Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoara Andreea
Autor : nickyman - 2009-10-21
Citita de 39955 ori - Nota 8.37 (93 voturi)
Am hotarat sa mergem la bunicii sotiei , undeva la munte, pentru o aniversare intre prieteni . Acolo urma sa soseasca pe langa mine, Carmen, sotia mea si bineinteles mezina familiei, Alexandra (de 2 anisori) , si inca 2 familii. Una dintre ele era formata din matusa sotiei mele, impreuna cu sotul ei. Ceilalti erau niste vechi prieteni, Alex si Alina, cu care mai fusesem de multe ori in diferite calatorii si care erau tratati ca si facand parte din familie. Trebuie spus ca intre Carmen si matusa ei, Camelia sunt doar 5 ani diferenta, deci practic suntem undeva la aceeasi varsta. De obicei intalnirile astea erau departe de a fi plicticoase, toata lumea fiind pusa pe glume si distractie. Ce avea sa urmeze insa, nu mi-as fi imaginat niciodata.

Am ajuns in satucul uitat de lume vineri pe la pranz. Ca de obicei, Alina ne facea sa radem cu glumele ei mai mult sau mai putin fara perdea. Tot glumind si razand, se facu seara. La un moment dat, Alex se ridica si, prind pe fereastra, ne anunta ca sosise si Camelia, impreuna cu Dragos, sotul ei si cu “aia mica”. Pe “aia mica”, Andreea, nu o mai vazusem de vreo 4 ani. Stiam ca are in jur de 18 -19 ani si ca este o rasfatata si jumatate. In schimb pentru “matusica” Camelia, am avut intotdeauna o mare slabiciune. Desi avea peste 35 de ani, se mentinea tot timpul intr-o forma de zile mari. Slabuta si inalta, cu un fund bombat, cu niste sani perfecti, Camelia reusea tot timpul sa imi inspire tot timpul alte sentimente decat cele pe care ar fi fost normal sa le am fata de sora socrului meu. Sotul ei, Dragos, era un tip inalt, putin cam plin de el, cu un zambet de gigolo arborat in coltul gurii

La un moment dat, usa se deschise si in camera intra o tanara numai buna de maciuca. Andreea, caci ea era tanara respectiva, crescuse cum nu se poate mai frumos. Mostenise de la maica-sa atat statura cat si curbele senzuale dar, in plus, avea si niste buze care parca erau desenate dupa conturul pulii. Ochii mari, albastri si inocenti si zambetul provocator, precum si tinuta mulata si transparenta, imi provocara instant o tresarire in pantaloni. Imediat insa, ma mustrai in gand pentru gandurile necurate pe care mi le-am facut in legatura cu “copila”. Incercai sa imi alung fanteziile ce luau nastere in mintea mea si imi indreptai atentia catre ceilalti noi veniti. Imbracata in pantaloni de piele, stransi pe picioarele ei interminabile, cu o bustiera care abia reusea sa-i acopere sfarcurile, Camelia, arata traznet, ca de obicei.
Ne-am ridicat cu totii sa facem obisnuita primire, cu strangeri in brate si pupaturi. Camelia ma saruta pe obraji strivindu-si parca intentionat sanii imensi de pieptul meu.
Imediat, simtii prefigurandu-se o erectie de zile mari pe care tinuta de casa, lejera pe care o purtam in mod sigur nu putea sa o mascheze. Norocul meu fu fiica mea Alexandra, care monopoliza imediat atentia tuturor. Am imbratisat-o scurt pe Andreea si m-am grabit sa ma asez la locul meu mascand umflatura destul de vizibila din pantaloni. Cand am simtit ca s-au “calmat spiritele” m-am ridicat si am iesit afara la racoare, sub pretextul ca vreau sa fumez o tigare. Nici nu aprinsesem tigarea ca ma trezesc imbratisat pe la spate de verisoara Andreea. :
- Ce faci vere? spuse ea surazand.
- Nu la fel de bine ca tine! i-am raspuns putin posac.
- A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai vazut, nu-i asa?
- Da…Parca ultima data a fost la nunta mea si a lui Carmen.
- Da…Sa stii ca mie, spre deosebire de tine, mi-a fost tare dor sa te revad.
- Serios!? facui eu mirat
- Da…serios, zise ea plecandu-si genele.
- Dar de unde ai scos-o cand ai zis ca mie nu mi-a fost dor de tine?
- Pai…dupa atata timp nu am primit decat o imbratisare fugara.
- Imi cer scuze verisoara…, spusei eu dandu-mi seama ca am facut-o sa se simta nedreptatita.
- Deci…pot sa primesc si eu o strangere in brate cum se cuvine? spuse ea impreunandu-si mainile in jurul gatului meu.
- Bineinteles! Am spus eu cuprinzand-o in brate.

Mainile ei coborara pe bratele mele, in timp ce sanii ei fragezi imi impungeau pieptul. Se lipi cu tot trupul de mine sarutandu-ma in acelasi timp incet si senzual pe obraji.

