Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza Ep 6
Autor : unqnick - 2015-12-08
Citita de 14287 ori - Nota 7.80 (94 voturi)
Noni si Anca erau inca in picioare la capul patului . Sustinuta de el, ea ii mangaia ceafa cu o mana gangurind de placere, apoi mai indrazneata isi duse mana intre picioarele lui chitaind bucuroasa. Sorin era extaziat dar simtea si putina manie, pentru ca fusese sedusa iar atat de usor. Realiza insa ca in acel moment avea infipta pula in sotia celui care ii morfolea sotia.
Carmen scoase un sunet gutural de placere. Adora sa-si vada sotul de fiecare data cand o lasa sa vada cum fute pe cate o prietena de a lor. Inca nu o futea, acesta era preludiul dar nu va mai dura mult si o va penetra. Privirea lui Noni se intalni cu a ei si nu aveau nevoie de cuvinte ca sa inteleaga ce treaba buna facuse imbrobodindu-l pe Sorin.
Noni a alunecat la picioarele ei si si-a lipit fata de pantec urcand cu mainile pe picioare ajungand din nou la portiunea de piele neacoperita. Un deget a atins chilotii si a zambit, erau foarte uzi intre picioare. A scos mainile si le-a dus in spatele ei sa desfaca fusta,
- Lasa-ma pe mine, a spus vazand ca se chinuie cu fermoarul.
Fusta a cazut jos si Sorin i-a sarutat pantecul gol. A bagat doua degete pe sub elasticul chilotilor si i-a tras in jos expert si nerabdator.
- O la dracuʼ te-ai ras la pizda ! Imi place asa fara par !
Inca putin nehotarata Anca a intors capul sa-l vada pe sotul ei care ramasese cu gura cascata dar pistona in continuare in Carmen. "Asta ai vrut, asta vom face dragul meu" ii spunea privirea ei si reveni la Noni care ii saruta pubisul. Acesta i-a desfacut putin picioarele si Anca isi trecu palma printre picioare.
- Stai putin, sunt fleasca, scanci ea jenandu-se.
- Nu conteaza, mormai el incepand sa-i linga buzele grasute.
Sorin s-a oprit din miscare dar Carmen a continuat sa se miste impingandu-se in el. Nu se auzea decat plescaitul pulii in pizda siroinda a femeii si in curand scancetele lui Anca mai timide la inceput se auzeau acum mai tare. Incercand sa-si faca loc, Noni a pus-o cu un picior pe umarul lui si avand amandoua mainile cu degetele infipte in bucile ei o lingea intaratat. Anca se tine cu mainile de gatul lui si parca canta de placere.
- Ooohhhh ! Aaaahhh !
Nu era cea mai buna pozitie pentru ea si incerca sa isi dea jos piciorul de pe umarul lui dar nu facu altceva decat sa se rasuceasca cumva astfel ca il putea vedea si ea pe Sorin. I-a zambit bucuroasa ca ajunsesera pana aici. "Iti place ? " parea sa-i spuna zambetul ei. In curand zambetul incepu sa se schimbe, si ea a inchis ochii si si-a dat capul pe spate, placerea o ravasea. A tipat scurt si si-a infipt degetele in parul lui cuprinsa de orgasm.
- Ahhhh! Ahhhh! Aaaaaaaaahhhh!
Niciodata nu avusese atat de repede un orgasm. Picioarele nu o mai ascultau. Noni o ajuta sa se intinda pe jos langa pat pe covorul moale. Ceilalti renuntasera sa se mai futa si ii privisera doar. Acum nu-i mai vedeau si Carmen a soptit.
- Hai mai aproape sa-i privim.
S-au intins pe pat venind spre margine si capul lui Anca era in dreptul lor. Isi ridicase picioarele pe care avea inca ciorapii cu banda asteptandu-l pe Noni sa o penetreze dar acesta inca nu se dezbracase. A ingenuncheat si a inceput sa-i linga din nou pasarica. Ea era in extaz iar el era la fel de incantat.
- Doamne ce imi place aaahhh…. Noni…linge-ma …aaahhhhh…acolo…..
A avut din nou orgasm dupa doua minute si Noni stia ca venise momentul. S-a ridicat din genunchi si si-a scos incet camasa. Avea de gand sa o futa acolo pe covor, Si-a scos pantofii, ciorapii, apoi si-a desfacut cureaua uitandu-se doar intre picioarele ei. Si-a scos pantalonii aruncandu-i cu piciorul intr-o parte. Si-a tras in jos chilotii si in acelasi timp si Anca si Sorin au scos un "aoleu"
In mod obisnuit cand spui despre o pula ca are 23 de centimetri e una, dar cand vezi cu ochii tai asa ceva e de speriat. Sorin vazuse destule in vestiarul baietilor la liceu dar asa ceva ? Asa de lunga ? La randul ei Anca se holba la madularul lui.
