Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTentatia ep.7 ultimul
Autor : unqnick - 2013-04-11
Citita de 8554 ori - Nota 7.94 (52 voturi)

.................................................
Lucrurile se aranjasera pana la urma. Dorin promisese solemn ca nu-i va spune nimic lui Dana. Alina accepta sa-si tina gura ca sa-si pastreze slujba si peste cateva zile ateriza proaspata ca o floare la o petrecere de swingeri la Snagov starnind senzatie. Pierduse trenul ca viitoare sotie dar o lamurise Dorin ca i se vor deschide alte perspective. Lui Paul ii trecuse repede dar ramasese cu un gust amar.
Paul avusese parca o premonitie ca se va intampla ceva neplacut. De la o vreme nu mai era asa de incantat de grupul de swingeri in care fusesera introdusi cu un an in urma. Ii placea sa se futa doar cu Alina, si cu Rodica. Restul femeilor incepusera sa-l plictiseasca cu insistentele lor chiar daca ii propuneau sau satisfaceau orice fantezie. Pe de alta parte Dana nu facea mofturi cand era vorba de futut si niciodata nu refuza pe nimeni dar il prefera pe Horia si in ultima vreme si pe Dorin, "prietenul" Alinei. Dana il facu atenta muscandu-l usor de lobul urechii.
- Ti-ar fi placut sa ai o amanta ? una de care sa nu stiu.
- Hai ca esti grozava. Ce amanta sa mai am ? Intr-un fel Rodica e o asa zisa amanta dar de care stii. Nu cred ca m-as aventura intr-o relatie secreta. Stiu ca nici tu n-ai face asta. Gresesc cumva ?
- Ma intrebam doar. De fapt ma prostesc spunand ca Horia e amantul meu si ca il insel cu ceilalti.
- Si cu mine ?
- Mai ales cu tine, iubitule.
Incheiau acum seara cu o partida domestica. Fusesera la un film cu Horia si Rodica apoi mersesera la ei. Lui Dana nu i se mai parea, Paul o evitase ocupandu-se doar de Rodica adica o lasase mmai mult sa i-o suga urmarindu-i pe ceilalti. De obicei schimbau chiar in timpul partidelor dar de data asta nu fusese la fel. Incercase sa-i atraga atentia lui Paul futandu-se aproape incontinu cu mustaciosul de Horia.
Se intrecuse pe ea sugandu-i pula sa-l aduca in erectie si insistase sa o futa in cur mai des ca alta data dar Paul o urmarise doar fara sa faca vre-un gest ca sa schimbe partenerele. Cuibarita in bratele lui Paul il saruta si mangaia oferindu-i la randul ei sanii sa-i fie dezmierdati si sarutati. Nu-i trebuia niciodata prea mult ca sa se excite asa ca se misca putin ca sa ajunga la pula lui.
- Esti grozava. Iti arde iar de futut ? De abia ne-am intors de la Horia. Credeam ca o sa scoti sufletul din el. L-ai starnit tot timpul.
- Taci...nu mai vorbi acum.....vreau sa ma iubesti, nu sa ma futi.....iubeste-ma asa cum sti doar tu.
Aluneca la picioarele lui si ii mangaie delicat pula muncita de Rodica toata seara. Chicoti satisfacuta vazand ce repede reactioneaza si incepe sa prinda viata. Isi trecu limba de-a-lungul ei si ii dezmierda varful fluturandu-si limba. O saruta de cateva ori apoi o aspira in gura. Stia ce ii place lui Paul si continua asa multa vreme apoi se catara la loc in bratele lui incalecandu-l. Se juca trecandu-si pizda peste capul pulii care se clatina nereusind sa o aduca in pozitie. Paul intinse mana ca sa opreasca bataiala pulii erecte.
- Te rog, lasa-ma pe mine, spuse Dana. Cred ca mai sunt in stare sa o bag singura, gafai ea.
Simti capul pulii cum aluneca printre labiile ei si se lasa incet facand-o sa alunece inauntru. Rase satisfacuta si se misca incet in sus si in jos. Il saruta pe gat si ii sopti la ureche.
