Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea ......(versiunea completa)
Autor : spatarudan - 2013-12-05
Citita de 23757 ori - Nota 8.20 (85 voturi)
Transformarea.....

Buna, numele meu este A., am 27 de ani si sunt casatorita de 3 ani cu I. Suntem un cuplu fericit dar de cand ne-am transformat suntem si mai fericiti si impliniti...Si spun transformat deoarece o intamplare aparent banala ne-a schimbat viata....in special cea sexuala.
Eu sunt o bruneta, apetisanta cu masuri aproape de fotomodel, singurii care ma dau de gol fiind sanii mei mici. Sotul meu are o constitutie atletica, a facut sport si acum face sala doar de intretinere. Ne intelegem bine din toate punctele de vedere inclusiv in pat doar ca eram prea clasici pana la aceasta inatamlare, adica ne futeam doar clasic fara sa incercam prea multe pozitii si fara sex oral sau anal. Atat eu cat si el considerad aceste lucruri scarboase cu toate ca nu incercasem niciodata sa vadem daca ne place sau nu. Si nici sotul meu nu era foarte futacios si indraznet, de multe ori eu preluam initiativa.
Sa nu o mai lungesc si sa va povestesc cum a inceput transformarea noastra....
Dupa casatorie ne-am mutat intr-un oras aproape de munte si mereu avem ocazia sa parcurgem diverse trasee montane. Ne place sa ne plimbam pe munte mai ales pe carari mai putin cunoscute si mai putin populate. Mereu in calatoriile noastre intalneam diverse cupluri care adorau sa faca sex in aer liber. Cred ca de accea ne placea sa mergem pe acele drumuri dar nici unul nu recunostea cu toate ca de fiecare data cand vedem cupluri facand sex ne opream sa-i privim si ne excitam atat de mult incat de fiecare data o facea si noi acolo in natura.
Era o sambata frumoasa de vara cand am plecat in plimbarea noastra obisnuita. Pentru ca era cald mi-am pus o fustita sport sexi si un maieut fara sutien. Sotul meu s-a imbracat si el lejer in niste bermude putin mai largi fara chiloti deoarece era destul de cald si vroia sa se aeriseasca. Ne-am luat rucsacul si am pornit la drum fara să ne gandim ca aceasta plimbare ne va schimba.
Dupa putin timp de mers pe un traseu marcat am hotarat sa mergem pe un traseu de care ne povestisera niste prieteni, putin mai greu dar la finalul caruia ne asteptau niste privelisti foarte deosebite. Acum nu stiu la ce s-au referit cand au zis deosebite ori la frumusetea lor, caci intradevar erau deosebite peisajele, sau la celelalte peisaje ce le-am gasit acolo. Drumul a fost anevoios si obositor si cand aproape am ajuns ne-am oprit sa ne odihnim. Din linistea padurii se auzeau niste zgomote ciudate care nu pareu a semana cu ceva obisnuit. Putin speriati ne-am apropiat si dupa o stanca putin departata de poteca, am descoperit de unde venea acel zgomot ciudat. Era un cuplu care se saruta zgomotos . Ne-am apropiat incet pentru a nu deranja si pentru a nu fi vazuti astfel incat sa privim în liniste intreaga scena.
