Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

30 de zile
Autor : vidoo - 2015-10-23
Citita de 11988 ori - Nota 4.64 (70 voturi)
30 de zile

Aș vrea sa povestesc acum o scurtă întamplare din viața mea alături de scumpa mea soție Mihaela , o fata superbă, deosebit de frumoasă și rafinată care mă iubește la fel de mult și alături de care îmi petrec viața ca în paradis , o viață împlinită din toate punctele de vedere , cu dragoste și fantezii așa cum am visat încă din adolescență. Una din fanteziile mele este să lase păsărica cu puțin păr pubian deasupra, iar ea prefera să fie complet epilată intrucât este o femeie super rafinată , dulce ca un înger și curată ca un bob de apă cristalină. Într-una din zile , însă mă surprinde și îmi spune după ce făcusem dragoste :
- Iubitule ai vrea să mă vezi cu păsărica așa cum îți place ție?
- Da iubita mea scumpă mi-aș dori foarte mult, mai ales să te pupăcesc , îmi dă un sentiment de excitare profundă.
- Am să fac asta pentru tine, pentru noi, dar să stii că trebuie să faci și tu ceva în sensul acesta, dacă îți dorești cu adevărat.
- Da iubita mea, fac orice!
- Bine…..uite care sunt condițiile: în primul rând nu vreau să-mi mai vezi păsărica timp de o lună fiindcă vreau să fie o surpriză cu adevărat nu să o observi în fiecare zi …dar în același timp o să am nevoie să mă iubești așa că in fiecare seară o să mă îmbrac cu nisște colanți și o să maă lingi prin ei. Ești de acord?
- Da scumpa mea , deja am fiori prin tot corpul, mă exciți foooarte tare !
- Mai e ceva : În timpul acesta nu o să mă poți penetra deși eu o să-mi doresc foarte mult, deci nici tu nu vei avea voie să simți, iar eu m-am gandit să iți pun o centură de castitate pentru băieți….în rest o să îți ofer toate dragostea de care ai nevoie.
- Iubita mea scumpă, vreau, vreau, vreau , m-ai excitat foarte tare , îmi place ideea de a face un sacrificiu plăcut pentru noi, te iubesc dragostea mea!
- Dacă ești sigur , vom începe de mâine, acum vreau să mă iubești toată noaptea cum vrei tu, hai să facem toate nebuniile care ne trec prin minte!
Pula mea deja exploda de atâta dirință și excitare , a urmat o noapte care nu poate fi descrisă în cuvinte, iar dimineața ne-a găsit pe amândoi epuizați de plăcere, dormind îmbrățișați și dezbrăcați , iar dormitorul conjugal era plin de mirosul secrețiilor dragostei noastre. Ziua ce a urmat a trecut deosebit de greu, abia așteptam să înceapă fantezia noastră, eram incitat, curios, dornic , aveam o teamă plăcută , o teamă de necunoscutul zilelor care vor urma. Iubita mea m-a așteptat să o iau de la serviciu cu un aer cat se poate de normal, ne-am sărutat pasional când am luat-o de la serviciu, pe drum m-a rugat să o las la un supermarchet. Seara ne-a gasit pe amândoi ca oricare alta în căsuța noastră- cuibușorul dragostei noastre, iar iubita mea a iesit de la baie cu un zâmbet larg, m-a sărutat din nou pasional și mi-a zis:
- Ce zici ești hotărât, începem?
- Da iubita mea …..iar eu deja am început să tremur.
- Bine dragule, debracă-te!
M-am dezbrăcat , după care a scos din geantă un mulaj mic de plastic ce semăna cu un penis exact cât era penisul meu cand nu aveam erecție, dar care era curbat cu capul în jos.M-a dat cu lubrifiant, după care mi-a pus un inel cu găurele pe după testicole , iar mulajul de plastic l-a montat în acele gaurele și totul a fost blocat cu un lacațel mic. Penisul meu stătea acum prizonier, cu capul în jos iar imaginea iubitei mele cu cheia pusă frumos pe un lănțișor la gat era demențială, înnebunitoare. Visam de mult să mă domine, facea asta când o rugam, îmi plăcea deosebit de mult să dețină controlul , dar acum când conștientizam că deține intr-adevăr controlul , tremuram de plăcere și excitație.
- Cu acestă micuță jucărie te poți spăla, poți urina , dar nu poți să te atingi nici măcar singur!
- Te iubesc păpusă, mă înnebunești , am nevoie de tine, nu mai pot!
- Deja? Ha ha ha - a început să râdă ușor , un râs care mă excita și mai tare- bine hai să îți leg și mâinile la spate și vreau să îmi lingi păsărica!
S-a dezbrăcat de pantaloni și a rămas într-o pereche de colanți mulați perfect pe formele ei perfecte și feminine, s-a așezat pe pat și ți-a desfăcut picioarele și m-a chemat:
- Hai iubitule, am nevoie de dragostea ta, linge-mă, linge-mi păsărica!
Nu mai știu cât a durat până a simțit dar aș fi vrut să nu se termine niciodată, tremuram din tot corpul, nu putem avea erecție dar totuși parcă simțeam într-una, nu pot descrie sentimentul , e ceva asemănător cu ajacularea continuă cand simți că te topești, că se scurge toată plăcerea din tine și ai nevoie neapărat de plăcerea partenerului; am simțit orgesmele iubitei mele mai intens ca niciodată, aș fi oprit timpul în loc să pot rămâne cu limba acolo , pe colanții ei uzi.
Au urmat 30 de zile în care la fel nu pot descrie sentimentele trăite, dragostea mea și afecțiunea creșteau în progresie geometrică cu fiecare zi, aveam nevoie să îi aud vocea cristalină, o sunam mereu să îi spun că o iubesc, fierbea dragostea în mine .
- Ha ha ce îmi place , ce nevoie ai de mine, îmi place că ma suni , că mă iubești cu o așa intensitate, s-ar putea să mă mai gândesc dacă te voi elibera după 30 zile , imi place muult iubitul meu!
- Iubita mea fac orice vrei tu, te iubesc, tu decizi!
- Nuuuu iubitul meu o să urmeze surpriza cea mare , ai încredere în mine, iubita ta te iubește și se va ține de promisiune.
Am petrecut nopți de vis în această perioadă, iubita mea parcă era mai incitantă și mai frumoasă pe zi ce trecea, tremuram din tot corpul când o vedeam cu colanții, în fine a venit și ziua cea mare.
- Vreau să ieșim și noi să luăm cina în oraș astăzi !
- Da dragostea mea !
După cină iubita mea mă duce acasă, imi arată cheița de la gât râzând…
- Ești gata să îți primești premiul de la iubita ta dragule?
- Da prințesa mea, abia aștept!
- Bine atunci…. Dezbracă-te și vino să îți leg mânuțele la spate !
- Da! Vreau!
Era îmbrăcată într-o rochie mini neagră, elegantă și sexi cu tocuri înalte și cu părul lăsat pe spate, era o prințesă , prințesa mea!
- Am adus o nuielusă dragule, pentru că știu că îți place și vreau să îți dorești să folosesc cheița!
- Vreau!
- Bine…. Câte zile au trecut de cînd iubita ta are cheița la gît?
- 30!
- Vei primi 30 de nuielușe la curul gol , vreau să stai în genunchi cu capul aplecat pe picioarele mele și să la numeri !
- Da!
- 1,2,3,………30!
- Te i...



    Login