Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAcordul II
Autor : Fiores - 2016-01-16
Citita de 4667 ori - Nota 7.56 (39 voturi)
Am vrut mereu sa merg la un club, apoi tu sa vii dupa mine si sa te asezi la bar ca si cum nu am fi impreuna. Apoi sa ma uit la ceilalti cum incearca sa te agate. Desigur, nu ai fi facut niciodata asta in trecut dar acum esti provocata.

Dupa un timp ai zambit si mi-ai spus: “Nu crezi ca e timpul sa raspund provocarii tale?
Am clatinat din cap. "Nu! Vreau sa fii o doamna serioasa in seara asta “ am spus dandu-mi ochii peste cap.
Te-ai uitat la mine pentru cateva momente. “Cred ca e timpul sa ma duc pana la toaleta sa ma reimprospatez “
Cand te-ai intors, am observat o senzualitate in miscarea ta si am putut vedea sanii tai ca se leagana pe sub materialul bluzei. Mi-ai dat discret chilotii si sutienul. “Esti dragut sa mergi si sa lasi astea in masina? Nu cred ca am nevoie de ei in seara asta.”
Mi-a fost cam greu sa maschez erectia ce m-a cuprins in timp ce ieseam din club.
M-am intors si te-am gasit la bar, stand picior peste picior, mi-am comandat o bere, m-ai ignorat la inceput, ca si cum nu ma cunosteai. M-am oferit sa-ti cumpar ceva de baut si ai jucat rolul bine, acceptand cu doar un simplu multumesc.
N-a trecut mult timp si primul tip te-a abordat dar l-ai repezit. Am simtit tensiunea si am crezut ca esti in dificultate asa ca m-am aplecat si te-am intrebat daca vrei sa mergem acasa.
“Oh nu!” ai spus aruncandu-ti ochii prin club. “Il astept pe tipul ala latin din colt. Se uita tinta la mine si nu indrazneste sa vina, dar cred ca e al meu... “
“Daca am de gand s-o fac, o voi face asa cum vreau si cu cine vreau eu.” ai spus si ai luat o inghititura din bautura.
In cel mai scurt timp el s-a apropiat de bar, a comandat ceva. Tu ti-ai trecut mana prin par dand semnale de flirt. Te-a abordat si avand in vedere ca-ti place sa dansezi in curand ati fost pe ringul de dans. Inainte sa-mi dau seama erati ca un cuplu din filmul Dirty Dancing, el te-a cuprins cu bratele pe la spate si va leganati soldurile impreuna pe sunete de muzica latino. Pareai ca nu vrei sa mai pleci de pe ringul de dans, doar din cand in cand iti trageai rasuflarea servind o bautura de la bar. In acest timp faceai tot posibilul sa fii cat mai aproape avand posibilitatea sa te freci usor de mine, sa-ti simt mirosul de femeie incinsa in timp ce incercam sa-ti mangai piciorul dezgolit sau sa-ti aplic un sarut pe umar. La un moment dat te-am vazut ca il pipaiai pe fund cu o mana in timp ce cu cealalta ma atingeai in zona penisului.
Cand ai facut asta mi-am bagat mana mea sub fusta ta din spate, intre picioare si am simtit pasarica ta umeda. Degetele mi-au alunecat cu usurinta intre labii dar doar pentru o secunda.
Am observat ca a incercat sa te invite afara iar cand l-ai refuzat te-a tras inapoi spre ringul de dans, te-ai intors spre mine si mi-ai facut cu ochiul. Curand un prieten de-al sau tot latin vi s-a alaturat pe ringul de dans.Toti trei ati inceput sa dansati, tu fiind facuta sandwich intre ei. Iti placea, aveai bratele ridicate iar ei te striveau cu corpurile lor, atunci l-ai pri...



    Login