- Lasa-ma pe mine sa te fut, cum imi place mie.
Rezistenta lui Paul era punctul lui forte, era incantata de fiecare data de durata partidelor lor si stia sa-si ofere orgasme multiple. Foarte curand avu primul orgasm si sucul parfumat se raspandi in flocii lor.
- O sa murdarim fotoliul nebuno, o saruta Paul muscandu-i usor buzele..
- Du-ma in dormitor, ......sa nu o scoti afara......
Dana il tinea de gat si il inconjurase cu picioarele dupa mijloc iar Paul pasi impleticit cu ea in brate spre dormitor, sustinandu-i bucile netede si ferme. Atinse cu degetele gaurica anusului facand-o sa tipe incantata. Mai devreme Horia o futuse in cur si acum dorea sa ii ofere si lui Paul placerea. Se pregatise ungandu-se corespunzator cu gel dar mai intai vroia sa il simta in ea asa cum dorise toata seara vazand-o pe Rodica cum il munceste. Stia ce mult il starneste pe Paul sa o vada fututa de altcineva si nu pierduse timpul iar Horia primise cu bucurie aceste bonusuri neasteptate.
Paul se aseza si se intinse pe pat iar Dana avu grije sa nu iasa pula afara tinand-o apasat cu mana continua sa se miste in sus si in jos apoi infipta pana la capat sa faca mici miscari circulare. Paul zvacnea din cand in cand in cand, presand-o cu capul fierbinte si bulbucat. Nu odata se mirase simtind ca a atins-o in cervix "oare unde intrase pula arabului cand fusesera in Tunisia". Dana statea prabusita peste el strangandu-l cu pulpele, tremurand si savurand ultimul orgasm. Nu le numara niciodata dar erau la fel de intense. Ii cauta gura si il saruta lung recunoscatoare.
- Vreau sa ma futi tu acum iubitule.
Descaleca de pe el si ramase pe spate ametita asteptandu-l. Paul o penetra dur si gemu bucuroasa. Isi ridica picioarele sa le puna pe umerii lui dar acesta ii apuca doar piciorul stang lipindu-se cu pieptul de pulpa ei facand-o sa se roteasca pe o parte. Asa simtea ca intra si mai bine in ea. Incepu penetrarile insotite de un masaj pe care il facea cu degetul mare clitorisului ei. Stia ce mult ii place si aceasta dubla placere o aduse rapid la orgasm. Dana obosise si se ruga printre gafaieli sa termine si el.
Deobicei dupa ce ejacula de 2-3 ori, nu se mai controla sa se abtina ba chiar ejacula mai greu. In seara aceea terminase de cateva ori cu Rodica, dar placerea prelungita pe care i-o oferise Dana isi spuse cuvantul si madularul i se intari dureros prevestind eruptia. N-a mai intrebat-o ca deobicei unde vrea sa termine, inghitise destula sperma de la mustacioasul de Horia si se descarca zvacnind in ea strans ritmic de muschii ei.
- Ma iubesti ? murmura Dana privindu-l in ochi.
- Ce intrebare e asta ? rase Paul rasturnandu-se alaturi de ea.
- Vorbesc serios. Ma iubesti ? scanci ea din nou.
- Dar tu ma iubesti ? Sau mai bine zis, ma mai iubesti ?
- Iti spun dupa ce vin de la baie.
Se intoarse repede improspatata si ii sterse atenta cu un prosop umed pula inrosita de atata futut. O saruta delicat pe capul belit apoi se cuibari langa el din nou.
- O sa-ti spun ceva, cred ca acum sunt pregatita sa-ti spun. Mi-a placut intotdeauna sa ma fut cu tine. Ti-am dovedit-o sper.
- Asa, asa, rase Paul. Asta stiu, dar iti place sa te futi si cu altii.
