Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Alex. Amanta perfecta.
Autor : Hurry7777 - 2017-08-24
Citita de 6298 ori - Nota 5.31 (16 voturi)
Statea intors pe pat cu fundul spre mine. Spatele curbat si corpul sau fin parca ma implorau sa-l fut. Da. Eram gay. Dupa o noapte in club puteam fi orice. De aceasta data ma vad fiind gay in pat cu un barbat perfect. Par scurt dar nu foarte scurt, saten. Un inceput de barba, exact asa cum place. Dormea profund. Ma incita atat de tare gandul de-al fute. Eram curios daca se va trezi. Ma uit sub cearceaf. Oh.. prea tarziu sa incerc sa ma lupt cu sentimentul eram gol si foarte excitat. Ma lipesc de el si i-o bag. Ah ce cur stramt avea.
"Ce faci? Incepi fara mine?" Vorbi el zambind.
-Vinovat.
Se intoarse si ma saruta. De un sarut atat de pasional nu am avut parte de la nici o femeie pana acum. Si puteam paria ca nu e vreo femeie in lume sa sarute cu atat de mult sentiment si sa ma faca sa simt ceea ce tocmai am simtit.
-Ma scuzi dar.. am uitat cum te numesti.
-Alex. Incantat.
Vazu surprinderea de pe fața mea. "Ce? Credeai ca o sa ma isterizez ca o femeie? Haha" Avea dreptate. Eram surprins.
-Uite, si eu am fost hetero inainte, indoctrinarea societatii m-a facut sa cred ca sunt. Oamenii nu mai stiu sa isi educe copiii. "Asa e normal" mi-au spus. Ca e "normal" sa iubesti o femeie.O tarfa, spuse el nervos rotindu-se peste mine si penetrandu-ma fara somatie.O taratura! (si mi-o infipse si mai adanc) Nu conteaza cat te inseala, cat te minte, cat te dispretuieste sau cum iti vorbeste. Tot ce face sau spune ea e corect iar tu trebuie sa o respecti! Spun ei. ( si ma saruta iar. Ma privi cu blandete, de parca ii parea rau ca ma luase pe nepregatite. Sau, de parca se indragostea.) Dar noi doi, ne-am dat voie sa descoperim cine suntem. Suntem gay si nu e anormal. Anormal este sa te conformezi unor norme impuse. ( incepu sa respire greu. Cred si eu. Dupa atatea lucruri spuse printre dintii inclestati incercand sa pari netulburat si calm. In timp ce futi un barbat care, poate nu e alesul, e destul de greu sa respiri controlat) Eu si tu, noi, nu vrem sa futem o pizda proasta care vorbeste cand defapt trebuie sa gandeasca! Nu! Noi vrem mai mult de atat. ( isi dadu drumul in mine. Sperma lui iesea in afara. Se ridica. Lua un servetel de pe masa si se sterse. Apoi ma sterse si pe mine. Ceea ce era surpinzator? Inca era tare. De parca nimic nu s-ar fi intamplat.) O conexiune, ceva real.(vorbea de parca a trecut prin multe. Astea erau cuvinte pastrate timp indelungat intr-o rana inca deschisa in adancul sau).
-Alex, mi-ai citit gandurile. Esti..magic.
Ma saruta si se lasa in jos cu un zambet contagios.
-Ah ce bine sugi iubire. Asa.
Nu mai simteam stres, ameteala, nu mai aveam intrebari de genul "oare e bine? Oare e normal ce fac? " Nu! Toate aceste framantari disparusera. Imi gasisem in sfarsit centrul propriului meu univers. Da, era el! Lasand deoparte gandirea si.. aspectul, care ma innebuneau. Doamne cat de bine putea sa suga.. "Lasa-ma sa am grija de tine" spuse el, si ma intoarse invers. Ma lingea. Ma pregatea
De aceasta data, pentru ce urma. Eram gata.
-Ahh.. Alex?
-Da?
-Nu te grabi sa termini. Ceva imi spune ca nu ma voi satura curand sa te simt atat de adanc in mine.
-Promit sa incerc. Dar tu nu prea imi dai alternativa.
Ma ridicam de fund in sus cu capul bine sprijinit in perna. Se lasa peste mine ne miscam simultan pana atinsesem patul in timp ce el continua sa mi-o traga.
-Vad ca si adoua oara futi la fel de bine Alex.
-Iar tu ma faci sa imi dau drumul la fel de intens.
-E aproape dimineata, poate ar fi timpul sa plec.
-Da. Ai dreptate. Probabil sotia si fiica ta sunt ingrijorate.
-Stiai? "Nu imi venea sa cred. Dupa tot ce a spus si cum a vorbit. Puteam sa jur ca simtea ceva pentru mine. Cum putea sa simta asta daca stia? Sau, poate se prafacea? Dar nu as fi crezut ca cineva poate simula sentimentul de iubire din propri-i ochi."
-Normal ca stiam! Crezi ca fut pe oricine? Asa la intamplare? Hai du-te. Poate te mai fut si alta data; spuse el inchizandu-si cureaua blugilor.
-Nu, Alex. Eu, as dori foarte mult sa incep o viata noua. Cu tine!
-Esti nebun? Incepi sa te indragostesti? Ce esti tu? Doar o pizda in trup de barbat? Sa-si lasi familia pentru o aventura de o noapte? Nu te mai purta ca o carpa fara creier si du-te acasa! Asta e viata pe care ai ales sa o traiesti. Tu ai ales asta cu mult in urma! Si ti-am spus.. ti-am spus cat tin la tine si cat de mult o sa regreti, dar nu ai vrut sa asculti! Erai speriat ce vor crede altii. Iar acum? Acum nu ai incotro. Traieste cum ai ales. Fa-ti datoria de sot si de tata. Du-ti copilul la scoala si fute-ti nevasta in timp ce te gandesti la mine ca sa ti se scoale si sa nu te dai de gol. Dar nu ma pune pe mine la mijloc in asta! Nu stiu cum ma gasesti mereu dupa perioade lungi te imbeti apoi speri sa mi se faca mila sa te iau acasa si sa te fut. Dar nu se va mai re...



    Login