Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Anca
Autor : Gentility - 2022-09-09
Citita de 4297 ori - Nota 7.49 (39 voturi)
Inceputul sfarsitului » Nora » Anca

Experientele cu Nora au crescut in intensitate de-a lungul timpului. Era prietena mai mare, era cea care imi asculta fanteziile aprinse, era cea care, in stilul ei, de a zice nu, dar a face exact contrariul, ma ajuta sa le transform in realitate. Inclusiv urosexul. Sau mai ales urosexul! Initial am vrut sa rescriu episodul ce imi lipseste dintre cele publicate pe fantezii.com, dar m-am gandit ca ciorba reincalzita nu mai are acelasi farmec. Ne intalneam in timpul serviciului ei si, desi nu era tocmai comod, aveam loc de intalnire de fiecare data cand unul dintre noi simtea nevoia sa-l vada pe celalalt. In concluzie, nu sexul imi lipsea, ma bucuram din plin de Nora, ne realizam fanteziile, insa lipsa unei partenere pentru, sa zicem, o viata sociala, isi facea din ce in ce mai tare simtita prezenta.
Ajunsesem in anul doi de facultate. Nu eram un student model, pe la cursuri mai rar imi faceam aparitia, restante aveam, parul imi crescuse, ajungand pana pe umeri, distractia imi placea. Mai imi spalam din pacate in ochii profesorilor implicandu-ma, cu placere, in fel si fel de actiuni extrascolare. Ne constituisem un grup pestrit, dar cam toti pe aceeasi idee, iar o berarie din apropierea facultatii devenise casa noastra. Acolo daca ne cautai, sigur dadeai de mai mult de unul dintre noi… Asa am cunoscut-o pe Anca. Cunoscut e un fel de a spune, o stiam de mult, din clasele primare, insa nu aveam foarte multe tangente. Vederea ei imi amintea de fetita trista si buimaca de ce se intampla in jurul ei, de compasiunea cu care era inconjurata la inmormantarea mamei ei, atunci cand, la mobilizarea directorului scolii, asa cum se cuvenea pentru un cadru didactic, au participat toti elevii ei.
Crescuta doar de tata, recasatorit tarziu, un tip « de gasca », mai mare sef peste soferii de tir ce efectuau curse internationale, Anca crescuse ca un baietel. Microbista inraita fiind, o intalneam la meciurile echipei de fotbal, purtand pe fata culorile acesteia, iar atunci cand o zareai in rochie sau fusta mai de fite era o adevarata sarbatoare. Nu sunt sigur daca din cauza asta isi atrase porecle de genul « baietasul », « pustiul » sau alte combinatii care mergeau cam pe aceeasi linie. Sau poate motivul era altul. Se inaltase, avea in jur de 1,70 inaltime, fata frumoasa ii era incadrata de parul blond deschis, lung, cam pana la mijlocul spatelui, tuns cu breton drept si pierdut spre spate. Atletica, bine proportionata, urmare a anilor de tenis de camp, Anca avea sanii mici, poate chiar prea mici, de multe ori, in functie de vestimentatie, fiind insesizabili. Si de aici alte zambete rautacioase, alte vorbe, ce sfarseau tot la o comparatie cu pieptul unui baietel. Compensa, in schimb, cu un fund de milioane. Pur si simplu iti lua ochii. Iesea o idee din proportiile laudate mai sus, dar nu in mod dezagreabil, ba dimpotriva. Rotund, fesele ei descriau o usoara curba la intalnirea cu picioarele, lasand locul unei fante ce-l punea si mai bine in valoare. Chiar un foarte bun prieten, mai mucalit de felul lui, spusese o vorba ce a devenit apoi legenda legata de fundul Ancai : « Cand vrei sa vezi un superb apus de soare, tot ce mai poti sa-ti doresti e sa-l vezi prin crapatura asta a ei! »
Fchiar elul ei volubil, faptul ca era cu baietii la bere, cu fetele la o « barfa mica », au facut ca ea se se incadreze repede in grupul nostru. Posesoare a unui umor fin, dar si intepator, a dovedit repede ca nu o urmareste nici un complex legat de sanii ei. Ba chiar, desi acestia mai ajungeau subiect de gluma, chiar Anca era cea care facea cea mai buna remarca la adresa lor. Insa nici cel care incepea discutia nu scapa de limba ei ascutita. Faptul ca locuia aproape de mine facea ca drumul lung, pe jos, de la berarie, in mijloc de noapte, sa fie condimentat cu diferite discutii, de la fotbal la sex. Devenisem buni prieteni, grupul ne considera ca fiind « cuplati », parintii mei si tatal ei, vazandu-ne des impreuna au tras aceeasi concluzie. Fals ! Cu exceptia unui mic accident, la o petrecere, cand in aburii alcoolului ne-am sarutat, nimic nu depasise sfera prieteniei, chiar daca fata imi placea din ce in ce mai mult. Spuneam ca discutam despre sex, insa nu in amanunt, desi uneori vorbele aveau dublu inteles, secretul Norei, al fanteziilor pe care le puneam in practica, il pastram pentru mine.