Ea era o blonda frumoasa cu niste sani mari, rotunzi cu niste forme apetisante care m-au atras si pe mine . El era un tip slăbut , cu o barbita subtire si un fund sexi. Ea era dezbracata pana la brau cu sanii pe afara si cu fusta ridicata lasand la vedere niste bikini minusculi si o pizda excitata . Scena acesta ne-a excitat mult mai ales pe sotul meu care era fascinat de sanii ei si deja incepuse sa se frece pe pantaloni. Din umbra am stat si am privit o scena cum vezi numai în filme. Cei doi se sarutau patimas, el a coborat incet spre sanii ei si ii musca si saruta parca vroia sa ii manance. In acest timp ea ii freca madularul intarit. Cea ce a urmat ne-a excitat la culme cel putin pe mine care pana atunci nu mai vazusem asa ceva mai ales pe viu...El a coborat incet spre coapsele ei si le-a sarutat delicat pana a ajuns la pizda ei delicata . Acel moment m-a strafulgerat si m-am udat instantaneu.. Ii dadea limbi in pizda cu o pofta nebuna, chiar zgomotos. Sotul meu nu a mai rezistat si si-a scos-o afara frecandu-o incet. Cei doi au schimbat pozitia ea lasandu-se in genunchi si incepand un sex oral de iti facea pofta. Sotul meu a inceput sa imi mangaie pizda care era foarte umeda si ma indemna sa ii fac laba. Nu am stat pe ganduri si am inceput sa i-o frec incet dar cu ochii la ceilalti doi care incepusera sa se futa zgomotos stiind ca nu ii aude nimeni. Excitandu-ne foarte tare momentul am inceput sa ne sarutam si noi nemaibagandu-i in seama pe ceilalti. Am inceput o partida de sex chiar acolo atat de aproape de ei. N-am avut rabdare sa imi dau chilotii jos si mi-am bagat-o in pizda umeda si excitata. Fara sa imi dau seama am inceput sa gem destul de tare incat ceilalti ne-au auzit si au venit sa vada ce se intampla, gasindu-ne intr-o partida incinsa incat nici nu i-am observat ca se uitau la noi.
Am deschis ochii cand am simtit un blit si i-am vazut pe cei doi cum ne fotografiau si ne filmau cu zambetul pe buze. M-am speriat si am sarit din pula ca arsa lasandu-l pe sotul meu cu ea sculata in fata lor. Vazandu-ne speriati ea a zis:
- ”Ce faceti dragilor? Ne spionati ? Va excitat ce a-ti văzut? Continuati ca sunteti tare draguti.”
Vizibil surprinsi si oarecum jenati pentru ca niciodata nu am fost prinsi cand ne futeam nu am stiut ce sa spunem.
- ”Ce, v-ati inghitit limba ? Si tu ce te uiti asa la tatele mele”, ii zise sotului meu care chiar se holba la ele.
-” Se vede ca îti plac !” si arata spre pula lui care inca pulsa. Am incercat sa ne scuzam ca nu a fost cu intentie si ca i-am descoperit din greseala cand ne-am retras sa ne pisam.
- ”Ce bine arata-ti in poze! Erati in transa! Nici macar nu ne-ati auzit cand ne-am apropiat.... si va filmam de ceva timp”, zise ea.
- ”Ne scuzati ,chiar nu am vrut sa va deranjam si in legatura cu pozele si cu filmarea, le vrem sterse.....o sa va dam cat cere-ti..”, am inceput sa ma milogesc eu.
Cu un aer superior si cu un zambet pervers ea a zis:
- ”Si cam cat ne oferiti?”
- ”Va dam cat cere-ti, numai sa stergeti pozele!”, incercam eu sa ii impresionez. Eram persoane publice de putin timp si nu puteam aparea pe nicaieri mai ales in asemenea ipostaze si eram in stare de orice pentru a disparea aceste poze.
- ”Facem orice !” a adaugat sotul meu vizibil disperat.Cu acelasi zambet pervers si-a privit sotul si a zis:
- ”Chiar orice?”
- ”Orice!”, am raspuns si eu, observand ca acest raspuns a multumit-o.
- ”Bine” , a raspuns ea. ” Sa ma consult cu sotul meu si o sa vedem ce vrem de la voi”. Si s-au retras putin mai incolo si au inceput sa discute. Vroiam sa plecam vazand ca nu sunt atenti la noi dar ne-am gandit ca pozele acele ne vor distruge carierele asa ca am renuntat la idee.
Cu acelasi zambet pervers ea s-a intors catre noi si a zis:
- ”Gata, am hotarat ce vrem sa faceti pentru noi.” Noi ascultam cuminti ca la școala.
