Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza Ep 7
Autor : unqnick - 2015-12-09
Citita de 12970 ori - Nota 7.88 (76 voturi)
Era prea agitat, a stat asa intins pentru o ora retraind in minte cate putin din ce se intamplase, unele imagine reveneau mereu si in urechi inca ii rasunau gemetele sotiei sale. O privi cum doarme cu capul infundat in perna si cu un picior indoit peste cuvertura. "Oare ar trebui sa impachetam si sa-i lasam aici ? Ar trebui acum sa las sa se intample asta din nou ?" se framanta el.
Privi buzele sotiei care primisera printre ele enormitatea aceea de pula "Ei sigur i-a placut, s-a vazut clar. "Si Carmen care m-a vazut cat de mult m-a excitat asta" Pula a inceput sa i se scoale. "Sunt un tip tare ciudat, nu credeam ca imi place atat de mult sa o vad cum se fute, nu m-am putut abtine". A plecat la baie hotarat sa lase lucrurile sa curga firesc, nu avea ce face, acum stia ca fusese intotdeauna un cuckold.
Jetul de apa care-i biciuia pielea i-a atins penisul semi erect si imediat ce s-a intarit a inceput sa se masturbeze. Carmen il lasase neterminat. Ejaculase fara sa se atinga privindu-si sotia iar acum imaginea ei era din nou pe retina. Protapit pe picioare s-a masturbat indelung si a improscat faianta cu sperma. Si-a spalat rusinat urmele si a venit in dormitor.
Anca statea acolo pe marginea patului. Nu stia ce sa-i spuna, nu era in stare. A dat doar din cap si pasit spre dus. Nici Sorin n-a scos un cuvant asteptand sa vina de la baie. A intarziat mai bine de o jumatate de ora. Arata proaspata si a trecut goala spre masuta de toaleta. S-a aranjat indelung machiindu-se discret si ungandu-se cu crema.
A inceput sa se imbrace si il privea din cand in cand pe furis prin oglinda. Sorin sperase ca ea se pregatise pentru o partida de sex, una cum nu mai avusesera parte, intr-un apartament matrimonial. Se bucura ca erau singuri si era foarte nerabdator. Vazandu-l inca gol l-a intrebat.
- Nu ti-e foame, nu vrei sa mergi la masa ?.
- Ei bine, mi-e foame, dar inainte de a face asta ar trebui sa vorbim despre ceea ce s-a intamplat., a spus el realizand ca nu se punea problema unei partide de sex.
- Vorbim dupa ce venim de la masa. Imbraca-te sa nu ne astepte.
Trebuia sa nu o supere. Au coborat cu liftul si Anca s-a uita tot timpul in oglinda sa vada daca arata bine. Aveau o masa rezervat intr-un separeu intim. Initial conversatia a fost oarecum conventionala. Atat Anca cat si Sorin erau foarte tacuti insa Carmen si Noni se comportau de parca nimic nu se intamplase. Apoi la cina si dupa au mai baut cateva sticle de vin , femeile tinandu-le companie.
Noni a inceput sa spuna cateva din glumele lui vulgare si Sorin a plusat. In salonul principal orchestra a inceput sa cante si s-au grabit sa ajunga pe ringul de dans. Erau destul de euforici. Muzica ritmata a lasat loc unor melodii lente si ringul se aglomerase. Sorin dansa cu Anca si ii pipaia spatele gol fara sa tina cont ca e privit. Noni dansa cu Carmen alaturi si s-a aplecat spre ei.
- Ce ziceti ? Facem schimb ?
- Iar ? a chicotit Anca si s-a desprins imediat de sotul ei trecand in bratele lui Noni.
Carmen era incalzita bine, si s-a lipit imediat de el agatandu-se de gatul lui. Nu erau singurii care profitau de inghesuiala si Noni a inceput sa o pipaie fara rusine pe Anca. Ii soptea la ureche cate ceva apoi incepea sa rada. La un moment dat Noni a sarutat-o si au continuat sa se legene pe picioare sarutandu-se. Era un spectacol incitant pentru cei din jur vazandu-le sarutul lung si pasional, dar i-au crezut parteneri.