Asa s-a scurs anul doi. Intre seminarii, multa bere, chefuri, Nora si prietenia cu Anca. Pana in ziua cand sesiunea de restante trebuia sa inceteze. Nu mai stiu la ce aveam examen, caci, bineinteles, eram printre cei care ingrosau randul in acele zile. Anca, in schimb, rar avea cate « o boaba ». Totusi asta nu o impiedica sa nu fie prezenta la berea ce consfiintea sau ineca, dupa caz, un succes sau insucces. De data asta era o ocazie fericita, toate « geniile » reusisem sa luam din prima, asa ca ne mai ramanea destul din vara pentru planuri de vacanta. Urma sa plecam a doua zi la un lac de munte, si trebuia stabilit cine ia ce, cum, de unde, cine la cine in cort doarme. Beraria, cu Anca deja instalata la masa noastra traditionala, ne astepta… Nici nu ne-am datat seama cand s-a lasat seara, apoi noaptea. Halbele veneau, se goleau, apoi veneau din nou. Se stabilise totul pentru a doua zi. Nici nu stiu cum dicutia ajunsese la Bivolaru si MISA, desi, pe vremea aceea nu era un tip chiar mediatizat. Se comenta, cu opinii pro si contra, mult pe langa domeniul pe care nici unul dintre cei prezenti la acea masa nu-l cunostea. Bomba a explodat la prima remarca legata de sex si urina. Ma stapaneam bine, nu aveam motive sa dau si altora apa la moara. Nu ma interesa atunci si nu ma intereseaza nici in prezent Bivolaru si miscarea lui. Totusi, fetish-ul meu era pus acum in discutie. Aveam ocazia sa aflu ce parere au prietenii mei despre o astfel de “grozavie”. Si parerile nu au fost deloc bune, se comenta ca la usa cortului, pana cand s-a auzit o voce :
- Sunteti toti niste snobi. Cum dracu’ puteti sa discutati despre ceva ce nu cunoasteti? De unde dracu’ stiti voi ca nu exista placere in asa ceva ? Sau ca-ti borasti toate matele cum zicea unul mai destept ! Ati incercat voi de va dati doctori in domeniu ?
Era Anca. Berea i se urcase spre etajele superioare, ochii ii sticleau, avea un zambet ciudat, zeflemitor.
- Dar tu, baietel, ce te bagi ? Tu stii despre ce vorbesti ?. Replica a venit din partea amicului mucalit, doritor de apus de soare printre fesele ei. Era beat, ne-am dat seama de mult, dar acum era evident ! – Ce experienta ai tu ma, ne mai faci si nesimtiti ! a continuat mucalitul. Sa te fut si daca iti place ma pis eu pe tine, e bine ma ?
Era prea mult. Si asa ma simtisem ca un las auzind-o pe Anca. Asa ca mi-am dat si eu drumul la gura :
- Auzi, taci ca esti beat ! Ce dracu’ te-a apucat ? A urma o intreaga teorie presarata, pe ici pe colo, si anume prin partile esentiale de cate o injuratura directa. Ma enervam in timp ce vorbeam.
