Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ai fantezii cu Trampling si Foot Fetish ?
Autor : Valentie - 2019-07-14
Citita de 4797 ori - Nota 6.17 (12 voturi)
Acest text este adresat in primul rand celor care au fantezii cu foot fetish si trampling si le este foarte greu sa obtina. Nu este o fantezie, este un text cu niste lucruri de care daca o sa tineti cont o sa puteti sa faceti orice femeie sa faca ce vreti voi. Pasii pot fi luati in considerare si daca urmariti altceva de la o femeie, de exemplu sex, threesome sau alte fantezii. Scopul pentru care postez acest material este acela de a ajuta barbatii de pe aceasta platforma sa experimenteze in mod real ca sa poata sa aiba surse reale pentru a scrie cat mai multe povesti aici.

Sa incepem.
Pentru a avea sanse mai mari de reusita incercati cu femei pe care abia le-ati cunoscut.
1. Orice gand ai avea cu femeia respectiva, fii sincer cu tine. Stabilieste-ti obiectivul clar. Vreau s-o fut, vreau sa ma calce in picioare, vreau sa-i ling talpile, vreau sa ma trateze ca pe un sclav, vreau x vreau y. Trebuie sa stii ce vrei intrucat sa nu te abati de la plan. Tu trebuie sa ajungi unde ti-ai propus si tot ce se poate intampla pe parcurs ca sa-ti perturbe activitatea, tu trebuie sa te adaptezi, sa-ti asumi tu ca scopul tau chiar urmeaza sa se intample.
2.Daca iti este frica sa nu fii judecat: ,,ciudatul ala", trebuie sa intelegi si sa-ti implementezi ideea ca fiecare om adevarul lui. Daca cineva te considera ciudat pentru ceea ce esti ca om si te face sa te simti bine, fuck them. Este adevarul lui, nu al tau. Adevarul tau trebuie sa fie ,, sunt cel mai tare, am cel mai smecher fetish".
Tinand cont de astea doua etape putem lua un scenariu ca exemplu. Sa spunem ca esti afara cu doua tipe si cu un prieten. Una din tipe sau poate ambele iti plac. Te gandesti ,,mama ce mi-ar placea sa ma calce astea putin", sau ,, mama ce le-as linge talpile". Iti pui in cap ca asta urmeaza sa faci. Brusc te lovesti de blocajul ,, n-o sa creada ele ca sunt un ciudat?", ,,ce o sa zica prietenul meu". Treaba asta ti-o rezolvi in felul urmator. Tine minte asta: ,,Daca tu crezi ca fantezia ta este de cacat si tu te consideri un ciudat, asta o sa te considere si femeile." In schimb daca tu crezi opusul, ca fantezia ta este cel mai misto lucru si tu te consideri cel mai norocs pt ca ai asemenea ganduri, fix asa o sa te considere si femeile. Multe tot o sa zica ,,esti un ciudat" diferenta e ca daca tu crezi ca asta este cel mai misto lucru, tipele alea o sa-ti spuna ca esti ciudat razand in timp ce tu le lingi picioarele.
Bun. Cum ajungi practic de unde esti tu cu tipele astea doua si cu prietenul tau, sa-ti traiesti fantezia si sa fie toata lumea ok cu asta.
Femeile sunt fiinte emotionale. Daca reusesti sa vorbesti despre orice cacat cu maxima pasiune, si daca le mai si privesti fix in ochii cand faci asta sunt ale tale. Poti sa vorbesti despre orice, nu trebuie sa aiba sens, cat de cretin ar fi subiectul. Daca provine dintr-o emotie a ta, automat o transimiti. Smecheria este sa le privesti in ochii cand vorbesti cu ele. Sa privesti in ochii cand asculti e usor, incearca fix atunci cand le vorbesti cu pasiune sa te uiti fix in ochii lor, sa le dai toata emotia si energia ta, sa le implantezi toata energia si pasiunea din tine fix in suflet.Asa faci asta, cand provine dintr-o pasiune a ta, si atunci cand povestesti le privesti fix in ochii, fix in suflet. Atunci iti promit ca or sa fie ale tale. Femeile nu sunt atrase de chestii materiale sau de look in atat de mare masura cat sunt barbatii, Femeile sunt atrase de CUM reuseste un barbat sa le faca sa SIMTA ceva. Daca tu reusesti sa starnesti orice emotie intr-o femeie de acolo poti usor usor sa escalezi si sa ajungi unde vrei tu.
Atata timp cat le mentii in tensiune, angrenate in povestea ta, o sa poti sa le faci sa faca orice. Cu cat le explici in mod logic de ce ar trebuii sa faca ce vrei tu, cu atat or sa te considere mai banal, mai ciudat.
Sa spunem ca le-ai starnit emotial, pt ca la fel de bine poti sa faci si un barbat sa intre in povestea ta, mai greu dar daca tu esti intr-un cerc social majoritar de femei, un barbat ori este si el angrenat in povestea ta, ori simtindu-se exclus o sa plece. Adica tu sa fii sufletul petrecerii, femeile sa fie super angrenate iar el singrul barbat o sa se simte prost daca nu poate sa tina pasul si atunci o sa plece. De acolo poti sa escalezi, din ce in ce mai entuziasmat. Apoi poti s-o dai la modu: ,,N-o sa va vina sa credeti ce idee mi-a venit!". Daca ai facut bazele interactii pe implicare emotionala de la replica asta toate or sa fie extraordinar de curioase. Tu de aici poti sa le spui ,,Hai sa facem un concurs, cat de mult pot sa va tin in picioare pe mine" sau oric...



    Login