Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza Ep 8
Autor : unqnick - 2015-12-10
Citita de 12278 ori - Nota 7.94 (88 voturi)
S-au trezit tarziu, in dormitor erau perdele trase si Sorin cu ochii carpiti de abia isi vedea ceasul. Aprinse veioza si Anca mormai suparata.
- Stinge-o ! Vreau sa mai dorm !
- Ai spus ca vrei sa ne plimbam putin. De asta am venit la munte, sa stam in camera ? incerca el sa o convinga.
Nervoasa se dadu jos din pat goala si zgribulita, lipai cu picioarele goale pe gresia din baie apoi se aseza pe WC si dadu drumul jetului de urina. Pasarica putin umflata nu o ustura dar jetul caldut ce a trecut peste pliul lindicului a excitat-o putin. "Am facut-o lata aseara" ii veni ei sa rada.
Se pipai la ingrijorata la anus. Se mira ca nu o doare, dar gaurica facuta punga era acum in mijlocul unui con umflat cu margini rasfrante. "Am fost nebuna ca l-am lasat sa ma futa, putea sa ma rupa. Nu stiam ca e buna si pentru asta crema mea. " Se spala atenta in bideu si degetul ei palpa interiorul musculos care gazduise atatea ore madularul lui Noni.
- Ai spus ca vom sta putin de vorba spuse Sorin asezat pe marginea patului. Vreau sa-ti cer scuze ca am fost cu Carmen.
- Puteai sa o spui pentru ieri cand te-am gasit cu ea in pat, replica ea tepoasa.
- Asa este dar aseara trebuia sa nu raman cu ea. Tu nu mi-ai facut nici un semn.
- Ce semn ? A, semnul cu degetele. Da-o dracului Sorine, te gasesc cu ea in pat si eu ce trebuia sa fac semne ? Sper ca suntem chit. Am fost socata cand te-am vazut cum i-o trageai pe la spate, am fost gata sa tip, dar Noni mi-a pus mana pe gura.
- Da, a spus el moale. Dar ce a urmat ?
- Nu voiam sa vad dar m-a pus sa ma uit si sa sti ca atunci cand mi-a mangaiat sanii am avut de gand sa-l musc de mana. Dar cand am auzit-o pe Carmen cum spune " trage-mi-o" am simtit ca lesin. Ce voiai sa fac. Daca tot ma inselai atunci ai putea sa te uiti cum ma fut cu Noni. Ai mai vazut asta doar.
- Esti cam dura, nu crezi ? Ti-a placut este ?
Anca a ezitat cateva secunde. Lucrurile nu stateau asa de rau. Crezuse ca discutia va fi cu scantei dar se pare ca nu avea de gand sa-i reproseze nimic.
- Uite ce e. Noni este un tip bine, dar nu genul meu de tip. Tu esti si sti bine asta.
Astepta ingrijorata reactia lui. Nu o va crede, era prea subtire argumentul.
- Te-am intrebat ceva. Ti-a placut asa de mult ?
"Discutia nu avea sens dupa toate cele petrecute", se foi ea.
- Ce anume ?, a tras ea de timp.
- Cum ce ? Pula lui lunga si groasa.
Cuvintele ii iesisera din gura nevenindu-i sa creada ca pusese asta. Ea a ezitat din nou.
- Nu pot sa cred ca mi s-a intamplat asta, a fost asa de ….
- Deci ti-a placut, a insistat el.
- Ei bine, vrei adevarul ?
- Chiar vreau sa stiu a spus el incet stapanindu-si cu greu excitarea.
- Da, m-am simtit minunat! M-am simtit atat de bine! Dar nu ma mai chinui. Tu si cu mine facem dragoste. Cu Noni a fost sex pur si simplu. Cand esti in mine imi place, esti destul de gros, ma umpli si imi place dar cand Noni intra in mine, ajunge acolo unde n-am mai fost atinsa niciodata.
A inchis ochii retraind parca acea penetrare.