- Hopaaaa ! A sarit iubaretul ! Auzi bai pula, voi nu aveti tupeul sa recunoasteti ca sunteti impreuna, si acum imi tineti lectii? Poate de asta, ce faceti, va pisati unul pe altul ?
Palma Ancai a asternut tacerea. Numai pentru o clipa insa. Mucalitul s-a ridicat vrand sa-si ia revansa, eu ca sa completez opera Ancai, ceilalti sa ne desparta, halbele au inceput sa cada de pe masa. Nu era prima data cand ne certam, insa niciodata nu am fost atat de apropae sa ne pocnim ! Am luat-o de mana pe Anca si am aruncat peste umar un « ne vedem maine » si am plecat. Mijloacele de transport se retrasesera de mult, asa ca am pornit-o pe jos, eu injurandu-l inca pe mucalit, in timp ce Anca pasea laga mine in tacere. Era imbracata intr-un tricou alb si fusta de aceasi culoare, usoara si comoda. Anii de tenis nu-i modelasera numai corpul ci si gusturile vestimentare. Indragea tinuta sport, mai ales cea a sportului alb. Sa tot fi trecut jumatate de ora si fata nu a scos nici un cuvant. Ma calmasem si eu si mergeam amandoi, muti. Nevoia de a ma pisa se instalase demult in mine, plecasem asa, pe graba, astfel incat nici gand sa mai trec pe la wc. Ochii-mi cautau un boschet mai marisor, care sa ma mascheze cat de cat. Si uite-l in sfarsit !
- Te rog asteapta-ma i-am spus grabit Ancai. Din cauza tampitului aluia o sa ajung sa fac pe mine, continuam in timp ce ma deplasam dupa boschet.
Incepusem. Urina curgea greu, vinovata fiind cantitatea de bere bauta, perioada mare de abtinere.
- Ai facut-o, nu ? Vocea Ancai, langa mine, m-a speriat, apoi m-a blocat. Continuam sa urinez, in timp ce ea se apropiase si mai mult, bratul meu atingandu-i acum umarul.
- Ce ? Surpriza aparitiei ei imi golise capul de ganduri.
- Uro… spuse incet, parca regretand intrebarea.
Ochii ei albastrii ma priveau. Se uita in ochii mei fara a se dovedi in nici un fel jenata sau amuzata de situatia in care ne aflam. Nu i-am raspuns, ma gandeam in schimb sa o mint, ce nebunie si curiozitatea asta a ei. Am simtit cum se indeparteaza. S-a oprit la mai putin de un metru de mine, mainile i-au ridicat fusta, vazandu-i bikinii bleu, apoi i-au lasat in jos, odata cu aceasi miscare imprimata corpului ei. Statea pe vine si curand sunetul urinei ei lovind cu suier iarba, pamantul la inceput uscat, apoi imbibat, ajunsese la urechile mele. Pur si simplu nu-mi venea sa cred. E beata am gandit.
- Eu am facut-o! Si-mi place!
Cuvintele ei, rostite incet, cu sfiala, dar suficient de tare ca sa aud clar, spuse din pozitia in care se afla, dar privind in pamant m-au invins ! Desi nu era departe, intunericul noptii nu ma lasa sa vad foarte bine, nici fata ei, acoperita de parul lung, nici actiunea ce se desfasura, ii vedeam doar bikinii bleu, undeva la inceputul genunchilor, auzeam sunetul, si doar unii stropi, mai rebeli, ce sareau mai departe, reflectau mat lumina unui stalp de iluminat stradal, aflat putin mai departe, de partea cealalta a boschetului. Mi-am incheiat pantalonii si urmaream cu privirea servetelul alb, cu care se stersese, aruncat parca cu ciuda inspre picoarele mele. Ma privea staruitor, iar eu ii intorceam privirea nepasator. De ce nu-i spuneam adevarul ? Nu stiu…
- Ma simt ca o tampita ! Ca ultima curva, dar de fapt, daca ma gandesc bine… de ce dracu’ sa nu ma simt ca un wc public ? De data asta nu mai vorbea soptit, urla. Unghiile ei mi s-au infipt in biceps, strangand, oprind din fasa o eventuala departare. Stupefiant, lacrimile au inceput sa-i curga necontrolat. Inca nu vorbeam, desi durerea pricinuita de stransoare ei, de unghiile ei, dar mai ales de lacrimile ei ma imboldeau sa-i raspund. Brusc mi-a dat drumul si a luat-o la fuga. Am prins-o cu greu, am strans-o tare in brate, pentru a-i calma zbaterile, dar mai ales petru ca asta imi doream. Plangea in continuare si incerca sa ma loveasca cu pumnii.