Reintorsi la masa Anca s-a asezat firesc langa Noni pe coltar lasandu-i pe ceilalti sa danseze. Carmen l-a retinut pe ring cand a vrut sa mearga la masa.
- Nu ma face sa cred ca nu ma mai vrei. Nu crezi ca e cazul sa terminam ce am inceput ? Acum ai toata libertatea nu ? Sper ca v-ati inteles dupa faza de mai inainte.
Pe coltar lucrurile au inceput sa evolueze spre ceea ce era firesc sa urmeze dupa tot ce se intamplase. Noni o saruta incontinuu, nu avea cine sa-i vada decat daca treceau pe langa separeu. Discret un chelner s-a indepartat dupa ce a venit si a turnat in pahare. Noni nu s-a formalizat sa scoata mana dintre picioarele ei iar chelnerul discret n-a privit, era obisnuit cu astfel de clienti.
Anca s-a foit putin scotandu-si chiloteii si i-a pus in geanta.
- Sa nu-i rupi, a chicotit ea si s-a lipit de el cautandu-i gura.
Degetul lui mijlociu a trecut printre buzele umezite si a inceput sa o futa incet. Deja excitata, Anca s-a lasat penetrata si s-a lasat pe spate cand a simtit ca se apropie orgasmul. Multumit Noni si-a scos degetul de acolo si l-a supt. Apoi i l-a dat ei sa-l suga. Anca a ezitat putin dar imediat la luat in gura si a inceput sa-l suga si sa-l apese cu limba.
- Mai vreau, a scancit ea.
- Intra sub masa !
- CE ?
- Intra sub masa, uite ceva mai bun, a spus el descheindu-se la slit.
- Esti nebun, ne vede lumea, mai bine mergem sus.
- Intra acolo, te acopera fata de masa.
Nu mai facuse asa ceva niciodata si era destul de ametita ca sa i se para asta atat de pervers incat se lasa pe vine si se aseza intre picioarele lui. Noni se lasa sa alunece putin stand tolanit cu picioarele desfacute si fata de masa acoperindu-i picioarele. Sub masa Anca incepuse sa-i linga madularul si apoi ii lua capul pulii in gura.
Noni apuca paharul de vin si il bau pana la fund. Anca facea o treaba buna acolo sub masa. Ii placuse mai devreme sa i-o suga si acum ascunsa sub fata de masa sugea si lingea incantata. Dupa vre-o zece minute s-a oprit putin cand i-a auzit pe ceilalti ca au venit la masa. Pula lui Noni capatase asa o tarie incat se astepta sa ejaculeze.
- Nu dai si tu un sprit ? il intreba Noni pe Sorin.
- Cum sa nu, se precipita acesta turnand in pahare.
- Hai noroc si cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acuma.
Carmen era putin nedumerita, Noni bause cam mult si il vedea ca se inrosise la fata, se incordase si strangea din dinti.
- Unde e Anca ? se mira Sorin. Ii observase lipsa dar se abtinuse sa intrebe pana atunci.
- Cred ca e la toaleta, spuse Noni si gemu incet.
- Ti-e rau ?, se ingrijora Carmen.
- Nu draga, mi-e chiar foarte bine.
Rasufla greu si se apuca de marginea mesei. Mai avea putin si urma sa ejaculeze. Anca era incredibila, se descurcase grozav cu madularul lui gros.
- Nu te duci dupa ea ? A plecat cam de mult, il indemna el si Sorin pleca imediat in cautarea ei.
Sub masa Anca nu stia ce sa faca, se hotarase sa inghita sperma sa nu se murdareasca cand va tasni dar uitase cat de productiv era Noni. Se chinui sa inghita primul jet pastos de sperma dupa ce ii umplu gura. Era gustoasa se bucura ea chiar daca era doar al doilea barbat caruia ii sugea pula. Din reflex stransese madularul sa nu mai iasa sperma apoi il elibera primind alt jet, si alt jet.
