Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Calcat in picioare de o prostituata!
Autor : motan25 - 2012-02-22
Citita de 12925 ori - Nota 4.61 (18 voturi)

Mai demult, cam pe la 19 ani, cu putin inainte de a implini aceasta varsta, un grup de al meu de prieteni (baieti) au zis ca trebuie si eu sa ma maturizez si sa-mi largesc orizontul. Eu avusesem prietena inainte si am facut sex doar cu ea; insa ea era o fata cuminte (cel ptuin asa o stiam). Dupa ce ea s-a mutat in alt oras cu familia, am ramas bineinteles singur; clar, trebuia sa caut alta. Iar pana sa gasesc alta, mort copt, scoala se scoala si cauta piersicute. Doar ca eu doream piersicuta ca orice baiat insa uram sexul in grup, mai ales cand sar mai multi pe una; uram sa fi fost eu primul apoi nici nu mai incape vorba ca s-o fi facut cu una imediat dupa ce a dat altul la dansa. Nu e ca as fi vrut virgina ca nici prietena mea nu a fost virgina ci ca pur si simplu am reusit sa detest chestia asta, chestie pe care unii o plac foarte mult.

Asa ca baietii au zis ca trebuie sa fac un pas inainte si sa o fac si eu asa; si unii ziceau ori s-o fut pe una destrabalata ori s-o facem noi impreuna in grup cu vreo fetisoara....nu mai era problema, gaseau ei fata, tot ce trebuie, eu doar sa dau si eu la aia asa ca na....sa fiu si eu ca ei. Nu am vrut cu ei dar ei cunoasteau pe una, tanara, vreo 22-23 de ani, nu mai tin minte exact. Laura o chema, cica era studenta si o mai facea e bani (deci se prostitua). Chiar la inceput mi-a suras oarecum ideea s-o fac cu aia ca arata bine (in poze).

Baietii, prieteni buni, ei singuri au platit-o, au chemat-o, am fost la unu din ei, si pana la urma m-au lasat pe mine, cu tipa aia, in apartementul unui prieten de-al meu; noi 2 singuri..ca s-o facem. Unul din baieti, inainte de a-mi lasa inclusiv cheile de la apartament, cu care aveam sa incui cand termin si sa-i gasesc pe ei terasa de bere de pe colt, mi-a zis ca sa am incredere in ea ca si ei au facut-o cu dansa....atata mi-a trebuit sa aud...ca deja nu o mai doream insa nu puteam a dau inapoi; imi suparam prietenii daca refuzam dupa ce au depus atata efort.O faceam insa bucuros cu una de care habar n-aveam nici cu cati a umblat si nici ce facuse cu ei.

Ea mi-a spus ca baietii i-au transmis ca eu sunt mai special si ca trebuie sa fie foarte grijulie cu mine. Perfect. Mai inainte, cu cateva luni, am vazut pe youtube niste filmulete in care fete (sexy) calcau cu picioarele baieti (pe spate, pe burta) descult dar si cu papuci (uneori chiar si cu toc...auch). Asadar, eram nevoit sa ma folosesc de fata si avand un pc in camera, pur si simplu i-am aratat ca vreau asa. S-a uitat cam urat ca cica ce inseamna asta...ca ea nu de asta a venit. Si i-am zis ca eu asta mi-as dori cel mai mult sa fac si ca pur si simplu imi e rusine (si teama sa nu supar) pe o fata pe care o cunosc; asadar ea nefiind o prietena apropiata, putea sa se cocoate pe mine si sa-mi lase cateva urme de talpi pe spate. In fond, asa ceva se folsoeste si ca masaj; dar unii i-au gasit si intrebuintare sado-maso. Cautati “trampling” pe youtube si veti vedea despre ce e vorba.

S-a lasat convinsa pana la urma (doar era platita..de baieti) si m-am intins cu spatele in sus si i-am spus sa se urce pe mine. S-a urcat usor (cu talpile goale bineinteles.....nu nu mirosea …. curva..curva dar curata :P) si am simtit o usoara apasare, nu era dureros, poate putin incomod pentru ca nu mai facusem asa ceva.

Ori avea ea iamginatie bogata, ori era desteapta si a ivatat din acele filmulete scurte cum sa faca ori a mai facut asa. Dar stia sa calce si mie imi placea; acum nu faceam decat sa primesc un banal masaj cu picioarele. In timp ce ma framanta cu picioarele, se opreste un timp cu picioarele intr-un loc si imi zice, dupa jumate de minut cred, ca mi-au ramas niste urme de talpi pe spate, da asa, zambind. Asta cred ca a fost prima chestie care m-a excitat cand am facut treaba asta. Si i-am zis sa incercam sa facem si pe burta, asa cum fac alea din filmuletele de pe youtube.