- Pai despre asta e vorba. De cand m-am maritat cu tine sa sti ca nu te-am inselat niciodata. Dar am vazut atatea filme porno impreuna....imi placeau cele cu swingeri si eram curioasa sa mai schimbam dar vroiam ca si tu sa incerci cu alta femeie. Cand au aparut Horia si Rodica in viata noastra totul s-a schimbat. M-a ajutat Rodica sa te conving si acum e greu sa te mai tin in frau sa futi toate femeile.
- Crezi ? rase Paul satisfacut.
- Cand am fost in Tunisia nu mi-a venit sa cred cand mi-ai propus sa o fac cu tine de fata, dar de atunci am stiut ca odata ce ai acceptat asta, vom incepe o alta viata. Am vazut ce mult iti place si tie, cate odata cred ca mai mult ca mie.
- Asa e, si acum imi pare rau ca a trebuit sa ajungem la dracu’ in praznic ca sa o facem cand Horia era la doi pasi de noi si te privea ca un lup de fiecare data. Mai nou vad ca esti mai interesata de Dorin decat de Horia. Pana la urma care e amantul oficial ?
Dana se juca cu degetul in jurul unui sfarc de-al lui apoi se intinse si il saruta din nou. Se framanta ezitand sa continue. La inceput Paul crezuse ca e ceva legat de Alina dar se linisti, ii zambi incurajator si o indemna.
- Vad ca vrei sa-mi spui ceva. E vre-o fantezie noua sau despre ce e vorba ? Da-i drumul si descarca-te. E ceva legat de Horia ?
- Trebuie sa-ti spun ceva ce nu ai stiut pana acum. Nu pot sa mai ascund asta de tine. Am facut-o ....... vreau sa spun ca Horia a fost inaintea lui Khalid. M-am culcat cu el inainte de episodul ala.
- Ce vrei sa spui ?
- Of doamne, ce nu e clar ?. M-am futut cu el. Mi-ai spus de atatea ori ca mai bine n-ai sti daca o fac cu alt barbat si am suferit foarte mult. S-a intamplat brusc, ....am facut-o in trei cu Rodica, la cateva zile dupa ce ne-am cunoscut la strand. A fost ceva neasteptat,.... m-a luat valul, M-a pacalit Rodica, ....eram goala, mi-a spus ca e vorba de o gluma si ..... s-a intamplat. Era prima data cand te inselam dar apoi Rodica m-a ajutat sa trec peste asta si ai ajuns sa o futi si tu asa ca am considerat ca suntem chit, spuse repede tragandu-si sufletul..
Vazand ca Paul nu spune nimic ridica capul si se uita la el intrebatoare. Paul inghiti in sec si spuse ezitant.
- Stiam...... adica am banuit mai de mult......cred ca v-ati dat de gol de cateva ori..... dar nu mai avea rost sa fac caz de asta, as fi fost penibil.
- Paul eu......sa sti.....
Nu reusi sa continue. Paul tacea si aproape un minut nu scoase nici un sunet, respira doar adanc si Dana il simtea crispat iar tacerea lui o exaspera. Intr-un tarziu Paul isi drese glasul si spuse incet.
- Daca as fi aflat atunci, imediat, as fi reactionat altfel. Poate viata noastra ar fi fost alta dar acum privesc altfel lucrurile. Imi place sa te vad cu alti barbati, ma excita enorm. E ceva nou parca as fi intr-o competitie si ma stimuleaza sa te recapat.
- Nu m-ai pierdut niciodata iubitel, mie mi-e frica sa nu te pierd. Sunt cativa barbati cu care imi place foarte mult sa ma fut, fiecare e intr-un fel diferit dar tu esti ...... cred ca sunt din nou indragostita de tine. Cateodata sunt putin geloasa.
- Cand te futi cu altul ? rase fortat Paul.
- Nu ma lua in ras. Rodica nu e singura, si alte tipe pe care le-ai futut mi-au spus ca esti cel mai bun. Imi gadila orgoliul, esti sotul meu dar mi-e si frica de rivale.
