Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

un final (im)previzibil
Autor : unqnick - 2012-01-19
Citita de 5069 ori - Nota 6.38 (8 voturi)
DAN.
A lasat-o apoi sa il calareasca asa cum dorea si simtea ea. Erau pe un val de placere orgasmica si dupa aproape zece minute Boby a ejaculat din nou. A stat asa culcata peste el o multime, mangaindu-l si sarutandu-l pana cand cred ca i se culcase pula si a dat-o deoparte.
- Acum trebuie sa plec acasa, a spus uitandu-se la ceas. Mi-a placut la nebunie sa ma fut cu tine papuse scumpa.
- Oh Boby si mie. Nu m-a futut nimeni asa de bine ca tine. E asa de mare, parca o mai am in mine Nu pleca inca. Mai vreau sa ma futi odata, hai sa incercam si alte pozitii, o sa-ti arat ca stiu destule.
Boby a ras gros si a impins-o la loc pe pat. Isi cauta hainele si m-am pregatit sa o iau din loc. Intepenisem acolo ghemuit pe scari.
- Imi vine sa cred ca Dan nu te fute deloc aşa eşti de nesatula.
- M-ai starnit acum, mai vreau....
- Cred ca ne ajunge pentru inceput. Vezi cum faci să il fentezi, am de gand sa te fut in fiecare zi. Esti buna de pula cum nu mi-am inchipuit si o sugi demential. Acum o să fi cuminte. Poate se trezeste Dan, mai devreme ai tipat in pula ca o apucata....
- Nu-mi pasa. Macar lasa-ma sa ti-o curat, iar am uitat sa inghit.
- Bine curvulita nesatula, dar numai atat.
M-am retras tiptil si m-am dus la canapea asezandu-ma aproximativ in aceeasi pozitie ca atunci cand sotia mea a trecut sa ma verifice. Nu-mi inchipuisem ca el poate fi asa vulgar cu femeile si ma miram ca sotia mea nu reactionase deloc. Asteptandu-i sa apara imi pierdusem rabdarea, a durat destul de mult pana au aparut de jos. Chiar ma gandeam sa merg iar la ei dar le-am auzit vocile. Mai mult ca sigur ca Simona nu se lasase pana nu ii supsese pula ca sa ejaculeze si sa-i inghita sperma si nu cred ca ma inselam deloc. Era aproape dimineata. La use Boby o sarutase inainte sa plece.
- Ne vedem mai tarziu , poate în altă parte ? l-a întrebat ea.
- Cu siguranta, a raspuns el. Am să trec mai încolo. Mergem la mine sau la un hotel ?
- Unde vrei tu, pat sa aibă sa ne putem iubi,..... .
Dupa ce a inchis usa, Simona nu a venit imediat langa canapea. Cred ca a mai sters urmele lor din subsol sa nu bănuiesc eu ceva. Avea halatul desfacut si isi aruncase pantofii din picioare, intinzandu-se ca o pisica. S-a tinut putin cu mana de pizda, mangaindu-se cu grije si am stiut ca lasase ceva urme instrumentul lui. Si-a aruncat privirea spre mine si s-a incruntat.
Am strans ochii si i-am simtit respiratia precipitata cand si-a apropiat fata de a mea dar am continuat sa tin ochii inchisi si sa ″dorm″. Simona a gasit o patura si m-a acoperit apoi m-a mangaiat si m-a sarutat pe frunte. A stat o vreme langa mine pe marginea canapelei. Am auzind-o suspinand apoi m-a sarutat din nou pe obraz. Am simtit mirosul de sperma si transpiratie dar nu am tresarit. Nu mai stiam ce sa cred......
Stinsese televizorul si combina apoi plecase tiptil. Se auzea dusul functionand si cele din urma nu am mai rezistat si am ejaculat si eu sub patura cand m-am atins de pula. Pentru moment nu stiam cum trebuie sa procedez. Refacand toata seara si noaptea in minte, mi-am dat seama ca pe viitor il voi vedea foarte des pe Boby dar cu siguranta si mai des o va face sotia mea Simona.

SIMONA.
Era duminica si Dan dormea de cateva ore bune. Cand am plecat de langa el eram ingrijorata. Nici nu se miscase cat timp ma harjonisem cu Boby si apoi continuasem la subsol. Dupa ce a plecat Boby si am strâns cearceaful si pernele pline de sperma lui, am venit langa Dan sa vad ce face dar l-am vazut respirand normal si mi-a venit inima la loc. Facusem un lucru groaznic pentru el dar atat de placut pentru mine.