- Numai din cauza ta ! Sunt o proasta ! De ce am avut increderea sa-ti spun tie… ce pula mea m-a facut sa cred ca esti ca mine?
- Pentru ca sunt! Eu guralivul, eu vorbaretul, atat am putut sa spun.
Ma privea cu neincredere, dar lacrimile au incetat treptat sa mai curga, incepuse sa-si traga nasul ca un copil. M-am simtit dator sa continui…
- Am facut-o. Imi placea ca idee inca dinainte de a o face. Iubesc chestia asta.
- Inghiti ? a venit promt intrebarea ei, pe un alt ton, curios dar tremurand.
- Da, inghit !
S-a lipit de mine. Ne-am oprit si ne-am asezat pe o bordura. Gafaiam inca amandoi dupa sprintul nebunesc de mai devreme. Atunci am sarutat-o prima oara. Devenisem lucid, aburii berii disparand ca prin minune. Ma gandeam ca, inconstient, doream acest sarut de mult. Nu de aproximativ un an si jumatate de cand ne cunosteam mai bine, dar nici cu mult mai putin. Cel de atunci, accidental, nu se punea, nu pastrasem foarte multe amintiri. Stiam doar ca se intamplase si atat ! Pana cand am condus-o acasa nu am vorbit mare lucru, na sarutam, ii mangaiam fundul care ne aprinsese imaginatia tuturor baietilor din grup si nu numai, pe care il admirasem de atatea ori, si sincer, era atat de placut incat mana mea nu se mai dezlipea de el. Am mai zabovit in fata scarii ei, apoi, tot in saruturi ne-am despartit. Urma sa ne vedem oricum a doua zi…
Soneria de la usa apartamentului era deja inebunitoare. Dormeam greu de obicei, insa dupa o seara completata cu bere puteai sa tai butuci pe mine. M-am trezit totusi, aruncand o privire spre ceas am sesizat ca era trecut cu putin de ora 2. Pana sa ma dezmeticesc si sa-mi amintesc cum sa ma ridic, ceva rosu a intrat in camera si s-a prabusit peste mine sarutandu-ma. Apoi s-a aprins lumina, si m-am uitat spre usa camerei in care tatal meu, cu o fata adormita si mirata, in pijamale, alaturi de tatal Ancai, ne priveau. Anca m-a mai sarutat o data, in timp ce auzeam vocea tatalui ei :
- Te pui cu nebuna, m-a trezit si nu am mai avut cale de intors pana nu i-am spus ca o duc la lac. Acum, noaptea. Am totul in masina, numai Raul sa vina…
- Ce vrei sa facem ? incepusem si eu sa realizez ce se intampla.
- Hai sa mergem, ce rost mai are sa-i asteptam si pe ceilalti ? Hai, hai, hai !
Anca radea in timp ce ma tragea usor de par. Imi suradea ideea, pana la urma de ce nu ? Intrebarile mele, isi gaseau imediat raspuns. In peisaj aparuse si mama mea si se amuza de tabloul care il avea in fata. Anca, intr-un trening rosu inca statea cu fundul peste mijlocul meu, mascand pula mea ce se trezise la viata.
- Hai, se simte ca vrei sa mergem, imi soptise la ureche.
