Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza Ep 9
Autor : unqnick - 2015-12-12
Citita de 21848 ori - Nota 7.89 (121 voturi)
Anca s-a miscat o vreme asa apoi a inceput sa-si salte fundul din ce in ce mai sus si sa se lase de-a lungul celor 23 de centimetri ai pulii ce o umpluse pana la refuz. "N-as fi crezut niciodata ca lui Sorin ii va placea sa ma priveasca cum sunt fututa de altcineva. Cand ii vad privirea asta simt ca imi sporeste placerea. Oare cu alt barbat decat Noni m-as fi simtit la fel de bine ? Nu cred, sau poate ?.... ". Placerea era din ce in ce mai intensa si Anca inchise ochii asteptand explozia orgasmului.
- Oooooohhhhh…Noni…..termin….
- Ti-am spus ca vreau pe la spate ! Dormi ?
Vocea lui Carmen il trezi din transa pe Sorin care ramasese infipt in ea. Schimbara rapid pozitia si Sorin reintra in ea. Scotea sunete sacadate dand contre scurte si privea in oglinzi. A fost randul lui Anca sa-i ceara lui Noni.
- Vreau si eu asa.
S-a asezat in genunchi si i-a zambit iar lui Sorin. In spatele ei Noni si-a proptit pula tragand-o in teapa si femeia s-a arcuit apoi s-a lasat pe coate cu fundul ridicat. Ii placea pozitia asta, de fapt ii placea pur si simplu sa se futa si barbatul acesta viril o futuse in aceste zile in toate felurile posibile.
- Oh, DA! DA ! Ce bine o simt asa. Misca-te incet…e asa de bine…aaahhhh…
Noni intra si iesea afara in miscari ample si lente. "Ce noroc pe mine sa fie asa de futacioasa" se bucura el. Isi privea pula cum intra si iese din ea si nu se putu abtin sa nu-i traga o palma peste buci. Incepu sa o penetreze mai tare apoi o plesni din nou.
- Au, ma doare ! nu asa tare.
- Asa ? Iti place ?, o plesni el din nou dar mai incet.
- Da, imi place…aaahhhhh…..
"Se pare ca asta ii sporeste placerea" se gandi Sorin care nu procedase asa niciodata si incepu sa pistoneze mai tare. Anca se cabra din nou cand Noni se pregatea sa se descarce in ea. Reusi sa iasa din pula si se rasuci rapid apucand pula cu amandoua mainile apucand capul ei lucios in gura.
Primi in gatlej jet dupa jet de sperma, inghitind si spre final Noni o trase de cap infigandu-si pula cat putu de mult in gatul ei. O secunda, doua si Anca reusi sa scape respirand adanc panicata.
- Era sa ma inec nebunule !
- Hai mai fa odata ii spuse el si in clipa urmatoare capul pulii ajunse in gatlej.
Rezista mai mult de data asta si se elibera nedumerita si ametita. Nu era amatoare de asa ceva mai ales cu un madular asa de gros.
- Iti place asta ? se mira ea.
Carmen ca un maestru de ceremonii ii comanda lui Sorin.
- Ia treci pe spate o sa ai o surpriza placuta.
Sorin era surprins ca nu ejaculase inca, poate si bautura era de vina. Carmen a pasit in genunchi in lateralul lui si a inceput sa-i suga pula.
- Hei, Anca vino aici si suge-i sotului tau pula. Ii vom da o muie la dublu, ii comanda Carmen autoritar.
Anca ezitat cateva secunde iritata de tonul ei si Noni i-a spus,
- Du-te, imi place sa ma uit la asa ceva.
Sorin a simtit ca e gata sa lesine de placere, factorul surpriza il coplesise. Supt cand de una cand de alta, incerca sa se concentreze ca sa nu ejaculeze. Noni a privit o vreme mangaindu-si madularul apoi le-a facut atente.
- Gata fetelor e randul meu.