- E ceva, nu ? Ce zici ? l-a inghiontit Carmen.
Cand s-a miscat, madularul s-a balanganit in sus si in jos parca dorea sa dea un spectacol.
- Maiculita, e uriasa. N-o sa intre, sopti Sorin.
Era coplesit chiar daca stia ca doar cu asa ceva o futuse in masina. Carmen a ras si i-a spus la ureche.
- Prima data cand am vazut-o am aproape fugit din camera. Nu-ti face griji, doar a mai intrat acolo si dupa cum a pregatit-o, dupa ce o sa intre va dori sa nu se mai opreasca. Noni stie cum sa o aia, o sa-i placa, o s-o ia incet.
Sorin il privi pe Noni cum isi beleste pula de cateva ori sa-i incerce taria. Anca isi stransese involuntar picioarele. Enormitatea asta fusese in ea, atunci nu o vazuse prea bine, acum il atinsese dar parca nu era chiar asa de mare. Sorin stia ca ea va face ce stabilisera, va face semnul acela iar el va trebui sa intervina si sa-l opreasca.
Avea o nemultumire surda, nu voia sa se termine totul aici, mersesera prea departe si dorea sa il vada pe Noni cum o fute. A simtit cum pula ii zvacneste sub el. Anca se incapatana sa-l priveasca, era putin speriata dar nu avea de gand sa renunte.
Noni a ingenuncheat si i-a incalecat picioarele. Apoi a inceput sa faca un masaj usor sanilor ei. Sfarcurile erau deja erecte cand le-a atins. S-a aplecat si a inceput sa-i linga, sarute si sa le suga. Trecea cu limba in jurul lor apoi ii apuca cu gura aspirandu-i puternic facand-o sa geama. Noni s-a jucat cateva minute cu sanii ei si in acest timp madularul sau impresionant se odihnea intre picioarele ei stranse.
S-a deplasat incet in sus, capul pulii a trecut peste pasarica ei si Anca a tresarit. El si-a continuat cursa trasand cu pula o linie apasata peste pantecul ei spre piept. Noni avea de gand sa o futa intre sani. Ii placea sa faca asta cu Carmen iar sanii lui Anca erau numai buni pentru asta.
Si-a folosit mana pentru a potrivi pula intre sanii ei si Anca a inteles ce vrea. Si ea il lasa pe Sorin sa faca asta. Era doar un joc, o modalitate de a face preludiul mai placut si isi apuca sanii cu palmele strangand usor madularul intre ei. In curand si-a dat seama ca era altfel. Privea in jos cum capul pulii iese dintre sani si aproape ii atinge buzele. Cand facea asta pula lui Sorin de abia iesea dintre sanii ei. Simtea madularul fierbinte si gros cum se misca si coaiele lui grele cum se tarasc pe pielea ei.
Noni stia ce face, avea de gand sa impinga pana la capat si sa o faca sa i-o suga, era ceva foarte erotic si nu scapa prilejul asta cu fiecare femeie pe care o futuse. Cei 23 de centimetri ai sai erau suficienti asa ca de fiecare data cand impingea capul pulii se atingea de buzele ei stranse.
- Asa iubire….iti place ?
- Daaaaa…..
Ea a zambit si a strans mai tare sanii acoperind madularul intr-un tunel de carne elastica si transpirata.
Noni era incantat ca Anca colaboreaza dar nu intelegea de ce nu deschide gura. Vazuta asa de aproape pula lui parea uriasa si Anca isi lasa capul pe covor. Carmen facuse cateva lectii cu ea si cu "castravetele lui Noni" dar nu se compara cu se se plimba acum prin fata ochilor ei. Simtea in nari mirosul de barbat excitat si asta o facu sa scanceasca. Acum pula lui depasise barbia ei frecandu-se de buze.
Nu trecuse mult timp de cand incepuse sa suga pula si chiar sa-i placa foarte mult. Banuia ca Noni aflase de la Carmen toata tarasenia cu lectiile lor dar nu se mai sinchisi. "O sa-i arat ca stiu sa fac asta la fel de bine ca ea", isi facu ea curaj dar nu se simtea in largul ei sa o faca cu spectatori. Considera lucrul acesta prea intim ca sa se expuna astfel.
Noni a intins mana sa apuce o pernuta care cazuse jos din pat si ii ridica bland ceafa si o aseza pe perna. Se uitau amandoi unul in ochii altuia intr-o chimie erotica cum ea nu mai simtise cu sotul ei. Noni isi impingea capul pulii naclaite de putina zeama cleioasa spre buzele ei dar ea le tinea inca stranse.
