Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Teatrul (iii)
Autor : suntbi77 - 2015-05-07
Citita de 3072 ori - Nota 5.86 (7 voturi)
S-a ridicat din nou in picioare. Mie, imi pierise nerabdarea. Nu stiam ce semn sa fac, cum sa ma misc, cum sa stau mai teapana decat deja eram. Ma fixa cu ochii aia de fum, indreptandu-se de-a-ndaratalea spre stativele ce sustineau pungile cu borhot. Ma uitam la ea si mi-era de-ajuns. Ajunsesem, pe nesimtite, pe nerusinate, si fara sa vreau, audienta. Eu eram audienta, iar ea era o Oana dependenta de alte lucruri. Narcisisme ieftine... Hai, joaca-ti rolul, curva nebuna!

+++

Ajunsa la stative a inceput sa muste din ele, sa loveasca cu incheietura mainii in carligele de sustinere a pungilor, sa danseze de nebuna in jurul tijelor de metal. Nimeni nu spunea nimic. Uneori imi disparea din campul vizual, dar inca mai puteam sa aud cum isi plescaie pasii pe dusumeaua asudata. Cand nu o vedeam, o placeam si mai mult.

A inceput sa linga tubul de latex, taraindu-se spre mine. Si cu cat se apropia mai mult, cu atat simteam cum jetul se inteteste. Pas-pic, pas-picpic, pas-picpicpic. Asta iti era secretul... Nu ajunsese nici macar la jumatate si deja curgea serios. Ahhhhh, vino, vino... Fiecare pas al ei ma facea sa... saa... Mghhhhhhh... curgea! curgea! Simteam cum, in sfarsit, ma umplu!

Privirea i-a ricosat din mine si s-a pierdut pe undeva prin sala.

+++

In tot timpul asta, in afara salii aleia unde ma aflam, oamenii isi taraiau vietile. Imbatraneau, traversau strazi pe rosu. Ni se spunea: viata decurge normal. Ce era normal in toata curgerea aia, nici ca puteam spune... In a mea, nici atat.

+++

Avusese dreptate: aveam o nevoie nebuna de ea. Uitasem de bondocul de dinaintea ei. Ajunsa la bara dintre picioarele mele a inceput sa-i faca ce facuse deja stativelor si tubului: sa o muste, sa o linga, sa o loveasca. Ce dracu insemna chestia aia, nu reuseam sa inteleg. Simteam furnicaturi in picioare deja de la atata atarnat in pozitia aia. Imi era frica ca stomacul nu putea primi atat cat ar fi putut daca as fi stat in alta figura geometrica.

Si-a bagat doua degete in gat pana a inceput sa aiba reflex faringian. Era slaba. Jetul crestea. Se contorsiona ca o curca, neavand ce sa vomite. Ii iesea doar flegma, pe care o lasa sa curga peste pizda mea expusa: asa, umple-o de bale... Caldura devenise insuportabila. Nici nu mai stiu ce respiram. Aerul ardea, din toate iesea fum. Nebuna ranji ca o gura de cuptor si se lasa pe vine. Asteptam innebunita, aproape lichida. Jetul se intetea, ma umflam, vroiam sa ma sparg. Sa devin cearsaful ei umed, sa o protejez, sa o pazesc de crematoriul in care ne aflam. Inclus Laur. Unde era Laur?!

+++

Ce pula mea alt rost aveau toti aia din sala in afara de a ma privi ca niste stalactite in curs de topire?! CE ROST?! Dar bine ca erau acolo...Rau cu ei, dar mai rau fara ei: hai, uitati-va la nesatula!! Erau ca vergeturile de pe burta: nu aveau rost, dar apareau. Ca celulita: cimitirul nostru la pachet. Zaceam acolo, in jurul meu fiind o curatenie deplina. Sperma bondocului fusese stearsa de cineva din cei cu manusi galbene.

+++

Am simtit cum ma musca puternic de coapse si cum urca spre pulpe. O mana i s-a oprit pe clit, incepand sa frece: ahhhhh.... Doamne. Eram o onanista. Am inceput sa suflu greu, muream sa-i spun, sa o conving, sa o alung. Adaugam caniculei zeci de gradatii in plus. Limbi... limbi... Nimeni nu spunea nimic.

+++

Am incercat sa ma imping in ea, sa-i spun sa-mi bage si doua degete in cur, un alt tub, un altceva... Hai, haiiiii.... Nu ma puteam m...



    Login