Sorin s-a retras privindu-le. Stia ca el poate rezista mult fara probleme si cele doua i-au supt pula multa vreme. Carmen si-a ridicat capul si a avut alta idee.
- Acum e randul tau Anca. Treci pe spate.
Anca si-a ridicat gura de pula lui Noni. Era rosie la fata. Se simtea ca o marioneta. Noni tocmai o futuse in gura si il lasase sa ejaculeze in gura. "Asta e poate prea mult pentru Sorin " se ingrijora ea. "Ce e in capul scarbei de Carmen ? Imi cere sa fiu fututa de amandoi ?"
- Hai scumpa mea, baietii vor avea grija de tine, rosti ea mieros cu ochii scaparand de perversitate. Sorin tu sa faci ce face Noni.
S-au reasezat altfel, cu Anca in mijlocul patului larg. Zapacita de cat sex avusese parte, Anca zambea asteptand sa vada ce se mai intampla. "Asta a vazut prea multe filme porno si acum ne pune sa facem tot soiul de figuri" se amuza totusi ea. Noni a ajuns primul langa ea si i-a apucat du doua degete un sfarc ascutit si tare.
Sorin a prins miscarea si fara alte indicatii a procedat la fel cu celalalt sfarc. Il amuza acum felul lor de a face sex in patru si in curand amandoi sugeau cate un sfarc si strangeau in palma cate un san. Anca isi desfacuse picioarele si se mangaia la pasarica incantata. Sorin s-a lasat mai jos si a inceput sa-i linga pasarica si Anca l-a primit scancind recunoscatoare. Se impingea usor in intampinarea limbii lui.
- Acum lasa-ma pe mine sa fac asta, i-a soptit Carmen la ureche lui Sorin.
S-a dat la o parte si o urmarea uimit cum ii linge pizda. O facea cu placere evident. Apoi a revenit la sfarcul lui si l-a supt in gura. Anca se zvarcolea incet de placere. Inca nu simtise ca se schimbase partenerul. In curand a avut orgasm si si-a strans picioarele ramanand surprinsa ca a dat acolo de capul lui Carmen. Privea in tavan vazandu-i pe cei trei care ii imparteau trupul.
- Ce-mi faceti ? scanci ea
- Taci ! Bucura-te de asta, s-a oprit Noni din supt. Iti place nu-i asa ? apoi i-a strans sanul si a continuat sa-i linga si sa-i suga sfarcul.
Anca a inceput sa se agite un pic. Sorin a crezut ca avea de gand sa-i spuna sa se opreasca. S-a oprit privind-o. dar Anca era agitata doar de faptul ca o alta femeie ii facea sex oral. Carmen si-a varat mainile sub bucile ei si le-a strans cu putere ridicandu-le putin si infundandu-si fata intre picioarele ei sugand si lingand cu zgomot. Anca gemea indemnandu-ne.
- Aah, da, linge-ma, daaa suge-mi sfarcul …oohhhh baga limba acolo…uuuhhh….
Nu a rezistat mult si a avut iar orgasm. Barbatii sugeau si rontaiau usor sfarcurile cu dintii in timp ce Anca delira extaziata. S-au oprit zambindu-si unii altora. Le placea jocul.
- In regula, baieti e randul meu, a spus Carmen lasandu-se pe spate tinandu-si sanii cu mainile.
Noni si cu Sorin s-au asezat la fel de o parte si alta si au inceput sa-i mangaie sanii si sa se ocupe de sfarcuri. Erau mai mici ca ai lui Anca si banutii sanilor erau foarte mari si negriciosi. Anca se ridicase in fund si ii privea ametita inca. Sorin a intins o mana si a inceput sa se joace cu pasarica lui Carmen. In curand si Noni a ajuns acolo si degetele lor dublau penetrarea.
- Ce zici Anca sa lingi si tu pizda lui Carmen. Ea a facut-o, ii reprosa el.
Anca nu a raspuns. Nu se gandise in viata ei ca va face asa ceva
- Ah haide. Linge-mi pasarica i-a cerut si ea.
