Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Antrenamentul
Autor : Alexmuntea - 2023-01-08
Citita de 3464 ori - Nota 6.36 (28 voturi)
Era învelit cu grijă într-o cutie neagră, acoperită cu o panglică roșie vibrantă. Cadoul meu de Crăciun de la tine. Erai atât de încântata când mă privea-i deschizând cutia. Când am insepartat capacul superior, tot ce am găsit înăuntru a fost un mic cartonaș.

Tipărit cu litere ordonate, scria: Confirmarea sesiunii. Stăpâna Ruby. 30 decembrie. 21:00. Găzduit la domiciliul clientului.

Am fost... extaziat, cel puțin. Tu... mi-ai dat... o sesiune cu o dominatoare. O altă femeie, venind în casa noastră, să mă domine, era ceva ce nu mi-as fi imaginat niciodata.

Am vorbit recent despre încercarea unor lucruri noi în viața noastră sexuală. Am venit la tine dorind să încerc ceva cu care am fantezat mereu... dominarea , putina umilire și degradare. Vroiam să fiu dominat de tine, sa fiu complet și total neajutorat. Ai fost nesigura la început. Nu ți-a venit de la sine să mă strigi si să mă tratezi ca pe supusul tau si era în regulă - uneori poate dura ceva timp.

Ți-a fost frică că-mi rănești sentimentele sau că nu o să fii la înălțimea fanteziei din mintea mea. Ai spus că este o idee fierbinte, dar ai vrut să o iei încet. Ai ales pe Mistress Ruby ca fiind darul tău pentru mine, între timp. Cineva care știe exact ce face și ne poate ghida în această nouă parte a vieții noastre sexuale este acum aici în fața noastră. Simt ca sunt cel mai norocos tip de pe planetă.

Sunt în genunchi în dormitorul nostru, purtând nimic altceva decât boxeri si celălalt cadou al tău - un guler. Stai pe scaunul de la fereastră si porti setul meu preferat de sutien și chiloți format doar din bretele si deloc material care sa-ti acopere sanii si partile intime. Arăți atât de fierbinte stând acolo, privindu-ne pe amandoi îmi dai sentimentul ca tu esti dominatoarea, ca tu controlezi totul !

- „Galben... pentru încetinirea vitezei. Roșu pentru oprire. ” spese Mistress Ruby .

Stăpâna zâmbește și își prinde lesa de zgarda mea ! Tragerea ei ușoară începe să-mi dea fiori !

Mă uit în sus la femeia care mă va umili pentru următoarea oră. Ochii îi ard de nerăbdare, iar salopeta ei din latex strânsă pe piele se potrivește perfect pe curbele corpului. Căldura se ridică în obrajii mei.

Ochii stăpânei Ruby se întunecă când se aplecă să mă privească. La naiba, privirea ei este atât de intensă. Ea este responsabilă de tot - și explică asta foarte clar. Mă uit la tine și constat că aprobi asta cu privirea. Penisul meu este tare și trebuie să-mi înăbuș dorința de a-l atinge.

Ea ma smulge de lesă și eu mă ridic repede în picioare.

„Acum, am câteva reguli de urmat, bine? Dă din cap, da... băiat bun. Vei vorbi doar când ți se vorbește. Și vei încheia fiecare propoziție care iese din gură cu “ stapana” Ne-am inteles?"

- Da, stăpână!

- „Acum, urca-te pe pat si stai pe spate. ”

Fac foarte repede ce îmi spune și mă întind pe spate pe patul nostru. Mă uit în sus la tavan încercând să-mi controlez erecția. Mă leagă, întins ca vulturul, de pat cu încheieturile mainilor și gleznele legate de fiecare picior alnpatului cu niste catuse special facute pentru asa ceva . Sunt complet expus și neajutorat.

Se uita spre tine si iti spune:
- Vom exersa controlul orgasmului. Așa ca micuța mea jucărie ( își întoarse provirea spre mine ), va trebui să se țină până când îi dau eu permisiunea să ejaculeze”.

Am deschis gura să protestez dorind să comentez ceva, dar mi-am amintit repede de regulile ei. O parte din mine vroia să afle care ar fi pedeapsa ei!

- Da, stăpână.

Stai pe fotoliu si îți muști buza uitându-te la mine și doar aprobând cu privirea spusele ei. Dar ochii tăi sunt plini de dorință și am senzația că ești disperată să pui mâna pe mine.