- ”Vrem sa faceti dragoste aici în fata noastra dupa instructiunile noastre, astfel nu vom sterge pozele,” a continuat ea.
Am ramas muti cu toate ca mie imi cam placea propunerea. Totusi nu ne asteptam sa ne ceara asa ceva. Ne gandem ca vor o suma de bani si am scapat,dar asa ceva nu ne trecea prin cap. Am incercat sa ne eschivam sa-i rugam sa ne ceara altceva dar fara nici un rezultat. Neavand ce face am acceptat timid sa facem dragoste in fata lor cu toate ca nu am facut asa ceva niciodata si eram foarte rusinati si inca nedumerii. Dar cariera cere sacrificii.
- ”Haide lasa-ti ca stiu ca va face placere nu va mai plange-ti!”, a zis ea,” o sa vedeti ca o sa placa si o sa va simti-ti bine. Cred ca putem incepe. Indreptandu-se catre sotul meu i-a zis:
- ”O sa faci intocmai ceea ce iti spun, astfel o sa postez pozele pe facebook.”
El nu a zis nimic doar a dat din cap afirmativ.
- ”Saruta-ti-va incet, pasional ca si cum a-ti fi singuri!De fapt continua-ti ceea ce a-ti inceput!” ne-a indemnat ea.
Sotul meu a inceput sa ma sarute pasional, raspunzandu-i cu aceeasi pasiune.
-”Saruta-i gatul, coboara incet spre sani si joaca-te cu ei !”, sopti ea. Sotul meu respecta intocmai ce spunea ea. A incercat sa se grabesca sa ajunga mai repede la sani dar ea l-a oprit spunandu-i sa fie pasional sa poata savura si ei momentul. Acesta a inceput sa ma sarute incet pe gat o zona care ma excita destul de tare, si cobara incet spre sani. Ajuns in dreptul lor a inceput sa ii sarute si sa ii muste cu pasiune, ca niciodata. M-am uitat la el si am vazut ca avea ochii inchisi. Sigur se gandea la saniii ei mari de mi-i desfata cu atata pasiune. Aceste saruturi si muscaturi pasionale dar si faptul ca eram priviti au inceput sa ma starneasca si am inceput sa ma simt uda intre picioare. A insistat mai mult ca niciodata pe sanii mei si am vazut ca si el era excitat dupa pula lui care a inceput sa prinda viata . Ceilalti urmareau cu ochii mari scena .
- ”Poti sa cobori mai jos!” il indemna ea. Sotul meu nu era un adept al sexului oral si a coborat pana in zona buricului dupa care a inceput sa se ridice spre sanii.
- ”Nu stii ce inseamna jos?” a intrebat ea. Vazand ca se uita nedumerit la ea aceasta a zis:
- ”Sa nu zici ca nu ai mai dat limbi niciodata ? Uite ce pizda apetisanta are!”
- ”Nu . Mi se pare scarbos sa ling acolo. Nu am facut-o niciodata si nu cred ca o voi face”, a zis sotul meu.
- ”Ba o vei face si o sa iti si placa,” a zis ea,” astfel o sa trimit o poza.”
- ”Nu o s-o fac”, s-a incapatanat el. Atunci ea a trimis o poza aratand ca nu glumeste.Ulterior am aflat ca era o alta poza cu ei.
- ”Continua ceea ce ai inceput si fa intocmai cum spun eu, daca vreti sa fie bine.”
Atunci fara sa mai comenteze a inceput din nou sa ma sarute pe gat, pe sani si sa coboare spre pizda mea umeda. Nu stiam cum sa reactionez pentru ca niciodata nu am primit limbi in pizda doar am auzit ca se practica dar nu am incercat. Timid s-a apropiat de pizda mea si cand a pus limba pe ea am avut un spasm si am simtit ca ma topesc. Nu credeam si limba imi poate provoca asemenea placere.
- ”Nu te grabi sa te infigi in ea, fii delicat cu pizda si o sa te rasplateasca”! il sfatui ea.
