Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colega Cristina
Autor : lingtalpi - 2015-11-15
Citita de 17463 ori - Nota 6.33 (81 voturi)
Ce o sa va povestesc este o intamplare reala , de fapt prima dintr-o serie de intalniri intre mine si colega mea.Va rog sa ma scuzati pt unele greseli gramaticale si pt lungimea povestirii: este greu sa te concentrezi cand retraiesti asa ceva si sa mai si scurtezi ca sa nu devina plictisitor.Vorba aceea: sa fi noroc sa ai!

-Georgica inchide fereastra ca se face curent , te rog.In timpul asta isi strange picioarele sub scaun lasandu-ma sa adulmec urmele inbunitoare lasa-te de picioarele si ciorapii ei.Un miros inebunitor emanat din 2 picioare apartinand unei femei de 46 de ani (mai mare ca mine cu 11 ani) , inalta , voluptoasa si cu un par blond , lung si cret ca de brazilianca.Era sfarsit de august intr-o zi de vineri dupa ora 16.30 iar la etajul 3 al caldiri mai ramasesera la munca doar 2 oameni: eu si colega Cristina.In timp ce lucram la raportul cerut am simtit un miros placut de picioare transpirate si ciorapi de dama. Automat penisul intrase in erectie iar gandurile o luasera razna. Avand acest fetish mereu am incercat sa imi indeplinesc anumite fantezii si greu am ajuns la indeplinirea acestora, singurele experiente pana atunci fiind cu stapana Luana dar si acestea cam rar. Uitandu-ma in jos observ picioarele colegei intinse mult sub biroul meu.Cu grija las scaunul in jos sa pot adulmeca cat mai bine dar parca ceva nu-mi convenea.
Ridic capul si o vad pe Cristina concentrata la calculator. Ma las incet pe scaun si ma bag sub birou-”Georgica daca te prinde esti mancat-toata firma te afla “.Desi sunt inalt am reusit sa incap cumva si m-am aplecat astfel incat sa fiu cu nasul cat mai aproape de sursa acestei minunatii olfactive. Purta o pereche de ciorapi culoarea piciorului ( desi afara era destul de cald ) iar prin ei se puteau observa o perecehe de talpi de marime 40 cu degete frumoase dar fara oja pe unghii si cu niste calcaie usor crapate si cu f putin tabacite. M-am aplecat astfel incat nasul meu sa adulmece cat mai bine acele degete si acele talpi ametitor de frumoase .Incet , prelungit si fara zgomot trageam adanc in piept acel miros acrisor si umed de la imbinarea degetelor cu talpile miscand capul astfel incat sa acopar toata latimea talpii dintro singura inspiratie.Era de vis , ca un drog , parca eram pe alta lume.
Incet ma indrept catre degtele ei si incep sa le adulmec pe fiecare in parte.Degetul mic cu ciorapul facea sa apara un fel de mic cort de care ma apropiam si amusinam cu nesat.Mirosul acrisor mai puternic si umed imi invada fiecare parte a nasului si se tintuia acolo refuzand sa mai plece.Incet am ajuns la degetul mare pe care l-am mirosit de la baza catre varful unghiei incet si prelungit. Cand ajungeam la unghie ridicam incet capul, inghiteam si eliberam aerul. M-am aplecat si am inspirat prelungit pe toata lungimea talpii ei de femeie matura : de la unghii pana la calcaie. Extraordinar acel miros de transpiratie si picioare de femeie! Si tocmai acum se trezise doamna sa ma roage sa inchid geamul.Pizda ma-si de viata!
Cu parul mai deranjat si mai rosu la fata , cu un penis care statea sa crape fermoarul pantalonilor (noroc cu chilotii care erau mai stramti) ma ridic si ma indrept catre fereastra , trecand prin dreptul ei. Am evitat sa ma uit la ea desi simteam ca ma priveste.La intoarcere ma asez pe scaunul lasat la nivelul minim cu intentia ca pe viitor sa ma reapuc de frumoasa indeltnicire. Ghinion colega isi incaltase picioarele in pantofi si le tinea aproape de marginea scunului ei .Suparat ma ridic sa ma duc sa beau apa cu gandul sa ma reapuc de treaba. Cand ma intorc in bara de task-uri clipocea un mesaj transmis pe mess-ul companie de catre colega mea. Il deschid :
“ Ce ai , esti suparat ca te-am rugat sa inchizi geamul ? “
“Nu mai , nu-mi iese treaba pe aici si nu stiu cum sa-I dau de cap si iar cred ca fac noapte alba la birou . Si chia nu-I placut deloc”
-Pai daca vrei te ajut eu ca oricum am terminat si azi nu plec acasa. Mi-am luat cazare la hotel ieri sia azi .
