Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea...
Autor : spatarudan - 2013-11-30
Citita de 9585 ori - Nota 8.27 (70 voturi)
Transformarea.....

Buna, numele meu este A. am 27 de ani si sunt casatorita de 3 ani cu I. Suntem un cuplu fericit dar de cand ne-am transformat suntem si mai fericiti si impliniti...Si spun transformat deoarece o intamplare aparent banala ne-a schimbat viata....in special cea sexuala.
Eu sunt o bruneta apetisanta cu masuri aproape de fotomodel si spun aproape pentru ca stau cam prost la capitolul sani. Sotul meu are o constitutie atletica, a facut sport si acum face sala doar de intretinere. Ne intelegem bine din toate punctele de vedere inclusiv in pat doar ca eram cam clasici pana la aceasta inatimlare, adica ne futeam doar clasic fara prea multe pozitii si fara sex oral sau anal. Atat eu cat si el considerad aceste lucruri scarboase cu toate ca nu incercasem niciodata sa vadem daca ne place sau nu.Si nici sotul meu nu era foarte futacios , de multe ori eu preluam initiativa.
Sa nu o mai lungesc si sa va povestesc cum a inceput transformarea noastra....
Dupa casatorie ne-am mutat intr-un oras aproape de munte si mereu avem ocazia sa parcurgem diverse trasee montane. Ne place ne plimbam pe munte mai ales pe carari mai putin cunoscute si mai putin populate. Mereu in calatoriile noastre intalneam diverse cupluri care adora sa faca sex in aer liber. Cred ca de accea ne placea sa mergem pe acele drumuri dar nici unul nu recunostea cu toate ca de fiecare data cand vedem cupluri facand sex ne opream sa ii privim si ne excitam atat de mult incat de fiecare data o facea si noi acolo in natura.
Era o sambata frumoasa de vara cand am plecat in plimbarea noastra obisnuita. Pentru ca era cald mi-am pus o fustita sport sexi si un maieut fara sutien. Sotul meu s-a imbracat si el lejer in niste bermude putin mai largi fara chiloti deoarece era destul de cald si vroia sa se aeriseasca. Ne-am luat rucsacul si am pornit la drum fara sa ne gandim ca aceasta plimbare ne va schimba.
Dupa putin timp de mers pe o un traseu marcat am hotarat sa mergem pe un traseu de care ne povestisera niste prieteni putin mai greu dar la finalul caruia ne asteptau niste privelisti foarte deosebite. Acum nu stiu la ce s-au referit cand au zis deosebite ori la frumusetea lor, caci intradevar erau deosebite peisajele sau la celelalte peisaje ce le-am gasit acolo. Drumul a fost anevoios si obositor si cand aproape am ajuns ne-am oprit sa ne odihnim. Din linistea padurii se auzeau niste zgomote ciudate care nu pareu a semana cu ceva obisniut. Putin speriati ne-am apropiat si dupa o stanca putin departata de poteca am descoperit de unde venea acel zgomot ciudat. Era un cuplu care se saruta zgomotos . Ne-am apropiat incet pentru a nu deranja si pentru a nu fi vazuti astfel incat sa privim in liniste intreaga scena.
