Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Acordul IV
Autor : Fiores - 2016-01-18
Citita de 4843 ori - Nota 6.51 (55 voturi)
Urmatoarele cateva zile gandurile mele erau doar la asta nu ma puteam concentra si nu ma puteam gandi altceva.
Cateva seri mai tarziu, am fost la sala din nou. La un moment dat mi-ai fluturat un zambet si a plecat din nou cu Robert.
Mii de ganduri mi-au inundat mintea pana ce ai ajuns acasa.
Cand ai ajuns acasa, din nou tarziu, eram pe canapea uitandu-ma la TV. Ai venit lin, rapid si te-ai asezat in bratele mele apoi m-ai sarutat umed si din nou aveai gust de sex.
Te-ai apasat cu fundul in poala mea si mi-ai spus “Te-ai plictisit tare in seara asta nu-i asat? Ai avut timp sa te gandesti la o multime de lucruri?
Am inchis ochii si ti-am lins buzele, iar apoi m-ai sarutat cu pasiune.
“Ti-a fost dor de mine?” ca si cum ai fost la cumparaturi si nu in compania altui barbat.
Ti-ai infasurat degetele in parul meu din partea din spate a capului ai tras-o inapoi, expunand gatul meu, ai inceput sa ciugulesti si sa lingi peste tot, apoi mi-ai dat un alt sarut profund. Mirosul de sex a fost din nou peste tot invaluindu-mi buzele, gatul, obrajii.
M-ai ciugulit de lobul urechii mele si mi-ai soptit: “Sarutul meu te excita, nu-i asa?” Rasuflarea ta calda si cuvintele s-au grabit prin mine pana in creier creand un nou val de excitatie.
Sarutul tau ma excita mai mult decat puteai crede, am stat privindu-te asteptand sa ma saruti din nou. “Spune-mi ca-ti doresti sarutul meu.”
“Vreau, da! Ador sa ma saruti.” am recunoscut, iar cand am facut-o, mi-ai dat un sarut frantuzesc profund lingandu-mi buzele si limba. Gustul si mirosul de sex m-a lovit si mai puternic. A trebuit sa-mi tin rasuflarea atat de excitant era.
Ce faceai cu mine?
“Spune-mi ca l-ai simtit “, ai spus “Si daca spui o sa te te sarut din nou.”
Penisul meu s-a incordat dureros pentru eliberare de sub tine si capul meu a inceput iar sa se invarta. Am inceput sa te sarut ca un nebun dornic sa nu ma opresc sa-ti raspund. In seara asta se pare ca urma sa-mi recunosti indiscretia. Se pare ca numai trebuia sa fac jocul cu prefacutul, ma fortai sa fac jocul tau, reguli noi...
“Ohhhh da iti place tare. Poti sa-l gusti si iti place.” Te-ai lasat pe spate, cu ochii tinta la buzele mele. “Daaaa! L-ai simtit, nu?” aproape torceai la mine. “La amandoi ne place, nu-i asa?”
Te-ai rostogolit incet de pe mine si te-ai intins pe bratul canapelei. Ti-ai ridicat senzual fusta si ai inceput sa te atingi intre picioare. Ti-ai desfacut senzual picioarele aratandu-mi chilotii uzi. Ai tras de ei intr-o parte, asa ca am putut vedea labiile umede.
“Sunt atat de excitata! Robert arata atat de bine. Uite cum m-a facut sa fiu!” aratand spre pasarica ta!
Inima mea batea din nou tare in piept in timp ce incercam sa inteleg cuvintele tale. Ti-ai dat chilotii jos si i-ai aruncat pe fata mea. Erau complezi uzi, lipiciosi si adoram mirosul emanat de ei. Ti-ai departat mai tare picioarele dezvaluind o pasarica tunsa complet, labiile usor departate dornice de atentie. “Vezi?”
Am dat din cap in semn de DA realizand ca Robert te-a facut sa fii in halul acesta de umeda.
“Vrei sa o gusti?” si ti-ai alunecat un deget printre labii in interior. “Ea are nevoie de multa atentie pentru ca n-a primit destula. Nu l-am lasat inca sa ma futa, stii?.”
A fost ca un cutit.
Nu ai fost niciodata atat de directa si de sigura pe tine, dar mi-a placut mult.
“El moare sa mi-o traga!”, Dar ma simt bine sa-l tachinez. Imi place sa-l tin excitat la maxim. Cred ca daca mai continui asa o sa ma violeze sau o sa ma faca sa-l fut eu pe el.” ai zambit draceste incercat sa ma tragi intre picioarele tale.
“El pur si simplu nu stie cat sunt de pregatita sa-l primesc adanc in mine!”
Am fost paralizat! Nu am putut spune un cuvant. Tocmai am ascultat in timp ce ma uitam la tine stand cu picioarele larg desfacute si provocandu-ma sa te gust ca altcineva a reusit performanta sa te faca sa fii atat de umeda. Eram atat de excitat incat cu greu m-am abtinut sa nu explodez.
“Acum, treci in genunchi si linge-o ca un sot bun ce esti.”
Te-am ascultat, am ingenuncheat intre picioarele tale si ma uitam in ochii tai.
“Acum, fii bun si linge-ma.” M-am uitat in jos la degetele tale care tineau labiile departate pentru mine.
“Avem o regula noua.”
