Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAi grija ce iti doresti ! Deci, ne-am inteles ?
Autor : frunza99 - 2014-05-14
Citita de 12508 ori - Nota 8.21 (92 voturi)
“Bine, deci ne-am inteles.” Plangea la telefon. Ma chinuisem de o luna de zile, in fiecare seara masturbandu-ma la baie sa ii explic ca eu nu pot sa fac sex cu ea, ca am mai incercat si imi moare, iar cum suntem amandoi cam inexperimentati, cel mai bine ar fi, in numele iubirii noastre sa se sacrifice ea. Sa se maturizeze ea, si apoi sa ma invete si pe mine.
- Da, cum poti sa imi ceri asa ceva ? Eu sunt obiectul tau ? Suntem impreuna de 3 ani, cum poti sa imi ceri asta ? Esti bolnav, bolnav. Plangea de furie, aproape lovindu-ma din priviri. Ma iubea in acelasi timp si nu putea concepe desacralizarea sentimentului pe care eu, in agonia si fierbintelea filmelor vazute pe xvideos, i-o ceream.
- Dar nu inseamna ca nu te mai iubesc. Nu vezi si tu ca am incercat de-atatea ori si nu stim cum sa facem, ce sa facem ; nu ma supar, voi fi langa tine, hai sa gasim pe cineva cu experienta sa ne ajute !
- Esti nebun, ne despartim.
- Dar ce iti cer, nu intelegi ca e pentru iubirea noastra ? Daca vrei sa fim fericiti si pe planul asta trebuie ca unul dintre noi sa faca asta, iar pentru tine e mai important sa acumulezi experienta ; eu pot merge oricand…
A trecut astfel o luna chinuitoare, in care in fiecare seara eu ii expuneam iubitei mele zeci de motive si promisiuni ca totul va fi ok, iar ea se despartea de mine de fiecare data, pentru a reveni invinsa a doua zi. Intr-un final, acum cateva zile imi spuse rece, de gheata « Bine, deci ne-am inteles, dar vei vedea, daca ai tu suflet sa faci asa ceva cu mine… »
E curios cum se intorc dorintele impotriva ta ; vazusem, din nenorocire, prea mult cuckold, xvideos la greu, imi placea, tipele de acolo se simteau extraordinar, iubitii lor la fel… Cand ea a rostit formula magica un fior bizar de placere si durere mi-a cutremurat trupul. Nu imi vine sa cred, chiar da ?
Acum doua zile am mers la Hotel Criss. Eu, ea, si fostul nostru coleg din liceu – tipul era mai bine facut decat mine, practica rugbyul, are iubita, insa dupa ce i-am expus problema a acceptat sa « ne ajute » , spunandu-mi la inceput ca fac misto de el. Nu, nu faceam.
In drumul spre camera o insoteam dupa cum calaul isi urmeaza victima. Isi tinea poseta de la Takko lipita de corp, privirea ca de marmura; mainile ii erau transpirate si firave punctulete de cristal ii brazdau fruntea. In dreptul usii se opri brusc, si planse amar. Colegul nostru intrase. Ma ruga din ochi sa ne intoarcem, sa terminam cu nebunia asta. Putem sa invatam si noi, noi doi… Vazusem insa prin pantalonii scurti ai colegului cum se intarise treaba… Imi imaginam… O vazuse si ea inca de pe drum cum se misca intre picioarele baiatului, cum se loveste stanga-dreapta cu fiecare pas, si parca era inspaimantata de gandul ca va trebui sa se intalneasca cu o jucarie care nu moare imediat, ci rezista si cucereste.
- Hai, te rog, sa plecam…Ce cacat e aici, chiar asa esti bolnav ?
- Hai ma, una zici, si alta faci. Daca tot am ajuns aici…
Pleca privirea. Atat mi-a fost de-ajuns. Pana sa mai apuce a rosti ceva, am impins-o usor in camera de hotel, si ea plutea, plutea… parca fara voia ei ; Orice urma de vointa se evaporase din gandirea ei. Parea obosita de-atata lupta cu gandurile mele. Era pusa in fata faptului implinit. Eu, nebunul, priveam doar la pantalonii colegului si ma gandeam cum o sa fie cand ea o sa priveasca o jucarie adevarata… ea, atat de sfioasa, cand noi incercam sa ne iubim pe intuneric, de teama goliciunii trupurilor noastre.
In ochii ei albastri, nu plangea marea, ci o furtuna. Nu a mai zis nimeni nimic. A urmat delirul.