Sorin a privit spre Anca si a indemnat-o.
- Anca ti-a placut ce ti-a facut ea, ai avut si orgasm. E cazul sa te ocupi si tu de prietena ta.
- Da Anca, linge-i pasarica. Are gust bun, intreaba-l pe Sorin a insistat iar Noni.
- Daca o fac, promiteti-mi ca nu o sa faceti misto de mine.
- Incearca.
Carmen si-a departat larg picioarele. Sorin si Noni priveau cum Anca isi apropie buzele de pizda lui Carmen. A ezitat o clipa apoi a incercat sa o atinga cu varful limbii. Pentru Sorin imaginea era fabuloasa. Carmen a inceput sa o instruiasca nerabdatoare.
- Hai draga, ce dracuʼ doar ti-au dat si ei limbi…. mai apasat…da…asa…linge-o pe o parte…acum pe cealalta…asta e… acum trece cu limba printre ele ….aaaahhhh…bravo….acum clitorisul…uuuhh….adu-ti aminte cum am facut eu…. nu asa…la fel ca mine.
Instructajul scurt s-a terminat si Carmen a inceput sa ofteze si sa geama
- Ohhhhh ! asa e bine…..
Anca parea sa stapaneasca arta de a face sex oral ocupandu-se de pizda ei dupa cateva secunde. Carmen a inceput oftand.
- Baieti OK nu stati degeaba, aveti grija de sanii mei. Vreau sa am si eu un orgasm asa ca ea.
Era autoritara si excitata. In acele momente Sorin si-ar fi dorit sa se ridice si sa-si ia camera sa filmeze. A revenit insa si acum toti trei lingeau cate ceva din Carmen. Faceau treaba buna in echipa si in curand Carmen a strigat tare
- AAAAAHHHHH……TERMIIIIIIN !!!!!
S-au oprit si s-au relaxat.
- Wow! A fost minunat ! Hai sa mai facem asta din nou candva. A spus Sorin !
- Oricand prietene l-a asigurat Noni.
Anca il privea nedumerita. Sotul ei era acum alt om, nu il stiuse asa de pervers. Incantat, Sorin a mers in living si a sunat la room service sa comande o sticla de sampanie. Cand a revenit, Noni gasise sticla de whisky si turnase deja in pahare asteptandu-l sa ciocneasca. Femeile erau destul de ametite dar nu au refuzat taria. Noni l-a luat deoparte si a ciocnit din nou cu el.
- Facem echipa buna, nu crezi ?
- Pai asa s-ar zice. Tu te impaci bine cu Anca.
- Acum ca putem vorbi mai deschis, trebuie sa spun ca imi place nevasta-ta, imi place sa ma fut cu ea, e speciala te rog sa ma crezi.
- Mie-mi spui !?rase Sorin. Sti, sa nu mi-o iei in nume de rau dar imi place sa va vad…asta daca nu te deranjeaza.
- De ce ? Tu nu ai futut-o pe Carmen, dar eu nu ma mai formalizez de mult. N-ai decat sa te uiti !
- Hei, ce puneti la cale ? ii striga Carmen, venind spre ei.
- Ne gandim sa mai tragem o tura, ii spuse Noni si o mangaie pe fund.
Se auzi un ciocanit discret la usa si fetele se uitara una la alta.
- Am comandat ceva de baut e chelnerul, le linisti Sorin, cautandu-si chilotii sa mearga la usa.
Se intoarse cu o masuta pe rotile pe care trona o frapiera cu o sticla de sampanie desfacuta si 4 pahare cu picior. Sorin a turnat atent in pahare si le-a dat fetelor cate un pahar. Anca l-a luat pe al ei cam nehotarata.
- Eu chiar ca nu o sa ma mai controlez daca-l beau si pe acesta.
Sorin a ciocnit cu ea si a vrut sa o sarute dar ea s-a ferit putin si nu a sarutat-o decat pe gat. Vazandu-i privirea mirata a spus re4pede.
