Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu manutele sub picioarele....
Autor : motan25 - 2013-02-11
Citita de 10077 ori - Nota 3.24 (21 voturi)
Trampling in scoala generala cu doamna profesoara
In scoala nu eram un copil obraznic insa mai aveam obiceiuri proaste cum ar fi udatul cretei de la tabla cu apa, murdaritul buretilor pentru sters tabla cu cerneala, etc. Intr-o buna zi din „dragoste si respect” pentru doamna profesoara am ajuns la concluzia ca ar fi „bine” sa murdaresc cu carioca scaunul tapitat de la catedra pe care statea. Si fiindca ma nimeream mai tot timpul primul dimineata in clasa, nefiind nimeni am murdarit cu succes tapiteria scaunului doamnei profesoare, cu o carioca care era mai stricata; si m-am gandit eu ca asa o s-o consum de tot. Profesoara aceea nu avea nimic cu niciunul dintre noi si era cam intre 30-35 de ani; nici tanara dar nici baba si era de franceza; poate ca din cauza ca urasc franceza am urat-o si pe ea.
A venit toata lumea, ceilalti copii care imi erau colegi, a venit si profesoara si a gasit scaunul tapitat cu tapiteria murdara de carioca. Carioca cu care am murdarit, bineinteles, ca am indosit-o bine, nu am lasat-o la mine in penar iar eu fiind mai linistit la ore nu m-a banuit; insa am facut imprudenta de a ma comporta cam suspect si am ras impreuna cu colegul de acest fapt, ca si-a gasit scaunul murdar.
Ca sa am un alibii nici macar nu mi-am dat jos geaca de pe mine in timp ce efectuam operatiunea de murdarire, asa incat, cei care au venit (colegii), vazandu-ma imbracat, au zis ca de abia am ajuns si eu in sala, mai inainte si deci chiar nu aveam cum sa murdaresc scaunul. Dar facand imprudenta de a rade prea suspect si vazandu-ma cu geaca aceea groasa si pufoasa pe mine (era iarna, sa fim intelesi), poate nu s-a gandit din prima ca eu am murdarit scaunul, insa mi-a cerut mie geaca chipurile s-o foloseasca pe post de tapiterie pentru scaunul simplu; deci s-a gandit ca daca n-are scaun tapitat, sa stea totusi pe moale si anume pe geaca mea. Ce era sa mai zic si eu ca ea arata binisor, era cu fusta pana la genunchi cu toate ca arata binisor de la gat in jos; la fatza te cam speriai daca te uitai dar asta e situatia; pentru o profesoara nu trebuie sa fii foarte frumoasa. Si, asadar, ora aceea, a stat, cu fundul, pe geaca mea; la sfarsit, inainte de a pleca, bineinteles ca mi-a dat-o inapoi dar colegul imi zice: „vezi ca ai noroc ca-i iarna ca dealtfel nu aveai geaca sa-i dai sa stea si se punea pe tine” iar eu imprudent ii zic „lasa ca daca mi-ar fi pus 5 fara ascultare nu m-ar deranja”; mie neplacandu-mi franceza as fi acceptat si un 5 dar totusi aveam note mai mari de 7 de 8.
Ea a auzit dialogul nostru si cumva ar fi tras concluzia ca eu as fi fost cel care ar fi murdarit scaunul. Stiu ca m-a chemat cu dansa la cabinet (profesorii de limbi straine aveau cabinet propriu, separat de cancelarie) dar niste colege, vazand ca doreste sa ma duca la cancelarie (cabinetul si cancelaria erau in acelasi drum) au sarit ca arse si au zis ca nu eu am facut; ea a zis ca nu ma duce la director si vrea doar sa vorbeasca separat cu mine ca sa afle totusi cine a facut si cine nu si cica nu s-a suparat pentru ce s-a intamplat.
M-a dus la un cabinet, era o incapere chiar langa camera secretarei. Nu am intrat la secretara ci in camaruta aia mai mica; acolo m-a intrebat incet si calm daca eu am facut asa ceva si am zis ca nu. Mi-a zis ca nu-i frumos sa mint si chiar de nu as fi facut tot nu e frumos sa fac asa daca o sa am intentia asta pe viitor. Initial nu a dorit sa-mi faca nimic ci doar sa ma lase sa plec. Acolo la ea pe masa era un calculator, model mai vechi de acum 10-15 ani, cu mouse cu bila, cu monitor cu tub cinescop, cu tastatura veche si inestetica, etc. Eu aveam si o atractie catre calculatoare, si cata vreme ea se invartea pe acolo, cauta nu stiu ce foi, caiete, cursuri, habar nu am, eu am reusit sa-i indes in unitatea de discheta niste hartie. Ea a vazut si a zis „iiii ... numele meu ... ce ai facut? Vai...ce o sa-ti fac pentru asta....scoate repede de acolo hartia, hai” iar eu razand (nu stiu ce era in capul meu) nici ca am scos-o. Si ea s-a gandit sa ma pedepseasca. Eu am inceput sa ma smiorcai zicand ca „nu vreau batut” si ea a zis ca nici n-o sa ma bata. Ma gandeam acum ce o sa-mi faca!
In camaruta aceea erau tot felul de scaune si scaunele si ea s-a gandit sa nu-mi faca nimic si sa ma puna la colt, in genunchi, si sa ma tina pana la sfarsitul pauze...



    Login