Discutia aluneca spre confesiuni de care Paul se ferea, era pe teren nesigur cand devenea sentimental si carapacea lui de om dur nu-l mai apara. Presimtise ca se va intampla ceva neplacut si se asteptase la ceva mai rau cand incepuse discutia dar se potolise repede, nu era vorba de Alina. Crezuse ca e ceva mai grav dar totusi gandul ca ea il inselase il bazaia suparator dar ce putea sa-i mai reproseze acum. Ii era necaz ca nu se prinsese singur si astfel sa aiba el un ascendent asupra ei. Il intaratasera marturisirile lui Dana, nu-i picasera prea bine, era putin bulversat si pur si simplu nu stiuse cum sa reactioneze dar era evident ca o dorea din nou dar pula deabia se trezea.
- Spune-mi cum s-a intamplat totul, vreau sa stiu cum a fost.
- Ohh iubitule, stiu ca ai sa ma intelegi. Dupa ce ne-am cunoscut la strand m-am intalnit intamplator pe strada cu Rodica.
Ii povesti apoi cu lux de amanunte fara sa omita nimic. De fapt a omis sa-i spuna despre ceilalti barbati, "ar fi fost totusi prea mult pentru Paul", se gandi ea. Stia ce mult il excita cum povesteste si la rindul ei retraia acele momente la fel de excitata. In timp ce povestea, ii dezmierda pula ce capatase tarie iar Paul o urmarea atent cerandu-i mai multe amanunte. Pentru o clipa se gandise la Alina cand Dana ii povestise unele amanunte picante.
O mangaie pe sani coborand mana pe pantec si ii atinse buzele umede ale pizdei. Isi retrase mana si aspira aroma placuta a sucului de pe degete apoi le supse. Ii placuse intotdeauna sa-i dea limbi, o facea cu pricepere si in partidele lor prelungite se intrerupeau de multe ori pentru placerea lui. Dana ii facu cu ochiul si il apuca de pula tare si fierbinte si facu o mutrita dezamagita.
- Trebuie sa fac ceva pentru ea saracuta.
- Nu inca, sti ce vreau acum.
Dana se ridica si isi trecu un picior peste Paul apoi se lungi peste el apucandu-i pula cu doua degete si lingandu-i primii stropi lipiciosi ce aparusera prin fanta din mijlocul capului pulii. Paul isi trase mai bine o perna sub cap si ii mangaie bucile frumoase si tari. Dana se misca putin apasandu-si pizda de gura lui si ferecandu-se bucuroasa. Stia ca va avea parte de un 69 care va dura mult si reactiona imediat umezindu-se si mai tare. Se bucura ca Paul trecuse asa de repede peste marturisirea ei.
Limba lui priceputa incepu sa treaca rar si apasat peste labiile ei. Pizda deschisa ca o scoica i se oferea nerabdatoare si Dana gemu aprobator cand lindicul ei fu aspirat intre buzele lui si supt. Pula lui Paul se intarise suficient si isi misca capul lent lasand-o sa patrunda in gura printre buzele usor stranse. Se retragea si o sugea in acelasi timp. Cand capul pulii iesea pe jumatate il gadila cu limba apoi o aspira din nou in gura plina de saliva. Isi misca scurt in acelasi timp bazinul venind in intampinarea limbii si buzelor lui.
Nasul lui Paul se atinse de cateva ori de anusul ei si simti mirosul placut al gelului. In fata ochilor lui banutul intunecat si incretit ce inconjura gaura il imbia dar nu se grabea. Stia ca ii va cere ea lucrul asta dar numai dupa ce va avea mai multe orgasme. Ii mangaie fesele departandu-le si sfincterul se relaxa putin. Cu cateva ore mai devreme, pula incovoiata a lui Horia o patrunsese acolo si o facuse sa strige de placere atunci cand se descarcase in ea.
Isi trecu din nou limba apasat peste despicatura roz culegand umezeala parfumata, reveni de cateva ori apoi supse cu putere lindicul. Desfacu si mai mult bucile privind sfincterul care se relaxase si pizda in care isi descarcasera sperma atatia barbati. Simti cum i se intareste mai tare pula atinsa de limba ei si mulsa expert de buzele umede.
