Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza Ep 5
Autor : unqnick - 2015-12-07
Citita de 10491 ori - Nota 7.62 (68 voturi)
Capitolul 5
A doua zi n-a mai asteptat si s-a decis sa vorbeasca serios cu ea despre tot mai evidentele mangaieri si pipaieli ale lui Noni. A inceput mai pe departe dar apoi i-a spus pe sleau ca il incurajeaza si ca este mai mult decat evident ca este dispusa sa se futa cu el. A tipat cand a acuzat-o direct si s-a inrosit puternic.
- Noni nu si-a permis sa-mi ceara asta. L-as fi palmuit. A inteles ca aceea a fost o intamplare dar ca nu se va mai repeta.
- Oh, haide Anca, iti pipaie fundul de luni de zile, te-am vazut cu ochii mei ca nu te feresti cand iti baga mana la pizda. Te cunosc prea bine ca sa nu-mi dau seama ca iti place.!
- Nu !
- Nu ce ? Ca nu te-a bajbait acolo sau ca nu-ti place ?
- Da! …Nu! …..Vreau sa spun nu!
- Vorbesc serios, te cunosc asa de bine. De fiecare data dupa ce ne-am vazut cu ei ai un chef nebun de sex cand ajungem acasa! Si esti mereu uda.
- La dracuʼ Sorin! Ce-i cu tine? Te-am vazut si pe tine de atatea ori tragand de Carmen si nu ti-am reprosat nimic. Stiam ca-ti face placere la fel cum imi placea si mie. Erau doar niste mangaieri nevinovate.
A tacut cate clipe imbufnat, nu-i placea sa i se dea peste nas si aici avea dreptate.
- Bine dar am vazut clar cum era cu mana in chilotii tai.
- De ce nu i-ai spus sa se opreasca ? Asa ai facut si atunci in masina.
Alt repros care i-a taiat avantul. Anca era furioasa si ii tremura vocea. Avea dreptate, ar fi trebuit sa o faca, dar de fiecare data avea parte de o partida de sex atat de fierbinte dupa fiecare intalnire cu ei.
- L-as fi oprit daca ai fi spus ceva, a continuat ea. Acum, daca ma gandesc mai bine, si tu Sorine, erai foarte excitat cand veneam de la ei. Se pare ca si pe tine te excita Carmen, asa e ?
Era o intrebare la care Sorin nu avea raspuns. Sa-i fi spus ca se excita cand il privea pe Noni cum o pipaie, sau sa-i spuna cat de tare il excita si Carmen. Sau ambele ? S-au privit in ochi si au realizat amandoi ca de fapt si Noni si Carmen i-au excitat pe amandoi. Totusi Sorin nu a lasat sa-i treaca ingrijorarea.
- Uite ce este Anca, ce a fost pana acum il putem numi flirt. Poate un pic mai mult decat un flirt. Amandoi am facut-o. Da, am facut-o si e clar ca ne-a placut.
- Sunt de acord.
- Da dar iesind in oras sau luand masa sau mergand in vizita la ei este una si sa mergem la un hotel este cu totul altceva.
- Oh Sorin, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Am fi putut sa ne distram asa de bine cu ei. Daca tu crezi asa poate at fi bine sa anulam totul. Vrei sa o sun pe Carmen?
- Ah te rog nu pasa acum totul pe mine. Doamne! Nu arunca pisica la mine in brate! a spus el nemultumit.
Avea posibilitatea sa contramandeze totul sub un motiv oarecare dar stia cu cata nerabdare astepta ea sa mearga acolo, sa doarma intr-un apartament matrimonial, sa danseze si sa se distreze intr-un local luxos cum nu o facusera atunci cand fusesera in luna de miere.
- Ba nu, de ce sa anulam ? O sa fie distractiv totusi.
Anca il privea nedumerita. Mergeau sau nu ?
- Ti-am spus ce ma deranjeaza. Daca Noni devine prea indraznet o sa-i spui sa se opreasca.
- Si daca nu se opreste ?
- Daca nu, da-mi un semnal si sa-i spun ca nu ne simtim bine si ne retragem
- Ce fel de semnal ?
Sorin s-a gandit putin apoi a spus.
- Ce zici de doua degete in jos? La fel ca romanii la luptele de gladiatori.
- Bine. Doua degete in jos!, a chicotit ea.
Au mers apoi in baie unde s-au ras din nou unul pe altul si si-au facut poze cu telefonul. Nici unul nu realiza in clipa aceea ca in curand se vor apropia din ce in ce mai aproape de ceea ce refuzau dar isi doreau in acelasi timp. Ceva despre care doar citisera. Carmen si Noni plecasera inainte cu o zi sa aranjeze lucrurile asa ca s-au urcat pe la 10 in masina si au plecat la drum. Desi erau emotionati, nu prea au vorbit pe drum.