Atunci el a inceput sa imi linga labiile care s-au deschis ca o floare facand sa iasa lindicul dintre ele. Niciodata nu am fost asa excitata si am inceput sa ma ud excesiv de tare, ca niciodata. Cred ca si lui a inceput sa-i place, limba lui incepand sa explorere cu pofta pizda. Cand mi-a luat lindicul in gura si a inceput sa il suga si sa il muste delicat am avut un orgasm abundent de m-am speriat si eu. Putin surprins de ce mi-a provocat a incercat sa se retraga dar ea la fortat sa continue. Excitat foarte tare nu a stat pe ganduri si a continuat sa imi dea limbi ca un nesatul incercand sa lingă tot ce curgea din mine si sa ma patrunda cat mai adanc. Eu eram in al noualea cer, niciodata nu am m-ai simtit asa ceva nici macar pula nu mi-a provocat asa orgasm.
- ”Ai vazut ce bine este ? Sa te fi vazut cu ce pofta lingeai! Acum e rândul tau sa te descarci”, a zis ea aratand spre pula lui care era mai mare si mai sculata ca niciodata.
- ”Haide nu mai sta! Arata-i cat de mult ti-a placut sa iti dea limbi. Nu fii egoista! Cred ca sti ce trebuie sa faci?” a zis catre mine. Eu ma faceam ca nu stiu ce vrea sa zica cu toate ca banuiam si pe deoparte doream sa fac lucrul asta dar totusi ma gandeam ca este ceva scarbos.
-”Ofera-i si tu aceeasi placere nu mai sta si te uita asa, ca e pacat de asa pula sculata! Haide mai repede in genunchi! m-a indemnat ea.
Parca intrata in transa si gandindu-ma ce placere mi-a provocat limba lui m-am asezat in genunchi si ma uitam la pula sculata ce se ivea in fata mea. M-am apropiat timid cu gura de ea si am sarutat-o. Mirosul de pula sculata m-a facut sa ma retrag un pic dar ea mi-a zis ca o sa ma obisnuiesc si ca o sa imi placa la nebunie. Timid am deschis gura si am inceput sa-i bag capul in gura simtindu-o zemoasa, ceea ce ma excitat. Am inceput miscari timide de du-te vino cu ea in gura incat sotul meu a inceput sa geama usor. O lingeam dealungul ei pana la coaie si ma jucam cu limba pe capul pulii. Aici am observat ca se excita cel mai tare si am continuat sa ii sug doar capul pulii cu un nesat nebun de nu ma recuosteam. Mie care nu imi plăcea acest lucru, sau cel putin asa credeam, si nu concepeam sa sug pula, nu ma mai saturam de ea. Dupa cateva minute de supt sotul m-a anuntat ca nu mai poate si ca isi da drumul. Vazand acest moment ea mi-a zis sa continui sa sug fara sa o scot din gura. Speriata nu am stiut ce sa fac, am scos-o afara si a ejaculat pe fata si sanii mei, mai mult sperma ca niciodata.
- ”Ce faci ? De ce ai scos-o ? Ai pierdut ce era mai bun ”, ma certat ea.
- ” Drept pedeapsa o sa va si fute-ti aici in fata noastra. Aveam de gand sa terminam doar cu asta, dar daca nu m-ai ascultat o sa va si fute-ti”! a continuat ea vizibul iritata.
Ne uitam ca doi prosti la ei, eu stateam in fata lor in genunchi plina de sperma si nu stiam ce sa fac. Atunci ea a zis:
-”Sterge-te si nu mai pierde timpul!”
M-am conformat, m-am sters dar nu stiam ce să fac. Tot ea a luat inițiativa si a zis:
-”Ce faci acum? Ce mai astepti? Crezi ca pula aia se scoala singura?”
Chiar nu stiam ce sa fac. De obicei dupa ce ejacula nu mai continuam, cam atat dura partida la noi, uneori chiar ejacula repede si eu ramaneam neterminata. Am incercat de cateva ori sa continuam dar fara succes , nu reusisem sa o fac sa se mai scoale si de aceea nici acum nu stiam ce sa fac.