- Asa mai zic si eu! Parca mai vii de-acasa…spuse ea razand
- Ma bucur sa te vad verisoara…Mai ales ca te-ai schimbat mult de cand te-am vazut ultima data…
- Ehee…si inca nu stii cat m-am schimbat, surase ea…
- Adica!?
- O sa vezi tu!
- Pustoaico, vrei cumva sa imi furi barbatul? zise Carmen razand in timp ce iesea din casa
- Depinde ce stie sa faca, raspunse Andreea razand.
- Stie sa faca multe…Mai asteapta tu putin si vezi ce stiu sa faca barbatii cel mai bine.
- Asa…Pai o sa astept, ce sa fac!? zise Andreea zambindu-mi cu subinteles.
- OK, pana atunci treceti amandoi la masa ca ramaneti fara mancare.
- Am inteles sefa! ziseram amndoi la unison.
-
Luaram masa impreuna intr-o atmosfera superba de familie, presarata cu glume de tot felul. Bineinteles, bucatele au fost”stropite” cu vin rosu, facut in casa, despre care bunicul sotiei mele glumea spunand ca face minuni chiar si la varsta lui. Una peste alta, fiecare povestea cate o intamplare haioasa dupa care radeam impreuna cu zgomot.

Pe la 11 noaptea, Carmen lua initiativa si incepu impartirea paturilor. :

- OK, zise ea. Alina si Alex, dorm la etaj, Camelia si Dragos pot dormi in camera de la strada….
- Iti multumesc , replica Camelia. Ala e singurul pat din casa asta care scartie din toate incheieturile. Mai ales acum ca mi-ati dat sa si beau…aveti doua alternative: una – sa ma mutati in alta camera, si cea de-a doua – sa fiti pregatiti sa faceti noapte alba. Va avertizez ca in seara asta am un chef nebun de pula, spuse ea profitand de absenta parintilor ei care intre timp se retrasesera la somn.
- Oho…rase Alina…Mi-e mila de saracul Dragos…Nu cred sa te fi auzit vreodata sa nu ai chef de pula…
- Pai nici n-ai avea cum…raspunse Camelia. Trebuie sa ma mentin in forma.
- Of, Doamne, ce familie depravata! zise sotia mea zambind. Revenind la discutia anterioara! Eu cred ca o sa raman aici. Vad ca micuta mea si-a gasit déjà locul. zise ea aratand spre Alexandra. Problema e ca…nu cred ca Robert o sa incapa in canapeaua asta micuta.
- Mda…nici eu nu cred zise Camelia. Daca nu era Dragos cu mine, poate il luam sa doarma cu mine in seara asta…glumi ea. Dar asa…nu pot face nimic.
- Ti-e frica ca nu faci fata? sa interesa Alex
- Nu-i nimic draga…ti-o spun din proprie experienta: poti oricand sa faci spate, rase Alina. Intodeauna castigi doi centimetri daca o iei pe la spate.
- Poate cu alta ocazie, raspunse Camelia. In seara asta sunt prea obosita ca sa ma mentin la cota maxima.
- Pai in cazul asta mai raman doar doua paturi: cel care scartaie si cel din camera alaturata. Va trebui ca Andreea si Robert sa isi aleaga cate unul din paturile astea, zise Alina
- Da dar problema e ca in camera aceea nu exista caldura, zise Carmen.
- Pai…sa se incalzeasca unul pe altul, rase Alina
- E si asta o varianta! Bine …asta daca nu vor sa lase usa deschise intre camere ca sa se incalzeasca.
- Off…se pare ca barbatul meu oricum ar da-o nu scapa nefutut de aici, ofta Carmen spre amuzamentul celorlalti.

Am privit-o surprins. Nu prea obisnuia sa vorbeasca porcos dar se pare ca vinul isi facuse efectul din plin.

Zis si facut, s-a decis ca eu sa dorm in camera neincalzita si Andreea in patul “cu alarma antifutut” dupa cum il numise Camelia.

M-am intins in pat, destul de obosit. Sincer, toata seara nu imi putusem deslipi ochii din decolteul si de la posteriorul Cameliei. Femeia asta ma excita nespus de mult. Numai gandindu-ma la ea, imi simteam “piticul” tresarind.

- Vere, vreau sa ma schimb, sa nu cumva sa tragi cu ochiul! ma averitza Andreea din cealalta camera.
- Stai linistita verisoara…O sa tin ochii strans inchisi.

Totusi, fara sa vreau, privirea imi fu atrasa de privelistea din camera alaturata, unde, prin usa larg deschisa, se profila trupul fraged al Andreei. Parca constienta ca era privita, verisoara se dezbraca cu miscari lente ca pentru un numar e striptease. Dupa ce isi dadu sutienul jos, mainile ii se atinsera sanii plini si ciupira sfarcurile. Multumita se pare de rezultat, continua sa se dezbrace scotandu-si pantalonii si mai apoi chilotii. Ramase astfel goala pusca. Se apleca sa isi ia pijamaua dupa care se razagandi si o puse la loc.