Era o tensiune aproape perceptibila in apartamentul matrimonial, aproape la unison Carmen si Noni au spus
- SUGE-O !!
Anca si-a lins de pe buze zeama cleioasa. Ii placea, avea bust bun Noni. Isi scoase limba si o plimba peste varful pulii apoi zambi. Noni nu se mai misca o lasa sa-i linga capul pulii si mormai satisfacut.
- Asa scumpo…linge mai apasat scumpo…aaahhh…daaaa…ii place ce faci, sopti inecata de placere Carmen.
Noni a inceput sa se miste din nou dar Anca inca ezita. O lingea si o ciupea doar cu varful buzelor tuguiate sarutand-o. A apucat cu degetele un sfarc si la strans mai tare facand-o sa tipe usor si sa deschida gura si imediat capul pulii i-a patruns printre buze.
- Da…asta e ! l-a inghiontit Carmen excitata pe sotul lui Anca.
Atenta sa nu-l atinga cu dintii, Anca a deschis mai mult gura si printre buzele ei a intrat capul pulii bulbucat si inca cativa centimetri. Noni se misca incet inainte si inapoi printre buzele ei stranse placut pe grosime lui. Ii placea cum il mulge Anca cu buzele. Stia ce sa faca.
- Asa scumpo…suge-o….daaaaa…..suge-i pula lui baiatuʼ…..
- Asa, Suge-o !, Suge-o ! Suge-o ! repeta mereu Carmen excitata la culme.
Pierzandu-si controlul Sorin se trezi soptind la randul sau "Suge-o, Suge-o". Isi dadu seama ce spusese si se sterse la gura plina de saliva. Nu credea ca sotia lui ii poate oferi un spectacol asa de erotic.
Carmen insotea miscarile lor cu strigate scurte de incurajare, era mai verbala decat daca s-ar fi futut cu cineva si le transmisese tuturor starea ei. Anca incerca sa se sprijine intr-un cot si apuca pula lui Noni cu mana ca sa preia controlul si sa nu mai impinga asa tare si incepu sa-si miste capul repede de-a lungul portiunii pe care reusea sa o ia in gura.
- Uite-te la ea….uita-te ce mult ii place.
Anca se dezlantuise, ii placea la nebunie si nu-i mai pasa de spectatori, de abia auzea indemnurile lui Carmen, nu avea nevoie de ele. Simti ca se apropie orgasmul si scoase pula din gura respirand adanc si precipitat. Noni o lasa sa-si revina si se retrase mai jos cu penisul umed trecand din nou printre sanii ei, peste pantec apoi incerca sa-i desfaca picioarele.
- Nu! Este prea groasa !
- Nu fi prostuta, a mai intrat acolo, i-a zambit el nevrand sa o forteze.
Stia ca este ridicola, doar i-o luase in gura dar se temea putin, nu era vorba doar de grosime, era asa de lunga. Nu-si mai aducea aminte daca atunci o bagase toata dar stia ca o jenase pasarica o vreme. Noni s-a tras putin mai in spate i-a apucat gleznele apoi i-a desfacut larg picioarele si fara sa-si ghideze pula aceasta s-a proptit de buzele pizdei si a intrat inauntru.
- Aaaaahhhhh ! a scos ea un geamat mai mult de surpriza.
Era prea uda ca sa nu il primeasca in ea. Sorin a scos si el un muget gatuit de parca ar fi fost el penetrat. Privea fascinat cum intre picioarele larg desfacute pizda ei era intinsa serios de grosimea madularului si se intreba cat va putea primi in ea din lungimea lui.
- Asa Noni…fute-o dragule…..fute-o gafaia Carmen cu ochii tulburi de placere.
Sorin era la fel de prins, nu crezuse ca poate fi asa de excitant sa o vada pe Anca penetrata de Noni. Amanase prea mult momentul acesta. In clipele acelea nu se gandea ca poate Anca va prefera pe viitor numai un penis ca al lui Noni, era evident ca ii face placere sa fie fututa de el.
Se uita atent sa vada cat anume intrase in ea, probabil 10-12 centimetri. Tinand-o de picioare, miscandu-se inainte si inapoi Noni intrase acum mai bine de 15 cm atat cat aprecia Sorin ca era penisul lui dar cand a intrat mai mult de acum stia ca patrunde intr-un teritoriu virgin.
Anca il primea in ea gemand cu ochii deschisi incercand sa previna o penetrare mai brusca atingandu-i stomacul cu degetele dar Noni nu se grabea. Sorin nu intrase niciodata atat de mult in ea. Ii era putin teama dar in curand si-a dat seama ca atunci in masina Noni intrase in ea pana la capat.
