Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataA poate fi Tot. De la A la Z.
Autor : ruxic - 2021-08-24
Citita de 5662 ori - Nota 8.57 (86 voturi)
O chema A, dar nu i-am spus niciodata asa, o alintam in toate felurile, fiindca...
Sa incepem cu inceputul. Eram la o receptie intr-un oras de munte, incepuse cu un spectacol, cu sampanie, cu o tarie specifica Ardealului, acum eram deja la al doilea pahar de vin rosu si-mi parea rau ca sunt singur. A statea in oras si ii spusesem ca vin, dar probabil nu voia sa inoportuneze sau nu fusesem destul de sigur ca vreau sa fie si ea aici. Am sunat-o iar. Fusese plecata dar acum se intorcea.
- Pot sa vin intr-o ora, e bine?
- E bine, zic si eu, mai bine intr-o ora decat deloc. Nu ne cunosteam, schimbasem numerele de telefon pe un site si imi spusese povestea ei in vreo cateva convorbiri, si atat. Stiam o poza cu ea cu un focus prost, nu stiu daca as fi recunoscut-o. Mai ales ca in ultima vreme nu mai vorbisem, avusese o problema in familie si nu mi-a dat voie sa intru in amanunte. Dar s-a bucurat ca am sunat-o si avea sa vina intr-o ora.
Am rarit paharele, voiam sa mai am ceva elocinta pentru cand o cunosteam, de fapt, am luat un vin alb si unul rosu, m-am asezat mai ferit de invitati, ca si cum as astepta pe cineva si am inceput sa scriu pe telefon. Aveam o iubita acasa, dar lucrurile nu mai mergeau intre noi, venisem singur desi putea veni si ea, ii scriam si imi raspundea dupa cateva ore: “ah, atipisem...”
Ora a trecut repede si m-am trezit in fata cu o miniona in rochie neagra, crapata in parti si cu tocuri de 10 care mi-a sarit direct de gat.
- Ce ma bucur ca m-ai asteptat! Am vrut sa vin mai repede, dar eram plecata din oras... sunt A.
Am sarutat-o pe obraji si m-am departat un pic, s-o vad. 40 de kg cu tot cu tocuri, ce sa futi, ce sa mai ramana. Nu vreau sa anticipez, dar ma inselam amarnic.

