Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Acordul III
Autor : Fiores - 2016-01-18
Citita de 4974 ori - Nota 6.48 (52 voturi)
In prima saptamana ai fost la fel, dar treptat viata sexuala s-a schimbat in mai bine. Ai inceput sa vorbesti mai dezghetat, spunandu-mi cat de mult ti-a placut sa simti penisurile celor doi si ca ti-ar place sa ma torturezi lingand un penis in fata mea in timp ce eram legat. Ai devenit mai calda, mai doritoare, flirtai cu mine mult mai mult.
Ne-am decis sa mergem la sala pentru intretinerea fizica si acolo ne-am intalnit cu Robert, colegul tau de serviciu cu care mi-ai facut cunostinta si care trebuie sa recunosc arata bine pentru un barbat.
Intr-o seara dupa un antrenament, ai venit la mine si mi-ai spus ca Robert ne-a invitat sa bem ceva si ca urma sa va intalniti cu inca doi colegi, moment in care m-am scuzat ca sunt obosit dar te-am indemnat sa mergi tu “Nu te deranjeaza sotule?” ai adaugat intr-o nota speciala.
“Sigur nu, distractie placuta.” Stomacul meu era plin de fluturi.
Mi-ai facut cu ochiul, mi-ai trimis o bezea te-ai intors catre Robert zambitoare si ai plecat cu el spre iesire. Am terminat antrenamentul dar nu m-am putut concetra pentru ca gandul meu era doar la tine.
Am ajuns acasa si toata noaptea,m-am torturat singur gandindu-am doar la tine fantazand despre ceea ceea ce puteati face.Te vroiam acasa dar in acelasi timp eram excitat stiindu-te departe cu un alt barbat. E o nebunie, stiu. M-am gandit toata seara la faptul ca el te saruta si ca mana lui se strecoara intre picioarele tale desfacute.
Ai venit acasa la miezul noptii si nu mi-ai spus foarte multe ci doar ca ati vorbit si ati ras foarte mult. Erai in mod evident ametita de alcool si parul tau era usor zburlit. Ai facut cu ochiul la mine seducator si m-ai sarutat pe buze. Sarutul tau moale si plin mi-a dat intotdeauna fiori.
Dar acest sarut m-a pus in alerta!
Nu pentru ca aveam nevoie de el atat de mult ci pentru ca am simtit o adiere de sex in respiratia ta. Stiam acest miros de sex si acest gust. Stiam de cand ne sarutam, dupa ce imi faceai sex oral.
Am simtit mirosul acesta in respiratia ta! Eram sigur! Nu stiam ce sa fac, cum sa ma comport. Asa ca m-am prefacut ca nu am observat.
Ai zambit si m-ai sarutat din nou, dar mai profund si mai sexy. “Iti place?” m-ai intrebat si apoi mi-ai lins buzele saruta-ma pentru a treia oara si ai chicotit.
In trecut, cand ma gustam de pe buzele tale, dupa ce imi faceai sex oral aveam fantezii ca gustul si mirosul provine de la un alt barbat. Intotdeauna m-a innebunit gandul asta. Doar ca de data asta acest lucru era foarte real, absolut adevarat. Eram sigur ca ai supt penisul lui in acea noapte. Am fost inflamat de fantezia mea si, in acelasi timp, am simtit si gelozie costientizand ca sotia mea a fost la baut cu un alt barbat si i-a supt penisul, dar toate aceste ganduri au fost anulate de starea de excitare pe care o simteam. Imaginea care mi-a trecut prin minte era aceea ca tu ai coborat sarutandu-l pe abdomen si apoi mai jos, i-ai lins penisul erect si l-ai luat in gura gemand. A fost groaznic, dar totusi ce chin minunat a fost.
Puteam sa-i simt parfumul lui pe gatul tau. Apoi mi-a dat un alt sarut, unul foarte profund si umed. Mirosul de lichid seminal parea si mai evident. Nu era nici o indoiala. Penisul lui a fost in gura ta si nu doar ca a fost dar a lasat si seva barbatiei lui.
Ai inchis ochii chicotind usor balansandu-te din cauza bauturii. Un curent electric a trecut prin corpul meu, dar am incercat sa actionez ca si cum nu as fi observat mirosul de sex din respiratia ta.
“A supt penisul lui Robert.” “A supt intr-adevar penisul lui Robert.” gandul ma lovea ca un ciocan in creier, ca si cum ar incerca sa ma faca sa-mi dau seama de gravitatea actului tau. Dulce mea sotie a supt de fapt penisul lui Robert, nu in unele fantezii de-ale mele, ci in realitate.
M-ai cuprins cu bratele si am simtit slabiciune in picioare. Mintea mea era confuza. Nu stiam ce sa spun sau cum sa reactionez, deoarece, in adancul meu stiam ca asta e ceea c...



    Login