Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Zile calduroase de vara ............1
Autor : mihmax - 2017-06-15
Citita de 5945 ori - Nota 6.57 (7 voturi)
Abia implinisem 17 ani, iar ultima vacanta din liceu o petreceam la tara la bunici. Fiica vecinilor bunicilor, pe nume Cristina, era cu cativa ani mai mare ca mine, dar ma intelegeam foarte bine cu ea.
Cristina era blonduta, cu un par superb, pana la umeri, fata rotunda si copilaroasa. Avea un corp superb, nu foarte inalta, dar nici scunda. Era genul de fata pe care daca o vedeai odata, iti pica cu tronc.
Se imbraca de fiecare data super, iar nu de multe ori era sa ma surprinda salivand la fundul ei prin blugi sau colanti. Mi-as fi dorit macar odata sa o vad dezbracata.
Intr-o seara, tarziu, am surprins-o venind din oras. Mi-a trecut imediat prin cap ideea ca se va duce la ea in camera sa se schimbe si am trecut la vecini foarte incet si am mers la geamul ei in dorinta de a-i vedea trupul gol pentru cateva clipe.
A aprins lumina. Era imbracata cu o rochita de vara, scurta albastru deschis. A lasat gentuta pe un raft si s-a aruncat efectiv in pat pe burta. Se pare ca era foarte obosita si avea nevoie de cateva minute de odihna. Eram dezamagit, caci ma asteptam sa-si dea jos rochita. Ma pregateam sa plec, moment in care am observat ca, incet, si-a tras un picior putin in sus. Odata cu aceasta miscare, i s-a tras si rochita in sus, suficient cat sa-i pot vedea putin fundul si chiloteii albi pe care-i purta. Mana dreapta si-a bagat-o usor pe sub ea, atingandu-de peste chilotei. Am uitat de mine si eram atent numai la ce facea Cristina. Avea ochii inchisi si se atingea usor. Dupa cateva minute s-a intors cu fata in sus.
Si-a departat iarasi un picior, lasandu-ma sa-i vad acum mult mai bine chiloteii transparenti de danteluta pe care ii purta. Se pare ca era foarte excitata, iar eu mi-am scos pula din pantaloni, caci ma durea ingrozitor de excitat ce eram.
Am inceput sa mi-o frec si eu incet uitandu-ma la ea foarte atent. Se atingea foarte incet acolo jos, peste chilotei. Nu dupa foarte mult timp si-a desfacut noduletul de la rochita, si-a tras incet cate o breteluta in jos, eliberandu-si sanii perfect rotunzi. Cu o mana isi atingea sanii, iar cealalta mana si-a dus-o iarasi la chilotei. Era din ce in ce mai excitata si isi unduia corpul. Mi-ar fi placut sa fiu acolo, sa-i sarut sanii si sa o pot atinge. Si-a tras apoi rochita mai in sus si si-a bagat mana in chilotei pentru cateva momente, apoi a scos-o, si-a umezit un deget. Apoi, cu cealalta mana si-a dat chiloteii intr-o parte si a inceput sa-si atinga labiile de sus pana jos, facand din cand in cand miscari circulare in jurul clitorisului. De unde eram, vedeam tot. Dupa foarte putin timp, degetul si l-a introdus in interior, moment in care a oftat adanc. A inceput sa faca miscari dute-vi...



    Login