Atunci ea ma pus in genunchi si mi-a zis sa o sug ca inainte ca sigur va da roade metoda asta. Am fost foarte reticenta mai ales ca pe capul pulii se mai vedeau cateva picaturi de sperma. Lasand la o parte toate acestea mi-am luat inima in dinti si am luat-o usor in mana indepărtand discred urmele de sperma, incepand usor o laba. Cu o usoara neincredere am pus limba pe capul pulii si am simtit un gust nou pentru mine, gustul de pula ejaculata, dar si un miros special care m-au excitat pe loc. Excitata ,nu m-am putut controla si am inceput sa sug pula sotului meu ce crestea din ce in ce mai mult in gura mea. Ca o nesatula acum mi se parea atat de buna incat nu vroiam sa o mai scot. O lingeam in toata splendoare de la cap pana la coaie lingandu-le si pe ele. Cand ajungeam cu limba la coaie pula tresarea.
-”Ai vazut draga cum se scoala o pula! Metoda asta nu da gres niciodata”, a zis ea zambind in timp ce ii faceam o usoara laba sotului ei.
-”Haide-ti sa începe-ti incalzirea cu o pozitie speciala, draga noua!” Si ne-a pus intr-un 69. Am auzit de această pozitie dar nu am incercat-o niciodata. La cat de excitati eram acum incercam orice si asa am si făcut. 69 a fost minunat primeam si ofeream placere in accelasi timp.Am observat ca sotul meu nu a mai avut nici o dificultate in a da limbi, ba chiar era nerabdator simtind cum vrea sa-si bage limba in pizda mea cat mai adanc , asa cum faceam si eu cu pula lui, o bagam cat de mult puteam in gura.
-” Acum sa incepe-ti futaiul adevarat”,a adăugat ea.
Nu am stat pe ganduri si m-am suit eu desupra lui ca imi doream sa intru cat mai adanc in pula lui. Cand am simtit-o in mine am avut orgasm instantaneu de excitata ce eram si am inceput sa gem ca o nebuna facand abstractie de ceilalti. Ma simteam mai bine ca niciodata .
Vazandu-ne asa pofticiosi de sex ceilalti au inceput sa se excite. Ea a inceput sa intensifice laba ce i-o facea lui pana cand pula lui a devenit tare. Am tras cu ochiul si am vazut o pula noua mai mare si mai groasa decat a sotului meu,care m-a facut curioasa. Ea a inceput sa ii suga pula ca o profesionista si o inghitea pe toata pana la coaie de ma miram cum reuseste asta. In diversele pozitii care le schimbam cu sotul meu ma pozitionam in asa fel sa-i vad pula celuilalt. Ma excita la culme cum se ascundea toata pula in gura ei si doream sa incerc si eu dar tot cu pula aia mare. Nu stiu ce ma apucat atunci, de obicei nu aveam astfel de ganduri dar stilul ei si faptul ca erau chiar langa noi trezea in mine ganduri noi.
In pozitia capra am fost cel mai aproape de ceilalti. Stateam atat de aplecata incat aproape ajungeam la ei . Nu imi puteam lua ochii de la ei . Eram atat de excitata incat dacă imi zicea sa i-o sug nu refuzam. Au schimbat si ei pozitia si am vazut pe viu cum se face un 69.
Sotul meu cand a vazut acea priveliste minunata m-a patruns in forta varsand in mine abundent samanta lui fierbinte. Acesta a iesit din mine si admiram amandoi frumusetea celor doua nuduri. Din pizda mea ieseau valuri de caldura ca niciodata. Cu toate ca ma futut mai mult ca niciodata parca nu ma simteam terminata. Parca mai vroiam. Ramasesem capra si ma uitam fascinata la pizda ei cum e linsa. Pana atunci in afara de pizda mea nu am mai vazut alta .Cel putin nu atat de goala si atat de aproape ca a ei. Avea o pizda fina , epilata total, cu niste labii carnoase din care se ivea un lindic destul de mare , mai mare ca al meu. Mi se parea ceva fascinant cum se deschide si iese lindicul, ce era alintat de limba lui. Parca eram in transa, imi doream sa ating acea pizda, sa o gust, sa o simt.
