Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am devenit dintr-un simplu coleg de clasa un sclav (2)
Autor : pzaaaa - 2013-01-28
Citita de 13264 ori - Nota 8.29 (52 voturi)
Scurte precizari: Da, am probleme la mansarda, deci cine citeste asta nu poate decat sa se astepte sa se ingrozeasca daca nu ii plac fanteziile de categoria asta. Pana la urma este alegerea ta daca citesti sau nu. Inca ceva important, n-am o atractie speciala pentru cizme, dar ideea mi-a venit spontan intr-o seara si mi-am dorit sa o impartasesc. Multumesc tuturor pentru opinii, fie ele pozitive sau negative. Sper ca partea a doua sa nu va dezamageasca!

La scurt timp dupa ce s-a consumat momentul in care Adela m-a umilit am inceput sa constientizez in ce joc intrasem defapt. Nu ma ingrijora atat de tare "jocul" in sine cat ma speria gandul ca as fi putut fi surprins lingandu-i cizmele pentru ca la cateva minute dupa ce m-am intors in clasa au inceput sa imi apara colegii. Intelegand tot mai tare ce s-a petrcecut, nu puteam inca sa imi explic exact care era acum situatia si simteam ca as avea in gura un gust neplacut si resturi de pietricele pe dinti, asa ca dupa ora 12 am plecat grabit acasa, probabil din frica sa nu imi observe cineva ceva dubios pe dinti.
Acasa m-am spalat bine de tot pe dinti, m-am clatit cu apa de gura si am rasuflat usurat cand tot procesul s-a terminat. Apoi m-am aruncat in pat si am inceput sa meditez asupra evenimentului. Nici nu aveam idee ce avea sa urmeze.
Adela nu mi s-a mai adresat in acea zi si nici macar n-a intors privirea spre mine, desi deobicei spunea glume in ore sau avea cate ceva de cerut. M-a ignorat total, probabil fiind inca suparata.
Noaptea, incercand sa adorm, gandul imi zbura mereu la o scena in care Adela intra in timpul orei in clasa cu mine in lesa, mergand in patru labe si profa de geogra intreaba "Ce naiba e asta?", iar Adela raspunde: "A, e cainele meu! Uite!" si apoi pocneste din degete si eu, ca si cand as fi auzit un ordin, ii sarut numaidecat piciorul. Desigur, stiam deja ca asa ceva nu s-ar intampla. Era prea mult atat pentru mine cat si pentru ea. Trecand peste asta ma intrebam oare cum de mi-a patruns in ganduri. Cum de stia ca voi face asta? Cum de a inteles ca imi place?
Degeaba m-au batut la cap gandurile, pentru ca in saptamana aceea nu s-a mai intamplat nimic iesit din comun. Adela isi vedea de treaba, isi cerea mereu castile din obisnuinta si dimineata nu vorbea despre ceea ce s-a intamplat. Incepusem sa cred ca a fost un incident izolat, o nebunie care s-a consumat in cateva minute pe care ea nici nu trebuie sa o retina, dar mie imi ramasese intiparita in memorie.
Totusi, s-a dovedit ca Adela nu a uitat.
Intr-o luni obisnuita de iarna, inghetata, cu temperaturi sub 0 grade, am gasit-o din nou in clasa inaintea mea si m-am cutremurat amintindu-mi ce sa intamplat ultima data cand a ajuns inaintea mea la scoala. Am salutat-o normal, dar nu am avut curaj sa o privesc in ochi. Ea m-a salutat inapoi, dar n-a inceput vreo discutie.
Am inceput sa imi fac tema la engleza si, dupa un timp, am sesizat ca Adelei ii suna telefonul. Fiind liniste, puteai deslusi ceea ce spune apelantul: o prietena de-a ei din alta clasa era in fata scolii si o chema sa vina pana afara. Adela tuna de nervi, striga si spunea ca nu doreste sa vina, dar colega respectiva era foarte persuasiva asa ca in final Adela cedeaza si se ridica luandu-si paltonul de pe scaun si apoi il imbraca. Era gata sa plece si totusi parea ca nu are chef sa mai faca un pas spre usa.
