Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Teatrul (i)
Autor : suntbi77 - 2015-03-03
Citita de 4664 ori - Nota 7.50 (10 voturi)
Continuam sa stau cu ochii inchisi, chiar daca imi revenisem de ceva timp. Cand eram mica, strangeam tare din ochi cand mi se parea ca e cineva dupa perdea, in timpul noptii… Si cu cat strangeam mai tare, cu atat eram mai sigura, mai protejata, mai puternica. Ochii imi deveneau a doua pereche de pumni. Nimeni nu stia secretul meu: aveam patru maini. Asa invingeam. Dusmanul avea intotdeauna mai putine maini decat mine. Cand spaima se linistea, ii deshideam si vedeam ca totul revenise la normal. Eram in siguranta. Din nou. Ochii stransi ma salvasera. Speram ca o vor face si de data asta…

+++

Asa ma incurajam… Imi dadeam seama ca stateam pe un scaun. La restul nu aveam curaj sa ma gandesc. Eram imobilizata de maini si de picioare, iar gatul imi era tintuit, printr-o curea de piele cu inel, de un perete. “Doamne, am nevoie de maini!” Se auzeau fosnete si pasi in jurul meu. De ce eram aici?! Nimeni nu spunea nimic.

+++

Statusem cu Laur destul timp incat sa vreau mai mult decat mi se oferea. Nu stiu daca as fi putut chema relatia noastra “rutina”. Nu, nu era. Dimpotriva, da, da, dimpotriva. Vroiam mai mult nu pentru ca deja ma plictisisem de ceea ce mi se oferea. Vroiam din ce in ce mai mult pentru ca ajunsesem in ultimul hal de dependenta. Ca o drogata, imi curgeau bale din rat si pizda dupa doze din ce in ce mai mari. Mai mari. Mai! Mai! Laur imi sasaia la ureche cuvinte de foc care imi ardeau carnea, facandu-ma sa urlu. Nu prea mai stiam care e diferenta dintre vis si realitate, dintre noapte si zi. Bantuiam. Dar mai ales, nu mai stiam care e diferenta dintre durere si placere. Cand incepea sa ma futa, dupa ce turnase in mine caldari de borhot, ii ceream sa ma ia la palme, sa ma loveasca cat poate el de tare. Sa ma cresteze cu cutitul pe coapse, sa ma scuipe. Imi ieseam din minti, tipand lucruri pe care, dupa, nu mi le mai aduceam aminte.

+++

Ma lasasem de servici. Si de scoala. Nu mai conta nimic. Adica... Dupa o noapte in care aproape ma facuse sa imi pierd constiinta, am intrat in baie mai mult taraindu-ma. Cumparase cateva eclere pe care le-as asezat langa mine, dupa ce m-a tintuit de pat. Nu le puteam atinge, si asta ma facea sa turbez. A venit langa mine, tacut ca noaptea. Ma privea fix, cu niste ochi morti, ca de sarpe:

- …ta-teeeeee la mineeeeee…
- ce… ma uit…

M-a incalecat, a luat un ecler in mana si a inceput sa mi-l plimbe pe gat. Am inchis ochii, infiorandu-ma. Paaaac!, o palma peste fata:

- ce dracu ai, in pula mea?!, am tipat.
- …ta-teeeeee la mineeeeee…

Si iar a inceput sa-l plimbe… A inceput sa-l coboare incet spre sani, dupa ce mi l-a atins de buze, facandu-ma sa grohai surd si scurt. Mi l-a bagat in buric, apasandu-l acolo. Eram deja plina, dar la mine intotdeauna e loc de inca o portie. Nu am mai putut si, fara sa vreau, am inchis din nou ochii… Doamne, crap… Paaaac!. M-am zbatut sa scap, dar nu am reusit.

- …ta-teeeeee la mineeeeee…

A lasat eclerul ala infipt acolo si si-a coborat mana unsa spre pizda. Cand am simtit-o acolo, cum incepe sa atinga si sa frece, era sa ma pis pe mine. Ma invatasem cu masturbarea; poate ca prea mult. La inceput nu-mi placea, dar cu timpul i-am dat de gust. Si ce gust avea.... ahhhhhh... Si iar am inchis ochii… Paaaac!

- …ta-teeeeee…

Obrajii imi ardeau de la arsura palmelor, iar eu faceam eforturi supraomenesti sa-mi tin ochii deschisi. Simteam cum mi se usuca, cum ma ustura, cum imi ies din orbite. Dupa ce m-a masturbat cateva minute, timp in care am reusit cumva sa-l fixez, mi-a scos eclerul din buric si mi l-a bagat in rat. Am inceput sa delirez:

- Laur, mai da-mi… Iubire… Mor… Hai... Hai...
- …uuuu incaaaa…

Mi-a departat si mai mult picioarele si a inceput sa-si frece pula de interiorul coapselor si de pizda:

- ngggahhhhh… E bine si asa... Freaca-ma... Freaca-ma... e bine... Freaca...

Habar nu aveam care era femininul de la "labagiu", dar oricare ar fi fost e clar ca asta ajunsesem. A luat alte doua eclere si dupa ce si le-a frecat de pula si a scuipat pe ele, mi le-a asezat pe obraji:

- …ta-teeeeee…

+++

Te urasc, Satana!

+++

Nu puteam sa vad cum si-o baga din cauza burtii erecte, umflate, pline, dar l-am simtit pana in gat. Eram fututa in cea mai deplina tacere. Se auzea doar cum plescaie carnea lovita de carne si, din cand in cand, cate un oftat infundat, eliberat, cine stie cum, de la mine din gatlej. Vroiam si in cur. Ei da, parca era cum vroiam eu... In timp ce pompa in mine, s-a aplecat, a luat eclerul de pe obraz, unul cazuse, si mi le-a fluturat in fata ochilor deja sticlosi. Am deschis ratul mecanic – de mult nu mai imi pot controla propriul trup – si am simtit cum mi le indeasa, cu degetele, pe gat. Nu puteam vorbi, dar imi minte imi rasuna un singur cuvant, cu ecou:

- Indoapa! Indoapa!