- Aaahhh….doamne…daaa…..ai grija…uuuhhhh…..gemea Anca in extaz.
- E bine ? se bucura Noni.
- O daaa….daaa….. fute-ma Noni…..fute-ma
Sorin nu mai simtea nici un pic de gelozie, de fapt de cand a vazut-o ca ii linge madularul, nu a avut ochi decat pentru frumoasa lui sotie care se daruia cu totul acestui mascul. Nu mai vedea acum cat anume intrase in ea, ajunsese sa-si atinga pantecele si era evident ca intreaga lungime a pulii era in pizda ei primitoare. Dupa cum gemea si se zvarcolea simtea numai placere si nu o deranja deloc ca e patrunsa pana la capat.
Noni continua sa o futa acum metodic, se asezase mai bine si ii pusese picioarele pe umeri si sprijinit in maini o penetra ritmic. Nu se oprea nici cand Anca scotea cate un geamat prelung anuntand orgasmul. Oare cand are de gand sa termine, se ingrijora putin Sorin dar pe de alta parte se bucura de acest spectacol pe care nu dorea sa se termine asa curand.
Nici Anca nu dorea acest lucru. Era ravasita complet de aceasta pula magnifica care o ravasise cum nu mai fusese in viata ei. Atunci in masina fusese poate pozitia incomoda, poate jena fata de Sorin si nu gustase pe deplin ce i se intamplase. "O doamne, Sorin !" realiza ea de-odata. Privi spre marginea patului si il vazu cu fata transfigurata si nu ii veni sa creada, el chiar se bucura, se vedea cat de incanta este ca era fututa de Noni. Nu avea de ce sa se panicheze, era placerea amandoura , se gandi ea si in momentul urmator nu il mai baga in seama.
Zgomotul pulii care intra si iesea din pizda ei era puternic si excitant totodata. Coaiele lui se loveau de bucile ei de fiecare data cand o intra pana la capat si asta le producea amandoura placere. Anca baiguia pe un val de placere accentuat de mici si scurte orgasme.
- Daaaa….daaaa….fute-ma…..fute-ma….aaahhhhh ce bine ma futi…daaa….
Sorin o privea cum ii cerea lui Noni sa o futa si in momentele acelea nu realiza pe deplin ca femeia care delira de placere era totusi sotia lui. Pentru prima data de cand intrase in ea Noni s-a uitat la el si i-a facut cu ochiul. I-a ridicat mai sus picioarele si a inceput sa pistoneze mai repede. Panicata ca o va durea, Anca a tipat dar a vazut ca nu o doare, capul pulii o apasa in adancurile ei atunci cand intra pana la capat dar era nu era o senzatie neplacuta.
Sorin s-a asezat pe marginea patului, avea pula dureros de erecta. Nu si-a dat seama ce face, s-a lasat mai jos in genunchi sa vada de aproape printre picioarele lui Noni cum pula lui intra si iese din pizda sotiei sale. Fara sa isi atinga penisul a simtit cum ejaculeaza pe covor. In fata ochilor lui pula intra si iesea plescaind si firisoarele umede care s-au scurs brusc pe langa coaie l-a facut sa creada ca Anca a avut un alt orgasm.
De data asta orgasmul fusese atat de puternic incat jetul ei de juis continua sa tasneasca in timp ce el continua sa o pistoneze. Noni mai impinse de cateva ori puternic apoi ramase infipt in ea cu fesele incordate descarcandu-se in spasme. S-a aplecat peste |Anca si a sarutat-o lung apoi a iesit din ea. Cu ochii tulburi Sorin i-a vazut madularul care era in continuare erect. In filmele XXX mai vazuse asa ceva dar acum era ceva atat de real. Carmen a vazut sperma lui de pe covor si a ranjit.
- Se pare ca ti-a placut.
Vorbele ei l-au trezit din transa pe Sorin. Avea dreptate, ii facuse placere si inca cum. Fusese fantastic, avea inca in urechi gemetele ei de placere. Carmen a mers la baie si a venit cu cateva prosoape sa se stearga. I-a dat unul lui Sorin care si-a sters rusinat sperma care tasnise pe covor. A aruncat unul langa Anca care nu se miscase. Statea cu ochii inchisi intinsa pe care cu picioarele inca desfacute drept in fata lui Sorin. Din pizda ramasa intredeschisa se scurgea printre buci pe covor sperma galbuie si consistenta cu care fusese umpluta.
Noni se ridicase si se admira in oglinda cu pula sculata si belita. La privit ...



    Login