Vazand ca ma holbez si ca salivez cand ii privesc el zice:
-”Ii place draga mea? Vrei sa incerci? E foarte gustoasa! Eu nu ma mai satur de ea.”
Fascinata de ceea ce vad nemaigandind ce zic am raspuns ca da. El m-a luat de mana si ma tras mai aproape incat simteam cum un miros nou foarte excitant imi invadeaza narile. Ma apropii incet cu limba de lindicul ei si ling o data. A fost pentru prima data cand am lins o pizda... WOW ce senzatie...parca am fost fulgerata.Si ea a simtit o limba straina avand un spasm usor. Vazand ca imi place am continuat sa exlorez pizda ce se afla in fata mea lingand delicat labiile zemoase si sugand lindicul ce se afisa tantos in fata mea. Sotul meu era atat de fascinat de ceea ce fac incat i s-a sculat instantaneu. Sotul ei mi-a lasat cale libera sa pot linge in voie si s-a ridicat de pe ea apropiindu-se de mine si mangaindu-ma. Cand am simtit maini straine pe corpul meu mi s-a furnicat tot trupul. Era asa de bine. Ma simteam ca prima data cand m-a atins un barbat. Straina cu pizda zemoasa a observand pula sotului meu a zis:
-”Nu e pacat ca asa pul sculata sa stea degeaba? Vino mai aproape ca vreau sa te gust..”.
Acesta parca astepta sa fie chemat, a venit in fata ei si i-a bagat-o din prima in gura. Sotul ei a ajuns cu mangaierile la pizda mea care era umeda si plina de sperma si a inceput sa ma frece si sa ma patrunda cu degetele. Eram atat de excitata de la pizda din fata mea pe care o lingeam ca o nesatula dar si de la atingerea lui incat mi-am dat drumul pe degetele lui de i-am umplut mana de lichidele mele amestecate cu sperma sotului meu. M-a sters usor la pizda curatandu-ma de ceea ce mai ramasese pe acolo. Cand si-a infipt limba in pizda mea am ignit atat de tare incat toata lumea se uita mine. Limba lui ca o tornada imi provoca o placere nebuna. Stia ce sa linga si unde. Era si delicat dar stia si cand sa ma apese in special pe lindic de simteam ca explodez. Cea mai tare senzatie a fost totusi cand a inceput sa urce incet spre anus. Am incercat sa il opresc dar ea stiind despre ce este vorba ma afunfat cu capul in pizda ei de nu am mai putut sa zic nimic. Acesta a continuat sa ma linga spre anus si cand a ajuns la el nu m-am putut stapani si am muscat-o de lindic pe cea care statea in fata mea. Limba lui parca era vrajita si nu se oprea. Anusul meu era de nestapanit. Ii placea din ce in ce mai mult sa simta ceva acolo.
Era ceva nou pentru mine. Nu credeam ca acele locuri care oarecand mi se pareau scarboase imi provocau atata placere. Eram atat de excitata ca intrasem cu toată fata in pizda ei si lingeam ca o nebuna provocandu-i un orgasm intens. Aceasta gemea de placere cu pula sotului meu in gura intensificand suptul. Aceasta miscare la excitat pe sotul meu care a anuntat ca isi da drumul. Ca o profesionista simtind vibratiile pulii îi tinea capul glandului in gura facandu-i o usoară laba, asteptand rabdatoare sa primeasca samanta sotului meu. Cand il aud pe sotul meu gemand puternic imi intorc fata spre el si vad o priveliste minunata... acesta isi dadea drumul in gura ei cu o figura satisfacuta. A ejeculat mai mult ca niciodata. Dar cred ca e normal avand in vedere era prima lui muie adevarata si mai eram si eu acolo in fata lui linsa in cur, gemand pueternic. Ea incerca sa primeasca tot ; era prea mult si pentru ea dar cu o dexteriatate de maestra a înghiti tot... La vederea acestor imagini ma cuprins un sentiment de usoara gelozie pentru ca nu am fost eu prima care a savurat sperma sotului meu. Dar nu aveam de ce sa fiu geloasa ca nu l-am gustat eu prima , caci m-am speriat ca o proasta cand a inceput sa ejaculeze si am scos-o afara din gura.
