteam imediat tot ceea ce lingeam.
-Bravooo! ma felicita Adela. Pana la urma esti un catelus ascultator, dar din pacate mai avem de lucrat la disciplina ta. Chiar daca mi-ai curatat sosetutele nu scapi fara pedeapsa.
Fericit ca oricum i-am facut pe plac am replicat:
-Orice spui tu, stapana. Merit sa fiu pedepsit pentru ca nu te-am ascultat.
-Si tu care propui sa fie pedeapsa?
-Nu stiu... orice...
-Am eu o idee! spuse Sorina. Haide sa-l legam de stalp si sa-l lasam aici, ce zici Adela?
-E bine asa? ma intreba Adela.
-Da, e bine, am raspuns eu putin confuz.
Sorina gasi pe jos o sarma cu care ma lega stramt de unul din stalpii foisorului. Stateam inca ingenunchiat cu penisul afara, iar senzatia de caldura pe care mi-o daduse ejacularea se risipise de tot. Frigul ma cuprindea tot mai tare si simteam ca inghet treptat.
-Nu mi se pare destul! zise Adela. Hai sa-i lasam si sosetele astea sa le miroasa pana cand se satura! Scoase din ghiozdan o rola de banda adeziva si i-l dadu Sorinei, care musca dintr-o parte ca sa rupa o bucata.
Asa am ajuns sa stau aproximativ 3 ore acolo, cu sosetele lipite de fata. Erau ude, dar la fel de mirositoare si placute ca in prima clipa cand mi-am apropiat nasul de ele. Imi placea sa le simt finetea pe fata mea.
Oameni probabil au trecut pe acolo, dar putini. In schimb am fost gasit de doi jandarmi care patrulau in zona. Si-au batut joc de mine putin, dar nu m-a interesat.

---

-Nu am sa divulg numele ei! am raspuns eu ferm pentru ultima data, pregatindu-ma sa plec din sediul politiei cu o trimitere la sectia de psihiatrie a spitalului judetean.
-Bine, cum vrei tu! Sper sa te gaseasca nebun la psihiatrie, pentru ca normal nu esti!
N-am mai ascultat si am iesit. Trecand pe langa...



    Login