- Cand simt cum aluneca pula in mine cum intra si iese viguroasa si lunga vreau sa nu se mai opreasca, sa o fac toata noaptea.
Sorin inghiti in sec. Ii spunea asta pentru ca simtea asta sau o spunea ca sa-l pedepseasca pentru Carmen
- Anca fi sincera, vrei sa faci sex cu el din nou ?
- Ea a zambit.
- De ce nu ? Ar fi grozav.
Ii zambi si isi trase cuvertura peste cap.
- Mai lasa-ma sa dorm acum, vorbim acasa.
- Nu mergem la masa ?
- Du-te singur. LASA-MA!!! Il repezi cand a simtit ca pune mana pe ea.
Sorin se retrase putin nemultumit, crezuse ca vor face sex. Practic nici nu se atinsese de ea de cand venise la munte. Se imbraca sa coboare cand se intalni pe coridor cu Noni.
- Ce faceti dragilor, soarele e sus pe cer, nu veniti la masa ?
- Anca mai vrea sa doarma.
- Pe dracuʼ! Lasa ca o scol eu.
Intrara din nou in dormitor si Sorin trase perdelele.
- Oh, lasa-ma in pula mea sa dorm, injura ea birjareste.
- Ia sa vad unde ai tu pula, se apropie Noni de pat.
- Oh, tu erai ? Mi-e somn, nu crezi ca ar trebui sa-mi fie ?
Mana lui aluneca pe sub cuvertura intalnind trupul ei gol. Ajunse cu mana la pubisul grasut si incepu sa-l mangaie.
- Noni, te rog….nu mai vreau…..aaahhhh…..
Nu trebuia mai mult, degetul lui o penetrase si ea isi dadu asternutul la o parte si desfacu picioarele. Isi puse o mana peste a lui in timp ce o scormonea atat de placut. Deschise ochii si il vazu pe Sorin langa pat.
- Trage storurile si nu te mai holba la mine.
Ascultator Sorin trase la loc perdelele si in semiintuneric vedea destul de bine ce se petrece. Anca a intins mana si a dat de madularul lui Noni prin treningul cu care era imbracat. A oftat si a apucat elasticul incercand sa-i traga in jos. Noni scapa ce ei lasandu-i sa cada spre glezne si se apleca putin sa ajunga cu pula spre gura ei. Cuminte si fara sa o roage deschise gura si incepu sa o suga.
- Mai bine du-te jos ca ne asteapta Carmen. Venim si noi imediat, il sfatui Noni pe Sorin.
Ii tinu companie lui Carmen mai bine de doua ore. De cateva ori dorise sa se ridice sa mearga in camera dar aceasta il oprise.
- Dar ai draga rabdare, poate face dus, poate se machiaza ce dai asa in foc.
Cand au aparut cei doi, fata ei arata clar de ce tratament avusese parte. Nu se aranjase deloc si se imbracase cam aiurea.
- Ati mancat ?
- V-am asteptat pe voi dar hai sa iesim afara sa dam o tura. Mai trebuie sa stai la aer, uite ce fata ai, spuse rautacioasa Carmen si il lua de brat pe Noni.
Mergeau in fata si discutau ceva incet, in spatele lor Anca il lua de brat pe Sorin si incerca sa comporte firesc. Mai devreme matahala de Noni o futuse zdravan, de cateva ori. Prima data il starnise, era din nou dornica si acesta se abtinuse multa vreme sa nu termine, tavalind-o in pat punand-o din cand in cand sa i-o suga.
Inghitise lacoma sperma si constata ca acum dimineata parca avea un gust mai placut. Nu se multumise cu asta si continuase sa i-o suga mentinandu-l in erectie si in curand o penetra din nou cu putere. La un moment dat venisera cameristele si erau gata sa-i surprinda dar Noni le strigase sa iasa si continuase sa o futa.