Dormisem neintoarsa dupa ce facusem un dus si ma curatasem de sperma lipicioasa a lui Boby. Era mai rea la gust decat a lui Dan dar reusisem sa imi infrang greata si constatasem cat de usor poti cuceri un barbat cu asta. M-am trezit dimineata cautandu-l cu mana pe Dan si m-am speriat negasindu-l. Era ceasul aproape 10. Mi-am dat seama brusc ca nu ma pot desparti de el. Am alergat in living si l-am gasit dormind covrig pe canapea. S-a trezit cand a simtit mana mea pe frunte. Il mangaiam si il priveam ingrijorata.
- Dragul meu, esti bine ? Aseara ai cazut intr-un somn asa de adanc. Te-am lasat sa dormi, nu te-am mai deranjat dar acum eram ingrijorata.
- N-am nimic, frumusetea mea. Cred ca de la tigarile alea cu iarba. Ti-era cumva frica sa nu ma pierzi ?
- Du-te-n colo, nu glumi cu asta.
Mi-a bagat o mana sub capot sa vada daca am chilotii pe mine. M-am ferit un pic dar am revenit lasandu-l sa ma mangaie.
- Erai plina de dorinta aseara, ti-a trecut asa de repede ?
- Ce vrei sa spui ?, l-am privit eu banuitoare. Pai erai asa de beat ca nu mai erai bun de nimic. Te-am lasat si m-am culcat singura.
- Boby a plecat ?
- Normal, nu are casa lui ?
- A mai stat mult ?
- Pai daca a vazut ca dormi, zi si tu ce vroiai sa faca ? sa jucam carti ?
- Puteai sa-l opresti sa doarma la noi in camera de oaspeti, sau aia e numai pentru futut ?
- Nu m-am gandit. Hai scoala, sa aranjez pe aici ca poate vine pe la noi. A zis ca trece pe aici sa vada ce mai faci.
A dat patura deoparte dar am ramas amandoi blocati. Era plin de sperma uscata pe pantaloni si pe patura si cu slitul desfacut.
- Doamne Dan, ce ai putut sa faci aici ? Da-mi voie sa curat......oh, doamne cum ai putut sa faci asa ceva. E dezgustator.
Eram socata si speriata dar m-a linistit dupa ce a venit de la baie. Facuse dus si se schimbase intr-un tricou si niste pantaloni scurti largi.
- Eram asa de excitat, cred ca te-am visat in somn. Sa nu mai spui la nimeni.
In momentul acela am auzit soneria. De obicei raspundeam eu dar acum m-am facut ca merg in dormitor sa fac patul. L-am auzit pe Boby cu o voce cam ragusita.
- Salut batrane ! Ai facut ochi ? Aaaaa, dar vad ca n-ai nimic. M-am gandit tot timpul la tine.

BOBY.
Daca ma puneam la mintea nebunei, nu mai ieseam din casa doua zile. Dupa primele momente cand pasiunea vanatorii ma facea intotdeauna sa fiu curtenitor si atent, din momentul in care o gagica, din cele maritate desigur, cu care ma culcam si care imi sugea pula, trecea la faza a doua si inghitea sperma devenea zero pentru mine. Era doar o pizdă.
Era testul suprem ca nu e altceva decat o curva ordinara. Una era sa-i faca lui barbatu-su placerea sau ma rog placerea ei si alta era sa o faca cu un strain. Ma si incita asta si ma gandeam cati soti ma pupasera in pula pana acum.
Denisa susese o surpriza pentru mine. Refuzase categoric sa mi-o suga dar se futuse cu atata placere incat nu ma saturasem inca de ea. Am cunoscut-o cand am revenit la firma iar ea se angajase doar cu o zi in urma. O lasasem acasa borand si ma gandeam ca o sa trebuiasca sa o impac urgent.
Am ajuns la masina si am vazut telefonul pe care il lasasem la incarcat. Aveam o multime de apeluri pierdute. Toate de la Denisa. M-am uitat la ceas: era 6 dimineata. Ultimul apel era de acum un sfert de ora. Am vrut sa o sun putin ingrijorat. N-am mai sunat, m-am dus direct la ea. Mi-a deschis si mi-a sarit in brate. Crezuse ca am patit ceva cu masina.
