Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Acordul V
Autor : Fiores - 2016-01-21
Citita de 6614 ori - Nota 6.58 (50 voturi)
Eram de-a dreptul incantat de faptul ca vroiai sa te futi cu Robert. Imi doream sa-mi spui toate amanuntele orice detaliu umed. Doream sa te pot urmari facand asta si mai mult decat orice, imi doream sa-ti placa, sa devii dependenta de partidele cu el asa cum devenisem eu dependent de tine. Eram ca un alcoolic, doar ca am devenit dependent de tine.
Sambata dimineata, in timp ce pregateam impreuna micul dejun mi-ai spus: “Azi e ziua lui Robert si m-a invitat in seara asta sa sarbatorim impreuna. Dupa amiaza voi fi ocupata sa ma pregatesc, mi-am facut programare sa-mi fac si unghiile.
“Nu te deranjeaza, nu?” m-ai tachinat. “Vreau sa-i pregatesc o noapte speciala.” Ma uitam la tine placut surprins si ai continuat. “Vreau sa fiu atat de sexy ca el sa nu-mi poate rezista.”
“Promit ca-ti voi da toate detaliile.” ai promis, in timp ce ma priveai pe sub gene.
Te-am lasat sa te desfasori apoi am intrat in baie sa te privesc in timp ce faceai ultime pregatiri. Aratai foarte bine.
“Arati al naibii de sexy”. Am spus in timp ce te sorbeam din priviri. Ti-ai aruncat parul pe umeri si mi-ai spus: “Vrei sa ma ajuti sa ma pregatesc pentru intalnirea cu Robert?”
M-am apropiat, te-am adulmecat si te-am sarutat pe umar, miroseai demential. Apoi mana mea a alunecat in jos in interiorul coapselor tale. Ai departat usor picioarele pentru a-mi lasa acces. Asa cum ma asteptam, pasarica ta era deja umeda, semn ca se gandea deja la penisul lui. Te-ai uitat la mine si ti-ai muscat incet buza, apoi ai lins-oi discret.
“Pasarica mea imi spune ca este pregatita si abia asteapta sa faca cunostinta cu un penis mare si tare!”
“Sa nu te joci in seara asta in timp ce sunt plecata. Vreau doar sa te gandesti la mine si la ce as putea face cu Robert si cu al sau penis. Vreau sa te gandesti la modul in care ma voi simti bine.”
“Si sa-ti spun ceva, in timp ce o sa-l am intre buze o sa ma gandesc la tine si cat de cuminte esti, ca stai acasa in timp ce eu am iesit sa ma distrez”...
Vocea ta suna ca si cum eram intr-o pestera sau intr-un tunel, ca intr-un vis si cuvintele tale le auzeam de mai multe ori ca un ecou.
Ce aveam de gand? Sa te las sa pleci din casa sau sa te tin doar pentru mine? Egoismul nu e punctul meu forte...
“Cu chilotei sau fara?” m-ai intrebat... Neasteptand parca un raspuns ai continuat. “Voi face o exceptie, deci fara, cu siguranta!”
Apoi dupa o secunda de gandire “Cred ca totusi o sa-mi pun!” “O sa-i considere ca un nou cadou intr-un alt cadou cand o sa ma despacheteze...”
Am fost de acord. “Da, cred ca-i plac surp...



    Login