Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Zburatorul
Autor : _nathalie_ - 2008-09-06
Citita de 3403 ori - Nota 7.13 (8 voturi)
De cand am ajuns acasa ma plictisesc ingrozitor. Zilele trec greu, iar eu bantui casa ca o fantasma uitandu-ma la televizor, la filme, mancand si fumand .
Fara A. e moarte.
However, nu am mai baut de cand am ajuns acasa. Nu ca nu mi-ar fi trebuit. O pula! Doar din priviri Johnny si Jack imi promiteau niste orgasme fantasmagonice.
Am rezistat dulcei tentatii cu un pahar de suc natural : pere, banane, piersici si lapte. Sunt nebuna !!
M-am culcat devreme. Pe la 12, 1,
M-am trezit treptat pentru ca am auzit zgomote in camera. Initial am crezut ca-i A., pana am revenit la crunta realitate : A. m-a parasit.
M-am ridicat in sezut, am stat putin ca ochii sa mi se obisnuiasca cu intunericul si m-am uitat prin camera. Nimic suspect.
M-am intins inapoi. Probabil halucinez. Numele meu plutea prin incapere ca o soapta purtata de vant printre ganduri uitate.
Deschid ochii si-mi tin rasuflarea. Nimic. Ma ridic si ma uit in jur. Simt un zambet. Ma duc sa deschid becul cand ceva ma retine. Parca o forta supranaturala. Nu stiu . Ma uit in oglinda de deasupra mesei de toaleta. Nu ma vad. Din cauza intunericului probabil . Nu ma mira…
Ceva imi tinea privirea asupra oglinzii. Simt inca acel zambet insolent parca zgariindu-mi oasele. Ochii-mi zaresc o umbra-n oglinda. Am innebunit. Am halucinatii ?
La inceput am crezut ca-s eu. Apoi i-am vazut. Ochii aceia…. Doi ochi malefici care luceau. Respingatori. Rosii. Infioratori.
Imi aud numele leganandu-se-n oglinda. Ce pula mea ? Nu-s beata ! N-am pus strop de alcool in gura de cand am iesit din spital. Jur ! De drogat nu m-am drogat.. nici o linie, nici un fum;
Categoric! Am nevoie de un doctor
Am ramas hipnotizata in fata oglinzii. Nu sunt multe care sa-mi provoace sentimente, dar acei ochi… imi provocau o stare de nervozitate.
Probabil innebunesc, incet dar sigur.
In dormitor era o liniste totala, dar acel zambet se facea simtit;
Rasuflarea mea sacadata, socul meu il alimenta cu energie.
Ma arunc obsedata de acel zambet invizibil si totusi perceptabil. Cum poti sa simti un zambet ?
Atunci s-a produs.
Ceea ce credeam ca e doar o umbra-n oglinda s-a materializat intr-o forma umana in fata patului meu.
O mana s-a intins spre mine, un deget rece, alb, ma mangaia pe buza inferioara.
“Te vreau ” se simtea plutind in incapere ca o doina.
Degetul acela rece isi face drum in jos pre gatul meu, unde prinde breteaua maieului si trage brutal de ea. A cedat usor, rupandu-se. Cealalta bretea are aceeasi soarta.
Maieul imi aluneca in jos dezvelind o pereche de sani excitati.
Iar acel zambet isi face prezenta in incapere din nou. Am inceput sa ies din soc. Sa depasesc uimirea, fiorii si frica. Intotdeauna am fost dintr-o bucata, deasupra. Acum de ce nu as fi ? Fie imi face mintea vreo festa fie mi-a sunat ceasul . Ma ridic in picioare pe pat. Degetul rece aluneca in jos, pe san, pe abdomen pe chilot si intr-un final cade inert pe langa acel corp, acea umbra.
“Ma vrei ” Imi dau jos maieul si chilotii. Raman trufasa in picioare dezbracata uitandu-ma sfidator.
Ia-ma; ii spun provocator zambind impertinent.
Imi pune din nou degetul pe buze si ma maseaza usor. Excitant dar pentru starea mea total nefolositor.
“Ma futi in picioare”; cand sunt excitata; nu ma pot abtine. Sunt ca o catea in calduri si o voiam, tare, dur bine..
Zambetul care, de la inceput isi facuse prezenta in incapere se metamorfozeaza intr-un ras. Un ras transparent, palid.
Cu o forta magnetica ma intinde in pat. Isi retrage mana parca, cu regret. Pelerina, umbra acea neagra cade pe covorul meu maroniu deschis.
Umbra ia contur. Conturul unui barbat inalt, frumos si brunet. Are o piele alba parca translucida si ochii … ochii nu-i sunt rosii, nu, sunt negrii negrii; ca sufletul meu probabil.
Sta dezbracat in fata mea si ma priveste de sus pana jos. Ma analizeaza. Intind mainile drept invitatie si el o accepta dupa un moment de gandire.
Este peste mine. Mainile sale reci ma mangaie divin, orice por de pe trupul meu este atins de mainile sale mari si reci. Ma infior. Imi devoreaza gura ca pe o ultima - prima masa dupa ani de infometare. Mainile sale isi croiesc drum pe trupul meu. Eu ma pierd. Senzatii, curenti si fiori imi strabat corpul incins. Incerc preiau initiativa. Pe dracu , nu ma lasa. Sunt pierduta.
Sunt ca o marioneta din carpa iar el detine sforile.
Ma penetreaza. In vaginul meu fierbine ca un iad proaspat alimentat patrunde penisul sau, un sloi de gheata imens. Il simt undeva langa inima. In loc sa se topeasca sloiul raceste vaginul. Ma patrunde incet … o data… de doua ori… apoi ii da drumul fiarei si se misca din ce in ce mai rapid in mine. Eu incerc sa tin pasul cu el dar ma simt prea coplesita sa reusesc. Aveam sa ajung pe culmile orgasmelor multicolore la care ingerii doar viseaza, pe care diavolii incearca sa-l atinga degeaba… cand… se opreste . Scancesc. Eram aproape, simteam asta . El ma saruta si ma priveste in ochi. Ochii mei cerseau mila, induplecare … poarta-ma... ii strigam mutual… du-ma sa ating… Se simtea in atmosfera o pasiune colesitoare, aproape palpabila
Dar el zambeste… si incepe sa se miste incet in mine. Simt ca ma ia cu t...



    Login