Sorin se bucura ca puteau merge cu doua masini ca sa evite din nou un alt incident care duca ratarea escapadei. Dar acum era aproape convins ca o sa aiba parte de un foursome cu ceilalti. Primul din viata lor. Stia ca la sugestia lui, Anca va fi de acord pana la urma sa o faca. "Oare chiar vreau asta ? se framanta el cu ultimele indoieli. O doresc pe Carmen dar oare chiar vreau ca Noni sa o futa pe Anca ? "
La randul ei Anca se gandea la tot ce se intamplase de ceva timp incoace. Imbratisarile si pipaielile lui Noni devenisera mai pasionale si mai placute. Ii faceau placere si de abia astepta intalnirile lor. Se abtinuse cu greu sa nu dea curs invitatiei lui Carmen la o cafea fara sa vina si Sorin. Nu era asa naiva, stia ce va urma. Intr-un fel dorea asta. Nu putea uita cata placere ii produsese madularul lui urias.
Fusese altceva decat penisul lui Sorin. Nu se putea compara. Atunci o deranjase numai situatia. O facuse in masina, in fata sotului ei chiar daca statea cu spatele, o urmarise tot timpul in oglinda. Carmen ii spusese ca ei doi erau gata sa faca schimb dar oare Sorin ii va cere totusi sa o faca. "Daca dorea si el de ce nu ii spunea odata". Se foi in scaun simtind cum o furnica pasarica.
- Mai avem mult ?
- Acum ajungem.
Cand au ajuns, au intrebat la receptie si intr-adevar aveau rezervat apartamentul matrimonial. Au urcat si au inceput sa cerceteze apartamentul. Bineinteles, elementul central al atentiei lor a fost patul din dormitor. Nu mai vazusera asa ceva niciodata. Era imens, bineinteles facut pe comanda, cu cearceafuri de matase de un alb stralucitor. Al doilea lucru remarcat au fost oglinzile montate pe pereti si pe tavan. Oglinzile de pe pereti erau putin inclinate.
S-au uitat unul la altul. Puteau face sex si sa se priveasca. Sorin a incercat taburetul de la capatul patului, era la fel de mare, era o bancheta. Era numai buna ca sa faca sex acolo cu Anca calarindu-l, si-a notat el. Au intrat in baia de marmura roz, totul era roz, cada, chiuveta, toaleta, bideul si peretii. Undeva in lateral era o alta baie mai mica cu un jacuzzi despartita de un panou de sticla. Apartamentul era proiectat pentru sex. Anca se misca fascinata prin camera.
- Uita-te la oglinzile astea !
- Vrei sa incercam patul ? a ras Sorin.
- Ai ghicit ! Bineinteles !!!!!
Era ceasul 2. Stabilisera sa se vada cu Carmen si Noni pe la 7. Era timp destul. Sorin a tras-o spre el si a simtit sfarcurile ei ca se intarisera deja. |A inceput sa o dezbrace si apoi Anca s-a intins in mijlocul patului facandu-i semn sa vina. Sorin se dezbracase din doi timpi si trei miscari aruncandu-si hainele pe jos.
- Cioc ! Cioc ! Cioc !
Cineva batea la usa. I-a ignorat dar ciocaniturile au continuat.
- La dracuʼ vezi cine e ! a spus Anca luandu-si hainele de pe jos mergand la baie.
Nervos, Sorin a deschis usa. Erau Carmen si Noni. Noni ducea cu el doua sticle de vin. Carmen a zambit pervers si a intrebat.
- Am intrerupt ceva ?
A vazut ca era doar in chiloti si zambetul a fost mai larg. Noni a ras gros. Carmen s-a indreptat spre Sorin si l-a sarutat ca pe un vechi iubit pe care nu-l mai vazuse de mult. Noni a zambit intelegator. Au remarcat imediat patul si oglinzile.
- Am putea avea niste momente grozave intr-o camera ca asta. Oglinzile astea inclinate fac ca totul sa se vada mai bine.
Nu incerca deloc sa fie mai subtil in remarcile lui. Carmen a scos un suspin erotic. Anca a iesit din baie imbracata. A fost randul lui Noni sa spuna ceva.
- Ce camera mare! Wow ! Te-am intrerupt de la ceva ?
A venit spre Anca si a sarutat-o in acelasi mod in care il sarutase Carmen pe Sorin. Vazand asta l-a luat iar dupa gat si a luat exemplul sotului ei. Mainile lui Noni erau din nou pe bucile lui Anca tragandu-l spre el. "Nu pierde nici o ocazie nemernicul", constata Sorin. Anca s-a rosit desi dupa un timp cam lung s-a desprins din imbratisarea lui. Sorin era nervos, nu facuse semn cu degetele in jos. "Nu asa avusesera intelegerea ? " Anca a zambit si l-a mangaiat pe Noni pe obraz uitandu-se in ochii lui.
- Imi pare bine sa te vad.
La naiba ea fusese mai mult decat ingaduitoare cu el si il lasase sa-i framante bucile tragand-o spre pantecul lui imediat ce intrase in camera. "Ce naiba se intampla " se panica Sorin.
- Hei Noni pune-ne ceva de baut sa incepem bine sejurul, a spus Carmen.