-Nu mai , lasa mergi la hotel ca ma descurc eu intr-un final .Numai langa mine nu te mai vreau ca cine stie la e dracu ma mai duce mintea, ziceam eu in gand cu naduf.
Dupa cinci minute se ridica vine la mine si se aseaza pe scaunul de langa biroul meu si cu doi ochi caprui ma fixeaza putin si ma intreaba :
-Auzi , miroase bine ? Ti-a placut , nu-I asa? Si se uita fix in ochii mei.
Am simtit ca se pravale in capul meu cele 6 etaje de deasupra mea unul cate unul.Usor am banguit , rosu la fata si uitandu-ma in parul ei :
-Ce sa-mi placa ? Ce vrei sa zici ca nu pricep ?
-Cum imi miros picioarele ? Ma tu crezi ca n-am vazut si n-am simtit ce ai facut acolo sub birou? Si ma impinge cu mana pe frunte.
-Sa stii ca am simtit si am si vazut.HAHAHAHA , fraiere !
-Stii …..am facut dar sa nu zici la nimeni , te rog.
-Mda , ma sa sti ca nu spun dar mie mi-a placut ce ai facut acolo jos si daca vrei te mai las.
Nu stiu de unde am avut curajul sau inconstienta sa-I zic ca mai vreau si sa-I propun sa mergem la ea la hotel sa continuam. Ma asteptam la o palma din partea ei dar spre surpriza mea a acceptat.In doua minute era totul oprit si ne indrepetam catre hotelul situate la 5 minute de mers. Am intrat in camera si de aici a inceput un scurt dar foarte frumos capitol din viata mea.S-a asezat pe marginea patului si si-a intins picioarele catre mine si mi-as zis sa o descalt.
-Sti mereu mi-am dorit sa-mi faca cineva asa ceva si sa ma linga in cur dupa aceea ,dar fraieru asta de Sorin (sotul ei ) nici nu vrea sa auda de asa ceva.Ce zici , te bagi?
-Normal, zic eu in timp ce o descalt de pantoful drept .
Ridic piciorul imbracat in ciorap si il sarut de la glezna catre degetul mare , incet si apasat fiecare centimetru.Incet cu saruturi apasate , sarut fiecare unghiuta si fiecare degetel in parte pana la cel mic.In timpul asta inspir cu nesat acel miros imbietor si ametitor care iar se lipeste de narile mele.Ea isi rica incet talpa parca invitandu-ma sa-I aplica acelasi tratament si talpi.De la degetul mare catre calcai sarut fiecare centrimetru din talpa si scobitura picioarului . La calcai deschid gura si intreduc acel calcai in gura si cu limba incep sa ling cat mai apasat pot.Deodata o vad ca incepe sa geama usor si-mi zice :
-Sa nu te opresti !
Ling cu nesat acel calcai in timp ce glandele salivare lucreaza din plin iar gura mea pare prea mica pt a cuprinde acea comoara.Dupa un timp isi scoate picioarul din gura mea si imi spune :
-Linge-l si pe stangul dar tot asa frumos .
Scot piciorul stang din pantof si il duc direct la nas si inspir puternic mirosul talpi pe toata lungimea acesteia.Ma duc cu saruturi catre glezne si de acolo catre degetul mare pe care il sarut apasat.Inspir puternic aroma care emana dintre degetele ei si este filtarat de ciorap si continui sa sarut fiecare deget in parte.La cel mic ea ridica talpa si eu cobor cu sautari pe talpi pe scobitura piciorului si ajung la calcai.
-Intai linge-l si dupa aia suge-l.