Ea era o blonda frumoasa cu niste sani mari, rotunzi cu niste forme apetisante care m-au atras si pe mine . El era un tip slabut , cu o barbita subtire si un fund sexi. Ea era dezbracata pana la brau cu sanii pe afara si cu fusta ridicata lasand la vedere niste bikini minusculi si o pizda excitata . Scena acesta ne-a excitat mult mai ales pe sotul meu care era fascinat de sanii ei si deja incepuse sa se frece pe pantaloni. Din umbra am stat si am privit o scena cum vezi numai in filme. Cei doi se sarutau patimas, el a cobarat incet spre sanii ei si ii musca si saruta paraca vroia sa ii manance. In acest timp ea ii freca madularul intarit . Cea ce a urmat ne-a excitat la culme cel putin pe mine care pana atunci nu mai vazusem asa ceva mai ales pe viu...El a cobarat incet spre coapsele ei si le-a sarutat delicat pana a ajuns la pizda ei delicata ei complet epilata . Acel moment m-a strafulgerat si m-am udat instantaneu.. Ii dadea limbi in pizda cu o pofta nebuna chiar zgomotos. Sotul meu nu a mai rezistat si si-a scos-o afara frecandu-o incet. Cei doi au schimbat pozitia ea lasandu-se in genunchi si incepand un sex oral de iti facea pofta. Sotul meu a inceput sa imi mangai pizda care era foarte umeda si ma indemna sa ii fac laba. Nu am stat pe ganduri si am inceput sa i-o frec incet dar cu ochii la ceilalti doi care incepusera sa se futa zgomotos stiind ca nu ii aude nimeni. Excitandu-ne foarte tare momentul am inceptu sa ne sarutam si noi nemaibagandui in seama pe ceilalti. Am inceput o partida de sex chiar acolo atat de aproape de ceilalti. Nici nu am mai avut rabdare sa imi dau chiloii jos si mi-am bagat-o in pizda umeda si excitata. Fara sa imi dau seama am inceput sa gem destul de tare incat ceilalti ne-au auzit si au venit sa vada ce se intampla gasindu-ne intr-o partida incinsa incat nici nu i-am observat ca se uitau la noi.
Am deschis ochii cand am simtit un blit si i-am vazut pe cei doi cum ne fotografiau si ne filmau cu zambetul pe buze si atunci m-am speriat si am sarit din pula ca arsa lasandu-l pe sotul meu cu pula sculata in fata lor. Vazundu-ne speriati ea a zis:
Ce faceti dragilor? Ne spionati ? Va excitat ce a-ti vazut? Vizibil surprinsi si oarecum jenati pentru ca niciodata nu am fost prinsi cand ne futeam nu am stiut ce sa spunem.
Ce v-ati inghitit limba ? Si tu ce te uiti asa la tatele mele,ii zise sotului meu, se vede ca iti plac ! si arata spre pula lui care inca pulsa. Am incercat sa ne scuzam ca nu a fost cu intentie si ca i-am descoperit din greseala cand ne-am retras sa ne pisam.
Ce bine aratati in poze! Erati in transa nici macr nu ne-ati auzit cand ne-am apropiat si va filmam de ceva timp, zise ea.
Ne scuzati ,chiar nu am vrut sa va deranjam si in legatura cu pozele si cu filmare le vrem sterse..o sa va dam cat cereti.., am inceput sa ma milogesc eu.
Cu un aer superior si cu un zambet pervers ea a zis:
Si cam cat ne oferiti?
Va dam cat cereti numai sa stergeti pozele! Eram persoane publice de putin timp si nu putea aparea pe nicaieri mai ales in asemenea ipostaze si eram in stare de orice pentru a disparea aceste poze.
Facem orice ! a adaugat sotul meu vizibil disperat.
Cu acelasi zambet pervers si-a privit sotul si a zis:
Chiar orice?
Orice, am raspuns si eu.
Bine, a raspuns ea, sa ma consult cu sotul meu si o sa vedem ce vrem de la voi. Si s-au retras putin mai incolo si au inceput sa discute. Vroiam sa plecam vazand ca nu sunt atenti la noi dar ne-am gandit ca pozele acele ne vor distruge carierele asa ca am renuntat la idee.
Cu acelasi zambet pervers ea s-a intors catre noi si a zis:
Gata, am hatarat ce vrem sa faceti pentru noi. Noi ascultam cuminti ca la scoala.
Vrem sa faceti dragoste aici in fata noastra dupa instructiunile noastre, astfel nu vom sterge pozele, a continuat ea.
Am ramas muti. Nu ne asteptam sa ne ceara asa ceva. Ne gandem ca vor o suma de bani si am scapat,dar asa ceva nu ne trecem prin cap. Am incercat sa ne eschivam sa-i rugam sa ne ceara altceva dar fara nici un rezultat. Neavand ce face am acceptat timid sa facem dragoste in fata lor cu toate ca nu am facut asa ceva niciodata si eram foarte rusinati si inca nedumeriti dar cariera cere sacrificii.
Haide lasati ca stiu ca va face placere nu va mai plangeti, a zis ea, o sa vedeti ca o sa placa si o sa va simtiti bine. Cred ca putem incepe. Indreptandu-se catre sotul meu i-a zia:
O sa faci intocmai ceea ce iti spun astfel o sa postez pozele pe facebook.