Tot asa, nu prea a vrut insa i-am zis ca daca nu o pot tine sau imi e prea rau o sa-i zic sa se dea jos ca nu ne obliga nimeni sa continuam daca nu e bine; a dat din cap ca asa e si a facut asa.

Am facut-o si pe asta. Puteti incerca si voi cu iubitele/iubitii vostrii; nu e insa recomandat in cazul in care e vreo prietena prea voluminoasa (va face omleta :D) insa cu una subtirica merge; e doar un banal masaj tailandez...ceva in genu.

I-am zis ca vreau si incaltata sa se urce pe mine. Mi-a zis ca “da da, sigur, ca sa iti bag un toc pe o parte si sa iasa pe cealalta parte; uite acuma ma sui pe tine ca dupa aia sa te vad cu tocu-n tine”. Eu i-am zis sa stea linistia si sa nu se teama (nici macar nu observasem ca avea papuci cu toc cand a venit) si i-am zis sa lase foarte putin din greutate pe toc si in rest sa se mai sprijine si ea de masa de alaturi. A cam strambat din nas, mi-a zis ca ea nu pentru asta a venit si ca ar excita-o mai mult daca ia-s da limbi decat sa ma “composteze” cu tocurile. Avea dreptate intr-un fel, nici eu nu prea vroiam cu tocuri dar daca tot eram acolo am zis ca macar sa incercam oleaca si pe urma trecem la ale noastre.

S-a urcat pe spate si a lasat foarte putin din greutate pe tot, de abia se simtea. Insa ea statea cam incordata, se simtea ca se teme. Si a mai facut asa dar putin timp; stiu ca odata mi-a lasat mai multa greutate si m-a cam durut destul de tare. Acolo mi-au ramas niste urme care mi-au trecut cam in cateva zile. Apoi de facea asa ca la filmele alea cred ca imi lasa “stampile” permanente.

Am vrut si pe burta sa se urce tot asa...valei..s-a suparat a naibii. Ca cica ce...imi bat joc de ea? Dar cand i-am propus sa se urce din nou fara papuci, a vrut. Acum facea mai bine. De data asta insa nu prea mai era tacuta, ci tot bombanea. Ca noi baietii nu gandim, vrem placere, nu ne gandim la riscuri, ca asta nici nu e placere ci e prostie. Am reusit s-o conving pana la urma ca eram doar curios sa fac ceva ce am vazut la altii (altii = youtube) si am vrut doar sa vad cum e nicidecum sa ma supun la riscuri mari si mai ales amandoi am cooperat sa facem asta si apoi i-am zis ca multe fete zic ca vor ceva nou...si iaca...i-am dat ceva nou dar de unde ca nici macar nu accepta ceva nou.

Si ea mi zice: vrei nou, vrei ceva nou? Lasa ca-ti dau eu ceva nou. I-a stai jos, ia intinde-te pe spate..lasa ca vezi tu. Nu prea am inteles de ce a zis, asa ca nu m-am lasat pe spate. Nu-i nimic; mi-a dat un genunchi (usor) intre picioare. M-a durut totusi ca m-a luat pe nepregatite. Si din reflex am indoiat genunchii si cand a zis sa ma pun pe spate, acuma chiar m-am pus. Si vine deasupra mea si se pune pe mine; mai exact pe burta. I-am zis ca ce face...de ce pe burta, de ce asa? Raspuns: da nu pe burta vreau, de fapt vreau altceva. M-am gandit ca poate vrea sex si sa stea ea deasupra dar nu intelegeam de ce asa deodata si eram imbracati inca. Face cum spune, nu sta pe burta (nu ca era prea gera dar nu ma intereseaza sa-mi tonifice muschii din stomac) si vine pe piept. Uii..ii zic...da acuma ce am mai facut? Nu apuc bine sa zic ca ea se aseaza pe fata. Da, pe fata. Ea de fapt cauta pozitie ca sa se aseze pe fata. Mai exact, isi pozitioneaza piersicuta pe fata.

Dar era imbracata. Si eu credeam ca vrea sex oral (sa-i fac) ca mi-a zis ca o excita mai degraba asta decat sa se suie pe mine. Acum nu mai gandeam ca mai devreme ci vroiam chiar sa fac cu ea ceva. Insa ea sta cu piersicuta pe fata mea (totusi imbracata) si ii zic, cu toate ca aveam capul prins in...



    Login