Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventura cu Vali
Autor : bog33sex - 2020-03-26
Citita de 7054 ori - Nota 7.31 (16 voturi)
Eram in delegatie, zile de conferinta pline. Din prima seara, venind dupa berea de echipa, am nimerit in lift doar cu Vali.
"Nu trebuia sa cobori mai devreme?" o intreb. Bineinteles ca stiam unde sta, am retinut imediat de ieri, de cand am ajuns la hotel.
"Mnu..."
"Ah, inseamna ca am inteles eu gresit..."
"Uite, vroiam sa vorbesc ceva cu tine si nah..., vroiam sa nu fie colegii" mi-a spus. Am privit-o intrebator, dar nu am zis nimic, desi eram foarte curios sa stiu ce vrea. Imi doream, bineinteles, mai bine zis, o doream. As fi futut-o acolo in lift! Se simtea in aer tensiunea sexuala dintre noi.
Nici nu am intrat bine, ca a inchis usa si s-a aruncat pe mine. Ne-am sarutat indelung.
...

Cand i-am dat jos blugii, mi-am dat seama imediat ce surpriza mi-a facut. De sub chiloteii albi ieseau cateva fire de par negru!
La vederea lor, am salivat instant, abia asteptam sa le simt mangaierea pe fata in timp ce eu ii lingeam pizda dulce... Sau gandul ca voi sperma pe flocii ei, ce priveliste mmm.

"Mmmm, dar ce surpriza!" am zis eu, super incantant si sarutand-o inca o data, in timp ce mana mea deja cobora spre pizda ei.
"Stiam ca iti place pizda paroasa, asa ca m-am pregatit dinainte... am avut ceva explicatii de dat prietenului, nu-i place decat rasa."
"Nici nu stie ce pierde!" am spus eu si m-am aruncat cu fata intre picioarele ei.
Mai precis, i-am dat chilotii jos tacticos, incantat de privelistea ce mi se asternea in fata: Avea labiile rase perfect, de fapt lipsea parul total mai jos de lindic. Pana la gaura curului, neted si perfect pt lins.
Insa deasupra, privelistea era minunata: toata baza de sub buric pana la lindic era paroasa natural, usor modificat cu lama sa para un triunghi, insa doar cat sa aranjeze marginile.
Nu avea flocii mari, cam de 1-1.5 cm, si cu o nuanta de negru, usor spre blond.

Apoi m-am arunca cu adevarat intre picioarele ei, sarutandu-i pizda umeda deja, flamand dupa labiile ei moi.

Cred ca am lins-o vreo 10-15 minute, desi simteam ca-mi explodeaza pula, dornica de futut, nu ma puteam opri. Ii strangeam sanii, bucile, ii mangaiam picioarele si in tot timpul asta limba mea ii devora pizda zemoasa. Gemetele ei ma faceau si mai flamand dupa sucul ce iesea din pasarica ei. Imi apasa puternic capul intre picioarele ei, limba mea ii masa lindicul... Ii sugeam labiile si nectarul din pizda, faceam un ocol pe la flocii ei minunati si apoi iar la masat lindicul.
Mi-am umezit un deget si am inceput sa o si penetrez, la inceput usor, apoi din ce in ce mai puternic. Gemetele ei s-au intetit, pula mea nu mai avea rabdare, vroia in pizda ei...
Am luat-o de picioare, i le-am ridicat spre cap, asa incat pizda ei flocoasa ma invita la lins in toata splendoarea. Am inceput sa cobor cu limba usor spre gaura curului, incurajat si de Vali, care cu un "mmm, vreau sa te simt si acolo", mi-a oferit acces neingradit la curulet.

Avea o gaurica perfecta, stramta si fix la primul meu contact cu limba, Vali s-a incordat si a gemut zgomotos. Am intors-o pe burta, am pus-o capra, i-am desfacut picioarele si m-am aruncat spre curul ei pofticios. I-am desfacut bucile si am lins-o cat mai adanc in cur, mainile mele ii masau tatele, pizda, flocii, picioarele... limba mea explora adanc gaura curuletului ei pofticios si am realizat ca abia asteptam sa o fut anal si sa admir cum se prelinge sperma din ea... dar asta mai tarziu, acum imi delectam limba cu gustul ei mmmm.