- Sa ma spal mai intai pe dinti…sti doar.
O vazuse doar sugandu-i pula lui Noni dar si cum inghitise sperma si o incerca totusi putina jena. Mai ramasese destul in sticla si chiar daca era rece si putin dulceaga nimeni nu mai vru inca putin asa ca Noni duse sticla la gura band-o pe toata. Se cam cherchelise si se clatina pe picioare.
- Am chef de futut, anunta el.
- Nu esti singurul sari Carmen sa-i tina isonul.
Noni se uita la Sorin si il intreba.
- O vrei pe Carmen ?
Sorin se foi nemultumit. Asteptase toata ziua sa poata sa-si futa nevasta. De fiecare data ori il respinsese ori intervenise ceva. Noni i-o lua mereu inainte. In mintea tulbure a lui Noni se aprinse un beculet cand vazu mutra pleostita a lui Sorin. Noni o trase de mana pe Anca facand-o sa se aseze pe pat langa el.
- Ce zici Anca daca te futem amandoi. Ar fi o premiera, nu ?
Anca se lipi de Sorin, era prima data cand ii cauta sprijinul. O facusera lata totusi. Acceptase swingul cu entuziasm chiar considerase fututul 1 la 1 ceva foarte placut, mai ales ca Noni se dovedise un partener extraordinar. Mai devreme sexul oral in trei ridicase stacheta perversitatii dincolo de ce-si inchipuise dar sa faca sex cu doi barbati ? Il privi pe sotul ei cautand un raspuns dar acesta fierbea de nerabdare. "Nu are rost sa fac semnul acela " constata ea. Sorin ii sopti la ureche.
- Hai s-o facem, va fi ca in filme.
Anca se apropie de pat si Noni ii facu semn sa stea pe marginea patului. Nu se simtea in largul ei. Daca pana atunci acceptase firesc ca sotul ei sa o imparta cu alt barbat fusese si placerea ei dar ar fi preferat ca la faza aceasta sa o vada mai intai pe Carmen. Se si gandea la ce sageti otravite ii va trimite cand va comenta la serviciu acest week-end.
Amandoi barbatii erau pregatiti sa o faca, pentru Sorin era o alta premiera si il astepta pe Noni sa faca primul pas. Acesta veni mai aproape de Anca si isi plimba pula peste fata ei. Anca schita un zambet si ii saruta varful pulii. "Oare de cate ori am facut-o", se intreba ea aspirand pe nari mirosul placut al pulii intaratate.
- Ce stai acolo, vino mai aproape, il chema Noni. Asa gurita fa la fel si cu barbatul tau.
De data asta deschise gura si incepu sa i-o suga lui Sorin. "Merita cu varf si indesat, ce barbat ar mai fi facut asta ?" Se descurca mai bine, era mai mica si il aspira adanc pe gat atingandu-l cu nasul de pantec si statu asa cateva clipe lungi apoi o scoase din gura respirand adanc.
- Ti-a placut ?
- O daaa….mai vreau.
- Lasa-l pe el, cu mine poti sa faci la fel ?
- Am sa incerc, a ras ea.
A continuat sa le suga pulile pe rand. Ii placea sa faca asta alternand suptul unuia si masturbatul celuilalt apoi schimband penisul. Cand revenea la Sorin o facea uitandu-se in ochii lui in care citea multa placere si perversitate. Era bucuroasa ca ii ofera si o astfel de experienta si isi duse mana la pasarica mangaindu-se. "Cum ar fi sa i-o sug si sa ma penetreze celalalt" ii trecu prin cap.
Gestul ei fu interpretat de Noni ca e timpul sa o penetreze. Cand se intoarse spre el sa i-o suga, o apuca de mijloc si o aseza mai bine pe marginea patului apoi ii ridica picioarele si o penetra incet. Sorin vedea cum pula lui groasa intra si se retrage, mai intai cativa centimetri, 10, 15, apoi intreaga lungime fu inghitita de pizda ei. Imaginea penisului ras intrat in pizda ei fara par era asa de excitant.