Un fior a trecut prin mine. Mi-a placut modul in care ai spus-o. M-am uitat in sus la tine incantat sa aud ce ar putea fi.
“De acum inainte, indiferent de ce vrea pasarica mea am s-o las sa faca. Si indiferent ce vrea ea sa faci tu vei face!”
“BINE!” Am fost de acord. “Suna foarte sexy.” M-am uitat la pasarica ta sexy si am vrut sa-i fac pe plac, orice ar fi vrut. “Voi face tot ceea ce e necesar ca s-o excit!” am spus.
Am coborat capul meu si am atins cu buzele abdomenul tau si am sarutat tot drumul in jos pana am gasit buzele deschise pentru mine. Te-am atins cu buzele pe falduri si am simtit umezeala minunata pe varful limbii. Apoi limba mea a patruns usor inauntru despartind labiile, separandu-le, iar senzatia de umezeala si alunecus din interior era de nedescris.
Am lins-o asa cum niciodata n-am facut-o. Mi-am ingropat fata in ea, incercand sa ling cat de adanc am putut, dorind sa pastrez gustul mult mult timp.
“Hmmm, cred ca-ti place mult asta.” ai soptit infierbantata. “Iti place si gustul saruturilor mele.” Aveam ochii inchisi si-mi placea sa gust, sa ling, cred ca pot spune ca gura mea face dragoste cu vulva ta.
“Iti place pasarica mea excitata fiind de un alt barbat?” m-ai intrebat ragusita printre respiratii.
“El m-a excitat in halul asta.” Nu m-a futut inca, dar i-am supt penisul! Ea mi-a spus sta!” vorbeai ca si cum pasarica ta detinea controlul asupra ta. “Ii place atunci cand ii sug penisul! De asta te-ai bucurat atat de mult de saruturile mele in ultima vreme. Nu-i asa?”
Am dat din cap, continuind sa o sarut peste tot.
“Am de gand sa te fac dependent de ea! Imi place sa ma gandesc la tine in timp ce esti acasa si te uiti la TV in timp ce eu sunt plecata si ma distrez cu un penis mare”.
Apoi a devenit familiar, pasarica ta a inceput sa se umfle. Stiam ca asta e semnalul ca te apropii de orgasm. Am inceput sa ma concentrez asupra ritmului in care lingeam clitorisul ca si cum as fi un urs care linge miere din palma ta. Am simtit pentru inceput un puls lent sub limba mea, curand pasarica ta si cu mine am pornit un dans in pasi de vals punctul final fiind orgasmul tau. Am simtit cum te contractezi, soldurile tale mi-au stans fata ca intr-o menghine si orgasmul a venit in valuri urmat de un strigat de placere. A fost minunat si parea sa dureze pentru totdeauna.
Ne-am oprit si ne uitam unul in ochii celuilalt.
“Te-a excitat cand ti-am spus ca i-am supt penisul?.
Am asteptat. “Da ... a fost dragut, foarte sexy.”
“Dragut, sau te-a excitat?”
Am ezitat. “M-a excitat.” am recunoscut.
“Are un penis frumos.” Ai spus deschizand ochii cu o sclipire, si zambind la mine. . “Ti-ar place Robert. Seaman mult cu tine, dar e mult mai dominant. Si stii cum imi place sa fie dominata. El este unul dintre cei carora le place sa domine. Deci, daca vine vreodata pe aici vreau sa te comporti frumos cu el.”
“Vrei sa incep sa-ti spun detaliat?”
“Da, vreau sa-mi spui toate detaliile.” am recunoscut.
Te-ai aplecat spre urechea mea. “Toate detaliile?” ai soptit. “Spune-mi ce vrei sa auzi! Vrei sa-ti spun cat de mult ma excita Robert? Vrei sa auzi tot ceea ce facem impreuna si ce ma pune Robert sa-i fac?”
“Da. Vreau aflu tot, toate detaliile.” Simteam ca sunt fara control, penisul mi se umezise si se formase o picatura mare la varful sau. Cred ca asta iti raspundea tacit la intrebare.
“Ok, voi incepe prin a-ti spune ca are un penis frumos, arata bine. E o idee mai mare decat al tau, este ras peste tot in jurul sau si are un mic smoc de par in partea de sus a bazei. “
“Ii place cum il ling si cum il sicanez inainte sa il iau tot in gura. Imi place sa-l strang si sa vad cum se scurge din el lichidul placerii. Imi place la nebunie partea asta.” te uiti la penisul meu...
“E cam la fel ca la tine in acest moment!” spui zambind. “Dupa ce il tachinez o perioada si vad ca numai rezista incep sa ma joc cu lichidul lui. Pot spune ca e foarte productiv, cred ca din cauza ca-l excit tare.”
“Stii ca nu ma dau in vand dupa gustul spermei, dar el m-a invatat cat de sexy si erotic poate fi. Cred ca una din comorile unei femei este atunci cand face o treaba excelenta excitand un barbat si cu cat il exciti mai tare cu atat mai mult primesti.”
“Nu stiu ce s-a intamplat cu mine in ultimele saptamani, dar sunt innebunita dupa penisul lui si ma simt mereu excitata”. ai spus-o privind la mine cu o privire de fata nevinovata.
“E ca si cum pasarica mea s-a trezit la viata si ma face sa nu ma mai pot gandi la nimic altceva decat la sex. Simt ca doreste asta to...



    Login