Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Acordul VI
Autor : Fiores - 2016-01-21
Citita de 5879 ori - Nota 7.23 (56 voturi)
Ma intrebam ce lucruri puteai face de ziua lui...
Pe la ora 3 am auzit miscare, semn ca te-ai intors acasa. Am inchis ochii prefacandu-ma ca dorm, ai venit la marginea patului, te-ai aplecat si m-ai sarutat usor cu varful buzelor. Un fior m-a trecut care s-a oprit fix in stomac iar penisul a zvacnit. Miroseai a sex si a alcool. Am deschis incet ochii iar tu ai zambit. M-ai sarutat iar si ai spus: “Hai trezeste-te somnorosule! Soata ta a venit acasa si tu asa ma intampini?”
“Hmmm!” Simti ceva familiar?” in timp ce-ti raspundeam flamand la sarut.
Era evident ca iar i-ai supt penisul si gustul ma invaluia puternic.
“E timpul pentru o gustare nocturna sau de mic dejun...” ai chicotit. “Nu vrei sa te trezesti si sa-i gusti penisul de pe buzele mele?”
“M-am gandit la tine in timp ce i-am facut sex oral.” Am lins indelung pentru tine, astfel incat sa pot avea un gust bun.”
Apoi ne sarutam cateva minute si ma intrebi: “Nu vrei sa vezi una dintre surprizele pe care i le-am facut lui Rober de ziua lui?”
“Sigur ca da!” am spus.
Te-ai ridicat in picioare si ai inceput sa te dezbraci. Ti-ai scos apoi sutienul dezvaluindu-ti sanii. Sfarcurile tale erau intarite, rosiatice si foarte apetisante. Ti-ai dat jos fustita si ai ramas in chilotei si aratai al naibii de bine.
In timpul acesta mi-ai spus: “Vad ca ai fost ascultator asa ca iti permit sa te atingi!” Asa ca asta am si facut. “Vreau sa vad cum te joci cu penisul, vreau sa o faci pentru mine, pentru placerea mea!” ai continuat.
Ti-ai desfacut picioarele si ti-ai lasat degetele sa alunece sub chilotei si priveam cum se misca materialul in ritmul impus de degetele tale.

Ne priveam unul pe altul si apoi mi-ai spus: “Ma bucur ca am un amant de care tu stii. E mult mai interesant sa am un penis cu care ma pot desfasura in secret si imi place ca tu stii asta! Desigur, putem opri asta oricand. Tot ce trebuie sa faci este sa spui cuvantul.” ai zambit tacut, apoi te-ai uitat fix la mine:. “Dar nu-l vei spune, nu-i asa?”
“Sub nici o forma, nici nu-mi trece prin cap” am spus.
“Ma vei iubi mai mult pentru asta. Sa nu indraznesti sa ai orgasm! ai spus in timp ce te-ai aplecat si ai gustat lichidul placerii de pe varful penisului apoi l-ai luat adanc in gura calda, aproape provocandu-mi un orgasm instantaneu dar te-ai oprit la timp.
“Acum poti gusta doua penisuri de pe buzele mele!” ai spus in timp ce ai inceput sa ma saruti adanc si umed. “Cred ca ma pot obinui sa am doua penisuri pe noapte la discretia mea.”
Te-ai urcat peste si mi-ai bagat sfarcurile pe rand in gura. Am inceput sa ling si sa sug in timp ce tu oftai placut. Eram ca un copil caruia i se facuse foame.
Cu un zambet mare pe fata te-ai ridicat mai sus si mi-ai impins fata intre picioarele tale atingandu-ma usor cu chilotii. Puteam sa simt fierbinteala ta emanata prin chilotei si banuiam ca sub ei se aflau labiile tale dornice sa fie alintate. Te-ai ridicat in genunchi si mi-ai dat acces complet.
“Miroase-mi si linge-mi chilotii!” ai murmurat. Am adulmecat si sarutat usor peste tot. Simteam mirosul de sex amestecat cu un usor miros de colonie barbateasca.
“Vrei sa vezi surpriza pe care i-am facut-o lui Robert?” m-ai intrebat.
Am dat din cap.