- Vere mie mi se pare totusi prea cald aici! declara ea privind inspre patul meu.
- O sa se lase racoare mai incolo, cand se va mai domoli focul, zisei eu trezindu-ma din contemplarea trupului ei aproape perfect.
- Te deranjeaza daca dorm dezbracata? Mi-e foarte cald. Uite, sunt transpirata déjà. Vrei sa vezi?
- Nu e nevoie! Te cred pe cuvant ! Oricum…faci cum vrei! am raspuns eu, intorcandu-ma pe partea cealalta suparat fiind pe mine pentru erectia din pantaloni. In fond nu era decat o pustoaica teribilista. Eu, fiind om in toata firea, ar trebui sa imi controlez instinctele de genul asta.

Si totusi…era atat de buna de pula… In departare se auzeau gemete infundate. Se pare ca mama Andreei nu glumise cand spusese ca vrea sa ii “rupa “ pula lui Dragos in seara asta. Insotit de imaginea Cameliei pe care imaginatia mea bogata mi-o si arata infipta in pula lui Dragos, mangaindu-si sanii imensi si ciupindu-si sfarcurile, incet incet, ma cuprinse toropeala dinainte de somn. Incepuse un vis in care eu pompam nebuneste in curul minunat al Cameliei pe cand Dragos ii indesa in gura o pula cat toate zilele. Tot in acest vis simteam cum un trup gol ma imbratisa si o mana imi scotocea prin pantalonii de pijama, eliberandu-mi pula aproape sa explodeze din chilotii care devenisera mult prea strimti. Tresari si deschisei ochii. Imaginea Cameliei gemand disperata si inecata de pula lui Dragos se volatiliza. Nu insa si senzatia trupului fierbinte lipit de spatele meu precum si senzatia mainii care imi freca pula eliberata din captivitatea chilotului.

Am tresarit speriat intorcandu-ma. Langa mine se afla Andreea, complet goala. Cu o miscare brusca imi decalota pula intarita la maxim in urma visului de mai devreme, dupa care, la fel de brusc, ma incaleca frecandu-si bazinul de pula mea.
- Vere, de cand te-am vazut prima data visez sa fac asta , zise ea aplecandu-se si sarutandu-ma lung si senzual.
Simteam pe toata lungimea pulii umezeala lasata de pizda ei tanara. Parfumul ei imi inundase narile. Imi doream cu disperare sa o gust, sa o simt zguduita de orgazmul provocat de limba mea dupa care sa ma afund in pizdulicea ei strimta si fierbinte.
Limba ei jucausa imi explora gura, lasand in urma un gust delicios. Buzele fierbinti imi astupasera complet gura, nelasandu-mi nici macar o clipa de respiratie.

Cu ultimele eforturi ale ratiunii, reusi sa ma smulg din acest sarut patimas. O impinsei destul de brutal de pe mine. Imediat regretai lipsa senzatiilor provocate de atingerile ei. Totusi…nu trebuia sa ma las prada ispitei. Era doar un copil. Un copil al dracu de senzual si de versat, dar totusi un copil. Probabil daca mergeam pana la capat, a doua zi nu ma mai puteam privi in oglinda.

- Relax vere… Ce e cu tine? ma intreba ea mirata.
- Andreea, te rog mult sa te potolesti! spusei eu incercand sa par convingator
- De ce? Nu iti place de mine? intreba ea jignita
- Nu e vorba de asta…Numai ca tu nu esti decat o copila sip e deasupra mai esti si verisoara.
- Serios?! intreba ea in gluma. Sunt un copil tare ud atunci, spuse ea ducandu-mi mana intre picioarele ei. Si tu ca un var mai mare, trebuie sa ai grija de mine. Va trebui sa pui un dop izvorului asta dintre picioarele mele.
- Te rog…incercai eu sa insist.
- Si eu te rog vere! Crede-ma, mi-am tocit degetele mangaindu-mi pisicuta si gandindu-ma la momentul cand vei patrunde in sfarsit in mine.
- Ghinion. Din nefericire va trebui sa continui “sportul” asta! zisei eu cu un glas aspru.
- Esti sigur?! ma intreba ea trecandu-si degetele peste buzele mele dupa ce in prealabil le trecuse prin sucurile “pisicutei”

In clipa in care i-am simtit gustul eram gata sa ma predau. Era dulce si proaspata cum numai o pizda tanara poate fi. Inchisei ochii si imi linsei buzele savurand ultimile urme ale fructului ei atat de inmiresmat. In cele din urma, gustul diparu. Cand am deschis ochii am vazut-o pe Andreea privindu-ma. Pe fundal se auzeau din ce in ce mai pronuntate gemetele Cameliei care parea ca se apropie de un orgasm devastator.

- Se pare ca numai mama are parte de pula in seara asta, se supara Andreea. Sunt sigura ca daca era ea in locul meu uitai de tot si déjà era infipta in pula ta. Nu-i asa?
- Bineinteles ca nu, spusei eu cu o voce care n-ar fi convins nic...



    Login