**

Cum va spuneam, aveam ceva pahare luate, astfel ca nu mi-a fost greu sa trec la propuneri:
- Pot sa ma duc sa iau o sticla, fiindca e plin acolo, dar eu sunt invitat VIP, am voie, iar hotelul e peste drum.
- Nu, scuza-ma, nu-mi plac hotelurile. Tu imi placi, nu e vorba despre asta, daca tu crezi ca ai terminat aici, mergem la mine, n-are rost sa povestim in galagia asta.
Crash Boom Bang, eram in corzi, un pupic pe obraz si “hai la mine”? Ce sa nu-mi convina? Stai ca poate stinge lumina si mai stiu eu ce patesc? Cu ce? Cu un manunchi de oscioare? Am luat-o in brate. A pus un pupic pe buzele mele, ocazie cu care am observat ca avea si aparat dentar si... eram ca si convins. Ca o sa trec peste toate.
- Dar, hai, bea si tu un pahar si vedem dupa aia...
- Am si eu vin acasa, beau sa vad cum e asta si o tulim, de acord?
Ba bine ca nu, ma uitam la fese, n-avea, sani, era clar ca pushupul facea toata tevatura de-acolo, dar oferta era ferma, chiar daca nu va pare ca o fac destul de tentanta.
- Hai odata, suntem adulti, ne codim atat! Chem taxiul.
Am traversat jumatate de oras, ne-am inclestat degetele mainilor care au inceput sa se mangaie pe bancheta, sa se cunoascca mai bine, pe fata, pe verso, era minunat, mangaia ferm dar delicat, nu stiu ce intelegeti, dar exact asta simteam. Am incercat si un genunchi, dar am avut senzatia ca-i pot cuprinde pe amandoi in palma. Si a venit gluma mea preferata cand am de-a face cu jumatate de om:
- Frumoasa rochie! Dar cred ca e facuta dintr-o batista.
- Am doi frati mai mari de doua ori cat tine (eu fiind de doua – chiar trei – ori cat ea), probabil atat a mai ajuns materialul. De-o batista, cum spui tu.
Ne jucam in continuare cu mainile pe genunchii ei cand am ajuns. Ce-a mai fost, putin va pasa, stiu; am desfacut vinul oferit de ea, un vin destul de scump, apoi mi-a dat o tarie de casa, m-a intrebat daca ciorba de perisoare, daca nu, hai sus, ca aici vreau sa deschid geamul sa se aeriseasca.
- Fugi la baie, ca iti aduc un tricou, nu poti sta in sacou. A intrat peste mine in baie, aveam perdeaua trasa, mi-a pus tricoul undeva, “sper sa te incapa”, cam tipa pe mine, dar am iesit barbateste in chiloti si tricou si mi-a facut semn ca urcase deja jumatate de etaj.
Am ajuns la etaj, in stanga era un dormitor ticsit de fanioane si afise cu echipe de fotbal, de citate din Murphy; “e camera baiatului, el e la facultate, dar la mine nu am TV”. Am dat drumul la TV, ea avea tot un tricou si un sort foarte larg, si nu ma inselasem, curgeau pe ea fara sa se opreasca pe nicaieri, pe sani, pe fese, nici macar pe omoplati. Daca trageai de tricou, ii aluneca usor si de pe umeri. As spune acum ca avea sub 40, dar cine a stat s-o cantareasca? Ne-am luat de mana, sub plapuma, iar ea cu mana libera a gasit un canal de film.
N-a durat 5 minute, povesteam ceva despre film, si degetele noastre s-au regasit din nou impletite, se mangaie o vreme… parea ca adormim, ea respira adanc, eu respiram galagios si brusc mana din care lasase telecomanda mi-o pune pe piept din lateral cu degetele spre in jos, apoi coboara incet pe abdomen si in timp ce cealalta se lupta cu degetele mele, dreapta intra fara sa anunte direct in chiloti incolacindu-se si ea, dar pe gladul meu. Apoi, tot incolacindu-se, tot corpul, exact ca un sarpe, printr-o miscare circulara era deja deasupra, aplicand vreo doua serii de saliva de la distanta, de sus, astfel cat sa alunece mana mai bine, dar nu avea sa faca mai mult de doua-trei miscari din incheietura ca, nu stiu cand si cu ce mana facuse sortul sa dispara, se infipse cu mana ei cu tot pana la fundul sacului. Vaginal, desigur. Apoi dadu capul pe spate si se opri. Am inghitit in sec, nu aveam unde sa mai imping, simteam deja buzele uterului, era atat de scurta incat tot ce vazuse capul pulii mele pana atunci erau tuneluri in exploatare.
Tot ea incepu miscarile, calm, delicat, fin, dar venea de fiecare data cu ceea ce trebuia sa fie niste buci, da din alta directie. Nu aveam de ce sa apuc, strangeam in continuare disperat mana ei stanga si mica in mana mea dreapta, cu degetele incolacite si incolacindu-se, acum ajunse peste antebratul meu si era de ajuns cat sa-i coordonez miscarile. Acum simteam faldurile interiorului ei venind din dreapta, incet, cu savoare, iar la fiecare inaintare, capul ajungea mai pe spate cu un icnet de parca facea un efort considerabil cand ajungeam in capatul vaginului ei. Personal, nu mai simtisem nimic comparabil, eram in iminenta de ejaculare la fiecare miscare a ei, dar facea urmatoarea coborare si mai lunga, ca sa ma intarzie, cu acelasi ritual de capat, cu un icnet strigat ca si cum avea acolo un hanger, nu un penis normal. Apoi venea din fata, frecandu-se spre spate, si din nou capul pulii sfasia probabil pe acolo pe interior, iar eu nu aveam nimic de facut decat sa traiesc satisfactia ei si senzatiile mele.
- Poti sa-i dai drumul cand vrei, am auzit-o spunand dupa cateva minute scurse asa, amandoi fiind cu ochii inchisi, nu mai am ciclu de pe la 43, s-a oprit intr-o luna si aia a fost. Chiar si asa, era foarte umeda si i-am spus-o cat de frumos am putut, nu prea vorbesc despre menopauza cu femeile. Nuuuu, imi spune, ca e de la lubrifiant, eu stiam ce urmeaza, si am avut grija.
Cine oare n-ar fi stiut ce urmeaza, doar eu n-am stiut ce urmeaza, adica, orice as fi crezut despre asta, imi intrecea toate asteptarile. I-am luat ambii sani in palme, de fapt, doar doua sfarcuri itite de coaste, si s-a oprit, totusi cat de adanc a putut, astfel ca respira inca destul de greu dar sacadat.
- Peretii sunt de rigips si pe vecini ii mai apuca fututul la o saptamana, o luna… eu aud tot si ma mangai ca disperata pe sub plapuma. Acum am vrut sa vad cat le ia sa se trezeasca, dar nu pare…
- Ba da, aud soapte, spun eu. Ai incuiat usa? - poate vor sa vina sa se convinga.
- Poti sa fii convins, sunt cinci ani de cand n-aveau cum sa auda nimic de la mine. Sunt uimiti, cred. Oricum, casa o am de trei ani, doar ei au performat pana acum, eu am fost spectator-auditor. Am ras si am prins-o de ceafa, s-o aduc spre sarut. “Cinci ani?!”Am sarutat-o si am trait o noua premiera. De fapt, doua: prima ca nu stiam daca aparatul dentar zgarie, ei bine, nu zgarie, iar a doua ceea ce se cheama vagin stretch, am simtit cum se int...



    Login