Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata2 Inceput de vacanta
Autor : brian47 - 2019-11-16
Citita de 5538 ori - Nota 7.71 (41 voturi)
- Da, in 5 minute cobor! ma anunta ea cu un cliseu.
- Ok ... astept jos, raspund eu resemnat si inchid telefonul.
Stiu ca nu or sa fie 5 minute, imi e foarte clar. In cele 3 luni de cand suntem impreuna m-am invatat minte. Dar nu ma deranjeaza. Asa am timp sa trec pe la magazinul de la parter, sa cumpar o sticla de suc si guma de mestecat. Apoi sa citesc stirile zilei. Nimic nu e nou dar macar pierd timpul. Ma asez in scaunul soferului si ma pierd pe net. Sunt total absorbit de scrolare si cititcand ma ia pe nepregatite usa masinii care se deschide.
- "Scuze, a ..." incepe ea sa spuna.
Dar cum nu ma pot concentra la doua lucruri deodata, acum ma concentrez pe ea, cum e imbracata si cat de frumoasa e. Si-a prins parul blond intr-o coada scolareasca si asta o faca sa arate cu mult mai tanara decat cei 23 de ani din buletin. Cobor privirea pe gatul ei, apoi la sanii marisori acoperiti de o rochita bleu de vara. Din nou fara sutien, si se poate observa prin material, culoarea intunecata a sfarcurilor. Mai jos, talia, coapsele, iar rochita se termina cu o palma inainte de genunchi.
- "... de-asta a durat atat" o aud spunand cand sunt atent din nou la ceea ce imi spune.
- Nu-i nimic, vom prinde un pic de trafic dar ajungem la timp. o linistesc.
- Perfect. Si ma voi revansa pe drum! spune ea si surade. Acelasi suras ca prima oara.
Ne punem in miscare. Traficul e infernal si cu greu iesim din oras. Discutam banalitati. Drumul devine drept, lung si rar intalnim cate o alta masina. Nu imi place sa conduc asa, mi se pare plictisitor. Dar din cand in cand pot arunca o privire la ea, in special la picioarele ei zvelte. O fi facut-o intentionat sau din greseala acum rochita i s-a ridicat mai sus pe coapse? Parca la fiecare tras cu ochiul, e din ce in ce mai sus. Pana cand inevitabilul se produce si intre picioarele ei se vede acel triunghi alb al chiloteilor. O vad si ma vede dar nu spunem nici unul nimic, zambim. As face bine sa fiu atent la condus ca sa ajungem cu bine la destinatie. Gata, ma concentrez doar pe drum. Dar vad din dreapta o mana venind spre mine si oprindu-se pe gura mea. Si nu ochii, ci nasul da primul semn de alarma: e acel miros dulce si placut al pizdei ei. Oare s-a jucat cu degetelele si acum mi le baga mie in gura? Nu ar fi un plan asa rau dar nu despre asta e vorba. Cobor privirea si revad chiloteii ei albi. Fix partea care acopera pizda acum imi acopera mie buzele. Si nu ma pot abtine sa nu ii sarut timid.
- Hei! Lasa pudibonderia, spune ea. Stiu ca iti place. Uite, ca sa te motiveze, trebuie sa iti spun ca am dormit noaptea trecuta in ei. Am avut si un vis erotic. Se mai simte umezeala pasaricii mele in ei? Sper ca da! A, si inca ceva, azi dimineata dupa ce am facut pipi i-am tras repede pe mine. Aroma aceea o distingi?
Nu pot sa articulez o vorba. Doar instinctiv deschid gura si scot limba sa ii ating. Dar ea are alt plan: cu miscari bine calculate, ii freaca de sus in jos de limba mea. Si da, ii simt toate gusturile, aromele si asta ma excita teribil. Acum mi-i impinge cu totul inauntru pana cand nu se mai vede nimic din ei si pot sa inchid gura. E mai eficient asa, pot efectiv sa sug toata seva din ei. Iar ea, cu mana libera poate acum sa desfaca sticla mea de suc, pe care o termina dintr-o rasuflare. Incerc sa protestez dar acum fizic nu pot, am gura plina.
- Stai linistit, il dau eu pe urmatorul! spune ea, intuind cu ce incerc eu sa ii atrag atentia.
Imediat aveam sa descopar ca exact asta face, la propriu. Se lasa usor pe spate cu scaunul, isi ridica fundul si il pune pe marginea sezutului, ia sticla - acum goala - de Cappy si o potriveste sa ii acopere pasarica si imediat incepe sa urineze in ea. La inceput abia se prelinge pe peretele sticlei, apoi un suvoi puternic o face sa treaca de 3/4 in cateva secunde, iar la final din nou cateva picaturi ratacite. De parca nimic nu s-ar fi intamplat, ii pune dopul, cu mana isi scoate c...



    Login