Se intrebase daca Carmen isi luase partea in dimineata aceea si dupa cum era de rezistent credea ca Noni isi facuse datoria. Asta o ambitionase si insistase sa ii ejaculeze in gura. Ii placea sa-i suga pula aceea mare pe care o cuprindea cu amandoua mainile si se gandea daca odata ajunsi acasa vor mai avea ocazia sa fie doar ei doi sa nu fie stresata de prezenta lui Carmen sau a lui Sorin.
Nu avea nimic cu el dar nu se compara cu Noni. "Ce noroc putuse sa aiba curva de Carmen cu un asa barbat". Stia ca faceau schimb si ca atunci cand el punea ochii pe cate o femeie ea facea tot ce putea ca sa-l ajute. Poate de asta ramasese cu ea, se parea ca nu duce lipsa de femei si le prefera pe cele maritate. "Trebuie sa-l fac sa ma doreasca tot timpul, pot sa fac la fel de bine orice fac alte femei si chiar mai bine". Pe Sorin putea sa-l fenteze usor, problema era Carmen.
Ii era foame, avea numai sperma in stomac si se gandea daca era bine ce facuse ca inghitise atata. In fata lor ceilalti vorbeau insufletiti, Carmen radea si arunca din cand cate o privire in spate. Sorin era nervos dar cauta sa nu o arate ca sa nu o supere. Nu-l deranja ca se futuse cu el, dupa ce o facusera prima data, nu mai conta, avalansa plecase dar nu-i convenea ca insistase sa ramana singura cu el.
Ar fi vrut sa o urmareasca sa traiasca alaturi de ea pasiunea cu care i se daruia altui barbat. Trebuia sa cada la o intelegere cu ea, sa-i ceara ca pe viitor sa nu-l accepte pe Noni daca nu e si el de fata si poate aranjau sa nu fie nici Carmen de fata. Totul depindea de ea, Noni nu avea ce pierde.
Au ajuns la o carciumioara rustica si cocheta si au intrat. Era placut, erau singurii clienti si inca odata Carmen si Noni s-au purtat o vreme ca de obicei dar fara sa faca aluzie la stadiul in care ajunsese relatia lor. Incet-incet Sorin a intrat in jocul glumelor si aluziilor si in curand vinul baut si-a spus cuvantul. Anca intaratata ii privea pe Carmen si pe Noni in fata lor cum se pipaie si giugiulesc parca facandu-i in ciuda. Ele ciugulisera dar ei mancasera cu pofta fripturile uriase si mai multe sticle goale se adunasera alaturi de masa.
A trebuit sa mai piarda timpul cateva ore pentru ca incepuse ploaia. Erau destul de departe de hotel si i-ar fi udat pana la piele. Pe Anca o agitau ironiile lui Carmen. "Am sa-i arat ca sunt mai buna ca ea si ca am si tupeu" se gandi ea si se prelinse ajungand sub masa. Era mai stramt acolo, dar masa din dulapi grosi de stejar si busteni despicati ii ofereau o anume protectie. Se apuca de treningul lui Sorin si se bucura ca nu-si pusese blugii. Sorin se feri si incerca sa o scoata de acolo.
- Lasa-ma prostule sa nu ne auda cineva il repezi ea suparata ca se lovise la cap de blatul mesei.
Pana la urma reusi sa scoata penisul sotului ei afara si incepu sa il suga. Sorin ii privea pe ceilalti crispat, nevenindu-i sa creada ce face Anca. Asa cum stateau in coltul acela nu avea cine sa-i vada decat daca cineva mergea la toaleta. Surpriza era prea mare si nu putu sa se controleze. Placerea fusese prea mare si dublata de pericolul sa nu fie prinsi l-au facut sa termine si Anca a inghitit atenta gandindu-se in acele momente la Noni, cum va reactiona vazand-o ce face. Ii amortisera genunchii si iesi cu greu de sub masa. Era rosie la fata si ii privi pe ceilalti trufasa. Sorin extaziat dadu peste cap un pahar de vin si ranji superior.
- Baga-ti daravela inauntru, il atentiona Anca si se pleosti imediat.
