Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Bucurii adolescentine - cu Nicoleta Luciu
Autor : Garcea007 - 2013-12-21
Citita de 5565 ori - Nota 6.62 (13 voturi)
Cred ca eram prin clasa a 8a si era penurie de material de laba, dar hormonii o luasera razna demult. Cred ca toti eram cu pulile sculate prin banci si abia asteptam sa se sune sa mergem acasa sa dam prima laba a zilei. Majoritatea foloseam imaginatia, ca internetul inca nu se dezvoltase atat de mult (desi aia mai bazati mai prindeau cate un filmulet de doua minute pe DC++ si il puneau in bucla ca sa se masturbeze la el pe silent). Ba chiar unii eram asa disperat ca ajunseseram sa ne labagim pe Divertis (pe Jojo, nu pe toni grecu) sau pe aparitiile lu Nicoleta Luciu de la Teo.
Si uite asa m-am apucat eu sa vorbesc cu Razvan, amicul meu despre laba si pe ce sa mai dam. Dadusem pe toate. Pe Anca de la A.S.I.A, pe pagina de sex tips din Bravo, pe videoclipurile lu Anda Adam, pe bebeluse, si bineinteles pe bunaciunile pe care le mai dadea Antena 1 sambata seara. Trebuie sa recunosc ca discutia ma cam excitase si fiind destul de deschisi unu cu celalalt i-am zis.
- Bai razvane ce-as da o laba sa-mi bag pula, nu mai am rabdare pana acasa.
- Pai da aici.
Mi-a zis-o asa calm si firesc ca si cum ar fi fost cel mai normal lucru intre doi pusti de varsta noastra. Am inceput totusi sa fac pe reticentul. Ca hir ca mir ca nu, ca lasa, ca oricum n-am pe ce... Zice:
- Hai ca-ti aduc eu ceva pe care sa dai.
Si se duce la dulap si scoate o cutie de pantofi veche in care isi tinea "comoara" cum ii zicea el. Erau o gramada de fotografii decupate din ziare si reviste cu toate vedetele de pe la noi, gagici cu tate mari, decolteuri, buci in bikini. Erau materialul lui de laba in noptile solitare si acum il impartea cu mine.
- Uite-te pe-aici, vezi ce-ti place si da-i bataie. Io nu ma uit.
Mi-era cumva ciudat sa mi-o scot si sa mi-o frec chiar acolo in camera lui, dar trebuie sa recunosc ca ma excita si foarte tare ideea. Asa ca el s-a asezat la computer si a inceput sa se joace Mario si eu m-am asezat pe marginea patului cu cutia de pantofi langa mine si m-am descheiat la pantaloni si i-am tras pana la glezne. Am inceput cu o mana sa rasfoiesc hartiile decupate si cu cealalta sa ma masez pe coite si sa ma trag de capul pulii. Era deja cam semisculata si capul imi belea preputul tot mai mult, iar atingerea mea a grabit procesul. M-am uitat la Razvan si fara sa vreau mi l-am imaginat in aceeasi postura ca mine, cocosat peste pozele alea cu femei dezbracate, cu pantalonii in vine si frecandu-si pula frenetic imaginandu-si ca se arunca intre sanii lor sau ca ii iau belisul pulii in gura si i-l mangaie cu limba asa cum citiseram noi intr-o revista. Oare cum facea laba? Oare o facea pe sub patura sa nu il prinda ma-sa? Oare isi tinea chilotii sub oute ca sa il apese placut pe pielicica? O fi avand-o mare si groasa, ca o ciuperca din care curge miere, sau dinaia mai groasa pe "tulpina" decat in cap, ca un omulet gras si caraghios. Stiam ca ejaculeaza mult. Venise odata la scoala cu un tricou patat cu margelute albicioase si cand l-am intrebat mi-a zis ca a fost un "accident". Altadata in timpul unei labi auzise usa deschizandu-se la intrare si se speriase. Din pacate era chiar in focurile pasiunii, asa ca nu apuca sa se opreasca la timp si sperma a tasnit pe tot biroul si pe caietul pe care isi facea temele din care tocmai se intrerupsese.
Nu numai ca pula mi se intarise nevoie mare, dar incepuse si sa secrete lichid, anuntand finalul glorios, asa ca eram constient ca laba mea se auze in toata camera. Mai urat mi-era insa ca incepuse sa miroasa a pula si ma simteam prost fata de razvan, el insa se tinea de cuvant si se juca Mario incontinuare.
Tot cautand printre poze, am zabovit asupra uneia mai mari, impaturite in doua. Era o poza cu EA. Nicoleta Luciu. Stand pe spate cu sanii ei mari in sus, parca gata gata sa fie stropiti si cu o privire inocenta spre camera de parca ar fi intrebat: "e bine asa? crezi ca poti sa termini asa?".
- Mama ce buna e asta, am soptit eu pentru mine in timp ce mana mi se zbatea in sucarnita mea sculata.
- Care? M-a intrebat Razvan si s-a si intors spre mine. S-a blocat putin, si...



    Login