Mi se lovea de peretii craniului, ricosand in toate directiile posibile. Cate directii posibile erau? Nu reusea sa iasa de acolo. Mai bine. Putinii oameni care mai misunau in jurul meu nu aveau idee ce se intampla cu mine. Ai mei, ma judecau by default. Cei de la servici nu stiau cum aratasem cu 10 ani in urma. S-ar fi socat, that is for sure. Hahahaha, uneori ma batea gandul sa le arat ceva poza de prin faculta. Just for the sake of it, you know...

+++

Nu ma mai controlam. Nici nu mai vroiam. Imi luase destul timp - chiar, cat? 3-4ani? - sa ma hotarasc sa nu ma mai opun. Sa ma las dusa. Asta spre deosebire de el. Probabil ca-i putea porunci fiecarei celule din corp ce si cum sa faca. Parca nimic nu se misca in el fara sa-i ceara mai intai voie, fara sa-l implore. Traia cu incetinitorul, timpul trecand pe langa el mult mai incet decat pe langa mine. Nu se schimbase absolut deloc in cei trei ani de cand eram impreuna. Spre deosebire de mine. Eu atarnam si ma lateam. Si frecam.

Mai erau inca destule eclere, iar ochii mei inca nu erau indeajuns de uscati.

+++

Si-a scos pula din mine fara sa termine, fara sa ma termine, s-a ridicat si a deschis larg usa de la balcon. Aerul aproximativ-curat de noapte a intrat in camera. Am tras adanc in piept, nestiind insa exact ce: racoare sau intuneric.

A stins lumina din camera unde eram asa ca nu prea mi-au mai ramas multe de vazut… Imi placea sa vad! Poate ca de aceea ma obligase sa ma uit:

- …ta-teeeeee…

Lasata in voia mea, nici o sansa. Nici una! Da!, el ma ajutase. Pentru placerea mea. Sau...

+++

Il adoram.

+++

Mi-a eliberat mainile doar pentru a mi le lega din nou, la spate. Picioarele au fost si ele eliberate. M-a ajutat sa ma sprijin de speteaza patului… Nu stiu cum simtea el toate miscarile astea – probabil ca nu simtea nimic. Eu insa simteam ca totul dureaza prea mult, totul e prea incet. Ciudat, de obicei prin filmele cu bilete scumpe vezi altceva: ca ea e aia cum "it is happening too fast, darling..." Hahahaha.

- …Laur, baga-ti pula din nou in mine, iubire… Nu mai pot… Nu mai pot! Macar lasa-ma sa ma frec... Imi vine! ....ggggnnhhhhh....

Mut. A luat alte 3 eclere si le-a zdrobit, patetic, in maini. Le auzeam cum scot sunetul ala moale si dulce…FUCK!…de crema stoarsa. Imi curgea din pizda ca la iepe, din gura si din urechi. Cred ca si din cur. Eram toata o apa, o mlastina, o mizerie. Iar el era uscat si alb, ca o bucata de marmura peste care nu plouase niciodata.

- …casca…

Am cracanat cat am putut, dar era prea mult. A inceput sa indese:

- …casca… tare… maiiiiiiii…
- grahhhhh…

L-am vazut cum se ridica in picioare si isi indreapta pula spre rat. A inceput sa apese cu ea. Inghiteam asa, fara sa mai mestec. Borhotul devenise ceva viu, pulsa odata cu pula lui Laur. Devenisem canibala. Pana la urma, dupa atata impins si dupa ce aproape ca ma sufocasem de vreo cateva ori, a curs totul in stomac. Aveam in gura doar pula, pe care, oricat as fi vrut, nu voi putea niciodata sa o inghit. Si asta ma facea sa turbez.

+++

Vroiam sa fac un dus, sa ma racoresc un pic. Ma clatinam insa atat de tare incat m-am asezat pe WC, sa imi revin. Am facut greseala sa ma uit in oglinda. Aveam cearcane vinete si pungi sub ochii injectati de vinisoare rosii. Parul naclait de sudoare imi statea in toate directiile. Coapsele imi erau acoperite de cicatrici fine de la taieturi. Dar, Doamne, ma simteam bine… Placerea imi curgea prin trup ca sangele. Hahahahahaaaa, nu eram doamna pusa la punct in orice situatie. Frumoasa cartierului. Frustratele menopauzate. Ma nenorocisem de la cat primisem, dar nu vroiam sa ma opresc. Oricare ar fi fost riscurile. Vroiam MAI MULT!

M-am ridicat oftand de pe WC si am dat drumul la dus. Stateam si ma uitam cum curg picaturile alea asa, parca in nestire… Fara o ordine, fara un sens. Daca inchideam robinetul, se opreau si ele. Mureau. Dispareau. Se uscau. Probabil ca asa eram si eu, pana la urma. Daca Laur ar fi oprit robinetul, as fi patit la fel. M-as fi uscat, as fi murit. Ca si cum nu as fi fost niciodata. Moartea… Am intrat aproape plangand sub jetul care abia mai picura. “Nu trebuie sa ma las batuta! Lucrurile stau bine, da, da!” Intunericul pe care abia il inspirasem incerca sa ma invaluie.

Incet, incet maream presiunea apei. Imi placea sa imi simt pielea lovita, palmuita, asa cum o facea Laur. Acum e...



    Login