M-a luat de odihnit si ne-am futut aproape trei ore cu pauze de dus sau cafea dar a meritat. In sfarsit Denisa mea imi sugea pula cuminte si imi asculta indicatiile. Ajunsese imediat sa suga tot atat de minunat pe cat de minunat stia sa se futa. Intaratat dupa succesul cu muistra lui Dan am incercat sa o fac si pe ea sa-i calce pe urme dar m-a refuzat.
- Du-te înapoi la Simona sa ti-o suga si poate o sa-ţi înghită ea sperma.
- Ce vrei să zici ?
- Ai zis ca Dan s-a culcat. Să nu-mi spui că nu ai ramas până acum doar să staţi de vorbă. Cred ca v-aţi futut ca lumea.
- Ce dracu’ vrei să spui nebuno ?
- Altă dată să fi mai atent, ai cămasa plină de ruj. Să-i spui să îsi ia unul mai bun.
Am plecat de la ea cu gandul sa merg acasa sa ma schimb, sa ma barbieresc. Eram cam sifonat, nu dormisem toata noaptea si mai cantasem si la doua piane. M-am oprit la o terasa deschisa sa respir putin aer curat si sa ma bucur de putin soarele bland inainte sa ajung acasa dar vorbele Denisei ma intaratasera. Parca ceva ma tragea sa merg la Simona. Atata insistase pana sa plec incat acum eu eram cel care vroiam sa-i mai dau muie odata asa ca am intors masina si in curand sunam la use.

DAN.
I-am deschis lui Boby. Era bine dispus si m-a batut pe umeri. L-am privit curios. Era imbracat cu hainele de ieri, era nebarbierit si avea ochii cam rosii. L-am invitat sa ia loc pe canapea. A ranjit la mine si a aratat locul unde dormisem
- Vezi ce faci, poate adormi din nou. Am stat cu grije toata seara sa nu fi patit ceva bobocule. Te-am pazit cu Simona pana spre dimineata.
- Esti un adevarat prieten.
- Sa nu te indoiesti de asta niciodata batrane.
Am mai vorbit o vreme dar conversatia se lega greu acum. Simona se tot mosmondea prin bucatarie asa ca am strigat-o.
- Ce faci draga, pe unde esti ? A venit Boby.
- Buna Boby, a strigat ea. Fac cafea. Vrei si tu ?
- Orice vine de la tine imi place papuse scumpa.
- Chiar orice ?
- Orice.
Asistam linistit la acest dialog de la distanta. Cineva care nu stia ce se petrecuse intre ei ar fi considerat-o ca pe o prosteala intre prieteni dar fiecare in felul nostru ii dadeam alta interpretare. A intrat cu tava cu trei cesti de portelan chinezesc vechi pe care le scotea foarte rar. Oare cand avusese timp si se aranjase, se machiase discret si isi pusese o rochie sac scurta in dungi verticale stransa sub sani. A lasat tava pe masa si l-a privit surprinsa cum arata si am simtit ingrijorarea din glasul ei.
- Boby, ce s-a intamplat, arati putin cam.....Nu ai trecut pe acasa ?
- Nu prea, casca el. Am trecut pe la Denisa.
- Daaa ? Ce face ? a intrebat ea putin intepata.
- E bine. Ii ardea de harjoneala.
- V-ati harjonit ? am intrebat eu surprins pentru ca stiam ce trante grele avusese cu Simona.
- De vre-o sase ori, rase acesta ca un nesimtit.
Am vazut-o pe Simona ca se albeste apoi parca inmuindu-i-se picioarele a ajuns pe genunchii mei si am sustinut-o. Boby ranjea provocator privind-o pe sotia mea.
- Ce te uiti draga asa la mine. A fost o activitate sexuala normala intre doi adulti liberi de obligatii. Crezi ca n-am dreptul ?
Discutia ma deranja pentru ca am vazut ca o afectase pe Simona. Era totusi nevasta mea si trebuia sa o menajez. Imi propusesem sa las lucrurile asa cum cazusera. Nu eram primul barbat incornorat si stiam ca Boby se va plictisi curand de ea asa ca ma straduiam sa fiu acelasi sot dragut.
- Hai sa schimbam subiectul.
- De ce e prea devreme ? Voi la ce ora preferati ? Ma refer la discutie nu la ciocaneala ca asta fixeaza de obicei doamna la ea acasa.