El nu a zis nimic doar a dat din cap afirmativ.
Sarutati-va incet, pasional ca si cum a-ti fi singuri! Ne-a indemnat ea.
Sotul meu a inceput sa ma sarute pasional raspunzandu-i cu aceeasi pasiune.
Saruta-i gatul si coboara incet spre sani si joaca-te cu ei, sopti ea. Sotul meu respecta intocmai ce spunea ea. A incercat sa se grabesca sa ajunga mai repede la sanii dar ea l-a oprit spunandu-i sa fie pasional sa poata savura si ei momentul. Acesta ma saruta incet pe gat o zona in care ma excit destul de tare, si cobara incet spre sanii. Ajuns in dreptul lor a inceput sa ii sarute si sa ii muste cu pasiune ca niciodata. M-am uitat la el si am vazut ca avea ochii inchisi. Sigur se gandea la saniii ei marii de mi-i desfata cu atata pasiune. Aceste saruturi si muscaturi au inceout sa ma starneasca si am inceput sa ma simt uda in zona pizdei. A insistat mai mult ca niciodata pe sanii mei si am vazut ca si el era excitat dupa pula lui care a inceput sa se scoale. Ceilalti urmarea cu ochii mari scena .
Poti sa cobori mai jos! Il ndemna ea. Sotul meu nu era un adept al sexului oral si a coborat pana in zona buricului dupa care a inceput sa se ridice spre sanii.
Nu stii ce inseamna jos? A intebat ea. Vazand ca se uita nedumerit la ea acesta a zis:
Sa nu zici ca nu ai mai dat limbi niciodata ?
Nu . Mi se pare scarbos sa ling acolo, nu am facut-o niciodata si nu cred ca o voi face, a zis sotul meu.
Ba o vei face si o sa iti si placa, a zis ea, astfel o sa trimit o poza.
Nu o sa o fac, s-a incapatanat el. Atunci ea a trimis o poza cu noi aratand ca nu glumeste.Ulterior am aflat ca era o alta poza cu ei.
Continua ceea ce ai inceput si fa intocmai cum spun eu, daca vreti sa fie bine.
Atunci fara sa mai comenteze a inceput din nou sa ma sarute pe sani si sa coboare spre pizda mea umeda. Nu stiam cum sa reactionez pentru ca niciodata nu am primit limbi in pizda doar am auzit ca se practica dar nu am incercat. Timid s-a apropiat de pizda mea si cand a pus limba pe ea am avut un spasm si am simtit ca ma topesc. Nu credeam ca doar o limba imi poate provoca asemenea placere.
Nu te grabi sa te infigi in ea, fii delicat cu pizda si o sa te rasplateasca, il sfatui ea.
Atunci el a inceput sa imi linga labiile care s-au deschis ca o floare facand sa iasa lindicul dinre ele. Niciodata nu am fost asa excitata si am inceput sa ma ud excesiv de tare ca niciodata. Cand mi-a luat lindicul in gura si a inceput sa il suga si sa il muste delicat am avut un orgasm abundent de m-am speriat si eu. Putin surprins de ce mi-a provocat a incercat sa se retraga dar ea la fortat sa continue. Excitat foarte tare nu a stat pe ganduri si a continuat sa imi dea limbi ca un nesatul incercand sa liga tot ce curgea din mine si sa ma patrunda cat mai adanc. Eu eram in al noualea cer, niciodata nu am m-ai simtit asa ceva nici macar pula nu mi-a provocat asa orgasm.
Ai vazut ce bine este ? Sa te fi vazut cu ce pofta lingeai! Acum e randul tau sa te descarci, a zis ea aratand spre pula lui care era mai mare si mai sculata ca niciodata.
Haide nu mai sta! Aratai cat de mult ti-a placut sa iti dea limbi. Nu fii egoista! Cred ca stii ce trebuie sa faci? A zis catre mine. Eu ma faceam ca nu stiu ce vrea sa zica cu toate ca banuiam si pe deoparte doream sa fac lucrul asta dar totusi ma gandeam ca este ceva scarbos.