Brusc, se intoarce catre mine:
-O sa vi cu mine pana afara, da?
-Ok, am acceptat eu buimac. Stai sa imi iau si eu geaca.
-Ce geaca? Cum ti-am zis eu sa imi spui cand suntem doar noi doi?
In momentul ala m-a cuprins un fior de teama si supunere cum n-am mai avut vreodata.
-Iarta-ma, stapana! N-am crezut ca mai doresti asta.
-Cum sa nu doresc? se precipita ea. Ba doresc! Si azi o sa te faci util, da?
-Orice doresti, stapana, am replicat eu inghitind in sec.
-Si nu-ti mai lua geaca, numai te va incurca! Acum haide!
Am coborat incet scarile si am iesit afara. Frigul m-a izbit din prima. Eram doar intr-o bluza subtire si un tricou pe dedesubt asa ca am inceput sa tremur ca un nebun.
Prietena Adelei, Sorina, astepta alaturi de o alta fata, Bianca, in fata scolii.
-Cine-i baiatul, Adela? o intampina Sorina.
-Nu-l bagati in seama, spuse Adela indiferenta, imi tine companie mie. Ar face orice pentru mine!
-Seeeeriooooss? se minuna Sorina. Chiar orice?
-Da, intreaba-l daca vrei.
Isi intoarsera privirile spre mine, iar eu dadui din cap aprobator.
-Deci ti-ai gasit un sclav, Adela! Fain asa. Vrei sa ne jucam cu el?
-Se poate...
-Unde mergem?
-In parculet. Acolo nu e nimeni acum.
Dupa 10 minute de mers pe jos am ajuns in parculetul apropiat de scoala. Acolo era aproximativ pustiu deobicei, desi isi mai faceau veacul pe acolo chiulangii. Fetele se oprira intr-un foisor flancat de un gard viu inalt, unde exista o singura gaura de patrundere. Locul era linistit, dar umed si rece. Frigul si teama ma faceau sa tremur permanent, dar incercand sa nu arat asta, ma opream fortat din dardait cand fetele se uitau la mine.
Au fumat, au discutat, iar apoi Sorina facu din nou referire la mine.
-Bun, si nu ne arati si noua ce poate sa faca sclavul asta al tau?
-Ba da. Sclavule, in genunchi!
M-am conformat imediat si m-am pus in genunchi pe pavamentul rece din foisor. Adela ramanea indiferenta in timp ce celelalte doua fete ma priveau mai degraba stupefiate decat mirate.
-Iti plac cizmele mele?
-Sigur ca imi plac, stapana! Sunt cele mai frumoase! am replicat eu fara sa ma gandesc inainte.
-Le adori nu?
-Bineinteles, stapana!
Am auzit din spatele meu chicotitul uneia dintre fete. Adela purta peste blugi niste cizme de culoare crem, pana la genunchi. Nu erau din piele, habar n-am din ce erau, dar aveau o talpa foarte groasa, dintr-un material mai puternic.
-Bravo! O sa primesti un premiu pentru cuvintele astea frumoase, catelus! exclama Adela, apoi scuipa chiar langa piciorul ei si adauga: ia uite ce ai ocazia sa lingi!
Trebuie sa recunosc, am stat putin pe ganduri inainte sa ma aplec, dar apoi mi-am scos limba si am inceput sa curat pavamentul. In momentul urmator am simtit piciorul puternic al Adelei apasandu-mi capul in flegma. Am avut un mare noroc ca eram cu gura inchisa inghitind ceea ce am lins atunci cand m-a calcat pe cap, altfel probabil ca mi-as fi rupt dintii din fata.