- Hai ca esti o figura. Se vede ca nu ai dormit toata noaptea am incercat sa il imbunez.
Simona tremura la mine in brate. Il privea cu ochii mari pe Boby parca implorandu-l sa se opreasca.

SIMONA.
Fusesem atat de bucuroasa cand a venit. Ii doream pe amandoi sa ii am in preajma. Dan era cel mai bun si grijuliu sot din lume, imi placea sa fac dragoste cu el. Aveam un intreg ritual, era si ceva spiritual. Cu Boby gasisem sexul animalic si violent pe care nu stiam ca o alta latura a mea il adora. Daca eram atenta si nu ii dadeam motive de banuiala lui Dan i-as fi pastrat pe amandoi si simteam ca din momentul in care i-am inghitit sperma l-am cucerit definitiv pe Boby. Lui Dan nu i-o inghitisem niciodata, facusem pentru Boby sacrificiul suprem si eram sigura ca nu va trece mult timp si voi ramane singura femeie din viata lui.
M-am aranjat grabita si m-am privit in oglinda. Aratam bine si proaspata dupa cateva ore de somn. Nu stiu ce mi-a venit dar in ultima clipa mi-am scos chilotii si i-am aruncat in baie. Am ramas surprinsa cand l-am vazut. Era de nerecunoscut. Avea camasa sifonata de atata purtat, nebarbierit si avea ceva frivol. Totusi ii priveam ochii frumosi înrositi de nesomn, cu cearcane si gura frumoasa care ma sarutase, imi sarutase tot corpul care imi provocase atatea orgasme minunate sarutandu-mi pasarica.
Asa cum statea nu puteam sa-i vad prin pantalonii largi conturul balaurului care ma biruise. Era cu capsa pusa si ma temeam sa nu se certe cu Dan si sa plece. Imi trecuse de dimineata prin cap sa il rog sa ma ia cu masina sa merg prin magazine. Stiam ca Dan nu se omoara sa ma insoteasca si va sta acasa si astfel puteam sa merg la el acasa sa ne mai futem o ora-doua nederanjati sau stresati.
Cand au adus vorba despre Denisa am simtit ca lesin. Plecase de la mine dupa ce ii demonstrasem inca odata ca imi place sa i-o sug si cat ma bucur ca apreciaza ca inghit. Il lasasem sa ma stropeasca pe fata si apoi adunase cu pula lui minunata toti stropii si ii linsesem de pe capul ei bulbucat ca pe inghetata. Plecase de la mine si se dusese la Denisa. A zis ca a futut-o de sase ori si a spus-o cu atata cruzime. Am simtit ca mi se inmoaie picioarele.
M-am sprijinit de sotul meu intr-un gest care vroiam sa para firesc dar in cap aveam numai pocnete, tunete si sonerii asurzindu-ma. Dan a incercat sa-l potoleasca dar era de neoprit. Simteam ca o sa-mi faca rau daca nu se ridica si sa plece. L-am vazut pe Boby cum se apleaca spre Dan conspirativ si am stiut ce va urma. Am vrut sa ma ridic dar n-am putut.
- Da mai baiatule sunt o mare figura, ai dreptate. Stii ceva ?
De ce ma tortura in halul asta ? Mai intai cu Denisa acum......oh doamne am gresit dar de ce trebuie sa ma pedepsesti asa ? Am scos un strigat slab.
- Ai patit ceva draga mea ? , m-a intrebat Dan.
- Nu te lua dupa ea. Mare lucru n-a patit, ba chiar i-a placut. Azi noapte s-a intamplat. Am futut-o sa stii ! Si daca-ti pare rau sa mai stii ca esti un prost.
- Chiar asa ? m-a intrebat Dan.
Pamantul nu se deschidea odata sub mine. Cum de putuse sa fie atat de nemernic. Am crezut ca tine putin la mine, ca ii plac si ca ma vrea. Chiar ca ma trata ca pe o curva. Nu puteam suporta asta. Imi ascunsesem capul in scobitura umarului lui Dan si respiram adanc gata sa lesin. Ma asteptam ca sa ma arunce din brate, sa urle la mine sau sa ma plezneasca. Nu as fi suportat sa ma bata, dar o meritam.
- Spune ceva. Ai auzit ce a zis Boby ? S-a intamplat asta ?
Am inceput sa plang in hohote si nu ma mai opream. La un moment dat m-a indepartat ca sa-mi vada ochii.