Ultimul ei orgasm fu mai scurt si de data asta nu mai stropi asa abundent. Paul linse si supse incantat pliul lindicului si privi din nou anusul pulsand, strangandu-se si relaxandu-se. Avea pula tare si venise momentul sa o penetreze acolo dar o astepta pe ea sa se hotarasca. Dana descaleca de pe el si se intoarse sa-l sarute. Fata lui era plina de sucurile ei si ii baga limba in gura savurand aroma persistenta.
- Am gust bun ? se pisici ea. Mai bun ca altele ?
- O sa mai verific.
Il trase peste ea intre picioarele desfacute. Isi ridica genunchii la piept si ii ghida madularul intre buci.
- De ce trebuie sa-ti cer eu asta de fiecare data ? Stiu cat de mult iti place, de ce faci asta ?
- Imi place sa mi-o ceri tu, vreau sa stiu ca e si placerea ta nu numai a mea.
Cel de al doilea prieten de pe vremea cand era in liceu o invatase toate perversiunile pe care le acceptase curioasa, nerabdatoare si incantata dar se ferise cand a fost vorba sa se futa in cur. I se parea nefiresc si acesta fusese inca un motiv sa se desparta de el. Dar se cuplase imediat cu un baiat mai mare, student, caruia nu ii putuse rezista. Prima experienta anala nu a fost deloc placuta dar dorind sa-i faca placere a repetat isprava de fiecare data cand se intalneau.
In curand a descoperit si placerea dar multa vreme i se paruse prea scarbos sa-i suga pula. Dupa ce a fost fututa in cur. Cand il cunoscuse pe Paul, sexul nu mai avea nici un secret pentru ea si vazand cat de mult il excita trecutul ei ii povestise cu lux de amanunte cum ajunsese sa fie asa buna la pat. Ce nu ii marturisise, fusese ciudatenia ei de a fi facuta posta. Atunci cand o facuse prima data, nu stiuse exact la ce sa se astepte si se speriase putin dar constatase imediat ca-i place la nebunie sa fie trecuta de la unul la altul. Dusese dorul acestui fel de a fi fututa atunci cand se maritase dar asta doar pana ce ajunsese sa o cunoasca pe Rodica si partenerii ei.
Placerea sexului anal o regasise si in fantezia debordanta a lui Paul care era intotdeauna finut, prevenitor si tandru si avea grije sa fie incalzita bine, sa o aduca intr-o stare de excitare, cand ii cerea ea sa o penetreze anal. Inceputul nu era intotdeauna usor, avea capul pulii foarte mare si trecea cu dificultate de sfincter dar avea grije "preventiv" , cum glumeau de fiecarte data, sa faca clisma si sa se lubrefieze abundent. Din punctul asta de vedere ii prefera pe ceilalti din grup dar mai ales pe Dorin.
Se incorda fara sa vrea cand simti capul pulii cum isi face loc apoi se relaxa lasandu-l sa alunece inauntru.


Fusesera invitati la vila de la Cernica a lui Giani si Ionela la o petrecere cu multi invitati. Venisera cu masina lui Horia dar la un moment dat Emil i-a propus lui Paul sa se retraga si sa continue in formula restransa. Au plecat pe furis dar s-au trezit si cu Alina ca se inghesuie in masina lor.
Daca cu cateva luni in urma Paul nu-i acorda nici o atentie lui Sara, evreica rece si distanta, lucrurile evoluasera intr-o directie neasteptata. Un pariu facut cu Dana il starni pe Paul sa isi puna toata priceperea in joc. Dana ii spusese ca nu va putea sa-i provoace un orgasm frumoasei sotii de director la Banca Nationala. Minunea s-a produs uimind pe toata lumea inclusiv pe Sara. Din momentul acela a facut o pasiune staruitoare pentru Paul, si asta s-a rasfrat si asupra relatiei cu Emil sotul ei.
Acela a fost momentul in care si cariera lui Paul a avut o ascensiune rapida. Relatiile lui Emil l-au adus intr-un post incredibil de bine platit...



    Login