Ofera-i si tu aceeasi palcere nu mai sta si te uita asa, ca e pacat de asa pula sculata! Haide mai repede in genunchi! m-a indemnat ea.
Parca intrata in transa si gandindu-ma ce placere mi-a provocat limba lui m-am asezat in genunchi si ma uitam la pula sculata ce se ivia in fata mea. M-am apropiat timid cu gura de ea si am sarutat-o. Mirosul de pula sculata m-a facut sa ma retrag un pic dar ea mi-a zis ca o sa ma obisnuiesc si ca o sa imi placa la nebunie. Timid am deschis gura si am inceput sa-i bag cap in gura simtindu-o zemoasa ceea ce ma excitat. Am inceput miscari de dute vino cu ea in gura incat sotul meu a inceput sa geama usor. O lingeam dealungul ei pana la coaie si ma jucam cu limba pe capul pulii. Aici am observat ca se excita cel mai tare si am continuat sa ii sug doar capul pulii cu un nesat nebun de ma recuosteam. Mie care nu imi placea acest lucru si nu concepeam sa sug pula nu ma mai saturam de ea. Dupa cateva minute de supt sotul ma anunta ca nu mai poate si ca isi da drumul. Vazand acest moment ea mi-a zis sa continui sa sug fara sa o scot din gura. Speriata nu am stiut ce sa fac , am scos-o afara si a ejaculat pe fata si sanii mei mai multa sperma ca niciodata.
Ce faci ? De ce ai scos-o ? Ai pierdut ce era mai bun , ma cearta ea. Drept pedeapsa o sa va si fute-ti aici in fata noastra. Aveam de gand sa terminam doar cu asta, dar daca nu m-ai ascultat o sa va si fute-ti.
Ne uitam ca doi prosti la ei, eu stateam in fata lui plina de sperma si nu stiam ce sa fac. Atunci ea a zis:
Sterge-te si nu mai pierde timpul!
M-am conformat, m-am sters dar nu stiam ce sa fac. Tot ea a luat initiativa si a zis:
Ce faci acum? Ce mai astepti? Crezi ca pula aia se scoala singura?
Chiar nu stiam ce sa fac. De obicei dupa ce ejacula nu mai continuam, cam atat dura partida la noi, uneori chiar ejacula repede si eu ramaneam neterminata. Am incercat de cateva ori sa continuam dar fara succes , nu reusisem sa o fac sa se mai scoale si de aceea nici acum nu stiam ce sa fac.
Attunci ea ma pus in genunchi si mi-a zis sa o sug ca inainte ca sigur va da roade metoda asta. Am fost foarte reticenta mai ales ca pe capul pulii se mai vedeau cateva picaturi de sperma.
Lasand la o parte toate acestea mi-am luat inima in dinti si am luat-o usor in mana incepand sa-i fac usor laba. Vazand acele picaturi am zis sa incerc totusi sa vad cum este.Cum o usoara neincredere am pus limba pe capul pulii si am simtit un gust nou pentru mine dar si un miros special care m-au excitat pe loc. Am inceput sa-i ling capul curatand bine picaturile ca au ramas .Excitata ,nu m-am putut controla si am inceput sa sug pula sotului meu ce crestea din ce in ce mai mult in gura mea ca o nesatula acum mi se parea atat de buna incat nu vroiam sa o mai scot. O lingeam in toata splendoare de la cap pana la coaie lingandu-le si pe ele. Cand ajungeam cu limba la coaie pula tresarea.
Ai vazut draga cum se scoala o pula! Metoda asta nu da gres niciodata, a zis ea zambind in timp ce ii facea o usoara laba sotului ei.
Haide-ti sa incepeti incalzirea cu o pozitie speciala draga noua! Si ne-a pus intr-un 69.
Am auzit de aceasta pozitie dar nu am incercat-o niciodata. La cat de excitai eram acum incercam orice si asa am si facut. 69 a fost minunat primeam si ofeream placere in accelasi timp.Am observat ca sotul meu nu a mai avut nici o dificultate in a da limbi, ba chiar eram nerabdator incat simteam ca vrea sa-si bage limba in pizda mea cat mai adanc , asa cum faceam si...



    Login