“Esti gata sa desfaci pachetul?”
Aratai minunat, mai stralucitoare decat te vazusem vreodata. Te-ai lasat pe o parte si m-ai indemnat sa-ti dau jos chilotii. In timp ce faceam asta am vazut ca erai proaspat epilata, fara pic de par, neteda si lucioasa. Am ametit de cat de excitant a fost momentul.
“M-am pregatit pentru el.” ai spus. “A spus ca-i plac pasaricile fara par, asa ca m-am conformat. Iti place? Cand am fost sa-mi fac unghiile m-am programat si la epilare!”
“Foarte mult! Este atat de sexy, mai ales acum dupa, lucioasa si ademenitoare!” Pasarica ta parea aproape vulgar de senzuala. Si parea mult mai mare. Buzele erau extrem de umflate si pline pana la punctul de a plezni ca un fruct prea copt. Erai umeda.
Te-am sarutat peste tot, mi-am asezat capul pe burta ta si am adulmecat intens. Mirosul de colonie m-a lovit din nou. Am fost sigur ca Rober a ajuns in sfarsit aici in acea noapte. Am ridicat capul si am privit din nou. Eram coplesit si capturat. Prizonier pe veci.
Ai chicotit. “Robert m-a facut asa! Am avut grija sa raman asa si pentru tine in seara asta.”
N-am mai rezistat si mi-am bagat fata intre picioarele tale. Ai anticipat asta si te-ai ferit intr-o parte apoi ai bagat un deget cu usurinta in interior si l-ai scos plin de umezeala si mi l-ai oferit: “Asta e cadoul lui Robert si al meu pentru tine.”
Am deschis gura, am inchis ochii si l-am gustat. “Hmmmm!”
“Iti place?” ai intrebat cu un zambet sfios.
Foarte mult! Gustul spermei combinata cu umezeala ta m-a lasat fara cuvinte. Era prea mult sa simt dovada infidelitatii tale.
Te-ai intins si mi-ai dat acces complet la pasarica ta tragand buzele deoparte pentru mine.
Atunci am si vazut. Pasarica ta era plina de sperma. Chilotii au reusit sa tina totul inauntru. M-am uitat la tine si ai zambit. “Daca tot iti place sa ma saruti dupa ce am lins si supt alt penis cred ca asta va fi ca un tort umplut cu frisca pentru tine. Robert ti-a facut un cadou pentru ca ai fost atat de intelegator!”
“Fantezia mea,” ai spus. “A fost intotdeauna ca cineva sa ma linga dupa ce un alt barbat m-a umplut. N-as fi crezut vreodata ca tu vei fi acela, ca vei putea sa te descurci cu asta.”
“Cred de fapt ca acest lucru ti l-ai dorit dintotdeauna.”
N-am mai rezistat si am sarutat buzele exterioare si apoi cu degetele am departat usor si limba mea a intrat inauntru inconjurata de sucurile ce curg din pasarica ta. Era sublim si mult mai erotic decat mi-am imaginat.
Capul tau a cazut inapoi pe perna si ai exclamat. “Daaaaaa! Nu te opriiii!”
Ti-ai ridicat soldurile pentru mine. “Linge sperma din mine. Apoi vreau sa ma gust de pe buzele tale!”
Toate inhibitiile mele m-au parasit si am inceput sa te devorez. Am lins si supt pana ce ai inceput sa clipocesti in incercarea de a obtine fiecare bucatica. In acel moment, nu-mi pasa ce credeai despre mine facand asta. Totul era foarte gustos si senzatiile erau prea puternice. Te-am lins profund cum nu am mai facut-o inainte.
“O iubesti?” m-ai intrebat? “Ma iubesti?” ai mers tu mai departe.
“Da si daaa!!!” am exclamat “Te iubesc atat de mult. Voi face tot ce vrei. Voi face tot ce vrea si EA.”
Te-ai intins arcuindu-ti spatele si departand picioarele si mai tare. “Nu m-am mai simtit niciodata asa. Ma simt ca o curva sexy, o sotie curva minunata.”
Sucul tau a inceput sa curga amestecat cu sperm...



    Login