Vazâand ca îi privesc ea ma tras în sus spre sanii ei mari indemnandu-ma sa-i dezmierd. Avea niste sani suberbi, placuti la atingere, mari si deloc lasati. Am fost fascinata sa ii mangai, sa musc sfarcurile intarite,sa ma joc cu ei, pana atunci atingand doar sânii mei mici cu care deja eram obisnuita . Sotul meu vazand ce fac mi s-a alaturat. El oricum era fermecat de sanii ei inca de prima data cand i-a vazut. A inceput sa-i dezmierde si sa-i suga zgomotos ca un bebelus flamand incat pula i s-a sculat din nou. Eram fascinata de el ,cel care pana atunci nu era asa de activ mai ales dupa ce ejacula.
Strainul stia ce sa imi faca.... niciodata partile mele rusinoase nu fusesera atat de dezmierdate. Eram incontinuu umeda de nu stiam ce se imtampla cu mine. Acesta vazand ca sunt ocupata cu sanii ei isi apropie msdularul gros de pizda mea. Cand am simtit pula lui pe buzele pizdei mele m-am cutremurat si am tresarit. M-am speriat deoarece nici o altă pula, in afara de cea a sotului meu, nu a mai fost pe acolo. Nu stiam cum sa reactionez mai ales ca si sotul meu era acolo. Nu stiam daca va fi de acord ca alta pula sa imi exloreze pizda chiar in fata lui. Ma uit spre el dar era prea ocupat cu sanii ei ca sa observe ca o pula sculata se juca ameninzator in dreptul pizdei mea, pizda ce pana atunci nu cunoscuse decat o singura pula. Pana sa ma dezmeticesc eu din acesta framantare interioara pula lui deja incepuse sa inainteze in mine. M-a patruns relativ usor cu toate ca avea ceva pula. O avea mai mare ca sotului meu,cel putin asa o simteam, mai ales capul belit care intra din ce in ce mai adac in mine. Cu toate ca ma futeam de ceva ani si nu eram straina de pula m-am simtit virgina cand madularul lui a intrat prima data tot in mine. Aprecierile lui nu au intarziat sa apara:
-” Ce pizda stramta ai!! De mult nu am mai simtit pula asa de stransa! Nici ultima virgina fututa nu o avea asa de stramta!” ma laudat el.
Nu am zis nimic, nu pentru ca nu as fi vrut dar foarte coplesita doar i-am raspuns cu o contra ce la facut să geama. Ma simteam din ce in ce mai bine in pula lui si am inceput sa-i dau contre puternice. Vroiam sa intre den ce in ce mai mult. Ne-am desprins de ceilalti doi care au inceput un 69 demential.Il priveam pe sotul meu si nu ul recunoșsteam. Din tipul care nu avea chef de futut acum dadea cu disperare limbi in pizda ei.
Am schimbat pozitia acum. M-am suit deasupra lui calarind pula. M-am obisniut repede cu dimensiunea lui acum facandu-mi placere sa salt in pula, chiar indesandu-ma pana nu mai ramaneau decat coaiele afara. Eram excitata la maxim de capul pulii lui care ma gadila placut dealungul pizdei . Nu am rezistat mult asa si am avut un orgasm puternic, cel mai plăcut orgasm provocat pana acum de o pula. Am avut si cu sotul meu orgasme dar pula lui lui era mai scurta si nu ma gadila asa adanc.