Era prea mult. Sperma o manjise pe fata si avea de gand sa mai iasa. Apuca fata de masa si il masturba descarcand restul. Vazandu-l cum geme si simtind miscare sub masa Carmen se speriase si a vrut sa vina langa el dar a oprit-o. In clipa urmatoare de sub masa a aparut Anca putin ciufulita si s-a lasat pe perna coltarului.
- Hai ca nu ma asteptam la asta ! Esti plina de surprize.
- Asa e ? se fuduli Anca
- Si de sperma, tampito, o atentiona ea. Sterge-te pana nu vine Sorin.
Dupa cateva minute aparu si Sorin agitat, o cautase peste tot, dupa ce intrase si in toaleta femeilor scandalizand niste doamne.
- Unde ai fost ? spuse el usurat ca o gasise la masa.
- Am fost sa iau o gura de aer, spuse ea senina fara sa se uite la el.
Dupa ce mai bausera ceva, Noni foarte bine dispus le spusese o istorioara cu o tipa pe care o pusese sa-i suga pula in restaurant. Carmen si cu Sorin radeau iar Anca se fastacise si se rosise toata. Sorin excitat de povestire o asigura.
- Hai draga, asta e o fantezie de a lui, cum putea face asa ceva ?
- Stiu si eu ? chitai ea revenindu-si din incordare.
- Mai dansam ? se oferi Carmen.
Mai devreme ii spusese pe ring ca vrea sa mearga sus in camera sa faca sex dar Sorin se eschivase spunand ca vrea sa mearga toti patru.
- Oooh domnul vrea numai un foursome. Imi place sexul in grup dar vad ca-ti place mai mult sa privesti.
Muzica era acum prea tare, trecusera din nou pe ritmuri alerte si nici unul din ei nu mai avea chef de dansat. Sorin se asezase langa Anca si facu o incercare sa-i puna mana pe pulpa, privea inainte sa nu se dea de gol si acesta ii zambi cand mana lui urca mai sus radicandu-i rochia. In clipa urmatoare o privi mirat, mana lui Noni era deja acolo. Au izbucnit toti trei in ras. Sorin s-a uitat intrebator la ea si aceasta a ridicat din umeri apoi i-a luat pe amandoi de gat.
- Copii eu cred ca a sosit vremea de futut, decreta Carmen.
Sorin s-a oferit sa plateasca. A ramas in urma asteptand chelnerul apoi s-a grabit sa ii ajunga. Langa lift Noni le saruta cand pe una cand pe alta si amandoua radeau lipindu-se de el. In lift toti zambeau complice, cu totii stiau ce o sa se intample. Cand au ajuns la etajul lor Noni si Carmen mers mai departe spre apartamentul matrimonial dar Carmen l-a smucit de mana sa ramana pe loc.
Sorin a privit in urma lor. In fata usii, Noni si-a dus mana peste fundul ei si in mangaind-o i-a ridicat rochia dezvelindu-i bucile. Nu s-a sinchisit, a vazut-o cum cauta cartela in posetuta, i-a spus ceva lui Noni si au ras apoi au intrat pur si simplu in camera. Noni a mai aruncat o privire in urma si i-a dat o palma peste fund lui Anca inchizand usa dupa el.
- De indata ce usa s-a inchis, Anca s-a intors spre el si i s-a aruncat in brate.
- Oh Noni, si acum imi tremura picioarele.
- Ti-a placut cum ai supt-o sub masa ?
- A fost….a fost neobisnuit, dar nu vreau sa o mai fac. Daca ma vedea cineva ? Ai facut cu multe femei asta ?, se pisici ea.
- Cu mai multe dar doar trei mi-au inghitit sperma. Sub masa, vreau sa spun.
- Cine ? se freca Anca de el.
- Carmen si inca una iar a treia esti tu, dar ai fost cea mai grozava o lauda el. Ma mai tii mult la usa ? Am chef de futut.
Au pasit in mijlocul livingului, hainele au inceput sa zboare de pe ei si au ramas goi. Anca nu mai baga in seama felul lui abrupt de a vorbi. L-a apucat de pula groasa si s-a intins sa fie sarutata.