A turnat in pahare, au ciocnit si l-au baut pana la fund. Era trecut de mijlocul zilei dar nu mancasera mai nimic si lui Sorin vinul i-a ars stomacul si a simtit o usoara ameteala. Au iesit din dormitor stand pe fotoliile si scaunele din living schimband primele impresii.
- Oh la naiba, eram sigura ca am sa uit ceva, se planse Anca. Am uitat sa-mi iau lotiunea mea speciala de maini.
In privinta asta avea un fix. Tinea mult sa aiba tot timpul mainile hidratate. Pe Sorin il enervau hachitele ei si nici nu o intrebase daca si-a luat tot cand au plecat.
- Oare gasesc aici o reprezentanta LʼOreal s-a panicat ea. Trebuie neaparat sa cumpar .
- Poate ca exista asa ceva in baie, au tot soiul de smacuri in dulapior, a spus Carmen.
- Imi place doar cea de la LʼOreal, ma impac mai bine cu ea.
- |Exista una jos in oras, o anunta Noni. N-ar fi departe, 30 de minute. Oricum trebuie sa mai iau ceva vin. Pot sa-ti cumpar eu.
- Nu, trebuie sa merg eu, sa nu cumperi altceva.
- Numai bine atunci, eu am sa merg la sala de forta a spus Sorin.
- Daca nu te duci cu ei, eu am sa trag un pui de somn. Parca vad ca o sa vina peste doua ore.
Au iesit toti trei si Sorin a inceput sa-si puna echipamentul de sport. Cand a deschis usa Carmen era acolo. Il astepta parca. L-a impins inapoi in camera.
- Hei, unde crezi ca mergi. N-ai auzit ca au sa intarzie doua ore ? Hai dezechiparea Romeo. Sa nu pierdem timpul, vreau sa incerc patul asta cu un futai pe care ti l-am promis de mult. Sunt curioasa sa ma privesc in oglinzi cand ma fut. Hai sa fi gata cand ma intorc.
Nu era nici un pic de finete in ce spunea ca are de gand sa faca dar lui Sorin i-au sunat ca cele mai grozave si excitante cuvinte. Asta da surpriza, era o noua experienta pe care o amanase ca un fraier.
- Bideul acesta e grozav a spus cand s-a intors. E o placere sa te speli la pizda.
Carmen s-a urcat in pat si i-a comandat.
- Vino iubitule si linge-ma. Am o pizda curata si proaspata pentru tine.
S-a asezat cuminte intre picioarele ei si a privit in stanga in dreapta apoi in sus si s-a vazut in fiecare gol intre picioarele ei.
- Lasa, te uiti dupa aia, acum linge-ma. Arata-mi cat de repede ma aduci la orgasm.
Intaratat si-a apropiat fata de pizda ei epilata, cu buze lucioase stralucitoare si a scos limba. Deja avea stropi de roua parfumata pe ele. A lins, a supt, a tras cu limba printre buzele pizdei constient ca il priveste in oglinda din tavan. I-a ridicat picioarele mai sus si a intors-o ca sa se poata privi si el intr-una din oglinzi. S-a oprit o clipa sa priveasca si a scos un geamat. A intins mai bine gatul si s-a privit cum statea intre picioarele ei larg desfacute dintre care rasarea capul lui. Carmen l-a impins inapoi nerabdatoare.
- Linge…asa…suge-le bine….ooohhhhh….daaaa….acolo…da…..la clitoris….. aaahhh…. daaa…..suge-l…suge-l…daaaaaa….
Avusese un orgasm puternic cum se asteptase sa-i ofere limba lui si il trase spre ea sa-l sarute.
- Acum fute-ma ! De cand astepti clipa asta cred.
S-a rasucit si s-a asezat in patru labe. Ii placea pozitia asta, pe la spate. Se puteau vedea amandoi in oglinzi sporindu-le excitarea.
- Fute-ma cu pula asta nerabdatoare…aaahhh e bine e destul de groasa….daaaa
Intrase in ea destul de usor, era umeda, plina de zeama si de saliva lui. Se uita in oglinda si dadea din fund plesnind-o cu pantecul de buci, strangand din dinti. Carmen privea cand in stanga cand in dreapta si se misca usor sa-i sporeasca placerea.
Primul care a sesizat o miscare in camera a fost el. A privit spre usa unde erau Anca si Noni care se intorsesera. Venisera mai devreme, nu trecusera nici 15 minute. Nu avea de unde sa stie ca luasera totul chiar de la magazinul hotelului. Sorin s-a blocat dar Carmen i-a comandat.
- Nu te opri ! Fute-ma !!
Chiar daca erau atatea oglinzi numai spre usa nu se vedea nimic Anca era socata. A vrut sa spuna ceva dar Noni i-a pus la timp o mana la gura. Cu cealalta a aratat spre Sorin cum ii fute nevasta de parca Anca nu vedea ce se petrece.
- Haide Sorin, continua sa ma futi ca inainte, ...



    Login