- E adevarat ?

DAN .
Stiam ca Boby imi va spune odata si odata, dar ma luase pe nepregatite. Nici nu puteam sa le spun ca vazusem aproape tot filmul. Ma faceam de ras. Acum imi parea rau ca nu intervenisem cand se mai putea. Imi era mila si de Simona pentru ca se chinuia si asta din cauza mea. Boby era un nesimtit dar era prietenul meu. Totusi putea sa ma ia mai pe ocolite, sa nu mi-o spuna de fata cu ea. Intrase dracu’ in el. Ranjea privindu-ma curios.
- Tu nu zici nimic ? m-a intaratat.
- Ce sa zic ? Zi tu cum s-a intamplat.
- Vrei cu picanterii, cu amanunte ?
- Hai sictir, zi cum s-a intamplat !
- Pai am inceput sa o vrajesc de la restaurant dar se lasa greu. Cand ai adormit am aburito, lugu-lugu, gagica s-a codit dar s-a dat pe brazda si mi-a supt pula.
Simona nu mai plangea, tremura lipita de mine si isi tinea rasuflarea ascultand scurtul si cinicul rezumat.
- Asta a fost destul de usor. Dupa ce mi-a vazut pula nu mai scapam de ea, asa ca am mers jos la cotetul vostru si ne-am simtit bine. I-am tras vre-o doua ciocane dar deabia ii venise pofta. Si era sa uit prietene, suge pula de milioane dar si inghite sperma la greu gagica.
- E adevarat ? am intrebat-o
A dat din cap fara sa spuna nimic.
- Pai atunci nu mai e nimic de zis.
A ridicat ochii si m-a privit.
- Tu nu spui nimic ? Nu te afecteaza deloc ?
- A fost hotararea ta, decizia ta.....placerea ta.
- Vezi printeso ? Ti-am spus ca nu o sa comenteze. Nici daca te fut in fata lui.

SIMONA.
Nu credeam ca voi fi umilita in halul asta vreodata. Imi navalise tot sangele in cap de credeam ca o sa-mi plesneasca ceva. Mi-am revenit cu greu. In fond si la urma urmelor nu dadusem foc la casa. In plus ma intriga calmul lui Dan. Parca ar fi stiut deja ce se intamplase intre mine si Boby. Oare ne vazuse cumva ? Atunci cum de ma lasase sa ajung pana acolo sau sa fi facut ceva. Acum ca imi recapatam stapanirea de sine incercam sa reevaluez situatia.
- As vrea sa fi sincer cu mine. Ne-ai vazut ?
- Nu....dar mi-ar fi placut sa va vad, erati asa de aproappe, parca imi pare rau ca am dormit, a spus el dupa o scuta ezitare fiind cam sarcastic.
- Am putea sa iti oferim alt recital prietene. Iti garantez ca daca gacica imi vede pula sau pune mana pe ea da drumul la motoare la maxim.
L-am privit o clipa pe Dan inciudata ca il lasa pe Boby sa ma intarate. In clipa urmatoare am ramas cu gura cascata simtind ca n-am aer. Urmarindu-mi privirea s-a intors si Dan spre Boby si aproape ca a sarit de pe canapea. Priveam din nou madularul gros care ma ″torturase″ cu cateva ore in urma si pe care il morfolisem lingandu-l si sugandu-l ca o capiata. O scosese din pantaloni si o belea indreptand-o spre mine.
Nu m-am putut controla si am scancit usor. Era un golan nenorocit dar cat de bine ma futusem cu el. Oare ce il transformase intr-un marlan nesimtit ? Curva de Denisa ? O doamne, asta sa fi fost motivul, sau fusese altfel in ochii mei ? Cu cateva minute in urma inca speram sa merg la el acasa si sa ma bucur din nou de pula lui atat de minunata. Apoape ca imi venea sa intind mana sa o apuc.
- Hai indrazneste, a spus Dan, convinge-ma ca a fost adevarat.
- Doar daca mi-o ceri tu, m-am trezit spunand gatuita incercand sa bravez.
Nu vroaim sa ma umileasca si el. Oare chiar ar putea sa ma priveasca cum o fac cu un strain ? Il pierdusem asa de usor si sperasem sa-l pastrez si pe el si pe Boby.
- Esti invitata mea, mi-a spus si am simtit o urma de amaraciune in glasul lui.