-Iti place saliva mea, nu? Normal ca iti place, esti cainele meu!
Nu am avut curaj sa marai ceva, asa ca am asteptat sa isi ia piciorul de pe capul meu. Ramasitele de saliva se imprastiasera putin pe fata mea, dar eram in regula. Mai rau cred ca eram pe cap, unde probabil imi ramasese urma de la cizme.
-Ti-a placut? intreba Adela.
-Da, mi-a placut mult, am spus eu raspicat.
-Nu-i asa ca e amuzant? se adresa Adela celor doua fete.
-Pe mine nu ma pasioneaza asa ceva si se face si tarziu si trebuie sa ajung la ore, spuse Bianca si apoi treptat se indeparta salutand. Probabil ca o socase cruzimea Adelei. In schimb Sorina ramasese si parea sa se distreze.
-Se poate sa incerc si eu ceva? se ruga Sorina.
-Normal, spune-i ce vrei sa faca si va face, spuse Adela cu satisfactie.
-Hei, uita-te la mine!
Sorina ma lua de barba si imi intoarse fata spre ea. Eram inca ingenuncheat. Frigul nici nu mai conta in acel moment, si asa eram degerat.
-Vrei sa ma mirosi in cur? ma intreba ea.
-Nu-l mai intreba! replica Adela inainte sa aprob eu. Vrea oricum! Hai, intoarce-te. Ce colanti faini porti azi!
Sorina purta colanti albastri, fini si avea cizmulite maronii, imblanite pe margini si captusite bine. Era mai plinuta asa ca avea un fund destul de mare.
Se intoarse cu spatele la mine si incet facu pasi inapoi indreptandu-si fundul spre mine. O simteam pe Adela din spate luandu-mi capul si bagandu-mi-l sub Geaca lunga a Sorinei, si apoi impingandu-ma incet cu fata in fundul ei. Colantii erau super fini, imi placeau la nebunie, iar bucile ei imi strangeau nasul. Mirosul era ciudat, de transpiratie, dar si de cacat la propriu. Sorina se apleca putin apoi, lasandu-ma si mai tare inauntru.
M-au tinut asa putin si incepeam sa nu mai am aer. Adela ma tinea strans de cap ca sa nu pot scapa.
Intr-un final m-au lasat, Sorina fiind repezita sa traga conculzii in timp ce isi aranja colantii care ii intrasera in fund.
-Ti-a placut mirosu?
-Da, este minunat, am raspuns eu imediat.
-A fost o onoare sa ma mirosi, nu?
-Bineinteles.
-Atunci da-mi un pupic acolo, rase Sorina. Hai treci si pupa-ma in fund, sclav prost.
Am procedat exact asa cum mi s-a ordonat, iar cele doua fete incepura sa rada copios.
-Ia spune, zise Adela ca si cum i-ar fi venit o idee, ce te excita pe tine cel mai mult?
-Pai mi-ar place sa va vad sosetele, stapana, am spus eu referindu-ma la fetish-ul meu normal. Pe mine ma atrag picioarele cu sosete.
-Ti s-a sculat acolo jos obiectul muncii? intreba Adela apoi puse varful cizmei in acel loc. Da, e cam tare. Ai vrea sa ejaculezi? Vrei sa faci labuta?
-Numai daca ma lasati, stapana!
-Bun, pentru ca vreau sa te exciti tare de tot acum, m-ai inteles? O sa iti aratam sosetele noastre daca asta vrei si te lasam sa le mirosi.
-Si sa le ling si sa le sug, adaugai eu.
-Da, ce vrei tu.
Cele doua se asezara din nou pe scaunelele din foisor, intoarse spre mine. Sorina se uita putin derutata la Adela, dar ea ii adresa o privire de siguranta si cele doua incepura sa se descalte.
Din cizmele ei lungi, Adela scoase niste picioare destul de mici, imbracate in niste sosete cu du...



    Login