Strainul a simtit din plin orgasmul meu, pula fiindu-i stransa ca intr-o menghina de unde nu mai avea scapare. Acest lucru la excitat destul de tare pentru ca s-a oprit din penetrare si m-a scos din pula lui ridicandu-se in picioare in fata mea. Initial nu stiam ce s-a intamplat pana mi-a zis poruncitor sa deschid gura. Atunci am inteles ca vrea sa ejaculeze in gura mea. Putin timorata pentru ca niciodata nu am primit samana barbateasca am deschis usor gura primind capul ei intre buze. Am inceput sa o sug usor, in cap venindu-mi imaginea sotului meu cand a ejaculat in gura ei. M-a ambitionat si faptul ca sotul meu a ejaculat prima data in gura ei si vroiam sa se simta si el gelos ca o sa gust alta samanta decat pe a lui. Am intensificat putin miscarea si imedit am simtit un jet gros de sperma ce m-a lovit in gat. Am fost putin surprinsa si am avut intentia sa ma retrag dar el simtind asta ma apucat de cap si nu m-a lasat sa ma misc pana nu s-a golit de tot in gura mea. A ejaculat destul de mult cel putin asa mi s-a parut mie care niciodata nu primisem sperma in gura. M-am obisnuit repede cu gustul si am inghitit tot. Oricum nu aveam ce face caci eram urmarita atent de el care ma fortat sa inghit tot. Satisfacut m-a întrebat:
- ”Iti place draga? Nu-i asa ca e buna samanta mea?”
Nu am zis nimic doar m-am uitat la el si am zambit oarecum pervers.
-” Curva mica, ti-a placut!!!” a adaugat el.
In acest timp ceilalti au schimbat pozitia la initiativa sotului meu. Am fost surprinsa sa vad cu cata usurinta intra in pizda ei, o pizda straina. Dadea ca un disperat in ea nemaipasandu-i de nimic. Chiar renuntase la orice inhibitie si asta ma bucura mult. Excitat la maxim de noua pizda dar si de mine cu pula celuilalt in gura si-a dat drumul zgomotos in pizda ei. A mai dat de cateva ori din buci dupa care s-a retras din ea vizibil epuizat, lasandu-o plina de sperma.Dupa ce am curatat bine pula aceea care m-a facut sa gem de placere ea mi-a zis cu un glas mieros:
- ”Draga mea, am observat un pic de gelozie pe chipul tau atunci cand am gustat samanta soului tau si de aceea ti-am pregatit o surpriza! O sa te las sa ma cureti si pe mine asa cum ai facut cu sotul meu si in acelasi timp ai ocazia sa gusti si samanaa sotului tau”.
S-a asezat pe spate cu picioarele departate aratandu-mi pizda ei umflată de pula. Excitata dar si curioasa ain accelasi timp nu am stat pe ganduri si m-am pus in patru labe intre picioarele ei. In timp ce ma apropiam de mandretea ei, un miros nou , excitant mi-a invadat narile si m-a facut sa ma infig cu pofta in pizda ei. Am inceput sa strang cu limba tot ce era acolo. Gustul acela nou de sperma amestecata cu sucurile pizdei m-au facut sa ma ud foarte tare. Din pizda mea au inceput sa izvorasca abundent sucuri ce se scurgeau pe coapsele fierbinti . Lingeam cu o pofta nebuna incercand sa intru cat mai adanc in ea si sa adun tot.
Vazandu-mi pizda umeda strainul nu a stat degeaba ci a inceput sa ma mangaie delicat . Nu s-a putut abtine si a inceput sa ma linga pe coapse stramgand sucurile mele. Cand a ajuns la pizda am inceput sa gem usor. Limba lui dar si gustul pizdei ei ma innebuneau de placere. Insa placerea cea mai mare am avut-o cand acesta a Inceput din nou sa imi exploreze anusul. Era o senzatie noua pentru mine care m-a facut sa ma relaxez incat simteam cum anusul meu incepe sa se deschida usor...



    Login