I-am atins pula lui Boby care s-a batait spre mine. Era fierbinte si rosie de atata futut. Il terminase curva de Denisa, chiar asa era, mai buna decat mine ? Cateva clipe nu am stiut de mine. Eram ca in transa. Am simtit mirosul de pula si imediat mi s-a umezit pasarica. Boby mi-a ridicat rochia si a exclamat bucuros.
- Uite draga, nevasta-ta era pregatita de futut sau asa umbla prin casa ?.
Mi-a tras rochia peste cap, incapabila sa ma impotrivesc, aruncand-o pe jos si am ramas goala. A scapat si el de pantaloni. M-a impins pe canapea si mi-a comandat.
- Cred ca vrei sa incepi cu asta ? Da ? Hai sa-i aratam sotului tau ce frumos faci cand sugi pula.
Imi plimba pula pe la nas maimutarindu-ma facand un ″O″ cu buzele indemnandu-ma sa i-o iau in gura. Dan se ridicase de pe canapea si statea privindu-ma prostit. Dorisem sa-l pedepsesc si sa ii sug pula lui Boby dar cand i-am vazut ochii n-am mai putut. Instinctiv il masturbasem putin pe Boby si asta ma tulbura cumplit. Mi-am retras mana speriata. Asta l-a enervat pe Boby .
- Da ce pula mea ai ? Acum nu mai vrei ? Bine o sugi dupa aia sa vad daca a mai ramas sperma si pentru tine.
A venit peste mine desfacandu-mi picioarele si fara nici o avertizare m-a penetrat facandu-ma sa tip tare. Dan a plecat din camera fara sa se mai uite la mine. Era socat de limbajul lui Boby, de faptul ca ii acceptam marlaniile. Nu suporta sa ma vada astfel. Nu ma mai comportasem niciodata asa si imi venea sa urlu de necaz dar pula aceea monstruoasa ma adusese iar intr-o stare de excitarea pe care nu puteam sa o controlez.
In momentul in care m-a penetrat am simtit ca ma despica, nu eram bine incalzita si aproape am crezut ca imi crapa pielea. Au urmat cinci sau zece minute infernale in care ma izbea nemilos. S-a oprit si mi-a pus pula intre buze.
- Ia si suge curva dracului. Nu ma face ca te pleznesc. Mi-ai spus ca mori dupa ea. Suge-o dracului odata,
M-am zbatut sa scap dar m-a prins si m-a penetrat din nou. Tipam si ma zvarcoleam implorandu-l sa inceteze, cautandu-l pe Dan cu privirea.
- Nu vreau...lasa-ma...nu mai vreau...LASA-MA!!!..... Dane ...DANE TE ROG SPUNE-I SA INCETEZE !!!!...Nuuuuuuuuu.....
Primeam ce meritam dar era prea mult.

DAN.
N-am mai putut suporta si am plecat. Imi era rusine de mine cum ii privisem excitat cu o noapte inainte cum s-au futut, cum s-au sarutat si cat de pierita dupa el era Simona. Acum era ceva grotesc, mi-era scarba de mine, de ea, de totul. Dadusem ca prostul cu piciorul unei casnicii frumoase urmandu-mi o fantezie cretina. O auzeam cum tipa si se lupta cu el. Nu tipa de placere, asta era clar dar asa ii trebuia. Nu stiu ce o facuse sa nu-l mai accepte, poate badarania lui.
Am venit in pragul usii intrigat de horcaiturile ei. Ajunsesera pe mocheta si Boby o tinea de gat penetrand-o cu furie. L-am vazut cum incepe sa tremure si l-am auzit gemand.
- Oooooo aaaahhhh vineeee.......hai curva dracu’ ia-o macar acum in gura.
Se aplecase peste ea tinand-o de par sa-i bage intre buzele stranse madurarul ala urias. Simona isi ferea capul intr-o parte si alta si sperma lui se raspandi pe toată fata, parul si pieptul ei. Oare de unde mai avea taurul asta atata sperma dupa ce fusese cu Simona apoi cu Denisa ? Boby era furios la culme si am vrut sa intervin dar am vazut ca se ridica si am crezut ca asta era tot.
In clipa urmatoare am ramas socat cand l-am vazut ca incepe sa se pise pe ea. Jetul galben se plimba peste fata ei si probabil ca ii intrase in ochi pentru ca Simona plangea cu ochii închisi in...



    Login