M-am asezat pe fotoliul de langa pat, si am urmarit cu precizia unui calculator toate momentele ;
El se duse inaintea ei. Isi desfacu usor camasa, si ii prinse capsorul intre maini, impingandu-l cu delicatete spre patratelele lucrate cu atata atentie la sala. Stiam ca ei ii plac, imi arata in discutiile noastre in gluma poze si imi spunea uite, as vrea sa slabesti si tu…
Am vazut cum la inceput, inca inerta si nestiind ce sa faca, isi plimba sfios buzele pe abdomenul voincului. Siroaie de lacrimi udau pamantul viu cu fiecare sfortare de sarut. Ma fulgera cu coada ochiului… « asta ai vrut, nenorocitule ? »
Pe moment am avut un nod in gat, simteam ca trebuie sa ma ridic si sa intrerup…
Am observat insa ca el ii lua mana transpirata si i-o puse direct pe jucarie. Gemu un pic, mai mult de mirare. Simti obiectul intarit si vazu ca mana ei se plimba destul de mult de la varf pana la baza…
Apoi, el, pentru a depasi acest moment de impas, generat de privirea mea, stiu ca trebuie sa actioneze rapid spre a-mi anihila parerile de rau.
Ii trase atunci cu brutalitate as spune bluza, apoi desfacu mai mult rupand sutienul negru catifelat pentru a elibera din prinsoare cei doi sani frumosi, insoriti ca diminetile de iulie.
Obisnuiti cu atingerile mele naive si line, pareau brusc speriati de brutalitatea prin care au fost descoperiti. Unul aluneca usor spre dreapta ; celalalt, spre stanga. D
in valea ce ii despartea un parfum tainic de faptura feminina amestecat cu durere si inceput de placere…
Apuca atunci cu mana un san si il franse cu pofta. Ea intoarse capul inspre mine, vadit indurerata, neobisnuita. El incepu sa se infrupte de la pieptul ei, plimbandu-si buzele carnoase in toate punctele celor doi sani neajutorati. Ea ma privea, ma privea… strangand la randu-i usor din buze. Parul i se rasfrangea peste chip. Pare a-mi zice… « vezi ce-ai facut, asta ti-ai dorit ? »
Nu a durat insa mult, si el i-a spus rece si implacabil « Hai !» Mai auzisem sintagma asta, ne aducea amandurora aminte de vremurile cand eram fericiti si aveam atatea de facut incepand cu « hai ».
O apleca pe marginea patului, desfacandu-i in dezordine blugii, insa nu ii dadu jos de tot, ci ii lasa rastigniti pe genunchi. Nu dadu nici chilotii jos, ci am vazut cum i-a indepartat putin spre dreapta.
- In 5 minute trebuie sa plec, ne-a zis pregatindu-se parca precum un inginer sa deseneze rapid cateva linii, dupa care sa plece. Nu mai am timp, desi mi-ar placea, de alte chestii, stiti voi ?
- Bine, bine… i-am zis… cum vrei
Aplecata cum era simti mana celuilalt umblandu-I la pasarica, isi puse si ea mana repede, cu un ultim efort de a impiedica inevtiabilul.
Fu in zadar ; ii lua mainile si le incrucisa deasupra capului. Era pustiu intre picioarele ei ; Vazui capul roz al monstrului ; ea nu vedea nimic, presimtea, stia doar ca urmeaza…
Hai… repeta el…
Capul se apropie de intrare. Priveam uluit… Aveam impresia ca a intrat, dar nu… tatona buzele umede… ma privi pe mine, o privi pe ea. Si apoi cu un singur gest asemanator cu miscarea arcului, se retrasese in spate, apoi impinse inainte si tot aerul se suprima. Intrase in ea, cum eu nu am putut intra niciodata. Din prima infipse pana la fund. Ochii iubitei mele pareau mariti, iar fata era cuprinsa de un spasm nedefinit. Simtise si ea cum peretii vaginului suportau cu dificultate presiunea unui astfel de vizitator, inca de la prima lovitura. Ma privi razbunator, intr-un fel.
Colegul meu repeta parca transpus intr-o alta existenta… hai, hai… si intra de acum fara probleme in ea… Sanii se zbenguiau fara incetare, parul aluneca peste fata ravasita ca o avalansa. Trecusera doua minute… Desi se abtinu aproape eroic sa nu geama deloc, la un moment dat, cand loviturile se intetira nu isi mai putu tine glasul rob durerii, si mici sunete, cum nu auzisem niciodata de la ea, incepura sa rasuna in incaperea aceea. Era chiar acolo, fututa in fata mea. Se uita la mine la fel de trist, d...



    Login