Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTAXI!!!.....
Autor : buburuzaaa - 2009-07-13
Citita de 5509 ori - Nota 7.67 (6 voturi)


Azi se implinesc 5 ani de cand l-am cunoscut pe Gabi, sotul meu. Probabil pare o nimica toata dar este cea mai lunga relatie pe care am avut-o.
A plecat in tarile calde de 7 luni sa munceasca, e bucatar de meserie....
Dorul de o noapte nebuna de amor cu el m-au facut sa imi urmez primul instinc animalic pe care l-am avut.....sa urc in primul avion si sa il intalnesc. Aveam nevoie de un barbat sa am satisfaca, dar nu orice barbat.... aveam nevoie de el !
Tre sa ai o doza mare de nebuneala sa faci ce am facut eu.... am aruncat pe mine un tricou si o fusta mini de blugi,cu adidasi in picioare k sa fiu lejera, intr-un ghiozdan cateva haine si am iesit pe usa. Dupa 5 ore de zburat cu avionul am ajuns in aeroport si cautam disperata un taxi.
Am vrut sa ii fac o surpriza placuta si nu l-am anuntat ca vin, desi ii batusem cateva apropouri cu ceva vreme in urma ca se poate trezi cu mine la usa. Binenteles a crezut ca este o gluma si s-a amuzat. Acum eu sunt cea care se va amuza pe seama lui.
Habar nu aveam unde locuieste, stiam doar ca restaurantul unde lucreaza se afla langa unul dintre cele mai renumite hoteluri din statiune, un hotel de 5 stele.
In sfarsit opreste un taxi, ma urc grabita, ca na dorinta de al vedea era mare, si intr-o engleza stricata ii spun soferului unde vreau sa ajung. Acesta zambi in coltul gurii si ma privii uimit. Cu siguranta se gandea ca nu arat ca o turista care sa se cazeze la un asemenea hotel, cu atat mai putin nu sunt imbracata ca atare!!! Porni motorul si ma intreba daca sunt sigura ca aceea este adresa. Am dat din cap afirmativ si a demarat.
Afara era o caldura insuportabila si nu dupa mult timp am inceput sa simt cum se lipeste tricoul de spate si de sani. In incercarea de a ma racorii am inceput sa ma gandesc la un cub de gheata pe care il plimbam pe langa ureche... mai jos pe gat.... cu o alunecare usoara ajungand pe unul din sani...si pe celalalt.... mai jos...pe abdomen.... A fost de ajuns ca sfarcurile mele sa se intareasca de-a binelea si sa impunga tricoul care si asa nu ascundea prea multe.
Incepusem sa ma umezesc si involuntar am defacut picioare intr-o leganare ce avea sa ii aduca mare satisfactie tarnarului sofer care ma privea in oglinda retrovizoare.Nu purtam nici un fel de lenjerie pe sub fusta de o palma iar vederea pasarici proaspat epilate il facu sa i se scoale instantaneu.
Gandurile unei nopti nebune de sex salbatic alaturi de sotul meu ma napadira si nu facura decat sa ma excite si mai rau si sa vreau sa ma satisfac in momentul acela. Am inceput sa ma mangai pe sani intr-un mod pervers, sa ma apuc de mameloanele deja intarite si sa le strang intre degete ca intr-un dans sincron.
Cu greu isi tinea mainile pe volan si l-am auzit pe tanarul din fata cum inghite in sec si imi imaginam ca abia se abtine sa nu traga pe dreapta sa ma posede. Privirea lui din oglinda retrovizoare, imi confirma acest lucru. Ma privea atat de intens cu niste ochi albastrii de parca imi ardea fata, sanii, pizda... i-am urmarit privirea si am inceput sa ma ating in zona placerilor supreme. Ii placea si se delecta cu ce vede, dar mai rau imi placea mie... in zgaltaitul usor al masinii doua degete imi scapara in vagin si am inceput sa imi ofer placere. Dulceata pasaricii mele se revarsa in afara si am inceput sa o intind catre clitoris pt al dezmierda usor. Imediat a scos capul dintre labii si a inceput sa tremure sub mana mea...
Degetele se plimbau fara retinere peste toata zona aceea a placerilor... cand la clitoris, care pulsa intr-un ritm nebunesc.... cand in prospetimea pasaricii care primea degetele ce se miscau intr-un de dute-vino innebunitor.... ba catre rozeta care astepta sa ii vina randul la dezmierdat...
Am auzit sunet de fermoar si mi-am dat seama ca nu mai rezista. A inceput sa isi faca o laba zdravana si in acelasi timp sa calce din ce in ce mai mult acceleratia. Gonea pe sosea ca un nebun si nu facea decat sa imi intensifice placerea prin miscarile pe care le facea masina atunci cand depasea.
Nu puteam sa mai ma opresc.... trebuia sa merg pana la capat..... placerea era prea mare ca sa ma opresc tocmai acum..... aveam nevoie de... in secunda aia am vazut cum jeturi de sperma sar pe volanul masinii. Incetinise pt asi da un ragaz sa isi revina si accelera din nou.
Trebuia sa ma eliberez si eu de toata tensiunea si am inceput sa “lucrez” cum nu o mai facusem niciodata ...



    Login