Carmen incerca sa ii atraga atentia atingandu-i pula dar acesta o ignora. Veni mai aproape auzind-o cum geme si Anca se uita la el cu fata stralucind de placere si gafai recunoscatoare.
- Aahhhh…daaaa….Sorin dragule….ce bine ma fute Noni….aahhh ce mult imi place pula lui mare…aaahhhh…
Auzind-o Noni o lua dupa umeri si infipt bine in ea o ridica de pe pat. Anca tipa incantata apucandu-l de gat.
- Ce faci ?
Noni nu raspunse, pasi cu ea pe genunchi pana in mijlocul patului si o aseza pe pat. Continua o vreme sa o futa apoi se opri. Intoarse capul spre Sorin si il chema.
- Hai aici ce stai acolo ! Iar tu treci capra, ii comanda ei.
Sorin a inteles ce urma, veni bucuros in fata ei si isi duse madularul spre gura ei. Parca asteptand asta Anca incepu sa i-o suga. Nu era obisnuita si miscarile lui Noni o trimiteau cu putere asupra madularului sotului ei. La un moment dat au ajuns sa se sincronizeze si femeia mormaia incantata. Nu comenta cand degetul lui Noni ii atinse anusul care se desfacuse putin de placere.
- Hai sa facem schimb, comanda Noni si Anca se muta cu greu intorcandu-si fundul spre sotul ei.
Apuca capul pulii plin de sucurile ei si icni cand pula lui Sorin o patrunse, intra usor dupa ce o largise si se umezise din belsug. Dupa un timp Noni se apleca si o atinse din nou cu degetul mijlociu la anus si ii facu cu ochiul lui Sorin. Acesta rase si prelua el masajul apoi reusi sa bage degetul inauntru.
- Adu crema, comanda Noni.
Carmen statuse si ii privise imbufnata pe cei trei care o ignorasera. Auzind comanda se repezi la baie si ii dadu cutia lui Noni zambind pervers si incantata de ce va urma. Noni lua putina crema ce ramasese in cutie cu degetul si o puse la gaura curului apoi il indemna pe Sorin.
- Ia sa te vad !
Nu trebuia sa ii mai spuna odata. Stia ca Anca e mare amatoare de sex anal si intra incet in ea. Anca se panica, va trebui sa-i opreasca, mergea prea departe. Sorin inca nu aflase ca o futuse si in cur, poate asta nu ii va placea si placerea de pana acum pali. Sorin incerca sa ramana in ea dar ea se retragea tot timpul.
- Face mofturi, comenta Carmen incitata.
- Lasa-ma pe mine ii spuse Noni si Sorin iesi din ea.
Anca se lasase pe pat dar Noni trecu in spatele ei si o ridica de solduri.
- Nu acolo, te rog gemu ea.
- Nu acolo draga, relaxeaza-te o linisti el.
Intra in pasarica ei mai stransa de spaima si in curand era intrat doar pe jumatate. Noni facu un semn si Carmen veni cu cutiuta de crema. Nu mai era multa si lua iar pe deget punand-o pe gaura curului apoi se retrase si intra acolo unde fusese mai devreme sotul ei.
- Au, nu….nu vreau …, tipa ea.
Deja era obisnuita cu grosimea lui si Noni se misca acum in curul ei. Nu ii mai facea placere, stricasera totul cu sexul acesta anal. Suporta penetrarile lui Noni asteptand sa termine sau sa iasa de acolo. Sorin venise la sugestia lui Noni in fata ei sa i-o dea sa i-o suga dar il impinse revoltata, mirosea urat si i se facu putin greata. Sorin era prea excitat si incepu sa se masturbeze in fata ei fascinat de ceea ce se petrecea.
Nu crezuse ca il va primi acolo si pe Noni dar uite ca era bagat bine in ea. Era prea intaratat, gemetel...



    Login