Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

amintiri
Autor : dreams76 - 2012-09-14
Citita de 7196 ori - Nota 6.00 (23 voturi)
E reala si sper sa va placa :)

Totul a inceput intr-o seara friguroasa de ianuarie, fosta mea iubita m-a invitat pe la ea, nu ne mai vazusem de mai bine de 4 luni.
M-a asteptat intro rochie scurta mulata, neagra ce ii scotea in evidenta formele. Am savurat o cafea impreuna acompaniata cu cateva tigari iar la un moment dat mi-a propus sa facem o baie impreuna. Dupa acceptul meu a pregatit cada cu multa spuma, lumanarele si o smpanie pe care am bauto impreuna in cada. dupa o partida de sex in cada presarata cu sarutati,mangaieri si sampanie turnata pe corpul ei mi-a cerut sa ii fac un oral acolo, s-a sprijinit de perete si-a ridicat piciorul pe marginea cazii si a primit :), in momentul cand am luat sampanie in gura si i-am suflato in interiorul vaginului a avut un orgasm care a facuto sa tremure toata. S-a aplecat m-a sarutat patimas si mi-a zis ca a fost cel mai placut orgasm de pana atunci. I-am zambit,m-am ridicat am intorso cu spatele la mine si am penetrato pe la spate la inceput incet apoi tot mai alert pana a avut urmatorul orgasm.
" Voi ramane cu o amintire foarte placuta dupa noaptea asta" mi-a zis, "ce as putea face si eu pentru tine?". Am privito gandindu-ma putin si i-am zis "vreau ca in seara asta sa faci ceva ce nu mi-ai mai facut niciodata, vreau sa te duci in camera sa iei unul din halatele de serviciu si sa imi faci o injectie". A zambit si a acceptat cerandu-mi sa o astept acolo si ca ma va chema ea. A revenit dupa cateva minute, purta un halat scurt incheiat la cativa nasturi lasand sa se intrevada sanii ei superbi si coapsele apetisante.
...



    Login