Noni zambea intelegator, nu parea prea afectat de ce facuse Anca. "Gasculita asta vrea sa-mi arate ca joaca tare. Cred ca daca-i spun ca vreau sa o fut pe masa se urca imediat ca sa ma intarate."
- Vad ca ai luat de buna povestirea mea de ieri, zambi el larg.
- Am vrut sa-i arat lui Sorin ca e posibil, el nu credea ca se poate.
Noni facu plata. Ploaia nu mai era asa puternica, picura mai rar si se grabira sa plece. Dar norii se scuturara din nou si incepura sa alerge si cand au ajuns la hotel erau uzi fleasca. S-au ingramadit in spatele lui Sorin care bajbaia cu cartela sa deschida usa. Pe mocheta apa se scurgea din hainele lor ude.
- Hai sa-mi bag pula, deschide odata ca ma pis pe mine, il zori Noni.
Au mers direct in baie si si-au aruncat hainele pe unde apucau. Noni a inceput sa urineze in vasul WC-ului ca un nesimtit fara sa se sinchiseasca de ceilalti. Anca si cu Carmen s-au bulucit spre cada dand drumul dusului. Noni se ocupa apoi de jacuzzi si intra in bazinul rotund. Femeile tremurau si Carmen potrivi apa prea fierbinte starnind protestele lui Anca.
- Vai draga ce sensibila esti. Si-e frica sa nu te oparesti la pizda ?
Se intepasera toata dimineata si cand ii vazuse isprava de la carciuma fusese cat pe aici sa o dea de gol dar se multumise sa o atace permanent. Chiar daca Noni ii spusese sa stea departe simtea pericolul "Nefututa asta de Anca a pus monopolul pe barbatul meu. Sa nu-si inchipuie tampita ca il va tine de amant. O sa se futa cu el atat cat ii dau eu voie."
Sorin trecea prin niste momente speciale, fusese convins ca Anca il evita dar dupa ce ii facuse surpriza de la carciuma, capatase curaj. "Se poarta asa de rece cu mine ca sa ma starneasca. Nu are de ce sa mai fie suparata ca am fost cu Carmen, mai degraba face asta ca sa se razbune pe ea" isi spune el ca sa inlature orice urma de suspiciune.
A adus sticla de whisky din bar si 4 pahare mari in care turna cate doua degete de bautura. Barbatii dadura bautura peste cap care le puse sangele in miscare. Femeile oprisera dusul si fandosindu-se baura pana la fund din cateva inghitituri.
- Haideti aici fetelor, e apa numai buna, le invita Noni.
- Mai de frig, mai excitat de trupurile lor goale , lui Sorin i se sculase pula si statea cu paharele goale in mana sa vada daca mai vor un rand.
- Vino si tu aici, ii spuse conciliant Anca si isi facu loc langa ea.
Se bucurau de jeturile de apa pe care Noni le tot schimba. Se incalzisera bine si cel mai fericit si vorbaret era acum Sorin. Se bucura de noua lor experienta, "La urma urmelor era placut sa faca schimb de neveste. Si ce era cel mai important, relatia lui cu Anca nu va avea de suferit. Va trebui sa ma port la fel de firesc ca Noni si sa nu o mai stresez, era ca i-a placut inca de la inceput sa incerce asta."
Isi lipi piciorul de al ei si ea se intoarse mirata spre el. In partea cealalta Anca ii mangaiase tot timpul lui Noni madularul erect si intinse o mana si spre vintrele sotului ei. "De ce nu ?" isi spuse ea si proceda la fel cu celalalt penis. In fata lor Carmen fierbea, isi daduse seama ce se intampla. Se ridica in picioare si se protapi in fata lui Noni.
- Imi esti dator scumpul meu !
- Nu vrei sa mai amani putin datoria ? a ras el.
- Nu ! Acuma vreau, a spus hotarata.
- Gata draga mea, daca trebuie, cu placere.
Carmen a pus un picior pe margin...



    Login