Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

vis indeplinit
Autor : yo1tu2 - 2015-09-10
Citita de 6782 ori - Nota 4.39 (41 voturi)
Intr-un bar, la o bere cu niste prieteni...cand, se deschide usa barului. N-am apucat sa-i vad fata ca mi-au luat ochii sfarcurile, gata-gata sa-i sparga tricoul care si asa nu-i atingea abdomenul din cauza dimensiunilor tatelor. Apoi mi-am ridicat ochii sa-i vad si fata si am observat ca si-a dat seama ca ma holbam la tatele ei. Imediat mi-am intors privirea care si asa era prinsa in flagrant. Era o tipa la...25 de ani, blonda, cu ochii negrii si sprancene groase, buze subtiri... Dar tatele...uriase! (este un banc: ce are maria intre tate? - Buricul). ei, asa era si tipa asta.
Am vazut unde s-a asezat, m-am intors subtil sa-mi mai clatesc putin ochii, dar ea se uita la mine. Atunci, clar mi-am dat seama ca a observat ca ma holbez la ea si mi s-a facut rusine, si am hotarat sa nu ma mai uit. Greu m-am abtinut.
Dupa inca o bere, m-am dus la baie. Cand am iesit, ea era la usa de la intrare, mi-a facut un semn cu ochiul si subtil mi-a dat din cap sa o urmaresc afara. Ma gandeam, sa vezi ca acum ma asteapta niste handralai afara, si mi-o iau in freza cum n-am gandit vreodata. Ma gandeam...sa ma fac ca n-am vazut, dar la ce corp avea...am zis, merita riscul. Am iesit afara, fara ca prietenii sa observe, care erau angrenati in discutii diverse. Surpriza, ma astepta singura afara!
-Am avzut ca te hobezi la mine de cum am intrat
-Mda...
-Stai linistit, stiu si eu ce am sub tricou, de aia nici nu port sutien, ca-mi place sa se uite barbatii la mine. Ca oricarei femei. Alea care zic ca esti nesimtit, ca pervers, sunt niste prefacute. Altfel de ce s-ar mai imbraca asa provocator?
-Mda...zic eu, putin balbait, ne putandu-mi lua ochii de la sfarcurile alea lungi, mai ales acum dupa ce am primit un fel de dezlegare la holbat, sa-i zic asa...Cam sa zic si eu...Dar...cu ce ocazie m-ai chemat afara?
-Pai, vazand ca te uiti asa la mine, ti-am zis ca-mi place siatunci...daca ne place amandurora, de ce sa nu facem placerea mai mare. Banuiesc ca ai vrea sa-mi si vezi tatele, nu doar forma lor, nu?
-Visez cumva? Stai sa ma dezmeticesc ca nu mai inteleg nimic!
-Aleea F. Bloc H, interfon 16. In juma de ora! Pa!
Dupa ce a plecat, am mai stat 10 secunde sa-mi dau seama ca-mi daduse adresa ei, pe care nu eram sigur c-am retinut-o. Am intrat in bar, am mai stors o bere sa-mi fac curaj, m-am scuzat gastii si m-am retras. Am luat un taxi, si am plecat. Interfon 16...
- Etajul doi, e deschis, imi spune vocea din interfon.
Am urcat, am intrat timid, toate luminile aprinse, ma astepta in bucatarie, pe un coltar, chiar la intare, exact asa cum era imbracata la bar: tricoul galben cu sfarcurile erecte, blugii negrii, si acum era desculta.
-Nu credeam ca ai sa vii!
-Nu am rezistat. Mi s-a parut ca risc putin, venind aici, nici nu te cunosc...
-Bianca! Imi pare bine!
-Eu sunt...N-am apucat sa-i spun numele, ca a incepu sa-si dea tricoul jos si mi-a taiat rasuflarea!
Si-a ridicat tricoul, si a lasat sa cada niste tate imense. Mi-a facut semn cu degetul sa ma apropii. Bineinteles m-am apropiat, si dandu-mi seama ca nu mai e nici o bariera, mi-am bagat capul intre tatele ei. Am inceput sa-i sug sfarcurile cu pofta... Cealalta tata si-a luat-o ea si a inceput sa si-o suga. Gemea de placere...Trageam din sfarcuri mai ceva ca un bebelus... Am inceput sa ne sarutam...Inca nu eram sigur ca e realitate. Apoi mi-a spus:
-Am o surpriza, aratandu-mi cu degetul in jos.
Stiam ca urma sa-mi dea si pizda. Asa a si fost! Si-a desfacut slitul la blugi, si surpriza! Nu avea chiloti! Dar surpriza mare a fost alta! A scos o pula umeda, de mie imi era rusine s-o mai scot pe a mea! De excitat ce eram am inceput sa i-o sug cu putere (Nu v-am spus, dar asta era o dorinta ascunsa a mea). A inceput sa urle. M-am uitat in sus sa-i vad reactia. M-a prins de cap si mi-a bagat iar pula in gura. I-am mai supt-o vreun minut apoi mi-a zis:
-Si eu vreau!
Atunci, imediat mi-am dat pantalonii jos, s-a lasat jos si a inceput sa mi-o suga. Tragea cu forta...S-a ridicat si m-a condus in dormitor. M-a asezat pe spate in pat.
-Iti place 69?
-Hmm, da!
Imediat mi-a bagat pula-n gura si s-a dus spre a mea. Ne sugeam amandoi ca niste nebuni. Imi placea la nebunie sa-i sug pula si sa stau cu fata intre bucile ei...Dupa un timp imi spune...
-Vezi ca nu mai pot mult!
-Da-t...



    Login