Ma supun si incep sa-I ling calcaiul prin ciorap cm cu cm pana cand ciorapul este ud.Avea un gust acrisor si usor sarat care ma inebunea .La un moment dat iau calcaiul in gura si incep sal sug si sa-l ling cu nesat.De jos din genunchi ma uitam catre fata ei frumoasa .Se uita la mine si zambea .I se citea placerea pe fata si in ochi.Radia.Dupa un timp in care i-am lins talpa si i-am mirosit fiecare spatiu dintre degetele de la picioare imi spune sa ma opresc. Se ridica in picioare, isi ridica fusta si incepe sa-si dea ciorapii jos. Raman la vedere doua picioare superbe , vouptoase cu ceva celulita pe le dar deloc neplacute.Picioarele erau terminate cu degete lungi , cu unghi fara oja si ceva mai lungi.Era o imagine de extaz si eu stateam in genunchi in fata ei langa aceste doua minunatii. Se aseaza pe un scaun si imi zice :
-Vino incoace, si –mi indica cu degetul locul de la picioarele unui scaun pe care ea se aseaza picior peste picior.Acum ia-o de la inceput .
Ma asez langa scaun , in genunchi si iau in palmele mele piciorul stang.Imi apropi buzele de glezna si incep sa o sarut in jurul gleznei incet dpa care ceva mai apasat.Din cand in cand limba mea atingea piciorul ei.Cobor cu rarutari pe piciorul alb si putin transpirat catre degete dar nu le ating.Cu limba incep sa masez incet si dupa aceea putin apasat metatarsienele sis a le sarut.Ajung cu limba si buzele la degete.Incet ling cu varful limbii degetul mare si dupa aceea gura il cuprind incet si incep sa-l sug uitandu-ma in ochii ei. Il sug de sus in jos pe toata lungimea lui in timp ce limba este postata pe marginea degetului si umbla de sus in jos pe toata lungimea lui.La un moment dat scot degetul din gura si incep sa-l ling .Ling intre degetele de la picioare si miros intre acestea.E de vis! Carnea de pe degete este un pic tabacita si de culoare un pic galbuie semn ca sta mult in picioare si umbla mult (mi-a zis ca are si o casa la tara si sta si pe acolo ).Trec la degetul urmator: il sug, il ling si miros intre degetele de la picioare.Au un gust fenomenal , nu as mai pleca de acolo.Ajung la ultimul si il iau in gura iar ea incepe sa zambeasca .O musc un pic dar provoaca placer.Isi scoate piciorul din gura mea si zice :
-Deschide gura mare.
O deschid si ea imi introduce piciorul ei in gura cat de mult poate.La un moment dat incepe sa-si miste piciorul in gura mea si-mi zice :
-Suge-l ca pe acadea
Imi scoate piciorul din gura si o ling intre degetele de la picioare.Limba mea intra incet intre degetele ei si lingeam tot.Isi ridica incet talpa si mi-o aseaza pe fata.Sunt cu nasul exact pe talpile ei , mai sus de scobitura.Inspir puternic acel miros emanat de talpile ei.Imi intra in nas si in plamani si parca ma ridica la cer.Isi ridica calcaiul pana la narile mele si-l apasa pe acestea iar eu scot limba afara ; ea isi trage incet talpa pe limba mea pana la degete : un miors puternic si un gust sarat-acrisor apasat imi intra in nas si imi inunda limba .Calcaiele le simt mai tari la inceput dar dupa aceea sunt moi.Limba mea ajunge pe scobitura talpi si o incordez cat pot de mult. Ling apasat mai sus de scobitura talpii pana la degete.
Cuprind incet piciorul ei in mainile mele si incep sa o sarut apasat cu buzele intredeschise mai sus de scobitura.De-a latul talpi si sa miros in acelasi timp.O sarut si cuprind cu buzele bucati de talpa , le sug si la final le ling .Limba mea face rotocoale intre terminatia degetelor si scobitura si iar le ling.Cobor catre scobitura si o sarut puternic.Incep sa o ling si ajung la calcai.Acolo cu miscari circulare pe marginea calcaiului catre centru dupa care deschid gura si cuprind acel calcai magnific in gura mea.Il sug ca pe acadea in timp ce ma uit la fata ei.Inchide ochii , zambeste si lasa capul pe spate.Limba mea rade incet fiecare cm de calcai si urca dupa aceea catre degete lingand tot in calea ei.Iau degetele in gura si le sug simtind cum vrea sa-si impinge tot piciorul in gura mea.
Dupa inca 2 miscari de acest fel imi spune sa ma opresc si sa trec la celalalt picior.Il cuprind in mainile mele iar buzele mele se apropie de metatarsiene. I le sarut incet si incep sa I le ling. La un moment dat imi spune sa ma opresc , se ridica si se aseaza pe fotoliu cu curul catre mine si cu fata catre perete.