Dintr-o dată, mâna ei se aseaza pe penisul meu vizibil erect prin boxeri, atât de încet, atât de senzual, iar prinderea ei devine mai strânsă pe măsură ce se mișcă... în sus și în jos... căldura mâinii ei, presiunea strângerii ei ușoare se simte bine...

- „Oh, ce băiat bun. Atât de excitat și aprins pentru mine. Observ că ai un penis pe cinste care să merite văzut, însă nu te voi dezbrăca de boxerii aceia pentru moment. ”

Corpul meu tresări ca răspuns la atingerea ei și la tachinarea ei. Simt că se ridică mandria în mine si este bine. Este plăcută senzația !

- Are o pula de toată frumusețea, din punctul ăsta de veere ești o norocoasă, nu-i așa, dragă?

- „Acum că mă gândesc la asta... da, da, este.” ai răspuns.

Doamne, să te aud spunând asta e atât de fierbinte. Stăpâna își strânge palma și îmi tachinează capul penisului. Precumul se scurge deja prin boxerii mei...

- „O, Doamne, chiar nu te poți controla deloc. Deja te scurgi peste tot. Cât de patetic.”
Deodata mana ei se îndepărtează brusc și rămân cu un penis dureros de erect și disperat după atingere.

- "M-am oprit, însă dacă îți dai drumul mai devreme decât iți voi spune eu, te voi forța să-ți păstrezi boxerii murdari în toată această sesiune și nu vei mai avea voie la păsărica soției tale timp de trei luni ”

Nu cred că am fost vreodată așa pornit până acum.

Sunt forțat să mă uit în sus la tavan și să aștept următorul meu test de voință. Simt o ușoară senzație de gâdilat pe abdomen care îmi urcă pe piept, până la gât și, în final, până la gură.

- Deschide gura! "

Între buze îmi înfige o cravasă de corp.

- „Fă-te util și ține asta pentru mine.”

Îmi trag puțin mâinile și sunt brusc conștient de cât de neputincios sunt față de tine soția mea și fața de ea stapâna noastră. Este un sentiment atât de provocator, să știu că tu mă privești cum altă femeie mă atinge, îmi ordonă, mă domină mă antrenază.

- "Bine bine. Să aruncăm o privire la acestă pulă superbă. Dragă, faci tu onorurile?” te intreabă stăpâna.

Te ridici de pe fotoliu si vii spre pat intre picioarele mele desfacute si legate in colturile patului. Mâinile tale se învârtesc în jurul taliei mele îmi tragi boxerii până aproape de genunchi expunându-mi penisul.

Stâpâna te îndepărtează ușor și te poziționează astfel încât să rămâi cu fața spre mine privindu-mă.Te așează în genunchi cu fesele pe tălpi și mâinile pe genunchi. Arăți ca o cățea care așteaptă o porunc. Sînii plini marimea D sunt expuși complet. Mâna ei se strânge brusc în jurul pulii mele. Lubrifiantul pe care îl freacă peste mine este rece, iar senzația de umezeală mă face să mă zbat. Trebuie să mă controlez. Penisul îmi zvâcnește în strânsoarea mâinii ei în timp ce mă freacă în sus și în jos cu trageri fine și lente. Tu ești la jumătate de metru distanță și doar privești cum stăpâna Ruby îmi pompează penisul mai tare în același timp în care mă lovește cu crevasa luată din gura mea. Devine deja prea mult. Imi vine să ejaculez însă stiu că nu am voie. Se simte atât de bine pompându-mi capul, acolo unde probabil i-ai spus că sunt cel mai sensibil. În mintea mea știu că o să ejaculez dacă ea nu se oprește. Mă gândesc doar la faptul că dacă nu primesc permisiunea voi dezamăgi. Mâna stăpânei Ruby se îndepărtează brusc și pula îmi rămâne liberă.

- "Foarte bine. Se pare că nu ești la fel de lipsit de valoare pe cât arăți. ” spuse stăpâna.

- „Acum, că te-am încălzit și te-am pregătit, să o lăsăm pe soția ta să se distreze puțin cu tine. Poate te vei purta frumos dacă știi că mă uit.”

Mintea mea este încețoșată când mă uit la tine. Văd că există încă un aer de prudență în privința ta, dar este clar că lupți împotriva naturii tale timide și blânde. La naiba, e atât de fierbinte...Simt că sunt aproape... Încerc atât de mult să mă abțin...

- "Continua. Distrează-te cu noua ta jucărie ascultătoare draga mea . ”

Schimbi locul cu Stăpâna noastră. Îmi doream asta de foarte mult timp … să fiu jucăria ta. În mintea mea era doar un gând. Sunt al tău să faci ce vrei tu.

