Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

The Tailor/ croitorul unui anotimp mort
Autor : RamZet - 2011-10-14
Citita de 2423 ori - Nota 7.50 (6 voturi)
s vrea sa mentionez de la bun inceput ca nu e chiar o fantezie erotica.
Doresc doar sa aflu care dintre voi sunteti fani acestui tip de scriere.
Povestea va contine pe alocuri si pasaje erotice.


The Tailor/ croitorul unui anotimp mort
Episodul 1


In zare se auzeau plansete de copii sau animale. Nu iti puteai da seama, poate doar daca aveai un auz foarte fin si o ureche muzicala, astfel incat sa asculti si sa depistezi muzicalitatea gemetelor, gemete de cai care plangeau de durere. Ii sfasiase de vii aproape pe toti. La ce bun? Doar pentru grandiosul lui concert. Era in hambar,ascuns si terifiat de gestul lui. Plangea, lacrimile ii curgeau pe rand pe pielea obrazului murdara de pamant si sange. In brate tinea o harpa veche de lemn si cu degetele atingea corzile. Sunetele se imbinau perfect cu gemetele tremurate aproape ca niste soapte ale cailor si suspinele lui. In fata lui stateau asezate intr-o oarecare ordine bucati din pielea cailor. Le canta lor, de parca acele gramezi de carne infecta puteau auzi ceva, iar daca ar auzi, si-ar fi astupat, si-ar fi distrus auzul doar ca sa nu il asculte pe cel care le-a departat de oasele ce le purtau.

Dupa incheierea concertului, se ridica, lasandu-si instrumentul sprijinit pe un perete de scandura. Isi lua in brate aproape toate bucatile de piele, lasand in urma doar bucatile mici,care nu erau de folos. Ajuns in casa,se intrepta in baie si le arunca in cada. Lasa apa sa curga pret de cateva minute , pana cand toate bucatile erau imbibate cu apa,apoi o opri. Se dezbraca apoi,lasandu-si hainele murdare de sange si noroi in chiuveta si se urca in cada, fara haine, stand cu picioarele in apa murdara unde resturile acelea din cai pluteau si ele ,atingandu-i picioarele. Se lasa cand si cand luand in pumn putina apa si isi stropea pielea fetei cu ea. Dadu din nou drumul la apa, spalandu-si pielea mult mai bine pana cand nici un strop de sange si nici o ramasita de pamant nu mai era pe pielea lui. Cobori din cada, luand un prosop de pe un suport si isi sterse parul doar.

Corpul zvelt si pielea albicioasa acoperita de stropi de apa luminau intunericul din casa. Era noapte, doar luna si stelele mai luminau pe cer. Parul lung si negru acopereau o parte din spatele lui si lasau inca picaturi de apa sa curga din el.
Ajuns in camera lui, aprinsese becul. Ochii lungi si negri lacrimau din cauza luminii, pleoapele clipeau des. Se aseza in fata masinii lui de cusut. Pe masa erau asezate alte bucati de piele de animal, uscate si tabacite. Incepu sa coasa, fara un motiv anume, parca forma din acele bucati un puzzle. Dupa cateva momente termina de imperecheat toate acele piese din puzzle. Aseza bucata cea mare de piele frumos, langa masina de cusut si isi retrase corpul in pat.


Era dimineata, un ceas vechi din fier tot suna pe noptiera de langa patul lui.Scotandu-si mana din cearceafuri il opri cu o miscare. Se ridica cu miscari lente din pat, si cu pasi adormiti se indrepta spre baie. Duhnea un miros infect, a hoit, sange, putreziciune, a moarte. Deschise geamul din baie si lasa sa patrunda un aer curat de-afara. Pleca din baie si se intoase din nou in camera. Stia ca trebuie sa plece, era o zi numai buna de plimbare. Si-a scos din dulap hainele, printre care un pulover subtire, de culoare verde-pamantiu, un pantalon de culoare inchisa si un palton negru. Se imbraca in scurt timp, parul era uscat,plutea usor pe paltonul gros, ochii erau mai limpezi irisul lor lucea mai mult ca niciodata iar genele negre si dese ajutau la conturarea lor. Se incalta cu o pereche de bocanci curati si negrii si lasa marginile pantalonilor deasupra lor. Era gata.

Locuia la o ferma parasita,departe de oras dar avea o masina de teren. Ajuns afara inspira aerul ...



    Login