- Sunt gata…
Noni a saltat-o in brate si a dus-o spre dormitor. A asezat-o pe marginea patului si Anca s-a lasat pe spate. Si-a ridicat si desfacut larg picioarele si a spus plina de perversitate.
- E randul tau. Linge-ma. Fa-ma sa am orgasm cum stii tu.
………………………..
Derutat de cum il parasise sotia, s-a lasat impins de Carmen pasind in camera. Nu era nici pe departe ca apartamentul lor dar avea mobila scumpa si moderna. In camera era dezordine asa cum o lasasera cei doi cand au coborat la masa. Putin stingher, a urmarit-o pe Carmen care isi scosese boleroul ce ii acoperea umerii si inghiti in sec. Urma sa o futa din nou pe femeia planturoasa care il starnea mereu. Vazandu-l ca sta in picioare in mijlocul camerei Carmen veni langa el.
- Am crezut ca esti mai indraznet. Ce dracuʼ trebuie sa trag eu de tine ? Hai jos textilele ! ii comanda nerabdatoare. Nu te mai gandi la ceilalti, lasa-i sa se joace putin si singuri, eu nu-ti plac ?
- Carmen…eu…..
Ii era greu sa se exprime, normal ca o dorea dar mai puternica era dorinta sa fie langa ceilalti, pentru el placerea ar fi fost mai mare sa o faca in patru, sa ii vada, sa-i auda si sa-i miroasa pe ceilalti.
- Nu te mai gandi la ea, il repezi ea. Ce crezi ca-i face ? O omoara ? O fute doar. Sau mi se pare mie ca esti din aia carora le place sa priveasca ? Pe bune iti place sa-l vezi cum o fute ?
Il luase prea tare si s-a corectat imediat.
- Uite dragul de el cum a pus bot, vino la Carmen, hai sa te dezbrac si apoi iti promit un futai pe cinste.
L-a dezbracat incet desfacand nasture cu nasture soptindu-i mici vulgaritati si trecandu-si mana peste umflatura pulii sa vada ce efect au vorbele ei. I-a dat jos camasa, pantalonii si odata cu ei si chilotii lasandu-l cu ei in vine. S-a dat cativa pasi inapoi ca sa-i admire barbatia semeata ce se ridicase in unghi.
- Scapa de ele, a spus ea si s-a asezat pe marginea patului.
Incurcandu-se in haine, pantofi si ciorapi, le-a aruncat gramada si scotand un geamat de nerabdare s-a repezit peste ea intinzand-o pe spate.
- Stai nebunule, te-ai pornit, sa-mi scot chilotii macar…..aaaahhhh
Sorin era deja intrat in ea si se misca rapid. O patrunsese pe langa chiloti si asta facea o presiune suplimentara asupra madularului sau. Mai devreme cand o penetrase simtise ca nu e asa de stramta ca Anca dar felul in care se misca, cum dadea contre si cum il tinea in brate infigandu-si usor unghiile in el il excitau pe deplin. Nu a durat mult si a ejaculat gemand si scuturandu-se . Penisul a inceput sa i se inmoaie si s-a retras din ea.
- Parca esti iepure, nici nu m-am incalzit ca lumea. Da-mi ceva sa tin aici sa nu-mi murdaresc fusta. Hai cu mine sa te spal si pe tine.
Si-a dat jos hainele si a aruncat chilotii cleiosi sub chiuveta. A intrat in cada si a dat drumul la dus potrivind apa. Apoi l-a primit langa ea. S-au spalat unul pe altul, de fapt s-au mangaiat, pipait cu clabucii de sampon. Ii placea sa-si treaca mana peste formele ei, peste pielea epilata a pubisului in timp ce ea il mangaia peste tot. La un moment dat isi mangaiau reciproc numai sexul si ea a luat dusul limpezindu-se si pe ea si pe el. S-a asezat pe marginea cazii si i-a luat in gura madularul trezit la viata. Tinandu-se de umerii ei, usor impins in fata o urmarea cum ii suge pula. De data asta n-a mai fost asa de grabit si Carmen care se mangaiase la pasarica terminase de doua ori, a facut o pauza.
- Acum ma tii aici uda si in curul gol ca sa racesc ? Hai sa mergem in pat.