-Continua !
Incep sa-I sug degeteul mare .Buzele masau carnea iar limba spala acel deget fabulous.Dupa un timp trec la celalalt .
-Nu uita intre degete , imi spune ea cu glas domol .
Ma intorc si imi bag nasul intre degetele ei .Inspir puternic acel miros sublime de picioare transpirate. Incep sa ling intre degete , fiecare mm –intai cu varful limbii apoi cu toata limba.
Trec usor la celalalt deget.La un moment dat ma apuc sa-I ling talpile de la degete catre calcaie.Cu toata limba-iar ea geme
-Nu te opri!
Limba mea face drumuri de dute-vino intre degete si calacai spaland acea talpa minunata care acuma find incordata creea anumite incretiruri care te invitau la lins - o lingeam atat cu partea superioara a limbii cat si cu partea inferioara.Ma apuc sa o ling in latime talpi , de-a lungul acelor incretituri de culoare galbuie si foarte aromate.O lingeam incontinuu de sus pana jos si la calcai limba mea radea acea carne minunata iar dinti ei atingeau usor calcuiul.O simteam ca-I place cand faceam asa. Din cand in cand o muscam cu buzele usor de talpa provocandui o senzatie foarte placuta dupa cum auzeam ca se exprima.Ma cantonez la degete sa continui treaba si aiu la supt fiecare deget in parte usor cu buzele apoi la lins cu limba.Miors si ling intre degetele de la picioare ca un nebun. Ajung la degetul mic si il iau in gura usor si incep sa-l sug ca pe o mica si aromata acadea.Usor buzele mele il maseaza si limb linge fata si spatele degetelului.Il sug si incet cu limba pe marginea talpi urc catre calcai.Stiu ca acolo simte cel mai bine si incep sa-I ling calcaiul prin miscari rotunde ale limbii, de la margine catre centru si dupa aceea il iau in gura si il sug.Pielea mai aspra imi da o senzatie extraordinara si incerc sa ling tot , de parca as vrea sa inmoi acea piele. Incet o musc cu dinti din fata parca as vrea sa racai ceva.O simt ca-I place si mai fac.Talpile ei erau acoperite cu saliva mea iar eu eram fericit.


La un moment dat intoarce capul catre mine si imi zice :
-Miroase un cur , miroase la buci!.
Isi ridica fusta si lasa la vedere un cur mare , alb , cu forme voluptoase , carnos.Ochii mei erau cat cepele cred si de la calcaie incep cu sarutari si lins sa urc catre acele buci frumoase. O sarut pe gambe si incet o ling de sus in jos pana in spatele genunchiului .In spatele genunchiului o sarut pasional si o ling parca vrand sa strang toata savoarea transpiratiei stransa acolo intre timp. Urc incet cu limba catre buci pe pulpe si o sarut pasional pe fese.
Incet sarut fiecare fesa in parte si o ling , si iar o sarut si iar o ling parca incercand sa fac un desen complicat pe acele buci perfecte.Cu degetele o mangai incet si din cand in cand o strang un pic mai tare de fese cu toata palma.O simt ca-I place si parca mai cere.La un moment dat o vad ca-si da jos chilotii si-mi zice :
-Hai la buci !
Cu limba desenand imagini complicate pe acele fese perfecte ma indrept catre despartitura celor doua buci , locul unde cu cea mai mare placere urma sa ma desfasor in voie.Tinand cont ca programul de munca incepuse la ora 7.30 si la ora cand noi ne-am apucat de treaba era 18.30 , deci 11 ore in care Cristina a fost la toaleta si marea majoritate a timpului a stat pe scaun, aroma care iesea de acolo era imbietoare si foarte puternica.
Ma apropi cu nasul de crapatura si simt un miros puternic care emana de acolo si care ma face sa ma blochez.Imi place si inaintez tragand cu palmele de acele buci carnoase ca sa descopar anusul inmiresmat.Imediat ma apropii si-l vad maroniu acoperit de putin par acel anus perfect .Simt mana Cristinei cum ma a apasa de cap incet catre curul ei.Ma apropii si lipesc nasul de partea superioara a anausului astfel incat narile mele sa fie lipite de anus.Inhalez puternic acea aroma de fecale si transpiratie care ma face sa ma s...



    Login