Tocmai din acest motiv, erectia se vedea bine prin boxerii in care dormeam, am intarziat putin. Si mancarea si tot ce trebuia eu sa pregatesc? Se gandise si la asta, de fapt asa i-a venit ideea. Mucalitul a sunat-o, trezind-o atat pe ea cat si pe tatal ei. Nu era inca era telefoanelor mobile. Isi revenise si vroia sa-si ceara scuze, iar Anca i-a aruncat, asa, intr-o doara, ca pretul iertarii era tocmai rezolvarea sarcinilor noastre. Mucalitul nu a comentat, era totusi un baiat bun, si uite cum, fara obligatii, noaptea devenise prea lunga pentru ea, iar convinsul parintelui nu i-a luat mult timp. Cat trecuse de cand ne-am despartit ? Ceva mai putin de doua ore. Inca doua ore si eram instalati, munca depusa in aerul destul de rece, de munte, m-a inviorat de tot. Noroc cu instalatiile tatalui ei, niste reflctoare independente, dar si cu mana lui iscusita, astfel incat cortul era bine ancorat, nu foarte departe de malul apei, singur in acea parte a lacului.
- Gata, berea e la rece, aveti si niste lemne de foc, eu nu mai am de ce sa stau. Distractie ! Aaaa…inca ceva, sa fiti cuminti ! si tatal Ancai se puse pe un ras sanatos, apoi a mormait ceva in barba de tineretea lui si a plecat.
Am aprins focul. De fapt era totul aranjat, eu numai am folosit bricheta. Saracul om… cand mi-am ridicat privirea Anca era in fata mea. Goala! O priveam cu mare interes, sanii micuti erau dominati de sfarcuri forte mari, rozalii, intarite de aerul rece. De fapt, aveai impresia ca ele, sfarcurile, alcatuiesc singure sanii. Abdomenul plat, bine lucrat conducea privirea spre un loc mai alb, forma bikinilor ei de plaja facand contrast cu restul pielii. Era rasa total, nici un fir de par nu-mi obstructiona privirea catre acea pizda micuta, cu labii proeminente, ce se atingeau, lasand loc, in partea superioara, clitorisului sa respire. S-a aplecat sa ia o bere, intorcandu-se special cu spatele, oferindu-mi privirii si fundul superb, anusul bine conturat, usor desfacut. Se deosebea atat de mult de Nora. Expresia fetei nu mai era a Ancai pe care am stiut-o eu. Nu mai era « baietelul », era o femeie, iar zambetul ei avea ceva vulgar, in nici un caz pudic, datorat goliciunii ei.
- Imi place sa ma privesti. De fapt imi place sa fiu privita ! Ma excita acest lucru, sunt o exhibitionista inraita in definitiv. Imi trebuie mult in viata de zi cu zi sa ma abtin. Si din pacate nu am multe ocazii sa imi realizez fetish-ul asta. De fapt oricare dintre ele.
Incepuse sa rada, eu radeam. Imi placea schimbarea aceasta. A intrat in apa, eu o urmaream atent de pe mal. Cand a iesit, a venit direct spre mine, s-a aplecat pentru a ma saruta, eu stand pe un scaunel micut. Sfarcurile impungeau aerul, iar pilea i se infiorase de racoare. S-a ridicat si a facut un pas inainte, astfel ca, numaidecat pizda ei si gura mea au devenit una. O lingeam cu foame, o gustam, si imi placea ce gustam, ii sugeam si ii alintam clitorisul. Orgasmele nu-i semanau cu ale Norei. Nici un jet nu le marca prezenta in exterior, dar in interior, pizda se umplea de un lichid dulce, vascos, abundent. Striga, nu era deloc genul femeii tacute. Se exprima tare si, desi pana in seara certei de la berarie, rar o auzeam cu vreun cuvant ce nu-l gasesti in DEX, acum gemetele ei erau insotie de intregi expresii : « iti place gustul meu ? daaaahhh… linge-mi pizda, asaaaa… de cand vreau sa o faci… de cate ori nu m-am masturbat cu gandul ca intr-o zi tu vei gusta din pizda mea ! » Cine putea rezista ? La un moment dat s-a departat din nou si s-a aplecat sa ma sarute. Apoi s-a ridicat brusc si urina a tasnit cu putere spre fata mea.