- „Cred că ne vom distra mult împreună, nu-i așa?”

- "Da..."

- „O vei numi „doamnă”. Ai înteles asta ? asta?” îmi spuse Ruby

Dau din cap iar și iar pentru a vă anunța că înțeleg regulile. Nu pot vorbi, cred că am uitat cum să respir. La naiba... asta este tot ce mi-am dorit vreodată. A nu ști ce o să-mi faci este atât de chinuitor... Sunt încântat de tine. Sclipirea din ochii tăi, mâinile tale mergând în sus și în jos pe corpul meu reținut. Te apleci, cu sânii tăi mari și plini abia acoperiți de bretelutele sutienului frecându-i de penisul meu erect. Doamne, aș vrea să te pot atinge. Îți atingi buzele de sfîrcurile mele tachinandu-mă cu un sărut... dar de fiecare dată când mă întind să te ating, îmi aduc aminte că sunt legat.

Frumoasa mea soție care dorește să mă folosească doar pentru plăcerea ei... în timp ce stăpâna Ruby ne privește, asta iese direct din cele mai întunecate fantezii ale mele.

Îți plimbi circular degetul peste sfârcurile mele, tachinandu-mă cu alte săruturi. Mă lupt sub tine. Știi cât de sensibile sunt sfarcurile mele...

Îmi șoptești la ureche : “Să vedem cât rezisti.”

Înainte să știu ce se întâmplă, te urci peste mine și îți așezi fundul cărnos direct pe fața mea simțind controlul pe care îl ai asupra mea, prin greutatea lăsată pe față. Nasul îl simt blocat între bucile tale și cu limba încerc să îți ling sucurile dulci.

Deodată, mâna ta se înfășoară ușor în jurul penisului meu, tare și începi să-l pompezi cu un ritm puternic, fără milă... la naiba!

- „Vrei să ejaculezi? Crezi că meriți ? ” mă întrebi.

Te oprești din pompat, te apleci spre pulă, fundul se desprinde de pe fața mea, aș putea să-ți răspund însă prefer să trag o gură de aer. Foarte ușor îți înfășori buzele în jurul penisului. Simt cum ușor îți umple toată gura. Gura ta este atât de caldă și umedă. Oh, Doamne, partea din spate a gâtului tău este atât de moale, iar limba ta știe să mângâie circular glandul meu, tachinandu-l chiar în vârf. Pentru o clipă, uit complet de mine, îmi pierd controlul și vorbesc pe nedrept...

Merit și te rog lasă-mă să vin… te rog…”

- „Poftim? Jucăriile nerăbdătoare nu merită deloc să ejaculeze. Arată-i ce se întâmplă când nu se adreseaza cu apelativul doamnă, așa cum i-am zis !” îți spune Mistress Ruby .

Ochii mi se fac mari când îmi dau seama de greșeala mea. Stăpâna îți face un semn și gura ta lasă penisul, iar tu imediat cobori de pe fața mea.

- „Vă rog, doamnă. Vă rog lăsați-mă să vă ling. Vă rog lăsați-mă să ejaculez…îmi cer scuze “

Schimbi o privire cu Stăpâna Ruby și te pozitionezi intre picioarele mele desfăcute începând să îmi lingi coaiele foarte lent privindu-mi reacțiile pe față!

- Hmm, cu siguranță nu meriți să ejaculezi încă, dar din moment ce pari atât de vinovat... îți voi da șansa să te revanșezi. ” îmi spuse Mistress Ruby.

Se urcă pe pat și își poziționează tocurile de 12 cm de o parte și de cealalta a urechilor mele, își deschide complet fermuarul dintre picioare al costumului de latex și își expune pentru prima dată de la începutul ședinței, păsărica. Era o păsărică cu labiile mari ieșite puțin afară și destul de cărnoase. Genul de labii care se potrivesc ca o ventuză pe nas și gură. Coboară ușor spre fața mea, moment în care inchid ochii și aștept să mă sufoce, inspir adânc pentru a fi pregătit pentru ce o să urmeze, însa surpriza, stăpâna se oprește parcă intenționat la 10 cm de fața mea intenționat să mă tachineze. Labiile îi erau bine umezite și o cremă albicioasă dădea să picure dintre ele. Nu pot exprima in cuvinte cat de mult îmi doream să se așeze pe fața mea mai ales că mirosul pizdei excitate ajungea perfect la nasul meu, ănsă mă gândeam că e prea mult. Probabil avea o înțelegere cu tine și nu avea voie mai mult.

Încă aveam pe față sucurile tale care tocma...



    Login