.......................
Era de mult trecut de miezul noptii. In apartamentul matrimonial Noni fusese de nestapanit. O futuse de cateva ori pe |Anca in reprize prelungite si de fiecare data se repezea flamanda sa-i primeasca sperma in gura. Anca obosise dar nu voia sa recunoasca si se duse la baie pasind cu greu. O despicase cu bulumacul lui, acum o jena dar cat de placut se simtise cu el inauntru. Dusul o inviora si incepu sa se unga cu crema.
- Nu vi sa faci un dus ? il striga ea.
Noni aparu in baie cu madularul atarnand intre picioare, moale dar gros ca un tub de spray, cu capul rosiatic belit si ascutit. Impresionata, remarca de abia acum ca nu era ras cum ii spusese Carmen. Probabil ca nu mai continuase si acum avea flocii crescuti. Un gand nastrusnic o imboldi si il imbie.
- Nu vrei sa te rad acolo ?
- Nu-mi place , m-a mancat al dracului pana mi-a crescut.
- Te rog, vreau sa vad cum este, macar acum, te rog.
- Carmen ti-a spus nu ? Ce gura mare are.
A acceptat totusi si Anca de abia s-a abtinut sa inceapa sa i-o suga in timp ce trecea BIC-ul peste pubis spre radacina pulii. Nu a lasat-o sa se atinga de coaiele lui paroase. I se sculase si o tinea in palma grea si tresarind din cand in cand. A inceput sa i-o suga fara sa-l mai clateasca. Cat il rasese, Noni vazuse jacuzzi-ul din baia cea mica si a dat-o deoparte ducandu-se acolo dand drumul la apa. A intrat inauntru miscand manetele si robinetele.
- Hai si tu, o indemna el.
- Am inceput sa ma dau cu crema.
- Te dai dupa aia.
Stand in bratele lui, se jucara o vreme modificand directia jeturilor si temperatura apei. Se intoarse cu fata la el si il saruta.
- Daca ai sti ce mult imi place sa fiu cu tine.
- Sa fi cu mine sau sa te futi, preciza el ca un badaran.
- Nu esti de loc romantic, as vrea sa fi mai…altfel.
Simti madularul lui ca se intarea si incerca sa il incalece. Scanci enervata, pula lui nu reusea sa intre. Nu era suficient de tare si apa ii spalase pasarica.
- Ridica-te in picioare, ii comanda el, iesind din apa.
- Poate trebuie sa ti-o sug putin.
- Asta e o idee buna.
S-a asezat pe marginea cazii si a inceput sa i-o suga. Nu o mai dureau falcile, se obisnuise cu grosimea lui. Nu a lasat-o sa i-o suga prea mult, avea madularul tare si gata de un alt atac.
- Hai, intoarce-te cu spatele.
Aplecata, sprijinindu-se de marginea jacuzzi-ului isi desfacu picioarele si Noni se chinui sa intre in ea, si Anca scancea. Nu era suficient de umeda.
- Ia da-mi crema aia sa o ung putin.
Anca apuca cutia cu crema ei preferata si i-o intinse si astfel madularul isi facu in sfarsit loc putin cate putin in pizda ei. Se misca incet in ea si ii privea gaura anusului cum se relaxeaza si strange in ritmul in care intra in ea. Isi puse putina crema pe deget si ii masa anusul. Anca se feri putin dar se linisti cand o penetra cu degetul.
- Iti place ce fac.
- O daaa….fute-ma asa….aahhhh ce bine este.
Acasa facea asta destul de des si Sorin o pregatea de fiecare data cu degetul inainte de a o penetra acolo. "Cred ca nu vrea sa ma futa acolo, doar isi da seama ca e prea gros pentru mine " se temu ea. La un moment dat Noni isi introduse doua degete in anus si incepu sa le roteasca. Placerea ei se inteti si gaura se relaxase suficient.
Noni mai adauga niste crema si fara sa o previna, iesi din pizda ei si isi impinse capul pulii in gaurica unsa din belsug. Miscarea fusese asa de brusca incat reactia ei care veni ime...



    Login