- Vrei, nu-i asa ca vrei?
Raspunsul afirmativ a fost deschiderea gurii. S-a oprit putin pentru a-si gasi o pozitie cat mai buna, un picior facandu-si loc pe scaunel, astfel incat genunchiul ei imi mangaia urechea. Nu zicea nimic, insa ofta inebunitor, controland puterea jetului, gasind-o pe cea optima pentru ca eu sa nu pierd nici o picatura. Si n-as fi facut-o pentru nimic in lume. Terminase, sau aproape, ultimul jet a tasnit cu putere, depasind gura, lovind fruntea si crestetul capului meu. Hainele imi erau ude de la primul jet, iar umflatura de sub panatalonii de trening evidenta.
- Ti-a placut ? Tonul continea o anume ingrijorare, ingrijorare pe care i-am risipit-o imediat, scotand un sunet de satisfactie ce m-a mirat pana si pe mine.
S-a asezat in bratele mele si ne-am reluat sarutul. Saruta intr-un mod ciudat, putin agresiv desi miscarile peste pula mea intarita erau lascive. O tineam cu mainile de fese, o strangeam de ele, le framantam cu putere, iar lucrul asta ii placea. A alunecat intre genunchii mei si, cu miscari nu atat de precise precum ma asteptam, mi-a scos pula din captivitatea pantalonilor.
- Ia sa o vedem mai bine acum, spuse, in timp ce o mangaia usor, abia simtit. Apoi, limba a atins-o usor. Clar era ceva diferit de Nora, limba se misca mult mai agresiv, desi nu asta e cuvantul potrivit. Suprafata pe care o acoprea era mult mai mare si intr-un timp mult mai mic. A inceput sa ma masturbeze cu repeziciune, uitandu-se direct in ochii mei, insa, ghicind intentia mea de a o opri, a zambit, si buzele s-au mulat pe pula mea. Nu avea experienta Norei. In fapt, de ce ma gandeam la Nora acum ? Dar pana la urma comparatia era fireasca.
Nu mai puteam, vroiam sa intru in ea, vroiam asta cat ma repede. Am ridicat-o si am pus-o in pozitia anterioara, cu pizda peste pula mea, eu fiind in continuare pe scaunel. A inceput din nou acele miscari incete, dar pline de forta, ii simteam acum umezeala direct pe piele. Am coborat mana si mi-am potrivit pula la intrarea ei. Accesul a fost greu, desi excitata, Anca era foarte stramta, pe fata ei intiparindu-se, de cateva ori un rictus de durere, dar imediat se lasa, mai hotarata, mai apasat. Am intrat. Ii simteam peretii cum se freaca de pula mea, dar, dupa cateva minute, locul devenise mai « primitor », nu mai eram prins ca intr-o chinga. Imi placea cum se misca si, tinand-o de fese, incercam sa ii imprim acelasi ritm, aceleasi miscari. Bine spus incercam, nu erau decat copii palide, miscarile acelea ii apartineau, putea sa le breveteze fara nici o problema. Nu am schimbat pozitia, pur si simplu am continuat mult, asa, pe scaunelul din fata cortului, la lumina focului, eu aproape imbracat si ea goala, cuprinzandu-ma intre picioare.
- Imi vine, i-am strigat.
Dar Anca nu s-a oprit. Imi simteam pula izbind interiorul ei in timp ce ejaculam, iar ea a incetinit ritmul, adaptandu-se miscarilor haotice. Nu a ramas mult asa. S-a ridicat in timp ce imi scoatea tricoul, ramand astfel si eu la bustul gol. Si-a lipit pizda de pieptul meu, frecand-o usor, iar in urma unor icnete scurte, si a unor sunete venite dinspre mijlocul ei, sperma mea, sucurile ei, au inceput sa-mi alunece pe piele. Zambea, uitandu-se fascinata la valurelele ce coborau, iar in momentul in care aproape ajunsesera la fr...



    Login