Am intors-o inapoi pe spate, am trecut din nou pe la pizda ei dulce, sa ma asigur ca e umeda cum trebuie (la cat mi-a gemut pana acum, nu-mi faceam probleme) si am inceput sa o fut. Mai inainte de asta, ne-am lins pofticios si i-am spus, cu un geamat, ca "ah, de cat timp imi doream sa mai fiu in tine, macar o data. Cred ca ai simtit asta, nu?".
"Razvan, mi-am pregatit pizda pt tine, astazi vreau sa ma umpli de sperma in toate gaurile!"
"Mmm, ce urat vorbesti! Pt asta, o sa te pedepsesc anal, cu un spermat in gurita asta mica si rea"
"Ahh, fute-ma odata, ca nu mai pot astepta!"
...
M-a calarit cu pofta, sarind nesatioasa in pula. Apoi ma strangea cu bazinul, se misca infipta cu totul in pula doar din cur, dadea ochii peste cap. Sfarcurile ei tari ma innebuneau, asa ca nu am mai pierdut timpul si i le-am lins cu pofta. Apoi ea a schimbat pozitia usor, tot calarindu-ma, dar stand in picioare. In noua pozitie, ea ma putea calari si mai intens, lasandu-si curul usor in spate fix in pula mea. Cu picioarele cracanate, imi oferea cea mai minunata priveliste, catre pizda ei dulce si paroasa. Incepuse sa transpire, asa ca brobonele de transpiratie ramaneau in parul de la pizda. Labiile ei mari imi imbracau pula, masand-o inca de la intrarea in vagin. Cred ca ne-am futut o perioada destul de lunga asa, eu o tineam de buci, in timp ce ea sarea in pula, cu capul dat pe spate sau privindu-ma intens.

Imi doream mult sa imi dau drumul fix asa in ea, sa vad cum mi se imbraca pula de sperma iesita din pizda ei zemoasa. Din pacate, am folosit prezervativ, asa ca primul spermat n-a fost in pizda ei, ci direct pe flocii umezi de transpiratie. Dar asta la final, dupa ce am schimbat pozitia si am pus-o pe spate, iar eu intre picioarele ei, deasupra. Mi-a pus picioarele pe umeri si am futut-o asa, ca in zilele de altadata. Mi-a placut mult, asa ca nu am mai ezitat si am spermat gemand puternic, scotand prezervativul si umplandu-i flocii de sperma calda.

Apoi m-am asezat langa ea, sa ne lingem, in timp ce ma jucam cu flocii ei, intinzand sperma proaspata prin ei.

...
Am pus-o capra si asa am si spermat in curul ei. Am tinut-o puternic de buci in timp ce-mi goleam coaiele inauntrul ei.
Apoi ea a ramas pe burta, in timp ce eu am coborat din pat si i-am dat pula la lins. Inca mai aveam o picatura de sperma in varful pulii, pe care ea a degustat-o pofticioasa.
N-am mai avut rabdare sa termine de lins cum trebuie pula, ca am dat ocol la pat, am pus-o capra din nou, am admirat pt a nu stiu cata oara privelistea, i-am desfacut bucile, dar, de data asta, limba mea a fost cea care a intrat usor in curul ei.
"Wow, nu te stiam asa pofticios la sperma, ahh...", mi-a zis ea incantata si neputand sa termine propozitia, fiindca mea a inceput sa-i maseze cat mai adanc curul abia futut. Lingeam cu pofta sperma ce iesea din curul ei...era minunat, calda si usor sarata, direct din gaura desfacuta. M-a ajutat si ea, incordandu-se si scotand afara din cur cat mai multa sperma.
Am lins-o constiincios, nelasand nicio picatura, i-am lasat curul pregatit pt un nou futai.
Apoi am sarutat-o pofticios, ea mi-a masat limba cu nesat. "Mmm, ai gust de sperma, vreau sa te sorb tot!" mi-a zis, sarutandu-ma cu pofta.

...
"Hai, ca am pofta de inca un anal" mi-a zis.
"O sa-ti rupt curul asta pofticios! Bine ca am spermat in el, ca acum am lubrifiat natural"
"Pai ai mai lasat ceva?" mi-a zis si mi-a zambit sugubat.
Am sarutat-o cu pofta inca o data, masandu-ne limbile, in timp ce mainile mele ii explorau corpul. Flocii ei umezi de la futut ma innebuneau. I-am dat pula la supt, sa o pregateasca pt futut. In timpul asta, s-a asezat constiincioasa in pozitie de caprita. Apoi, pana sa trec in spatele ei la ...



    Login