Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surprizele vietii - Otilia 1
Autor : bluedemon - 2018-04-10
Citita de 14082 ori - Nota 6.81 (85 voturi)
Imediat ce am aterizat, până să cobor din avion, am sunat să îi spun că voi fi curând acasă. Colegul de birou, cu care mă întorceam din delegație a râs din nou cu subînțeles. O sunasem şi să o anunț că plec de la hotel şi că am făcut check-inul pentru zbor şi că ne pregătim de decolare..şi el m-a întrebat dacă fac asta pentru ca soția mea minunată să aibă timp să expedieze amantul la casa lui. Ce ştie el ?! Nu ştie cum e să îți fie foarte dor de femeia pe care ai lăsat-o singură acasă, vreme de două săptămâni, pentru prima dată într-an an de căsnicie. Exact atunci când trebuia să aniversăm un an de la nuntă. Delegația asta afurisită ! Noroc de tehnica modernă, că am putut să ne vedem în fiecare seară folosind opțiunea web de pe mess. Dar îmi e dor să o ating, să o mângâi, să o sărut... să dorm cu ea în brațe. DA, nopțile au fost cele mai grele. Îmi lipseau căldura, parfumul şi finețea pielii, zâmbetul somnoros şi felul de a face dragoste.
- Bine, dragul meu, cina e gata şi noi te aşteaptăm cuminți.
- Noi ?!.. Care noi ?! Cine e la noi ?!... simțeam privirea amuzată a colegului şi frustratrea creştea
- O să vezi când ajungi... e o surpriză, a răspuns ea veselă şi mi-a închis.
- Deci ... îți face cunoștință cu amantul sau e soacră-ta la tine ? , a plusat Victor peste întreabările mele rămase fără răspuns.
- Poate e soacră-sa. Ştii că mama ne mai face uneori vizite surpriză, am încercat eu să glumesc. Deşi în clipa asta uram ideea de a fi vizitat de oricare dintre mame. Voiam să ajung acasă şi să fac dragoste cu soția mea, fără musafiri.
- Hai, relaxează-te, te descurci tu cumva, e totuși spațioasă garsoniera voastră... a învârtit el cuțitul în rană.
Pentru că, da, asta era acum problema -- locuiam într-o garsonieră, era seara târziu, deci exista probabilitatea să trebuiască să cazăm pe fotoliul extensibil musafira surpriză (nici nu mă gândesc că ar putea fi un musafir !). Noi ne mutasem de câteva luni în București şi nu prea apucasem să ne facem prieteni apropiați aici. Nu din cei care vin seara târziu în vizită. Şi, cu cineva dormind cu noi in cameră, s-a dus naibii toată intimitatea noastră !
Am comandat fiecare un taxi, pentru că locuiam în direcții diferite şi ne-am salutat amical la despărțire. Dar îmi venea să îl plesnesc... el şi glumele lui despre amanți şi garsoniere spațioase.
Imediat ce am urcat în taxi am sunat-o din nou. Trebuie să aflu cine mă mai aşteaptă acasă, dar am primit mesajul sec "Nu pot vorbi acum, vă sun eu" Simțeam cum toată bucuria revederii se transformă rapid in furie. Nu poate vorbi ! De ce nu poate vorbi ?! Ce face ?! Cu ce / cu cine e atât de ocupată acum ?! Gânduri, întrebări îmi vâjâiau amețitor în minte. Sun din nou... acelaşi mesaj după apelul respins.
Ajung în sfârșit acasă. Cobor din taxi si privesc în sus. E lumina stinsă atât în cameră cât şi în bucătărie. Deci fără musafiri ! ... cartela interfonului reacționează abia la a treia încercare, apoi cheia intră greu, mâinile îmi tremură... şi, brusc, mă copleșește sărutul cald, parfumul ei. E caldă, fierbinte, lipită de mine şi mă gândesc că "noi" a fost o glumă. Savurez sărutul, gândind că m-am agitat inutil, dar din bucatarie se simte adierea unui fum de țigară și cineva tuşeşte uşor. Instinctiv mă crispez, o îndepărtez de mine şi întreb din priviri. Răspunsul vine pe un ton pisicos, alintat :
- Dragul meu, e Adela. A aterizat cu o oră înaintea ta şi nu puteam să o las să meargă la hotel. Mâine trebuie să plece spre Onești, iar nouă ne-a fost foarte dor să ne vedem.
O ştiam pe Adela din povestirile Otiliei; ştiam că o considerase sufletul ei pereche -- până să mă cunoască pe mine. Ştiam că plecarea Adelei în Germania acum 3 ani a marcat-o. Deci nu aveam voie să fiu supărat că e acum, aici. Dar, când a aprins lumina şi a deschis uşa bucătăriei, am făcut eforturi să zâmbesc larg şi să îmi îmbrățișez "rivala". Pentru mine, în clipa aceea Adela era un intrus, un "eveniment neprevăzut" menit să î...



    Login