Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

5 Prietene vechi
Autor : brian47 - 2020-06-12
Citita de 6189 ori - Nota 7.42 (33 voturi)
Dupa amiaza iesim in oras. Vizitam ruinele cetatii, apoi ne plimbam hai-hui ore in sir. Ca sa ne mai tragem sufletul,ne oprim la un restaurant retras si comandam ceva racoritor. Atmosfera e placuta si intima dar nu avem prea mult timp pentru asta, mai sunt locuri de vizitat. Ne ridicam de la masa si facem cativa metri catre iesire dar ea se opreste si intra in vorba cu 2 tipe de la o masa alaturata. Pare ca se cunosc. Imi fac si mie cunostinta dar uit imediat cum le cheama pe fiecare. Una din ele e satena, bine proportionata si cu buze senzuale; cealalta e o bruneta cu ten masliniu si ochelari de soare care nu ma lasa sa ii apreciez fizionomia. In fine,cui ii pasa?! Fiindca vad ca fetele mai au de povetit, le propun sa ramana ele impreuna si sa continue depanarea de amintiri iar eu sa imi vad de ale mele. Chiar as profita de cateva ore de singuratate. Planul e perfect pentru toata lumea asa ca il punem in practica.
Mai pierd vremea colindand stradutele iar apoi ma intorc in camera. Imi da mesaj si imi spune ca ajunge si ea in curand si ca are o surpriza pentru mine. Oare si-a cumparat ceva sexy? Oare vin si prietenele ei pentru o seara nebuna? Nuuu, asta e prea de tot; desi ... mi-ar placea asa ceva.
Nu astept mult intins la TV si o aud intrand in camera. Ma ridic sa o vad si - surpriza - sunt toate 3.
- "Hei! Fetele au zis ca vor sa mai stam la povesti, si m-am gandit ca cel mai bine e aici. Avem si un vin." imi spune ea in timp ce se descalta.
- "Ok" spun eu fara sa-mi tradez entuziasmul. Dar in mintea mea sunt tot felul de scenarii porno, abia astept sa vad ce ne rezerva seara asta.
Fetele intra si ele si se fac confortabile pe cele 2 fotolii de langa masuta. Eu iau loc pe un colt de pat. Schimbam cateva replici banale despre orasul frumos si vacanta, timp in care prietena mea face onorurile si se prezinta cu 2 pahare de vin pentru musafire. Apoi cu inca 2 pentru noi. Ciocnim si completam cu urarile clasice ca un revelion la tvr si sorbim din pahare. Stop! In al meu nu e vin, e pipi. Am 2 variante: ori il scuip dar ma dau de gol; ori il inghit si ma prefac ca e cel mai bun vin baut vreodata. Mintea imi fuge aiurea. Oare cand a avut timp sa faca in paharul meu? Ahhh, mi-e clar, cand s-a dus la baie ca sa aduca si celelalte 2 pahare pentru ca in camera aveam doar 2. Ok, bun, bun, nu mai conteaza, am o decizie de luat. Nu pare firesc sa stau cu el in gura atata timp. Fie ce-o fi, merg la risc si il inghit pe tot. Mai discutam si despre banalitati de la tv, mai iau o gura si se termina.
- "Noi nu te credem" o aud spunand pe bruneta. "Nu credem ca in paharul lui te-ai pisat iar el l-a baut cu atata nonsalanta"
"Ceeeeee?" tip eu in gandul meu. Cum de si-au dat seama?! Sau poate era clar? Ce e drept, culoarea diferea foarte putin; si in plus, nu s-a facut condens pe paharul meu ca pe cele cu vin rece. Dar parca e prea de tot sa isi fi dat seama asa usor. Tacere, nimeni nu scoate o vorba. Dar o vad pe prietena mea cum imi ia paharul, isi ridica fustita si isi da chiloteii la o parte si acolo, de fata cu toata lumea, se pisa in paharul meu. Nu il umple, e doar pe jumatate. Si nici nu il lasa din mana, ci mi-l aduce la gura. Acum, asta nu era o noutate, dar fiind de fata si cu prietenele ei, ma simt altfel, umilit de situatie. Din nou o multitudine de ganduri imi trec rapid prin cap: ce e de facut, cum sa ies din situatia asta? Ajung insa repede la concluzia ca e destul de evident totul si nu ar mai avea sens sa neg ceva acum. Ba din contra, sa imbratisez situatia si sa vad, poate iese totusi ceva bun din ea. Deci deschid gura si astept sa imi incline paharul. Lucrul asta se intampla imediat, gura imi e umpluta de pisatul ei pe care il inghit dintr-o rasuflare.
- "Wow!" exclama la unison cele 2. "N-as fi crezut ca va face asta" continua bruneta. "Acum, daca s-a spart gheata, pot si eu sa ma pis in gura lui?" o intreaba satena pe prietena mea.
- Nu ma intreba pe mine, intreaba-l pe el
- Deci ... vrei?
- "Da, desigur" raspund eu vazand ca prietena nu obiecteaza.
Era de fapt o fantezie la care ma gandeam de ceva vreme, dar nu avusesem curajul sa initiezi eu discutia. Acum am ocazia perfecta sa o pun in practica, mai ales avand in vedere circumstantele. Sunt fixat cu ochii pe buzele ei sexy, carnoase si imi imaginez cum arata si pasarica ei.
- "Intinde-te pe spate, pe jos, doar asa pot sa fac"
Ma conformez. In timp ce ea vine deasupra mea si incepe sa se debaraseze de hainele in plus, eu am timp sa o admir, de jos in sus. Are un corp atletic dar nu musculos. Sanii sunt de dimensiuni medii si stau aproape neclintiti. Isi ridica fusta si picioarele ei apar frumoase si gingase. Are chilotei albi, pe care ii da jos dintr-o miscare. Pasarica e proaspat rasa, pufoasa, perfecta! Face un pas inainte, apoi inca unul si are gleznele de o parte si de alta a capului meu. Se mangaie usor la pasarica si ma avertizeaza sa deschid gura. Pare timorata pentru ca nimic nu se intampla ... Dupa minute bune de asteptare, reuseste sa scurga cateva picaturi, apoi un jet scurt, apoi alte cateva picaturi. Nici macar nu mi-a umplut gura. Dar ma bucur de aroma urinei ei, o plimb putin prin gura si apoi o inghit cu pofta. Ea zambeste, pare si putin rusinata, iar apoi se ridica grabita si se aseaza la locul ei, pe fotoliu.
- "Vreau si eu! Vreau si eu" spune bruneta entuziasmata. "Vrei sa ma pis si eu in gura ta?" intreaba ea razand.
- "Da"
- "Nu pari prea convins, mai incearca!"
- " Daaa, vreau! Vreau sa te pisi in gura mea si sa iti beau tot pisatul" ii confirm eu. "Pot, te rog?"
- "Asa mai merge." continua ea. "Ridica-te in picioare! De fapt, stai in genunchi, vreau sa stau in picioare cand ma pis in gura ta"
Din nou ma conformez si ma asez cum mi-a spus ea. Se apropie de mine si incepe sa isi desfaca nasturii de la blugi. Si blugii o pun bine in evidenta. Are pulpe bine lucrate, cred ca face jogging. Si un fundulet maricel si rotund....



    Login