Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata3 Prima seara la hotel
Autor : brian47 - 2019-11-29
Citita de 5648 ori - Nota 8.21 (29 voturi)
E tarziu dupa-amiaza dar am reusit sa ajungem la hotel. Ne cazam, formalitatile se fac repede. Suntem amandoi obositi dupa drumul lung. Dar si infometati asa ca ne pregatim sa iesim in centrul vechi. Eu m-am schimbat repede iar acum, tolanit in pat, o astept pe ea. E goala si se priveste in oglinda incercand sa isi aleaga o tinuta. Iar eu o privesc. Cel mai mult imi place fundul ei marisor, rotund, bombat. Se apleaca sa ia ceva din sertarul de jos iar eu simt cum sangele imi coboara catre penis. Apoi isi intoarce capul catre mine si imi arunca un zambet diavolesc. Din pozitia asta ii vad si un san. Mare, rotund, cu un sfarc pufos si roz. Nu m-am priceput niciodata la marimi de sutiene, dar estimez ca ei ii trebuie cupa D. Si talia ... off, subtire, clara forma de clepsidra. Desigur pusa in evidenta si de fund si sani. Nu e o BBW, dar nici slim. Este la dimensiunile la care fetele se vad grase iar baietii le vad staruri porno, cu forme tocmai bune de tinut in palme, sarutat si lins. Iar parul blond il poarta mereu intr-o coada care o face sa arate si mai sexy.
In cele din urma, cand stie cat de mult m-a excitat, incepe sa se imbrace. Alege dresuri negre, o fusta pana la genunchi, o camasa pe care cu greu o poate incheia la nasturi, din cauza bustului generos, si un sacou. Oare intentionat nu si-a luat chilotei pe ea? Nu conteaza, e gata deci plecam. Hotelul e intortocheat: trebuie sa urcam niste trepte, apoi sa coboram alte trepte ca sa ajungem afara, in piata. Desigur urc stand foarte aproape de ea, cu fata la cativa centimetri de fundul ei. Si ea cauta sa isi tina spatele arcuit, fundul in urma si sa urce lent.
Ajungem afara si incepem sa colindam strazile. E un aer proaspat si placut. Iar faptul ca tot ce vedem sunt noutati ne ajuta sa uitam de trecerea timpului. In cele din urma gasim un restaurant retras unde putem manca in liniste. Discutam despre ea si despre mine, despre fostele ei colege de facultate si despre problemele de la munca. Incheiem cina cu desert si vin rosu. Asta ar trebui sa ne ajute pentru ceea ce va urma.
Plecam. Alegem ca ruta de intoarcere parcul. E frumos si ingrijit, departe de zumzetul strazilor aglomerate.
- Uff, trebuia sa fac pipi la restaurant, o aud spunand.
- Nu-i bai, trebuie sa gasim o toaleta prin apropiere.
Dupa doar 2 minute de cautari, revine:
- Nu mai pot sa ma abtin, ma duc dupa copac, spune ea aratand cu degetul catre un loc in care lumina felinarelor nu bate asa tare.
- Vin cu tine?
- Da, hai, sa imi tii paravan.
Merg cu ea. O vad sprijinindu-se cu spatele de copac, departand putin picioarele si ridicandu-si fusta. Acum ii prinde bine faptul ca nu si-a luat chilotei pe ea. Sta asa, in picioare, si incearca sa se relaxeze suficient pentru a putea incepe. Nu stiu cum si de ce, dar instinctiv ma las pe vine si imi apropii gura deschisa de pizda ei. Parca asta astepta, pentru ca un jet puternic din urina ei imi umple gura. N-am timp sa fac nimic pentru ca o aud spunand:
- Ridica-te! Repede! Cred ca ne vede cineva, e un cuplu la 30 de metri in stanga!
Asta ma ia prin surprindere si, dupa o genoflexiune instantanee, sunt in picioare. Dar am uitat sa inchid gura, asa ca mare parte din seva ei zboara afara si ajunge pe iarba. Raman doar cu cateva picaturi pe care le inghit si cu gustul ei specific in gura.
- Ahh, continua ea, nici nu s-au uitat incoace. Dar m-am speriat, nu mai pot continua. Si parca nici nu mai e asa mare "presiunea",
Ne continuam plimbarea ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Centrul arata si mai bine pe inserat. Trec ore bune iar tarziu ajungem extenuati in camera. Ne facem tabieturile de seara. Eu aprind veioza sa citesc iar ea isi verifica Instagramul. Apoi o vad ca se ridica si se duce incet catre baie. Nu ma pot abtine...



    Login